Film

2kommentarer

The Next Three Days Action, Drama

John och hans fru lever ett bra liv tillsammans med sina barn. En dag förändras allt då hon blir anklagad för mord och sätts i fängelse. En lång rättsprocess börjas och John kämpar för sin frus oskyldighet till mordet. Dock leder detta ingenstans och tillslut ser inte John någon annan utväg än att försöka få ut henne ur fängelset på egen hand.

Filmen får: CCCC
Filmen är över 2 timmar lång men det är inte något jag tyckte jag märkte av speciellt mycket. Rullen är spännande och man undrar om John verkligen ska lyckas frita sin älskade fru.


Chloe Erotisk thriller

Chloe och Catherine lever helt olika liv. Catherine är gift, framgångsrik gynekolog och har en son medan Chloe är eskortflicka. När deras vägar en dag möts bestämmer sig Catherine för att se om hennes man, David, är otrogen som hon länge misstänkt. Chloe får i uppdrag att förföra David och hon lyckas väl.... tror Catherine.

Filmen får: CCC+
Amanda (Chloe) Seyfried är verkligen vacker i denna filmen. Filmen tar en oväntad vändning som inte alls var självklar.


Fair Game Action, Drama
Inspirerad av en verklig händelse

Valerie lever dubbelliv. Hon är hemlig agent för CIA och reser till olika länder för att ta reda på fakta om olika hot gentemot USA. Hennes man vet att hon är agent men ingen i deras bekantskapskrets. Plötsligt en dag avslöjas hon i en tidningsartikel att hon jobbar för CIA. Vita huset vill smutskasta hennes man Joseph. Hennes och makens värld vänds upp och ner och de kämpar för att kunna leva ett vanligt liv.

Filmen får: CCC
Hade lite svårt attt hänga med i svängarna, är inte så insatt i politik och massförstörelsevapen. Men filmen levererar ett budskap: "Bråka inte med Vita huset för då krossar vi dig" - typ. En bra film med tempo och bra skådespelare.

2 kommentarer

Lina

29 Apr 2011 02:02

Du har missat en viktig detalj miss C. Chloe är inte bara en thriller utan en erotisk thriller. Det är vad som står på baksidan av fodralet ;)

Lina

29 Apr 2011 15:30

Men du vet, gränsen är hår fin i filmvärden. Lite mer sex och de skulle kallat den för mjukporr. De är så känsliga där ner i Hollywood.

Kommentera

Publiceras ej