.. har bestått i att inte göra ett dugg. Känner mig värdelös. Hade planerat att:

+ träna
+ städa
+ tvätta
+ fixa studielån pappret klart (gjorde bara lite på de)
+ plugga TSS
+ laga mat


... suck. Det hela slutade med att jag iallafall vart å handlat,plockat ur diskmaskinen,slagit sönder ett dyrt whiskeyglas(!) och läst i toppform liggandes i soffan och käkat en kitkat och en twix. Sjukt onyttigt jag vet. Mår illa av mig själv, så nu fick middagen som straff bestå av en burk makrill i tomatsås, en knäckemacka m gyrosskinka, ett glas saft och 2 rån med minimalt smör på.

19.00 ska jag infinna mig på jobbet, då det är personalmöte. Kul. Ja eller inte.

Började plocka undan lite saker men nu ger jag upp. Tänker inte göra allt själv.
Känner mig lite irriterad idag, men det går väl över när frusosten är avklarad.
Ska lyxa till det med räkmackor på grovt bröd tänkte jag, god frukost!!

Kommer ALDRIG dra till Harrys mer. Så jävla tradigt. J,K,jag å L var där igår. Tröttnade efter 5-10 minuter. Remixar ju sönder alla låtar till oigenkänlighet. Och folket igår.. kändes som om de släppt in 16 åringar. Suck.
Nästa gång om man ska ut bloir det Compagniet. Om man nu ska dra ut. Eller så fortsätter man festa hemma :) Brukar vara roligast! Men ändå närman druckit så vill man ändå ut av någon oförklarig anledning.


Världens finaste Oscar.♥



En sån här drink skulle man ha nu... Så sugen, men jobbar imorgon. Börjar kl 7. MEN sen på kvällen så är det dags. Träffa vännerna,se "Bolt" och dricka alkohol. Naaaajs.;)

Skickade in papprena till skolan igår. Vill så gärna komma in! Håll tummarna för mig nu hörrni.
Kommer bli så gött om/när man kan säga till på jobbet att man ska börja studera. De som tror att jag ska vara där 4 the rest off my life. Ja jo eller hur. Min plan har aldrig varit och kommer aldrig vara att jobba i en liten sketen icabutik. Visst ibland är det trevligt på jobbet, säkert många som skulle vilja ha det, men jag vill göra något mer i livet än skiva skinka.



 

Dags för mig att köpa mat.  Ses igen kära blogg.




Det är visst så inne med dessa byxor. Men jag bara HATAR dem. ser ut som om man bajsat på sig typ.



Eller vad tycker ni? Är det snyggt?!!

Heta videos från kända artister. Konceptet är: Ju sexigare,desstå bättre.

Justin feat Ciara - Love Sex Magic♫



I like this. Ciaras makeup är så snygg! Justin är inte så fel heller... ;)


Britney - If you seek Amy♫



Kom och "k***** mig blick" i hela videon...


Benny Benassi - Satisfaction♫





Tror inte jag behöver säga så mycket..


Alex Gaudino feat Crystal Waters  - Destination Calabria♫



En låt jag gärna skakar rumpa till!


Ludacris - Pussy Poppin♫




Typisk hiphop video. halvnakna chicks som skaka rumpan.




Efter att Lina upptäckt mitt fel att Benny Benassi inte var där utan Brittan så har jag nu lagt in Satisfaction videon..
I do hope so! Ska skicka in papprena idag. Trodde ALDIG att jag skulle börja plugga igen, men nu känns det rätt.
Om allt går vägen, att jag kommer in och så då för det är antagningsprov (de ska kolla in en typ!) så blir det 4 års heltidsstudier. Teckenspråk- och dövtolkning kommer jag kunna när jag är klar. Ett helt nytt språk på 4 år1 Shiiiit!!
Seriöst va? )
Dehär med teckenspråk har jag funderat på länge  (sen gymnasiet) men inte tänkt på att man faktiskt kan försörja sig på ett intresse. Nu läser jag som endel vet TSS (tecken som stöd) men det är inte alls samma sak. TSS förljer det svenska språket, TS (teckenspråk) har sin egen grammatik osv.
Skolan finns lite utanför Kristianstad, i Önnestad. Så det blir en bit varje dag med tåg och buss. Tråkigt men men. Inget val. Kan ju plugga på tåget.



Annars händer inte mycket just nu. Städat här hemma,nästan klar, var vungen att käka lite. Magen kurrade som attan ;)
Ska försöka handla med innan jobbet, börjar 16.30. Hatar denna onsdagseftermiddagen. Känns så onödig lixoom.

I måndags träffade jag ju Cat å E. Vi gick en promenix på 1 h. Bilder på detta kan ni se på Max lilla blogg.

Nej nu kan jag inte sitta här å slappa mer. Har endel att göra.

Ciao!







 
Varit hemma nu ett tag. SItter med världens finaste Mino i knät å kelar. Han säger hej :D
Spinner som tusan just nu,så sötig!

Träffade C å E (rolig överraskning!!) och vi gick me dogsen på promenad 1 h. Började regna ibland och det var lite störigt.
Men det var skönt att komma ut lite. Så idag har jag motionoerat som tusan, 2 timmars prommis. Känns bra!

Just nu håller jag på att öva på TSS. FIngrarna är lite stela ibland men man kommer snabbt in i det.
Går bra om man får säga det själv ;)

Håller på att ta ett livs beslut. Kan ändra hela mitt liv. Ska man eller inte? Är så svårt!! 

Befinner mig hos föräldrarna just nu. Varit här sen i förmiddags typ. Bara tagit det luuugnt. Varit ute å gått med bror å vovve och ska snart träffa Cat å Maxen (hennes dog). :)

Sitter i kö till CSN. Sådär lagom kul. Vet inte hur många gånger jag hört tack för att du väntar. 

Är allt bra med er därute??

Men inte för mig. Neeej då jobbar sjukt många timmar. 7-18 imorgon och 7.30-15 på söndag. Lagom kul. Alla njuter av det fina vädret o jag....  jag arbetar för brödfödan.

Är så dålig på å blogga just nu. Har inte alls någon lust till de men de får ni klara av. Tror inte världen går under för det. Eller? :)


Känner mig lite konstig idag. Massa saker som bubblar upp inom mig som började igår men som inte vill försvinna från mitt medvetande. Var en hemsk dag igår. Orkade inte ens göra alla arbetsuppgifter på jobbet.
Har sådan ångest för saker som man vet löser sig på ett eller annat vis. Är bara jag som kan löas det. Nästan allt iallafall. Det är de gamla vanliga trollen som kommer fram i skallen när jag är nere. Som tillslut gör mig ledsen och förbannad. Man orkar lixom inte vara glad mer.  Helst vill jag bara sitta kvar här i soffan men det vet jag att det kan jag ju inte. Då blir det värre. Då kommer panikattacken tillslut och då är det kört.
Varför måste man fundera på saker jämt och ständigt?  Kan man inte bara vara glad för det man har? Har det bra, är inte dödssjuk,svälter inte men ändå har jag den här känslan i mig. Som om jag inte duger till. Att vad man än gör så räcker det inte till. Och säger man något som man tycker,tänker eller känner ångrar man sig,för då kanske man sagt något som någon annan tycker är tastigkt. Blir inte bättre av att överanalysera saker heller. I know. Men svårt att låta bli.
Sen när man börjat tänka på en sak som jobbigt, då kommer nästa,nästa och nästa sak till det inte finns en enda gnutta glädje kvar.

Mår illa av mig själv. Av allt. Varför kan man inte vara stakt när man behöver vara det som mest? Muren man har mot världen vacklar ibland så man undrar om man någonsin kan fixa ihop den igen?
Fan ta allt. Är trött: Trött på att hela tiden vara den glada som inte får klaga.  Trött på att vara missförstådd. Ibland känns det som att de enda man kan vara med är katterna. De klagar aldrig,är tacksamma för allt.   Man borde blivit katt. Ett obekymmersamt liv, så hade alla sluppit en gnällspik som jag.
Mino har varit hos doktorn idag.  Var dags för kastrering. Gick jättebra. Nu håller han på att börja röra påsig. När jag körde dit då var han lite orolig. Men inte illamåendes som tur äl var :).
Hamnade på fel ställe med, trodde jag hittat dit men var fel hus kom man ju på tillslut. Så fick hitta någon att fråga, så jag gick till ett hus å fråga helt enkelt. Tjejen därinne var van att beskriva sa hon,så många som frågar vart Vet. R har sin lilla praktik. Ja hon är privat, inte sjukhus men hon är så duktig med djur.
Så tillsist hitta jag dit :) !



Annars idag har jag varit hos svärmor hela dagen. Lämnade in bilen på lagning vid 09.30 nämligen. De sa att de skulle höra av sig när den var klar. Någon timme skulle det ta.  Vid 13.00 börjar man undra...15.00 undra man deståmer.
Tur att svärmor å L är så snälla som lät mig stanna. Fick tilloch med mat :) Och fika.
Vid 16.00 ringer O och säger att de inte blir klara idag. Ok. Så fick låna I:s bil. Snällt!!
En liten Nissan MIcro. Shit vilken liten bil.




Sitter här med en kopp the. Gott.

Skrev inte så mycket här igår, hann inte med det helt enkelt. Som jag skrev så hämta vi den nya hojen och jisses vilken läckerbit ;) Tog en runda,känns jättebra att åka. Bättre än förra. Men det är ju klart,stor skillnad. Denna är ju 2009,den andre var... ja... äldre :D


Malena Ernman vann årets Melodifestival med låten La Voix = Rösten.

När det såsmåningom blev kväll,dagen gick fort som tusan fick jag köra och köpa lite tilltugg. Trodde Sweetie,B,S å Jo skulle vara här med å dricka lite. Men ändrade planer som blev som jag å J alone. MYCKET trevligt :) Snacka massa skit och mycket vettiga saker med för den delen. Blev melodifestivals kollande,blev dock besviken på förebannade SVT som inte fungerar hos oss. Ljudet är borta. Vi har Canaldigital men de har väl inte med SVT att göra. Så som tur väl var hitta O så man kunde höra (och se live) via datorn. Så bild å tv och ljud inkopplat till souroundet.
Så dramatiskt som det var igår tror jag aldrig det varit förr. Får se hur långt la voix sången kommer. 
Å fy sjutton va vi krängde ostbågar jag å J! SÅ goda man kan knappt sluta äta dem. Å drack hallondrinkar. Mums!
Stannade hemma hela kvällen. Ett tag hade vi tänkt dra ut men sen pallade vi inte ;) Hon stack väl vid 00.30 typ. Jag somnade som en klubbad säl. Haha. :D



Så nu sitter jag i la soffa och chillar. Fryser än efter åkturen Hoppade på vid 11 imorse, körde en runda och sen stack vi upp en snabb runda till mina kära föräldrar. Måste ju säga hej lite snabbt om man har vägarna förbi. :)Så vi fick lite äggmackor och O fick en kopp kaffe. Urk. Vatten duger gott i mitt tycke. Sen fortsatte vi ett tag till.
Sweetie körde vidare. Se när han kommer hem igen. Här är alldeles knäpptyst. Skönt. Katterna sover så fint.
 
Ska vila lite jag med. Tlött i luvan :)




























 

Hej allihopa!
 XT660Z- Nya hojen!


Vi var varit i O-town och hämtat den nya fina hojen nu. Så snart ska jag få åka med. :) Ska bli spännande. Jättehärligt väder med ute så de kunde man inte önskat bättre. Ligger faktiskt på hela 5+. De ni.
Ska slänga in bilder sen, tog bara en från nätet sålänge.
S kommer väl snart,får väl göra henne lite exited inför hennes livs första hojtur ;)

 Mino


Katterna tjabbar som tusan. Springer marathon härinne. VIlket liv de för! Å på måndag blir lilla Mino av med en del av hans mandom (the balls u know). Lilla bebisen. Han är ju stor pojke så det är dags innan det sker olyckor härinne...inte något vi vill om man säger så.

Ikväll blir det alkohol i blodet. :) J kommer hit och vi ska blanda massa mojitodrinks, goa groggar och endel cider blir det säkert. Mums. Tror ikke de blir melodifest. Men man vet aldrig. Jag är ju inte speciellt intresserad av det,men kanske man sätter på TVn bara för att hålla koll på läget ;)

diva vodka
Diva Vodka-Världens dryaste vodka fr from $ 70.00 up to $ 1,060,000.00(!)
I varje flaska kan man hitta ädelstenar inkl. diamanter. Ju dyrare,ju mer sjyssta rocks u get!
      Diva? Javisst.          Cheers mate.
Ha en simpel fråga :

Hur Många Ska Se Melidifestivalen Nu På Lördag?

Se om man ska se de eller inte. :) Thats the question!
Sett första avsnittet och enligt mitt tycke så är denna serien väldigt lovande.
Ovanlig handling,spännande. Man undrar nä det kommer gå snett.

Inne på andra avsnittet. Se om det håller samma mått och det verkar det göra. :)

Pink och Richy Gervais är med i PETAs (djurrättsorg.) reklamfilm . Syftet med filmen är att skapa starka reaktioner,som ska stoppa människor från att köpa päls.

Två flådda djur som vill ha tillbaka sin päls.


                                           Stolen for Fashion.


Filmen visades i samband med Stella Mcartnys visning under modeveckan i Paris. Pink säger att det äcklar henne, att folk bär päls. Hon säger vidare att hon försöker att inte prata med folk som bär det, eftersom det gör henne illamående.

Ja jag kommer aldrig bära päls. Stackars djuren!!

Gå n på Petas
hemsida för att läsa mer och hjälpa till.  Givetvis finns det andra sätt att stoppa djurens lidande.
Snart börjar den roliga serien  Fringe på tv igen. Kommer sändas torsdagar 21.55. Jippie!
(inte imorgon men snart)



Något annat som verkar rätt trevligt är serien Dollhouse som Lina skrivit om i sin blogg. Premiär någongång i vår på
tv400.




Något jag inte kommer missa så är det Söndagparty med Filip & Fredrik. De är i NY och intervjuar människor,kanske viger de ett par eller hittar på hyss. De är störtsköna. Börjar i april på kanal5.




Jag vet vad du gjorde föra lördagen är ett program tv3 kommer att visa snart. Där kommer programledaren hypnotisera kända tvprofiler som Anna Skipper och Robert Ashberg till att tokigheter. Frågan är om de verkligen är hypotiserade eller gör Anna och Robert gör allt för att roa tvtittare?


James (Hetfield,sångaren ni vet ;) )fick igår åka till sjukhus akut,där han fick dropp och lades in en stund. Han var matt och blek och antaligen berodde det hela på matförgiftning eller en magsjuka. Bandet fick ställa in sin efterlängtade konsert,men har lovat att komma tillbaka i maj. Arrangören säger att biljeterna som alla fans har nu,gäller även då. Fan vad ruttet om det inte gjort de. Varit katastrof! 



De övriga killarna i bandet ställer sig på sccen och hälsar från James och ber om ursäkt inför alla fansen som väntat så länge på denna chans att se dem. Tagit ledigt från jobbet,bokat hotell och köpt svindyra biljetter känns det nog som en besvikelse. Sweetie ville ju så gärna sett dem men fick inte tag i biljett. De tog ju slut på, vad var det 1 timme eller något.

"Tro mig, ni inte vill höra någon av oss tre sjunga. Och självklart vill vi inte vara här som Metallica utan vår bror och styrka James. Han hälsar. Men han kan inte spela från sjukhussängen", säger Ulrich blandannat till fansen.


Här lämnar James sjukhuset ca 22.30 svensk tid.

Älsklingen och jag har haft riktig mysmorgon idag. Åt frukost i sängen och nu ligger i och tittar på tv. Känns som om vi inte har umgåtts på länge då jag varit så sjuk så jag velat vara för mig själv. Så vi får väl ta igen fr nu typ. Är fortfarande förkyld men that¨s it. Halsen är bra, huvudet likaså :)


visst e vi söta ;)

Så idag blir det inte många knop gjorda. Skönt. Lngtar tills jag kan träna igen. Hjärnan vill men kroppen säger nej,hopplöst.
La ju in massa sexiga modeller å fråga vem som e snyggast.-->Här
Får den underbaraste kommentaren av min fina vän J
"Vem tror du är snyggast?? DU så klart=) naturlig skönhet är alltid den bästa=) LOve ya=)"

Love ya 2!!


THIS IS SO COOL



(Final i Paris,Juste Debout 2009)

Kolla in de där ungarna på typ 12-13 år som nästan slår skiten ur de vuxna negrerna på dansgolvet. Detta var lixom final. Hur ballt är inte de, att småkids går vidare SÅ långt?
Duktiga som tusan, vill med kunna dansa så. :) Men då bryter väl man alla ben i kroppen!


Takin' Back My Love
Enrique Iglesias feat Ciara



Hade tänkt att se Melodifestivalen (!) i brist på annat, men nu fungerar inte ljudet på 1a å 2an. Nån mer om har de så?! 
Ödet helt enkelt. Inte meningen att jag ska se det :)
Så började bläddra bland kanalerna och hitta några rysk/tjekisk/polsk vad vet jag,kanal med massa bra musik. ) Står "city tv" och nån "MCBox" Roliga namn på kanaler....(fast nu kom något skit bara för det)

 


Tyra Banks



Adriana Lima



Bar Rafaeli



Gisele Bündchen



Heidi Klum



Miranda Kerr



Doutzen Kroes



Alessandra Ambrosio



Marissa Miller


De här läckra brudarna känner nog de flesta igen. Topmodeller,Victoria´s Secret Angels (nästan alla).
Helt enkelt sjukt snyga brudar. Kunde man inte fått en liten bit av alla :)
Snacka om att man hade varit snygg då!!

MEN...Vem är då snyggast??
Fortfarande förkyld ja. Så man blir väl lämnad åt ödet hela helgen... Älskl. är på svensexa och jag kommer väl spendera hela dagen åt tvn och bloggen :) Trist. SKulle ju haft tjejfrukost men det gick ju  inte för min del. Ingen vill ju bli smittad och det är helt förståeligt! Nej kan man slippa att vara sjuk så ja tack för det! :)


Amber Elisabeth Fournier- En läcker donna.
Enligt Msn kändisnytt har miss Linday kastat kläderna framför kameran ännu en gång-
men jag tyckte man såg mest hår på bilderna och en liten bit på henne mage.Så det är ju inte några "vågade bilder" som de vill framställa det.



HÄR kan ni läsa vd Msn Kändis har att skriva om det hela+ fler bilder.
Vad tycker ni? Vågat eller inte?
Sitter jag och kollar på Charterhjältar som precis börjat på kanal5. Känns som ett helt onödigt program.
Men vad ska man göra,visas ju skit på tv och läs i min bok orkar jag absolut inte.

Ätit hawaiipzza. Gott,oyttigt och flottigt ;)

Vad gör ni en fredagskväll??

...då man mår bokstavligen förjävligt. Jag har förmig att när man är sjuk så brukar det lätta efter någon dag, men här är det tvärtom. Mår så dåligt idag så det finns inte.


                                                                  2 glada syskon på min 25års fest :)
Till våren är det höga klackar som gäller. Ju högre desstå bättre. Spelar i stort sett inte någon roll om klacken är smal eller bred. Välj efter tycke och smak.

                        
                                                                                      Trendhunter.com



Asos.com



Dolce & Gabbana




Gucci




Nelly.se


Min hals vill inte som jag. Ont ännu och nu har förkylningen brutit ut på allvar. Suck och pust.


(Ne tyvärr inte lika söt som denna chic när jag är sjuk..)


Av någon anledning känner jag mig som en nörd när jag säger att jag älskar manga-tecknade bilder. Så sjukt snyggt!








(haha,var tvungen ;) )


Ungefär så känns det idag. Skulle jobba men det går inte. Det brinner i halsen på mig....(!) eller känslan av det iallafall. Ont i vänster öra med. å nu har jag krypit ner i sängen med mobil och dator.
Romantiskt va? :)
Skrev ju om mobiler igår. Var och kikade på dem idag. De som kommit ut på markanden vill säga.
Så det hela slutade med att jag fick hem den jag trodde det skulle bli från första början
Samsung F480 Touchwiz Pink



Den är mycket finare IRL kan jag säga ;)

Börjar vänja mig vid touchen nu. Tar ett tag att skriva sms men det kommer väl det med hoppas jag, har ju ett tag påmig att lära mig haha.
SÅ då fick han i Telenor "båset" lite provision pga mig. Hihi.
Känner mig nöjd med mitt köp kan jag säga. Min Sony känns plötsligt old as hell.
Har 2 års garanti så se om man behöver använda de,men det hoppas jag inte!!
Testar Samsung, alltid tyckt att de e sådär, men man får ju ändra sig. :) Kanske är det bättre än man tror, tiden får utvisa det.
Har fortfarande inte hittat någon som jag vill ha. Men har är på några som I have in mind:

En man från Nebraska åtalas nu för djurplågeri. Texten kommer från metro.se



En omtöcknad Shadow hos polisen....

"Katten var sprallig. Så förklarar Acea Shomaker att han stoppade Shadow i sin hemgjorda haschpipa och rökte på.

Polisen ryckte ut på söndagen efter en anmälan om att någon sett en man röka marijuana genom en trädgårdsslang som var ihoptejpad  med en plastbytta innehållande en katt.

Den bisarra knarkepisoden utspelade sig i Lincoln, i staten Nebraska i USA. Den 30 gånger 15 centimeter stora anordningen var precis nog stor att rymma den sex månader gamla katten. 

- Katten var helt förvirrad. Hon låg på sätet i polisbilen, inlindad i en filt, och rörde sig inte under hela färden, säger polismannen Andy Stebbing till AP.

Shadow får nyktra till på The Humane Societys djurhärbärge och uppges på måndagen under omständigheterna må bra.

20 åriga Acea Shomaker kommer att ställas inför rätta för djurplågeri. Som förklaring ger han att kattungen var överaktiv och behövde lugnas ner."

HUR FAN KAN MAN GÖRA NÅGOT SÅNTHÄR?!

Snart är det dags. Att byta mobil. Det är något jag älskar :) Har några som är atuella att byta till.

HTC TOUCH PRO (RAPHAEL 3G)


Detta är en såkallad smartphone. Den innhåller i princip allt man kan tänkas behöva. Designen ser vettig ut, klassisk svart med runda hörn och tangentbord.
Batteritiden (passingstid) är 367 timmar. Samtalstiden är ca 6.3 timmar. Allt beror väl snarare på hur man använder telefonen. Har inte sett denna IRL men sugen på de. Det som är negativt är givetvis priset. Utan abonnemang går den på 6490 :- som känns väldigt mycket.



SAMSUNG F480 TOUCHWIZ PINK


Samsungs nyare telefon med touchscreen. Den här telefonen har det varit endel snack om i mobilvärlden när den släpptes. Håller den måttet osv. Många hurrar för den, att den går fort,bra kamera (5 px) och snygg design. Men det om ska vara negativt är att ljudkvaliteén vid samtal ska vara mindre bra.
Batteritid,passningstid är 250 timmar, samtalstiden är bara 3 timmar. Känns inte jättebra, kanske är det touchen som drar mycket batteri + 3G nätet. Färgen älskar jag och denna mobil hade nog passat mig bättre med pris på 3095:- utan abonemang. Billigast hittils på alla de jag är sugen på.


NOKIA 5800 (XPRESS MUSIC)


Nokia var längesn man hittade något vettigt hos om man frågar mig.Denna telefon har en stor pekskärm med medföljande pekpinne och plektrum. Man kan givetvis använda fingrarna och skriva med. Finns i 2 färger och det kan vara trevligt. Något som gör mig besviken är kameran som bara är på 3,2 mpx. Känns som om de borde kunnat knuffa in mer, men visst det är ju en musikmobil i första hand...
Passningstiden är på 406 timmar,samtalstid 5 timmar. 
Nypris för den här utan abonnemang går på  3679:-  Ett relativt bra pris om den nu är så bra som jag läst.


SONY ERICSSON C905 PINK


Den första jag kikat på som jag kan tänka mig som inte är touchscreen på. Har inte hittat en SE mobil som verkar snygg ännu (om man inte räknar med  Idou som kommer i höst/vinter 09)
Skulle kunna säga Xperia men jag gillar den inte,sett och känt på den,verkar stor.
Iallafall C905 är en mobil med höga 8.1 mpx kamera (!) inbyggd aGPS och Wi-Fi som gör att man kan ansluta telefonen  med hjälp av DNLA teknik trådlöst till tex tvn och kolla på bilder där.
Passningstid är 360 timmar,samtal 4 timmar.
Sony Ericsson gör oftast bra saker,visst några småfel har man ju stött på men inte något gigantiskt. Mest irriterande saker.
Denna kommer jag lätt klämma på när jag fåt tillfälle.
Nypris på denna modell kostar 4469:- utan abonnemang. Lite dyrt kan jag tycka.


Alla priser är tagna från Katshing.se och bilderna likaså. På många telefoner kan man koppla bort 3G och det sparar batteritid. Här har jag tagit de generella tiderna som står hos Katshing.se


Har ont i huvudet,halsen och i öronen. Börjar en elak förkylning ta form i min kropp...?
Är helt slut i kroppen,vill helst sova,sova,sova. Se hur jag gör, kanske stannar hemma imorgon om det inte blir bättre alltså. Var och handlade innan idag, svettades som fan och hjärtat hamrade i bröstet som om jag gjorde värsta gympasasset. Då snackar vi om att jag bar en 4 kg kattsandpåse och lite mat i en varukorg. Inte mycket med andra ord.

Sitter och letar efter jackor på nätet. MI som jag har nu kan man ju som sagt inte dra igen dragkedjan på. Det börjar lite irriterade nu. Hittat en variant på ellos som känns fin och en lite tuffare variant från halens. Men har hört och läst att kvaliten från halens är skit. Så vet inte om man vågar köpa därifrån.

Nu har jag ringt till jobbet och meddelat att jag inte kommer imorgon. Vila upp mig tisdag och onsdagen(lediga dagen)
Jobbar ju helgen,hoppas jag orkar det.

Säg till om ni hittar någon snygg jacka som skulle passa mig ;)
Har blivit utmanad av Maria och så jag får väl vara snäll och svara på frågorna :)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?

Sara stopped and turnedto face him. "I guess I just  hoped".

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Diskbänken

3. Vad såg du senast på TV?

Någonting om Olof Palme var det visst,hans liv antagligen.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?

10.50 (11.10 är rätta svaret)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Värmepumpen och en bil.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?

Hoppade in i bilen med O för att hämta hans bil som ar hos M å C.

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?

kikade på Marias blogg.

8. Vad har du på dig?

Gråa mysbyxor och stickad blå polotröja,pandatofflor och benvärmare.

9. Drömde du något inatt?

Drömde något om polska och italienska kyckligkar och försäljare som skulle sälja dem, tror jag var någonslags mellanhand...

10. När skrattade du senast?

Imorse när Mino slickade mig på näsan. Galna lilla kisemise!.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Tavlor. Knappar till lampor, och köksskåp.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?

Hmmm... nej tror inte det...

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Väldigt konstiga frågor,man får tänka till lite!

14. Vilken var den senaste filmen du såg?

Beck- Shungamålningen (eller vad den nu hette)

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?

Hus i brasilien,lägenhetskomplex i NY, aktier, Nytt hus till mamma å pappa, och massa annat som kläder,skor och resor!

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:

Finns det något ni inte vet?

17. Tycker du om att dansa?

Skaka rumpa är aldrig fel!

18. George Bush?

USAs förra president.

19-20.Vad ska dina barn heta,pojke respektive flicka?

Pojke vet jag inte men flicka kanske Kendra eller Cassandra.

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

Absolut.

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Gud han finns inte så antagligen säger han ingenting.

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?

Lina

PaulaRyberg

Cat

PaulaG

Idag mår man som man förtjänar. Bakis men det är bara att bita i de sura äpplet som man brukar säga.
Hem till föräldrarna nu, på middag. Gott!
Blir visst lammfiol. Konstigt namn på maten men gott är det.

Kollar igenom en "kamasutra kortlek". Vilken kul grej. Haha :) Paulas inte min kan jag ju säga.