Ja snart ska vi dra igång festen här. :)
Alkohol kommer man dricka en del av ikväll.
Har ju Gailiano med. Farligt. ;)

Göra mig vacker nu.
Köpt nya stövlar. Inhandlades igår. Var verkligen ett impulsköp, hehe =)
Finns en affär i stan som har second hand kläder. Var där och lämnade in lite skit jag inte använder. För varje 100:- de säljer av mina prylar får jag 45:-. Inte så illa för saker man inte vill ha mer. Hoppas bara någon vill ha mina saker, lite toppar,väskor osv.
Jag har aldrig köpt något second hand, men dessa stövlarna skrek mitt namn. De bästa var att de inte ens varit anvämda! Sulan var helt ny, och klacken med. Visst någon som köpt via nätet och sen att de varit försmå eller var hon nu sa,hon i affären...

Här är dom iallafall, om ni vill kika! Med min väska jag fick i julklapp... :)




Visst är de snygga!!?

Jag är en person som älskar skor, så som många tjejer *flin* Gillar skor som skricker ut,som inte är så vanliga, tycker iallafall jag att dessa var,ovanliga. Lite kinky sådär :P

Avslutar för idag med en egopic:


(*ggrrrr,jävla öga!*)
Varit uppe och städat sen 8.00 och är nu äntligen klar, precis innan man ska jobba typ.
Vi har skaffat nya garderober, så kläderna som va i de gamla skulle ju skifta plats...
Var mycket mer än jag trodde, puh! Hänga allt på galgar,sortera vad man ska behålla å ej osv. Men NU SÅ. Nu har jag det gjort. Gott.

Imorgon ska det städas mer. Ska ju ha fest här på lördag! :) Najs värre, men måste ju vara rent och fint tills alla små vännerna kommer !

Äta nu,jobba sen.
SItter och äter middag. Körde faktist hem en runda ,ville göra Mino lite glad :)
Och ma kan ju säga att jag hade rätt, hihi!  Han är så söt, de lilla livet.

Ska slänga mig i soffan ca 20 minter och läsa i min bok, innan jag ska jobba igen. !
Ligger i sängen och äter snören med jordgubbssmak. Känner mig som 10 igen ,haha!

Är så fruktansvärt trött idag. Jobbdagen har gått såååå sakta. Ville bara lägga mig ner och sova. Men det kan man inte göra när man sitter i kassan... kan kan man väl ,men hur fan skulle det se ut lixom?

Träffade Johanna igår. Våra karlar skulle dricka alkohol tillsammans. Så vi fick roa oss själva. Åt en kall Mcflurry-daim och sen kollade vi på film hos Johanna vid namn " Two tickets to paradise". Skum. Orkar inte skriva om den ens. Vi käka home made popcorn och piggelinglass! :)

Inte alls bloggaskugen, så nu er jag upp. Ha överseende!
Fan. Är så arg. När man gör något förhastat så gör man oftast fel. Som jag har gjort nu. Avinstallerade mitt Rosetta Stone  (språkprogram) för att det har vait buggar i det några gånger. Istället för att fixa the fucking problemo så avinstallerar jag. Orkar inte. Men kommer i samma veva på att jag får börja om från basic,grunden,nynynyy börjarnivå igen. Störigt or what. Så nu får jag hoppas att programmet verkligen fungerar, annars kommer jag bli sååå trött på alltihopa. Har ju en massa språk jag ska ta tag i nu ,spanska,portugisiska,franska,tyska,italienska och fler. Bara programmet vill fungera vill säga. Får se om 7 minuter om språket vill, spanska nivå1 är på G nu. :)
Synd att man itne kan lära sig teckenspråk på datorn, hehe...
Kan inte påstå att jag alltid varit intresserad av att lära mig språk, men det har komit mer och mer sen gymnasiet, men inte förrän nu man ska försöka ta tag i att. Wish me luck u bastards ;)



En sånhär urgullig tårta skulle man ju bakat. Blev totally in love kan jag säga !! :)

Nej nu ska jag testa RS programmet.

Fyllde ju år igår. 25. Känns som om jag är 20 än..
Nu börjar vägen till ålderdomen,mot dårhuset och rynkorna,kroppens förfall. Blää...
THX J å J för presenten, =)

Dags att jobba. Bloggar mer sen.

Går ju inte att ändra vissa saker. Blir dum i huvudet. I'll try later aligator.
Jävla blogg.....
haha, ja eller helt ekelt en trevlig överraskning att jag träffa på Lina när jag var påväg till banken och affär'n.
Pratade på om allt mögligt trams medan mina tår blev kallare och kallare. Fy fan hade ingen känsel kvar i dem eller fingrarna, så nästan sprang in på banken...

Middagen till mina föräldrar bestod av fläskytterfile,strimlad med purjolök, danabo blue(eller va den hette) som är en blåmögelost, och grädde och kryddor. Potatis och en sallad blev det till. Blev mycket omtyckt! Eller sa de det bara för att jag är deras dotter *flin*!

Har pluggat lite mer än 2 h portugisiska nu. Ska försöka ta tag i bloggen nu.
Är väl på tiden kanske.....

vi ses!
Igår fick jag mitt paket från Hm, låg på bordet när ag kom från jobbet, en viss älskling hade tagit i den från brevlådan... bevisar hur litet det var :)

Har inte hunnit testa det ännu, men det verkar passa, och tröjorna jag köpte till herrskapet här hemma pasaade finfint. Tror tillomed att han gillade den randiga, eller sa han de för å vara snaller?hmmm.....

Mina älskade föräldrar kommer idag. Ska bjuda dem på middag minsann, är lite nervös, tänk om de inte gillar det ja ska göra?
Ja vi får väl se, får väl de utvisa när de smakar.
Ska göra mig iordning,äta,sen in till stan till banken,handla,sen hem å fixa.
Vi ska ju svärmor med ikväll å äta så man får inte äta så mycket av det man lagar. Skriver sen vad det blev, pappa är härinne ibland och snokar, och det hela ska ju bli en överraskning ! :D

Jag vet helt enkelt inter vad jag ska skriva idag, så det blir inte något inlägg .
(förrutom detta onödiga då)

Är inte alls klar, men ger upp för idag. Gjorde en dundertabbe, så fick radera endel inställningar, så nu är ag förbannad och låter det vila till imorgon...

Innan jag är klar ser jag, men stå ut!

Kommer bli rörigt härinne. Så ni vet. Ska försöka göra om lite.
Trött på hur bloggen ser just nu.

XOXO/C
Städat hela huset ,bara toagolvet som ska torkas.
Efter det blir det lite lunch, sen ändra här på bloggen, göra en ny header osv, läsa och sen laga lite middag.
Idag kommer det 2 killar ner från Jönköping som ska köpa hojen. Sweetie fick det pris han begärt utan klagomål. Skönt.
Så i slutet av mars så ska vi ev hämta den nya. NAJS.

Back 2 reality.

Xoxo /C
Idag är det söndag och mulet väder. Vädret får mig att bli trött,tröttre,tröttast. Och när man är trött är man energilös. Och när man är energilös är man också i mitt fall nere och deppig....
Och med detta humöret kommer känslan av att man inte duger till,känna sig värdelös och patetisk,misslyckad,tjock. Även olycklig. Alla onda tankar man i vanliga vis kan "skufa undan" kan man inte göra en dag som denna. Inte jag iallafall. Har alldeles för dålig karaktär. Fan.
Vissa saker i livet är jag sjukt missnöjd med, och andra överlycklig att jag har det. Idag känns det som what ewa typ. Varför man sunkar ner sig såhär totalt är för mig en gåta, men vissa tider kommer den där känslan som jag inte kan beskriva tillbaka med enorm styrka. Ungefär som om jag måste "tömma ur" systemet på allt ont, och sen  fortsätta.
Gah, blir så trött på mig själv! Här sitter jag och klagar när andra ha det¨1000 gånger  värre än jag, och det gör att jag drabbas av dåligt samvete ovanpå allt.
Mina mål i livet är så långt borta att ja inte vet hur jag ska orka med att ta mig dit, att leva livet jag vill leva. Hur vill jag leva? Knapt att jag vet,sjukt nog. Ena dagen är jag nöjd med hur jag har detm har ju ändå en underbar sambo,älskade katterna,tak över huvudet,jobb,vänner som finns där för mig osv. Alla de här sakerna är jag så lycklig över, men en annan sida i mig är ändå inte nöjd. Vill se världen, upptäcka nya saker, bo i ett varmare land, ha ett annat jobb, kanske studera något. Allt är fucked up. Just nu iallafall. Känner mig ensam fast jag inte är det, men ensam för att jag vet inte om det finns någon om förstår mig och mina tankar. Hade kunnat säga upp mig från jobbet och bara fly iväg. Men vet att det inte fungerar så. Jag skulle ångra det sen, om jag bara lämnade allt jag har här hemma. Kanske inte på en gång men en dag skulle jag det. Ångra att jag inte tog tag i allt medan jag kunde. Fyller 25 på torsdag och har säkert åldersnoja. Ska man knega vidare på jobbet eller börja studera så man kanske får ett jobb man vill ha, med bättre lön, mer stimulans och att ha kunskap i något? VIll samtidigt inte studera bara för sakens skull, utan att veta att man kan få ett jobb på det med... Gör jag inte något snart känns det som om det är försent. Jag ska inte ha några barn än ,men man vill ju ändå vara någolunda på rätt väg i livet innan man är 30. Eller?

Har sett 2 filmer idag, motionerat lite, ätit god mat och godis. Nu ska jag snussa sött :)

ciao babes!

Äntligen ser man ljuset till ledigheten. Snart, efter dena dagens arbetspass är jag ledig mina 3 dagar. Fy fan vad gott det ska bli!! Har inte planerat hela helgen som tur väl är, men lite av lördagsförmiddagen iallafall :)
Blir väl träning och att lata sig så mycket det går :D

Äter frukost nu. Vaknade t.o.m lite innan klockan skulle ringa idag (9.15) för att jag var hungrig och kisnödig. Så de var bara att lyssna på kroppen och stiga upp...
Gröt med rårörda lingon med lite mjölk. Jävla lingon, blir ju beroende av det tillslut ;)
Mina tabletter är med nere. I början var det jobbigt att komma ihåg alla men nu sitter det där automatiskt varje morogn. Endel ska man ju ta någon gång till så de får man ta med sig till jobbet. Har ju så stor handväska "får ju i ett helt liv i den "som sweetie brukar säga så det är inga problemos alls...



Börjar klockan 12 idag, lite mindre än 2 h har jag i friheten innan man blir instängd till 18.15.
Bara att bita ihop. Brukar gå relativt fort, bara om man har något att göra. Men det är ju fredag så förhoppningsvis kommer det väl lite kunder till oss.
Och nu för de jävla hälsovårdsnämnden m¨ste vi ha en så fruktansvärt FUL mössa. Det går inte att beskriva hur den ser ut, är bara som en liten ... ja jag vet inte vad, typ en minimini liten hatt/mössa. Den sitter ju inte runt hela huvudet, utan bara "längst upp". Jag totalvägrar ha de, så keps trycker jag ner över huvudet. Ser ju normalt ut iallafall. Så nu behöver man inte fixa håret speciellt mycket när man ska jobba!

Oj blev lite skrivet där ja, nu får ni allt hålla till godo med det så länge, ska läsa lite portugisiska, bädda sängen och ordna mig, kanske äta en gång till innan jobbet kallar... 

Xoxo / C
Ja verkligen. Skulle försöka mig på glasnudlar med wok och kalkonfile. hällde i lite kokosmjölj, gul curry,soya och salt. Kryddade fileerna bara lite lätt med allround krydda.  Det känns som om det fattas något, men kan inte komma på vad!!
.. och så vet ja att när jag precis lagat det är man inte det minsta sugen på att....SUCK.
Så nu blev jag lite ledsen i ögat.....
Får väl smaka lite senare när jag kommer hem, se om det passar bättre då;)

HATAR ATT MISSLYCKAS!!!
...och denna dagen är snart slut. Skönt. Varit så trött hela dagen...

Blev inget gym idag, annat att göra ... Men får bli imorgon istället :)

Har läst ut en bok nu igen. Delar med mig av den här på bloggisen !

Star - By Pamela Andersson



I denna roman får vi följa Star , som en dag blir upptäckt när hon är på ett sportevenemang med sina vänner. Från den stunden blir Stars liv aldrig sig mer likt. Hon blir snabbt erbjuden att pryda tidningen Manns framsida, får en liten roll i en tv-serie och skvallertidningarna både älskar och hatar henne.
Vi får följa Star genom bra och mindre bra upplevelser, men hela tiden är Star medveten om allt omkring sig och förlorar inte sig själv i allt kaoset och tumultet. Alla vill ha en bit av henne och många gör vad som helst för att få vara 15 minuter i rampljuset.

Mitt omdöme: En väldigt lättsam bok, med en handling som (iallafall med mig) man snabbt blir ingripen i. Pamela har ohämningslöst tagit sina egna erfarenhet för att i denna boken berätta om Star. Även fast hon bytt ut namnen mot personerna i verkligenheten så kan man koppla vilka det är om man har koll på läget... Jag personligen gillar verklighetsbaserade böcker och filmer. Skulle dock vilja ha en uppföljare, boken slutar lite "för tidigt", man vill veta vad 
som händer sen lixom!
Boken får iallafall:

 
Ska snart in och hämta miss K. Vi ska träna box en hel timme :)
Var ute innan i eftermiddags, ca 40-45 minuters jogg/snabbgång tempo. Så jobbigt, men man är ju så nöjd när man är hemma igen ;)
Kastat i mig en liiiten omelett så man ska orka med passet som komma skall.

Har varit stressigt idag, vaknade ju sent... bara plockat undan lite saker härinne,satt igång diskmaskinen och varit inne i stan och uträttat lite ärenden.

Ska köra nu, så man slipper stressa.

Xoxo / C
Nu ska jag gå/jogga en runda tänkte jag. Se hur det går, har inte gjort det på så länge.....


CIAO!

Xoxo/ C
Nu är det dags för mig att sova lite, ta igen mig efter gårnattens bravader ;)
Känner mig trött.
Uppdaterar imorgon, när jag är ledigg, hihi!

Sleep well!

Xoxo / C


(min sovande baby...)
Börjar jobba kl 15- bara av det jag får ont i magen. Var hemma hos K igår. Vi drack å snacka en massa som vanligt !
Stack sen ut en runda på Harrys. När vi kom (ca 23.50) var det  väldigt lite folk, men 1 h senare var det proppat as usual.
Snacka om att J dominerade ! 3 (eller var det 4 :D) killar försökte ragga upp henne. Så man kan ju s
ga att hon "vann" även fast man inte är ute å raggar :)
Ett par killar dansade mycket på en av kantscenerna. Som vanligt (de är typ altid ute) kastar de av sig t-shirtarna Tror att de e såå snygga. Visst de är inte fula men är man så uppmärksamhetskåt? Dröjer inte 5 minuter innan vakten kommer fram till dem och säger till dem att de får klä på sig....
En stund senare kastar de av sig tröjorna igen...samma sak igen, vakten kommer fram snabbt och säger till.
Såhär håller det på någon gång till. Då kan man fråga sig om inte killarna fattar att man uppenbarligen inte får ta av sig kläderna?? De verkade som värsta snobbarna så de kan gott vara påklädda. Ja vad vet jag.




Är i vanlig ordning skittrtt idag.... klockfan ringde 06.00 och sen dess har jag varit uppe.
Jobbet kallar. Har kortaste dagen men jag vill ju bara gå odch lägga mig igen....
Har iallafall sällskap av katterna,Mino ligger i kväk ;)
Gröten är nere och nu ska jag köra. Vi ses senare då jag vaknat till liv.

Xoxo / C

Rykten säger att den kommer heta Dark Angels.
Hittade lite låtar på nätet som är nya, iallafall för mina öron :)

Emergency Room - RIhanna


Sexuality - RIhanna


Läser att det visst inte är RIhanna, men de låter fan som det.. "!!
Har haft en Ricky Martin låt i huvudet hela dagen, and thats driving me crazy. Haha, ytterligare en låt där....
Jag är trött idag, kanske märks!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har lagat wok med kyckling och bulgur till middag idag, och "råkade" köpa hem en varsin semla. Älskar dehär onyttiga sakerna :) Tyvärr. Men imorgon ska jahg träna med Kinga. Äntligen!

Sen blir det nog party på kvällen !! :) Stackars Lina som är sjuk...We gonna miss ya girl!
Och jag är trött som vanligt.... Egentligen skulle jag jobbat nu, men iom att jag ska köra Sweetie till ögonmott. i Karlskrona så fick jag ta lite ledigt. Börjar 13-15. Rätt meningslöst, men 2 timmar går fort :)



Fixa-mig-i-ordning dags nu.

Xoxo / C
NU ska jag äntligen ta tag i och skriva om filmerna jag såg häromdagen !
Den lata sidan har varit framme IGEN...

The Dark Knight        Action 

Batman slåss ännnu en gång mot skurkarna i Gotham City.Han, tillsammans med polischefen och åklagaren samarbetar och bestämmer sig för att en gång för alla stoppa alla mafioso som finns i staden. Men ett oväntat hinder möter dem, den hämnngslöse Jokern-mannen som alltid ler.Batman kommer farligt nära gränsen för vad som är gott och vad sm är ont när han måste möta Jokern och hans galenheter.

Betyg: CCCCC 

 Några ord: Lina, jag är ledsen , men jag gillade denna filmen. Inte för att Ledger är med utan för att Christian Bale är med och han är såå snygg ;) Dessutom gillar jag ju alla coola,overklia sakerna som finns med i filmen och effekterna...


Sniper 3         Action

Tom Berenger spelar ännu en gång krypskytten Beckett. När han får i uppdrag att ta sig till Vietnam för att sätta stopp för den ledande knarkkungen så kan han inte utföra det. Just pårund av att han fått veta att mannen han ska mörda var hans bästa vän i kriget som dessutom räddade hans liv som han trott varit död i 30 år.

Betyg: C+

Någa ord:
Suck. Inte en film i min smak. För dålig i allt. Innehållet i filmen kunde väl varit bättre.... 

 
Idag har jag å baby varit på Oves Motor. Där inhandlades lite saker till min framtida motorcykel körning,hehe.
På bilden ser ni stövlarna,hjälmen och handskarna jag fått idag. Jackan fick jag häromdagen. Nu är det bara byxor och ryggskydd kvar!



...och här är jag igen....



Fattar inte varför bilderna inte går att rotera.... Men ni ser ju iallafall!

En bild på mig och Sweetie med får ni se,från nyårsafton :)



Jag låter den bilden tala för sig själv !! ;)
Kollar på film nu ! Sett "The dark knight" och nu ska vi se "Sniper 3"

Kommer med mer info/recention senare :)
Nu har jag precis shoppat lite inne på HM:s sida...
Blev följande:

♣ 1 keps  (svart)
♣ 1inne (grå)
♣ 2 set cardigan/linne (cerise)
♣ 2 pack herrtröja till O (vit/mörkblå)
♣ 1 linne m. halterneck-knyt (rosa/cerice/vit/gul)


När jag satt och skulle klicka i färg höll man på att klicka i "svart" på allt. Man är så feg! Men nu så får jag hem lite i fätg iallafall :)

Kallast väder hittills i år ! Ser fint ut på dagen när solen skiner och när man tittar på solnedgången, men jag håller mig helst inomhus....Många säger att vintern är så "frisk". Ueah what ever. Ge mig SOL och VÄRME. Är hemma nu, jag fryser ännu. Inte så längesen vi kom innanför dörrarna. Har varit och ätit pizza. Åt en calzone med köttfärssås. God som tusan :)
Är proppmätt nu det blir inte mer mat idag.
Har en go' vecka nu. Börja jobba på tors. Sen 2 h på fredagen, ska köra Sweetie till återkoll i kka ögonläkaren så börjar kl 13-15 sen lördag i mina 3,5 h och sen söndagen som är värst 15-21.15. Men tänker på pengarna som jag behöver!!

Idag har jag fått en present.... Eller ja hmm, en sak jag behöer till sommarens alla hojåkturer. Sweetie å B var i Otown på Oves Motor. Där köpte min baby en MC jacka till mig. Svart med beige/röda detaljer. Jättesnygg! Precis vad jag behöver. Ska ta kort så ni får se (har ju äntligen skaffat mig en digitalkamera! En Canon nånting ;) )
Nu fattas det bara byxor å stövlar å hjälm :D Sen är jag en komplett MC brud ;)

 

I torsdags började Sweetes öga irritera sig. Dagen efter var det svullet,rött och väldigt irriterat. Hans gamla skada har kommit upp på ytan igen. Hans öga fick sig ju en smäll för ca 1-1,5 år sen då en idiot fått för sig att Sweetie skulle få stryk av han. När Sw. var ung och dum bråkade de två mycket och uppenbarligen lever den här idioten kvar i det stadiet då han hoppa på Sw. utan någon helst anledning ute på puben. Sw. har ju lagt allt skit bakom sig och leer vidare men inte den här idioten då som sagt. Sw. fick problem med hornhinnan och sen dess har väl ögat inte repat sig riktigt. Så nu är hornhinnan jätteirriterad och med massa små skavsår. Han har så ont att han kan inte göra annat än att ligga i sängen,stackaren. Ljusskygg blir han ju med, så sovrummet gäller ett bra tag framöver... 

Så nu ligger jag med här i sängen och latar mig med en Mino- katt på magen :)



 


Är tillbaka med nytt säger Lina på sin blogg.
Gillar Brandy och hennes lite hesa röst.

Who Is She 2 U - Brandy




Kommer outsökt att tänka på den tiden Brandy hängde med Monica (eller var det tvärtom?) och deras jättehit kom "The Boy is Mine". Loved that song. Monicas karriär stannade av lite efter ett tag, men hon har visst gjort lite med Missy Elliot bla. Söker man på Youtube hittar man lite iallafall. Svårt att hitta något som man kan slänga in här då sony och andvändare "spärrat" html koden....
Men här är en, efter mycket sökande...

Everytime the Beat Drops- Monica feat D.F.B (remix by DonZ)




Hittade inte ett original,jag kunde infoga här men det finns det gott om på youtube :)


Nu har jag äntligen sett den. Missade när den gick på TV, och reprisen missade jag med.
Försökte hitta en del på engelska på youtube att sätta in men hittade dubbade ersioner å det sucks big time. Så ni får snällt nöja er med en trailer.

 

Såg hela på mtv.com. Irriterande att inte kunna se hela på en gång utan varje del för sig, alltså 23 delar. Boring.

Betyg: Helt klart sevärt. Känns som man fick in en inblick i världens största popstjärnas liv. Inte å leka med vad pappz som är efter henne.  Får se lite tårar och skratt. Visar en person som känns mänsklig.

Snygga grejer de hade påsig!! Glammigt värre. Ska man bara träna så man får lika snygg kropp med, hehe.

Part 1 - Glamour Godess



Om ni vill se mer är det bara att söka på youtube!
Känns wierd. Att vi är inne på 2009... Undrar vad som händer detta året?
Jag hoppas på att följande ska inträffa:

→ Jag lär mig lite portugisiska,både tal och skrift
→ Jag tar mig till gymmet mera
→ Jag letar lite mer efter ett nytt jobb
→ Jag ökar min konditionsträning
→ Jag hör av mig till nära & kära oftare än jag gör...
→ Jag minskar ner på allt onyttigt såsom chips å godis
→ Jag tatuerar mig minst 1 gång
→ Jag får en minnesvärd 25 års fest!
→ Jag lär mig köra hoj...


... Skulle ni vilja att något speciellt sker detta nya år?