Idag (som nog inte många missat) gifte sig prins William av Wales med sin Kate, hertiginnan av Cambridge (tidigare Middleton). Bröllopet hölls på Westminster Abbey- en gotisk kyrka i London där kungliga par gifter sig och blir begravda. Bröllopet hade cirka 2 miljarder (!) tittare.


Westminster Abbey


Kate i sin brudklänning designad av Sarah Burton på Alexander McQueen.

Vit, klassisk klänning med långt släp. Alltid snyggt.


Bruden påväg in i kyrkan.

Kates syster var brudtärna


Brudtärnan Philippa Middleton

Tärnan har en snygg, enkel klänning. Men inte trodde jag att tärnan fick bära vitt när bruden gör det...där ser man.

Williams bror fick vara best man.


Prins William (t.v) och prins Harry (t.h) i deras bröllopsuniformer



Bröllopstårtan



Inne i kyrkan med näbbar, Kates pappa och tärna.


Flertalet kändisar var bjudna till det kungliga bröllopet.


David och Victoria Beckhamn

Kunde hon inte valt en annan färg...?


Sir Elton John med partnern David Furnish

Kul med samma rörelse!


Prinsessan Beatrice av York och prinsessa Eugenie av York

Alltså vilka hattar... undrar om de tänke till innan de tog på dem...?! Antagligen inte...och klänningarna.
Vad tänkte de med?


Prinsessa Victoria och hennes prins Daniel, hertig av Västergötland.

Är inte Victorias klänning lite tråkig..? Fin färg men frn känns lite för alldaglig.


Joss Stone

Lite färg, men ändå något som fattas. Kanske därfor hennes tunga sticker ut, så hon "sexade" till det!


Drottning Elisabeth och prins Charles

Roligt att hon valde att ha lite färg på klänningen. Passar den gamla damen. Eftersom hon är gammal kommer hon undan med att den är så tråkig.


Samling gäster. Kolla in alla hattar!


Vad är grejen med alla hattar? Varför har alla alltid det på bröllop av kunglig sort? Fattar inte alls det... Inte snyggt...i mitt tycke.

Hörde på radion idag att innan bröllopet hade brudparet (eller vem som nu fixade bröllopsinbjudan) i sin inbjudan till bröllopet haft med en etikett bok. Där kunde man som gäst bl.a läsa att man absolut inte skulle titta på drottning Elisabeth;känns det inte som om det är lite fräckt att ens skicka ut en etikett bok till gästerna?!

Vill man se gobitarna av bröllopet (vilket jag gör imorgon) kan man kika på den officiella youtube sidan.


Just nu är det många kändisar som är gravida borta i LaLa-land.


Jessica Alba



Alyssa Milano



Pink



Mariah Carey



Victoria Beckham


Det är fler kändisar som väntar tillökning nu iår. Man kan undra om alla nuppat samtidigt eller vad ?? :D
På Victoria kan man knappt se att hon är gravid och ska ha i sommar.... och Jessica kommer säkert vara lika snygg hela vägen...




The Next Three Days Action, Drama

John och hans fru lever ett bra liv tillsammans med sina barn. En dag förändras allt då hon blir anklagad för mord och sätts i fängelse. En lång rättsprocess börjas och John kämpar för sin frus oskyldighet till mordet. Dock leder detta ingenstans och tillslut ser inte John någon annan utväg än att försöka få ut henne ur fängelset på egen hand.

Filmen får: CCCC
Filmen är över 2 timmar lång men det är inte något jag tyckte jag märkte av speciellt mycket. Rullen är spännande och man undrar om John verkligen ska lyckas frita sin älskade fru.


Chloe Erotisk thriller

Chloe och Catherine lever helt olika liv. Catherine är gift, framgångsrik gynekolog och har en son medan Chloe är eskortflicka. När deras vägar en dag möts bestämmer sig Catherine för att se om hennes man, David, är otrogen som hon länge misstänkt. Chloe får i uppdrag att förföra David och hon lyckas väl.... tror Catherine.

Filmen får: CCC+
Amanda (Chloe) Seyfried är verkligen vacker i denna filmen. Filmen tar en oväntad vändning som inte alls var självklar.


Fair Game Action, Drama
Inspirerad av en verklig händelse

Valerie lever dubbelliv. Hon är hemlig agent för CIA och reser till olika länder för att ta reda på fakta om olika hot gentemot USA. Hennes man vet att hon är agent men ingen i deras bekantskapskrets. Plötsligt en dag avslöjas hon i en tidningsartikel att hon jobbar för CIA. Vita huset vill smutskasta hennes man Joseph. Hennes och makens värld vänds upp och ner och de kämpar för att kunna leva ett vanligt liv.

Filmen får: CCC
Hade lite svårt attt hänga med i svängarna, är inte så insatt i politik och massförstörelsevapen. Men filmen levererar ett budskap: "Bråka inte med Vita huset för då krossar vi dig" - typ. En bra film med tempo och bra skådespelare.
Just idag har jag känt mig lite sådär extra nöjd med tillvaron. Ibland får man den känslan, varför vert jag inte. Har inte gjort något speciellt idag.
Rensat lite ogräs här hemma (tog lite längre tid än vanligt med magen i vägen!), svärmor kom på besök vilket innebar wienebröd och kakor. Och jag och Sweetie unnade oss att äta på vägga rökeri. Åt ugnsbakad lax med potatis och örtremouladsås. Så underbart gott! Han beställde vägga special. Såg inte fel ut det heller ;)
Hyrt filmer vi ska se med. Uppdaterar om dem sen (om jag minns det).



Kanske är det solen som gör att man känner sig lite extra glad, för den skiner som bara den nuförtiden över oss bleka människor! Eller jag vet inte. Glad känner jag mig idag iallafall!! :D


Sitter och lyssnar på Spotify och då rullar det upp goa låtar som man har minnen till:

Rihanna ~ Pon The Replay



Blu feat Sean Paul ~ Breathe




Missy Elliott ~ Work It




Finns säkert en massa annan go musik som skulle kunna platsa här men det får bli i ett annat inlägg :)



Är det en alien på bilden?

Klippet är från youtube och jag hittade det på aftonbladet.se.

Klicka på bilden och se om det är ett alienfynd eller inte......
Nu är det visst påsk och inte har jag fått ett påskägg för det. Även fast man börjar bli gammal så kan jag tycka att det är lite gulligt att få ett ägg. Om inget annat är ju innehållet trevligt!


Vill ha :)!

Var ju på ullared för någon dag (onsdags) sen med J och L. Jag körde hemifrån 4.40. Kanske skulle jag överlåtit bilkörandet till J för jag råkade köra fel en gång på vägen upp, och en gång på vägen hem. Med GPS. Jag måste säga att vi skrattade som tusan åt detta! Och resan dit gick sjukt snabbt, fattar knappt vart de cirka 3 timmarna tog vägen! Men så går det när man har roligt.. är det inte så man brukar säga?

Väl inne i varuhuset blev det shopping. L köpte lite allt möjligt, jag inriktade mig på saker till Lillen och J shoppade loss som bara den till sonen A och lite till sin karl J o sig själv såklart! Hade man haft mer valörer hade man kunnat shoppa hur mycket som helst!
Fika gjorde vi såklart och det blev glass i form av mjukglass. Sjukt gott!
En vända in igen, där vi lyckades plocka till oss olika saker bl.a resetilltugg för hemfärden.
Efter en McD middag begav vi oss hemåt och efter att ha släppt av tjejerma var jag väl hemma runt 19.30.
Verkligen en heldag! Tack chics!


Påsktulpanerna jag fick av E. Älskar gult, känns fräscht och vårigt!


En gammal klasskamrat, E, kom hit på besök i torsdags. Pratade gamla minnen och bara tog det lugnt. Lagade lite mat och satt ute i solen och njöt. En härlig dag!

Denna veckan som varit har vi haft självstudier hemma. Oj vad det är skönt! Plugga i sin egna takt när man vill. Skönt att man kan ha det någongång ibland. Har en del kvar men det går snabbt att göra. Ska göra lite idag innan vi beger oss ut på sjön efter att O slutat jobba. Ska bli mysigt att spendera lite tid ute på ön.
Fick i fredags hem ett par nya skor i brevlådan. Hade ju 40% på Ellos så då kunde jag ju inte låta bli ;)



Älskar att det är lite färg på dem, det lyser upp tillvaron lite! :)! Hade ju 40% på 279:- då.... Så det blev lite billigare. Najs va? :D

img_0671 (MMS)

Titta vad min händiga man har fixat! Ett trappräcke! Duktigt va!



En bild från häromdagen, innan det var dags för skolgång. Fortfarande i v 30 men snart inte !:D

Denna söndagen har varit lugn. Lugna helger är verkligen min melodi nuförtiden. Men jag klagar inte. Skulle kännas aningens konstigt att bege sig ut i lördagsvimlet när man är så långt gången, haha! Saknar det inte heller speciellt mycket. Visst, ibland skulle man vilja ut och dansa men den tiden kommer väl senare I hope. :)

Igår var jag å Sweetie bara hemma och tog de piaaaaano. Såg en film (the next tree days) och åt thaimat. Blev inbjuden till L för lite mat oh snack men energin fanns inte för att vara social. Sorry babe, men vi ses på onsdag ju!








Lyssnar på musik via  Spotify rätt ofta, nästan dagligen. Det mesta finns att få tag där. Några enstaka band/artister vill dock inte ha sin musik där då de inte får betalt medan andra ser det som gratisreklam.
Nu kommer det nya regler för musikprogrammet:

  • Nya användare får fri tillgång till musiken i 6 månader (som det är idag).
  • Alla användare som registrerades efter 1 november 2010 - 1 maj 2011 får lyssna på varje låt max 5 låtar. De som registerade sig innan denna period börjar reglerna gälla 6 månader efter första inloggningen.
  • Total lyssningstid för "free listening" kommer att begränsas till 10 timmar/månad efter de 6 första månaderna som medlem. Det är 200 låtar eller 20 album.


    (reserverar mig för fel då jag direktöversatt från deras hemsida)

 


Var och handlade på Coop och hittade trosskydd med Hello Kitty på! Visste inte att det fanns. Kanske lite onödigt men åh så sött! Som ni ser på bilden finns det alla varianter. Den ljuslila är trosskyddet som fanns i butiken och den rosa bindförpackningen finns med. Lite roligare att använda sånthär om det är en snygg förpackning, right? ;)
Sitter här och försöker få ihop en sida med konstruktiv kritik till min klasskamrats rapportskrivning. Det är riktigt svårt! Jag vet inte alls hur jag ska göra, har inte fått bedömning på min egen rapport och känner att jag inte vet vad som ärr rätt eller fel. Vi har då fått kriterierna från lärarna för G och VG. Dessa ska vi då utgå ifrån. Men jag känner att detta är inte mitt område. Det känns som det är lärarnas jobb att göra, inte mitt. Visst, det är bra att läsa någon klasskamrats rapport för att lära sig och se hur de tänkt. Men det är inte meningen att lärarna ska gå efter detta, annars kan man ju undra...(!)

img_1359 (MMS)

Trött.... Börjar känna mig trött... Vet att jag borde försöka läsa mer men jag orkar bara inte... När ska man hinna?! :/ Sweetie sover redan, han är så trött nuförtiden. Stackaren. Säkert massa på jobbet.

Hej och hå, så tungt det kändes att ta sig till skolan och vara där idag. Min motivation är gone with the wind så att säga. Kanske för att jag hade det så bra på min LIA att jag ville stanna där och inte beöva plugga mer ;)



Först var det samtal i klassen om LIAn. Hur vi haft det osv. Sedan såg vi en film från hjärt- lungfonden och sedan hade vi hjärt och lugnräddning. Har ni gjort det på senaste? Nu ska man alltså trycka 30 gånger på bröstkorgen och andas in 2 andetag och hålla på sådär till ambulansen kommer. Kanske inte låter så jobbigt, men oj vad man får trycka! Riktigt jobbigt, värsta träningspasset. Hade aldrig klarat mer än 5 minuter. Så jag hoppas att jag inte behöver utsättas för en sådan situation...
Men det är bra att man får testa, TÄNK OM man råkar ut för en sådan situation....
 


Efter det satt jag å L ute i solen och läste igenom lite latin och därefter åkte vi till Maxi, köpte en pärm var och en varsin glass. Mums! Testade den nya "Diam Pear". Riktigt god, inte så kvalmig. Älskar päronglass!

Pluggat lite i solen, läst igenom en rapportskrivning som en annan klasskamrat skrivit som vi senast onsdag ska ge feedback och kritik till. Svårt, men något ska jag väl lyckas knåpa ihop tills dess!

Jag är så mätt. Mat är så gott!! :) Grillat i den nya grillen. HELT VÄRDELÖS. Hinner knappt tända skiten innan färgen börjar lossna på den + att materialet "bubblar" sig i botten. 800:- kostade den ändå-snacka om att reklamera imorgon. Men maten blev bra iallafall! Marinerade fläskkotletter och rostbiff. Å korv fanns det till de som ville ha de. Fixade hemmagjord potatissallad som vi hade till maten och en tomat/fetaost sallad.
Sedan var det 6 mätta personer och en liten A som minsann också smakat lite av varje :)
Recept:


(gör salladen någon timme innan så smakerna hinner dra sig!!)

Testade också ett recept på efterrätt som jag hittat på tasteline.se. Blev mycket lyckad måste jag erkänna! Lätt och gott, perfekt! Slänger in det receptet med om ni vill prova. Lovar att de är värt de!




T.I feat Christina Aguilera ~ Castle Walls



Spåret kommer från T.Is senaste album "No Mercy" som släpptes 7 december 2010.

Ansökt om att bli hårmodell för L'oreal. Vore superkul, hoppas man kommer med!
Dock är det klädprovning innan därför att man ska visa upp frisyrerna för frisörerna. Fick ju såklart berätta att man är gravid i typ 7:e månaden, och detta blir ju säkert mitt fall.
Men man kan ju alltid hoppas! :)

Iom att jag ska gå på mammaledighet i sommar när Lillen kommer så ska ju jag inte jobba något.
Blev ändå erbjuden av chefen idag. Som hon så fint uttryckte det: " Har bara hört bra saker om dig från alla här och jag skulle vilja tinga dig till nästa sommar om det är ok?"
Överumplad blev jag men väldigt glad! De vet ju att jag kommer gå hemma hela sommaren i år och lite till. Risken är att jag glömmer massor men hon vill ändå har mig där nästa år! Hur kul är inte det att höra :)?
Vi ska höras igen i februari nästa år, då vet man säkert mer om hur det är med Lillen osv.
Jätteglad blev jag idag kan jag säga, lyfte den annars så trista onsdagen!

Förresten, ni som har tillgång till min underblogg, kommer ni in på den? Jag gör inte det, den kopplar bara tillbaka hit till Lovelystar.se ....Varför?! Har den alltid gjort det???


Medan maten var på spisen passade jag på att baka lite chokladmuffins á la kladdkakevariant.
Piffade till smaken med riven vit choklad och toppade med drottningssyltsgrädde och silverkulor.
Det blev jättegott! :)

Recept för den som är lika ohändig i köket som jag:

Muffins
2 st 
2,5 dl 
100 gram 
1,5 tsk 
1 krm 
4 msk 
2 dl 
1 tsk 
Blev plötsligt lite sugen på att baka.  Eller, det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag och J igår prata tårtor i massor! Finns hur kul ideér som helst om man bara har sockerpasta i lite färger, fantasi och tid. Vad man ska fylla den med är ett annat problem men choklad/hallon som vi sa igår är ju jättegod combo!
Skulle vilja testa någongång, verkar jättekul. Om man bara har lite tid och inte behöver stressa så kan det bli riktigt roligt!
Kolla in dessa kreationer.








Det som är lite jobbigt skulle väl vara att när/om man lyckas göra en riktigt fin tårta så ska man ju sedan äta den... Och någon måste ju vara den första som skär i den-jobbigt! :D


Rubriken sammanfattar min fina fredagskväll med tjejerna L och J. Blev en massa blarrande i vanlig ordning och filmen vi såg var väl inte den bästa. Vi såg "I rymden finns inga känslor". En svensk film som handlar om en kille som har Aspbergs syndrom och om hans bror som inte har det. Hur de har det osv.
Det var i vanlig ordning inte många minuter som vi var tysta under filmen. Vi får ju passa på att snacka medan vi ses, det är ju inte alldeles för ofta det händer! KOmmenterar man inte något i filmen så är det alltid något annat som man måste prata om, haha!
Krängde på Mcd med innan filmen. Smakade nya smaken i Mcflurry- Oreo. Jättegod i mitt tycke! :)

Det är väl typiskt. Har fasat  för det nya sopsorteringssystemet och precis NU är de utanför och byter. Det är bra att sortera, men jag är lite skeptisk till det. Tror i slutändan att de ändå slänger all skit i samma behållare...
och då är plötligt vitsen med att sortera totalt onödig.
Vi får väl se vart det bär hän.