Bolt & Kill Shot

0kommentarer

 Bolt      Animerad Komedi

Hunden Bolt är en stor stjärna i djurvärlden. Med sina superkrafter och sin oerhörda passion till sin husse Penny är han en folkkär hjälte.Bolt kan allt. Hans liv består i att rädda Penny och bekämpa skurkar. Och på nätterna sover han ensam i sin husvagn. Av en olyckshändelse kommer han bort från sitt lyxliv och tillvaron blir sig inte lik. Bolt tror han är superhunden även i den riktiga världen,den värld som han aldrig upplevt förr. Klarar han av att rädda Penny utan superkrafter?

Filmen får: CCC ~ En väldigt söt Disney film. Bolt o co är hur söta som helst. Handlingen är klassisk. Men ändå är det något som fattas för att denna film ska bli riktigt bra.


KillShot      Thriller/Action

Carmen och Wayne tvingas fly sina liv för att de blivit vittne till ett brott. Med identitetsbyten hoppas de slippa undan sina förföljare.
Den galna killen och den vana yrkesmördaren "Blackbird" letar efter Carmen och Wayne för att döda dem. Man ska aldrig lämna vittnen efter sig vid ett brott.

Filmen får: CC+ ~ Nja jag gillar inte Mickey Rourke något vidare. Han e rätt B när han försöker göra sig cool. Handlingen är väl ok,men man stör sig på den galna killen heeela tiden. Eller jag o O gjorde de iaf.

Kommentera

Publiceras ej