The three burials & The bank job

2kommentarer

Precis kollat klart på 2 filmer.

The Three Burials      Drama/Thriller

Melquiades dödas av den mexikansk gränspolisen av ett misstag. Pete lovade sin vän innan han dog att han ska få komma tillbaka till mexico, till sin familj när han dött. När Pete får veta vem den skyldige är underrättar han polisen men de vill inte göra något åt det hela, så då bestämmer sig Pete att ta lagen i sina egna händer. Han hittar snabbt den skyldige som dödat hans vän och nu med "boven" och Melquiades kropp börjar en lång färd mot mexico och den lilla staden som Melquiades kom ifrån.

Betyg : CC+ ~ En något rörig film... hoppandet i handlingen gör att man tappar bort sig. Nör man väl förstått kopplingarna så är den bra, men man hinner tröttna lite tyvärr.Och så var den ca 2 h lång....


The Bank Job      Action/Thriller

1971 i London begås ett av vår tids fräckaste bankrån. Några vänner lyckas råna banken på otaliga miljoner och handlingar som skulle göra offentliga personer,poliser och människor från den undre världen förbannade.

Denna filmen som baseras av en verklig händelse är så skruvad så man tror det är påhittat. Nu efter 35 år får vi veta hur det egentligen gick till. Tjuvarna har än idag inte åkt fast.

Betyg: CCCC ~ Gillade denna filmen! Tycker om huvudrollsinnehavaren Jason Statman som bla spelat i "crank"(en galen rulle!) och the italian job (också en bra fim) Bra handlig, man ville veta hur det slutade. Inte tråkig nånstans.



Proppat i mig massa jordnötsringar och kex med goda ostar..och ett glas med vitt vin. Mätt. :)
Jobba imorgon,sen ledig måndag. Bra start nu när man varit sjukis !
Dags att sova nu.

Xoxo / C

2 kommentarer

Maria

28 Dec 2008 14:21

Jag har sett bank job o jag gillade den. Han är ju så snygg med tycker jag :D

Har precis varit ute o gott i nästan 1½ timme med Glenn. Gott väder ute!

Ska du göra på nyår??

Puss

Lina

29 Dec 2008 19:23

Måste hålla me Maria.. Han e så snygg! specielt i The Transporter, den 3 filmen kommer snart =) , där han har en tendens att göra sig av med sin tröja hela tiden.. å i Crank, vars andra film kommer snart, så visar han väll runpan om jag inte minns helt fel.. denna måste jag bara se asså.



Me lill tjejen annars da?

Löv ya!

Kommentera

Publiceras ej