I går var hela lilla familjen på bröllop ute på tjärö mellan F och N. Det var enkelt och väldigt fint. Verkligen lagt krutet på de rätta sakerna, smådetlajer som gjorde det hela lyxigt. Tror kalaset kostade mer än vad man tror.
Deras dotter kastade rosenblad och sonen gick också bredvid- väldigt sött! 
Vitt och rosa hela vägen, vilket en annan gillar :) Tror inte att mannen hade så mkt att säga till om där ;)

Middagen var supergod! Förrätten var svensk tapastallrik,huvudrätt hjortstek med pommes anna (typ en potatisgratäng) och sedan var det bröllopstårta- himelskt god! Vit choklad med jordgubbsmousse och något till som jag inte vet vad de va, men så gott. Det smalt i munnen på en ;)

N skötte sig ypperligt, var väldigt nöjd och belåten. Skrek nästintill inte alls. Kanske för att det var så mycket röster och liv som hon lyssnade på. Många berömde henne och tyckte hon var så duktig och söt (såklart hon är! :D) Det var två andra bebisar på festen, så ensam var hon inte. Det trodde jag först att hon skulle vara.
Dock hade hon svårt att somna, så efter middagen och valsen så drog hon och jag oss tillbaka till rummet vi skulle bo i över natten. O festade vidare och kom inte till rummet förrän lite över 5 (!) på morgonen. Galen!

Idag är mysdag för hela slanten. Pizza, godis och tvtittande. Blir inte mycket bättre än såhär ;)


I helgen har det varit festival i stan. Träffade J och L i fredags. Bar på N i bärsjalen och blickarna mot oss haglande ännu en gång. Vad är grejen kan man undra, som J uttryckte det. Om man visste... Men palla bry sig! :D
Vi gick runt och bara tittade på folk. Och jag och J tittade på när L åt en älgkebab ;) Gick runt i lite butiker med, behövde hjälp med att försöka hitta något att ha på mig på bröllopet som är nu på lördag. Det är så svårt. På inbjudningskortet står det "casual summerlove" under klädsel, så det behöver ju inte vara så himmla piffigt tänker jag då. Hittat två lämpliga kandidater. Ska in till stan i veckan och prova dem...Bröllopet kommer ske ute i karlshamns skärgård, på tjärö. Mysigt! Vi har hyrt stuga över natten. Minisemester!

Jag, O och lilla dotter N (som satt i bärsjalen) gjorde stan i lördags. O köpte en langos som han slängde efter några tuggor. Den var visst inte så god. Själv åt man buffé på brasseriet. Jättegott!
Åt mer än man gjort på länge, allt var så gott. Speciellt vitlöksbrödet.
Vi gick upp till torget sedan för o ville käka en smålandsrulle. Vi satte oss vid stora scenen, lyssnade på musiken medan han stoppade i sig maten. Där kastade han inte något iallafall, var betydligt mycket godare visst ;)
Sen efter en kort runda till M o C så begav vi oss hem för O skulle byta om och följa med dem in en runda till stan. Så jag å dottern hade myskväll hela kvällen. Hon sov på mitt bröst och var så nöjd. Jag kikade på film på tv och åt överblivna vingummin från fredagskvällen. Såg "Killers" och "Cop Out". Bra filmer, den andra var rolig!


Komedi  CCC Komedi   CCC+
Har ni druckit havremjölk någongång? Jag säger bara blä. Blev rekommenderad av distr.sköterskan att undvika mjölkprodukter ett tag tills dottern blir bättre i magen...
Men att dricka havremjölk går verkligen inte. Ska köpa sojamjölk. Någon som provat det, smakar det bra?
Vill gärna dricka något annat än saft och vatten...

Helgen var bra, synd att det var dåligt väder igår bara. Men samtidigt var det skönt också, så man kom hem i vettig tid. Hade hemlängtan, faktiskt!


Imorgon beger vi oss till Båstad tillsammans med Os chef och fru + deras 2 barn. Karlarna ska jobba och jag och frun och barnen får väl roa oss på något sätt under dagen! ;) Ska bli roligt att se en annan stad, speciellt när det är tennisvecka (swedish open) vilket innebär massa folk. Mitt intresse för tennis är likamed NOLL, men kanske har man tur och få se en kändis eller två! :)



Bo på hotell ska vi med, Torekov hotell, fint verkar de vara!
Hade jag haft råd hade jag bokat ett besök på spat....

Åker runt 06.00 imorgon så vi får hoppas att N sover gott inatt så mamma också kan få sova. Hon har varit orolig senaste dagarna,stackaren, p.g.a. magen.

Idag åkte jag och Nikki till K-stad. SKulle ha en sak på deras apotek som de inte har här i stan visst. Illa att behöva köra så långt för en enda sak, men vad gör man inte för att lillan ska bli bättre i magen!
Har införskaffat en bärsjal (tradera!). Denna invigdes efter en stunds testande hemma.
Var väldans svårt att få till det först men efter lite testande här hemma så fick det bra.
Väldigt behändigt att ha båda händerna fria kan jag säga!!
Räckte med att jag hoppade ut ur bilen med henne i sjalen så var det typ ett äldre par som tittade...
Sen när jag begav mig in mot centrum så är det visst Kristianstadsdagarna=mycket folk!= mycket blickar!

Jag är inte en sådan som bryr mig (inbillar jag mig) så mycket om jag är lite annorlunda men en del människor är bara för roliga. Så sjukt odiskreta så det finns inte, verklgen råglodde på mig/oss!
En sak jag la märke till var att personer (speciellt kvinnor) med utländskt ursprung var mer vänligt "inställda" dvs kanske ett leende eller bara vänliga ögon. Många svenska mammor tittade som om man var helt bakom flötet bara för att man inte hade sitt barn i barnvagn. Eller var det bara för att man inte hade en sele? Eller?

Konsigt hur människor reagerar när man inte "är som alla andra". :)!

(Nu blev det visst lite bebisrelaterat inlägg men vafan, ni får stå ut! :D)


Snacka om trist väder. Känner inte för att göra nånting, faktiskt. Har ringt samtal, satt igång en maskin tvätt. Ätit frukost med, men det är verkligen segt på den fronten nuförtiden. Har jättesvårt med maten. Varför? jag behöver ju få i mig all näring jag kan för Nikkis skull men ändå känner jag bara att jag mår illa. Dricka går bra, är jättetörstig- vilket är vanligt när man ammar. Men ändå. Varför känner jag mig inte hungrig?

Tänker på den tiden när jag var deprimerad. Då hade jag inte någon matlust, var riktigt svårt och jag blev tilloch med äcklad av att äta. Så känner jag absolut inte nu. Älskar att vara hemma med lillflickan! ♥
Tänk att för 3 veckor sedan låg hon i min mage. Fattar det knappt. Som jag sa till Lo igår, känns som att hon alltid funnits hos oss... !

Sa till mig själv igår att om det var fint väder idag akulle jag minsann gå en promenad. Men det sket ju sig. Visst, man kan gå ut och gå en runda idag med, kanske svalt och skönt. Men jag skulle inte bli förvånad om regnet börjar falla från himlen vilken sekund som helst...

Nu är det 19 dagar sedan Nikki kom till världen. Det märks väl här att man helt enkelt inte harft tid att blogga. Det är helt enkelt så att mitt fokus är hos min dotter. Man är väl kanske fortfarande inne i sin lilla bubbla, lyckan att hon är här och samtidigt ska man lära känna varandra, hon och jag.

Jag vill inte att denna bloggen ska bli en "bebisblogg" för jag vet att det kanske inte är så kul att läsa. Så därför kanske det inte kommer att uppdateras så ofta, i alla fall inte så här i början av mitt mammaliv.
För hur gärna man tänkt att man skulle hinna med "det vanliga" så är det inte så längre- inte ännu i alla fall.
Nikki är prio 1 och för att ni inte ska dö av tristess så bloggar jag om annat när andan faller in. :)!
Rihanna ~ Californa King Bed



Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So, how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So, how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us

In this California king bed

We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king
My California King

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king