LA Gigolo & Låt den rätte Komma in

0kommentarer

Nu kommer lite filmrecentioner för er som gillar det!

L.A. Gigolo      Komedi/Drama

Ashton Kutcher spelar killen som lever drömlivet enligt många killar. Hans liv består i att tillfredställa rika,snygga tjejer i utbyte mot tak över huvudet. Han är helt enkelt en manlig hora. Något han vägrar inse själv. Nikkis liv är bekymmerfritt till den dagen han träffar framgångsrika Samantha.

Filmen får: CC+ ~ film med mycket sex. Undrar om Demi Moore blev glad när hennes toyboy gjorde denna rullen? Inte så mycket komedi i den dock, beror väl på vad för humor man har.


Låt Den Rätte Komma In      Thriller/Drama/Skräck

Svenska filmen som fått många priser och blivit hyllad som en av 2008 bästa filmer.
Oscar är 12 år. Han är en pojke som är utstött,mobbad och lever mycket i ensamhet.
En dag träffar Oscar flickan Eli som bor i samma område som honom. Hon är en annorlunda flicka, men Oscar blir kär i henne. Deras träffar på kvällen gör att Oscar lever upp lite mer, och med Elis hjälp vågar Oscar slå tillbaka mot sina mobbare. I staden sker mord, där offren är tappade på blod. Snart förstår Oscar att Eli är en vampyr.

Filmen får: CCCC ~ Faktiskt en film som förvånar, att den är svensk gör nog att filmen förvånar mer. Även fast den var lång var det oftast inget man märkte. En sak som stör mig ändå är ändå slutet. Kan inte säga det för då fördärvar jag ju för er som inte sett den.
Men en bra film. O tyckte den var bra, men inte mer typ. :)
Låt den rätte komma in ska nu filmas i amerikansk tappning. Inte illa! Se hur den blir. Måste bara läsa boken också!


Kommentera

Publiceras ej