(ingen rubrik idag)

2kommentarer

känner mig alldeles hopplös idag. försökte äta lite frukost, men det sket sig, efter halva omeletten mådde jag illa. bara ner i soporna med resten.och jag som längtat efter den hela natten,va? är det inte typiskt?

var inne hos habibi å tänk, att hon hade skrivit lite. älskar henne och hennes sätt att skriva. så gullig är svårslaget att vara.. =)

å där inne kom jag ju på att "herremingud, helt missat å gratta det lyckliga paret" så nu ska jag göra det:

    ♥ GRATTIS JOHANNA & JOCKE. NI ÄR TOKSÖTA IHOP. =) ♥

nej de har inte gift sig (än) förlovning än så länge...jag är inte galen, bara glad. nästan så att man blir sugen på att en dag ha ring på fingret själv.. får väl se om det någonsin händer moi =)

ska lägga mig på soffan. mår lite illa nu när jag suttit här ett tag... se om man kan läsa lite...


puss/ chrisse

2 kommentarer

Maria

16 Apr 2008 19:58

Avbokad klipptid av två anledningar:
1. inte hemma då
2. inte råd då

=)

Kommer hem på måndagskvällen där från min lilla Skåne-resa jag ska göra =)

pusspuss

oh du! vad den luktade gott!!

Paula

16 Apr 2008 20:59

hej min lilla habibi!! :)
antar att det va mig du syftade på när du skrev habibi i inlägget ;).
ah, du jobbar hela den helgen? bluöööääh, va trist!! helger är till för att va hemma och slappa och umgås på juh! jäkla skitjobb du har. fortsätt leta, tjejen, du förtjänar så mycket bättre än att jobba där!! vill ju att du ska må bra.
verkar som att vi också blir uppbokade den helgen. mor vill bjuda på mat, andys syrra likaså och min syrra i tingsryd vill ha den där likörkvällen vi pratat i månader om. men då får vi get together helgen efter där. fre 9 maj eller lör 10 maj. tänkte kanske vi skulle iväg på discobowling och röja loss lite!! :D va sägs?
love u so much, min lilla chrisse-misse!! och du, det dröjer nog inte så värst länge tills du har en bling-bling-ring på "rätt" finger ;)
kraaam

Kommentera

Publiceras ej