Star

1kommentarer

...och denna dagen är snart slut. Skönt. Varit så trött hela dagen...

Blev inget gym idag, annat att göra ... Men får bli imorgon istället :)

Har läst ut en bok nu igen. Delar med mig av den här på bloggisen !

Star - By Pamela AnderssonI denna roman får vi följa Star , som en dag blir upptäckt när hon är på ett sportevenemang med sina vänner. Från den stunden blir Stars liv aldrig sig mer likt. Hon blir snabbt erbjuden att pryda tidningen Manns framsida, får en liten roll i en tv-serie och skvallertidningarna både älskar och hatar henne.
Vi får följa Star genom bra och mindre bra upplevelser, men hela tiden är Star medveten om allt omkring sig och förlorar inte sig själv i allt kaoset och tumultet. Alla vill ha en bit av henne och många gör vad som helst för att få vara 15 minuter i rampljuset.

Mitt omdöme: En väldigt lättsam bok, med en handling som (iallafall med mig) man snabbt blir ingripen i. Pamela har ohämningslöst tagit sina egna erfarenhet för att i denna boken berätta om Star. Även fast hon bytt ut namnen mot personerna i verkligenheten så kan man koppla vilka det är om man har koll på läget... Jag personligen gillar verklighetsbaserade böcker och filmer. Skulle dock vilja ha en uppföljare, boken slutar lite "för tidigt", man vill veta vad 
som händer sen lixom!
Boken får iallafall:

 

1 kommentarer

Losnall

16 Jan 2009 08:08

Låter som en bra bok:)

Kommentera

Publiceras ej