Lite filmer.

1kommentarer


Body of Lies      Action/Thriller

CIA i Usa är på jakt efter terrorister i arabärlden.
Agent Ferris som jobbar ute på "fältet" blir hela tiden övervakad via satellit av CIAs chef Ed Hoffman,en man med kontrollbehov.
Efter att ett attentat skett  blir det viktigare att hitta de skyldiga och rädda världen.
Men arbetet Ferris har är inte lätt och snart inser han att om han inte litar på rätt personer i denna farliga jakt så står hans eget liv på spel.

Filmen får: CCCC ~ Spännande spionthriller med Dicaprio och Crowe i ledande roller. Väldigt coolt att de följer med satellit. Tänk om man kunde gjort de i verkligheten! ...Besviken på slutet lite. Känns ja.. Känns som om det kanske kommer en till film. Vi får väl se.


The Condemned      Action

10 dödsdömda fångar världen över får chansen att bli fria. Men för att bli det måste de själva överleva på en öde ö och döda alla de andra som också är på ön. Medan dessa 10 fångar kämpar om livet visas allt ocensurerat på internet då en stenrik tvproducent "köpt" fångarna.

Filem får: CC+ ~ Först verkade den bra men tillslut flippade den lite..

1 kommentarer

Lina

26 Apr 2009 22:36

jo, emil körde, men han verkade ju inte allt för glad när han hämtade oss mitt i natten. Sen pratade de på polska, han och hans polare, så vi fattade ju inte va de sa för skit.Och du ha så rätt så, jag kan ju inte döda dig.

Kommentera

Publiceras ej