Kändisgodis!

1kommentarer

Slänger upp lite gott och blandat som hänt i kändisvärlden på senare tid... :


Rihanna
i pågående vidoeinspelning för låten "Hard". Videon ska vara lite krigsinspirerad för att marcha den lite tuffa låten.          Klicka och se :)                       ↑



För övrigt är det sagt att damen i fråga snart ska på världsturné. Hade varit kul att de henne live!
Läs mer om det på mtv.com



En helt värdelös nyhet i mitt tycke (undrar varför jag skriver om det....) är att nu säger den där Peter Andre, som inte gjort mycket vettigt att han inte gillar bröst-konstigt att han var tillsammans med Jordan då....!
Han föredrar alltså snygga ben. Där ni tjejer som vill bli tillsammans med honom,träna era ben!

Det förre detta paret...



Allas våran Anna Anka har som bekant skiljt sig från sin "Kalle" Anka. Den omtalade donnan är nu aktuell med julkalender på tv3. Men hon är inte omtyckt av alla,speciellt inte av hennes exmans bilhandlare visar det sig.
Han ger nu sig in i den heta skilsmässan och säger att Anna är en av de mest odrägliga människor han någonsin träffat. Detta skriver han i ett brev till Paul.
Bilhandlaren förklarar vidare att efter att Annas bilbatteri dött (orsak: lyset var på) gick hon in i bilaffären och skällde ut personalen.
Känns som om den där bilhandlaren gör allt för att få sina 5 sekunder i rampljuset....


Den gamla räven Mickey Rourke ska gifta sig. Precis som Mel Gibson har han funnit kärleken i ryskan Elena Kuletskaya. Efter hans comeback förra året i filmen "The Wrestler" är han snart på G med ny film. Där han måste kunna ryska. Hon har då lärt honom det. Och så träffade han alltså den blivande mrs Rourke, bara 33 år yngre än stjärnan. Känns .... lite trophywife/golddigger varning... eller en "Winwin" situation?

De lyckliga tu...





I den tredje Twilight saga filmen "Eclipse" kommer Rachelle Lefevre att ersättas av skådelseplerskan
Bryce Dallas Howard. Orsaken verkar vara att Rachelle inte är tillgänglig då det krockar med en annan filminspelning. Då frågan om Bryce kommer att spela Victoria i sista filmen säger hon:

I don’t want to give anything away, but "Victoria has a life span," is what I’ll say. [She laughs.] That’s all I can say about that. 

Klart hon kommer spela henne i Breaking Dawn. Att medverka dessa filmer är ju en rejäl skjuts i karriären!!

Läs hela intervjun här.


Bryce Dallas Howard                                   Rachelle Lefevre

1 kommentarer

Sarah

27 Dec 2009 19:36

Hum, du vet att karaktären Victoria dör i Eclipse, va?

Kommentera

Publiceras ej