Blev idag inbjuden på middag hos L. Hennes S fick ett ryck och ställde till med storkok. Blev någon fläskfile med paprika, chili pch tomatpure å sånt. Mycket gott, tror faktiskt jag ska laga det nångång! Sen blev det tigerpudding till efterrätt. mums! Körde hem tidigt och kastade mig över anatomin och skelettet. Åh. Jag får magsår. Det är så mycket till provet, livrädd inför torsdag, domedagen.

Hann måla naglarna innan idag, ett mirakel känns som, man knappt hinner pyssla om sig själv nuförtiden. De blev coolt rosa och färgen är en favorit hos mig!

Bild från: lenitaelvin.com

(Inte riktigt i denna nyans som bilden....)

Jag tror att jag skulle kunna bli nominerad till ett pris i "snällaste-flickvän-priset" Körde hem 2 apfulla karlar igår och körde in karlarna + en vän till dem in till stan idag. Blinded Colony kör en konsert ikväll i stan. Hoppas konserten är bra!
Och har dessutom plockat undan ölburkarna då det tenderar till att lukta billig fylla i hela huset som gör mig illamåendes...

Nu är det dags att göra sig hemmastadd i sängen och slöglo på tv. Det är jag värd! :)

Hittade en rolig internetsida med ekologisk hudvård, Neaofsweden.se. Har skickat efter en olja som man använder på ansikte/kropp.
Funderade  på å köpa från TheBodyShop men jag tycker att de har så mycket annat i sina produkter, vill ha något som är så rent som möjligt. Denna oljan innehåller 2 ingredienser. Bra va ? :)


Innehåll: Simmondsia chinensis (jojobaolja), cocos nucifera-Gardenia tahitensis (Gardenia Tiara blommor i cocosolja)

Längar till jag får hem den! :)

Får ett provpaket med med lite olika småsaker. Najsigt! ♥


Kary Perry har lanserat en parfym som heter "Purr". Parfymen luktar  bland annat persikonektar, grön bambu, förbjudet äpple, gardenia, jasmin, bulgarisk ros, vaniljorkidé, sandelträ och mysk.
Flaskan gör att jag vill ha denna parfymen so bad.



Och kampanjbilden:



Hon har döpt parfymen efter sin katt som heter Kitty Purry. Skrämmande likt hennes eget namn va? :)
Idag tänkte jag att jag skulle plugga, plugga ännu mer än någonsin för att jg behöver det. Men nu på förmiddagen har telefonen ringt tre gånger, först Cat, sen mamma sen Lo. Pratades bort en stund med alla och nu är man helt omotiverad till att börja på det som jag måste börja på, nämligen att sammanfatta mag-tarmkanalens sjukdomar.
Jag och Lo ska dela på den. 10 sidor var. TIO! Fatta så många. Hade räckt med det vi har om det andra om man säger så.... speciellt när man inte vet hur man ska "sålla" i det.... F***!
Så jag har sysselsatt mig på facebook en stund och ätit en glass i sällskap med katterna och spotify.

Nej, JAG MÅSTE ta tag i detta nu. DAMN.
Mejlet igår... ja, det var ju väldigt oväntat. Avsändaren var en gammal vän, en som en gång i tiden hade en plats som en av mina bästa vänner. En känslostorm av minnen och tankar blev reslutatet. Man drabbas av dåligt samvete samtidigt som man vet att man faktiskt handlat rätt, att jag också måste få säga mina tankar till henne.
Det var svårt att tänka på annat där ett tag. Hon skrev så mycket, om saker som jag kanske tog åt mig lite för personligt av. Jag vet inte om det var meningen att det skulle vara riktat så mot mig eller inte men man får tolka det som man vill, eller hur..?



Vi lever i två skilda världar, hon och jag och sprickan i vår vänskap har blivit så stor så den går nog tveklöst inte att reparera. Inte i nuläget iallafall. Jag hatar inte henne, eller tycker illa om henne, utan jag önskar att hon lever sitt liv som hon vill, att hennes drömmar blir verklighet en dag. Men man önskar att hon hade vågat be om hjälp när hon behövde. Att hon kanske hade vågat ställa sig upp och våga mer i livet. Kanske vågar hon det en dag. Jag är ingen tankeläsare. Visst, jag har alltid vetat om att hon har problem... kanske kunde jag varit tydligare med att säga att jag fanns här för henne för uppenbarligen tyckte hon ju inte att jag fanns här när hon behövde mig. Vilket jag kan känna är lite konstigt då jag alltid försökt att prata och umgås med henne.
Tankeläsare- Ibland hade det varit väldigt bra om man kunde varit det. Tänk så lätt det hade varit i många situationer....

Det är aldrig roligt att förlora vänner, speciellt inte någon som man faktiskt brytt sig om och verkligen velat det bästa. Men jag kan inte göra något åt detta, för det är trots allt inte upp till mig. Även fast jag vet att jag har rätt så gör det ändå lite ont i  en att man vet att man ses som en dålig vän.....

Jag ska inte grubbla på detta mer, måste gå vidare med mitt liv helt enkelt. Man kan inte spola tillbaka tiden eller ändra i det förflutna.
Just nu har jag sjukt många i huvudet...frågetecken....
Om allt och inget. Speciellt om ett mejl som vänt allt lite uppochner. Faktiskt.

Min lilla energi för studier försvann. Kanske den återkommer.

Beyonces reklam för parfymen "Heat" är för sexig. Det menar iallfall de som bestämmer i storbritannien och stoppar reklamfilmen till 19.30, därefter får den sändas.
Reklamen ska vara för sexuellt anspelande och olämplig. Om ni vill höra utlåtandet kan ni klicka er in på aftonbladets hemsida och hitta klippet där.

Här är reklamen. Vad tycker ni? Avgör själva:

Beyonce - Perfume commersial for Heat.

Igår kunde jag inte hålla tassarna borta från hms hemsida... Så i slutet av december, vilket är en evighet till så får jag hem 3 tröjor och en skjorta. Får väl se om det passar, hinner ju om inget annat glömma att jag beställt, så det blir ju en trevlig överraskning sen!



Och om en stund bär det iväg till ikea. Handla skoskåp och ett högskåp. Och införskaffa nya kattmat å vattenskålar som är lite större! :)

Ikväll blir det hem till S. Det ska bli så kul!
I Malmö. Jag avundas verkligen alla som får vara där, se henne, höra henne, uppleva henne. Jag är så SJUKT avundsjuk. Vill verkligen också, och när vi ( jag, L å J) tänkte att "ja nu såa vi minsann se henne" så var det så dåliga platser kvar så de ville man ju inte ha direkt. Inte för de pengarna. Man hade ju inte ens få se henne därifrån typ....



Kommer inte in på facebook. Är det normalt att känna att man missat något väääldigt viktigt bara för att man inte kommer in, eller att man kanske drabbas av mindre panikanfall? :)


Duffy ~ Well, Well, Well




Denna ögonskuggepalett skulle jag vilja ha.
Älskar färger, piggar upp i höstmörkret. Passar en annan som börjar se glåmig ut och därför vill ju jag såklart ha detta. Dessutom så älskar jag ju smink å allt annat tjejigt, haha!... :)

 

Vill ni läsa mer om paletten, gå in på: Lyxtjej.se

(är med i en tävling om ett sminkpaket värt 1500:- från bloggerskan lailaaziz.)
Många har många ställt sig frågan. Vad är kärlek? Hur definirar man känslan? Hur händer det? Hur känns det? Finns den verkligen, kärleken?

Artister av alla de slag sjunger om kärlek, det onekligen mest populära ämnet för att skapa en låt.
Ballader, rock, pop, rnb osv. Den finns där överrallt, kärleken sätter sina spår överrallt.

Har alla bloggläsare varit kära? Eller kanske är tillochmed? :)


Haddaway ~ What Is Love





EMD ~ What Is Love









Bara här ovan kan ni ju se skillnad. En rätt rejäl sådan. Först då 90-talsdisco med en sedan länge bortglömd(?) artist, Haddaway. (Tänker bara på "One night in roxbury" när jag hör denna låten. Den filmen är ju så rolig!)
Sedan då har pojkbandstrion EMD gjort en version av samma låt, i baladform. Måste säga att jag gillar deras version alot.

Vilken version gillar ni? Disco eller tryckareversionen? :)



Idag är det ju farsdag. Hoppades på att min far skulle vara en lycklig vinnare av miljonen när jag införskaffade lotter, men endast 10 svenska riksdaler blev det. Illa!
Åt en kanonmiddag bestående av hasselbackpotatis och panerade nötbiffar och sallad. Jag och Sweetie blev så mätta så vi fick vila i soffan efter maten, haha!
Till efterrätt var det betydligt mindre lyxigt men ack så gott för en som älskar ananas. :) Ananas med grädde. Enkelt och gott. Det var inte burkananas utan en sjukt god "färsking" :)
Jag hade ju tänkt köpa med mig en daimtårta eller så men då mina föräldrar har diabetes hade det ju inte varit så bra kanske ;).



Har sammanfattat hela kapitlet om Rörelseapparatens sjukdomar, en himla massa sidor. Och man vet ju inte vad man vågar "sålla bort" så det blev ändå 11 sidors sammanfattning.... Då ska man bara lära sig allt med. Och detta är inte allt, det är meeeeer att sammanfatta. Hur ska man hinna med?!!?
Om man inte hade velat detta så hade man ju nästan gett upp nu....Längtar till jullovet. Först ska man klara av 5 prov sen så är det lov. Så härligt det ska bli!! :D


Har ni varit med om följande:

Man sitter, står eller ligger någonstans. Man tänker kanske på en vän och undrar hur denne mår eller någon annat. Så hör man mobilen plinga. Och så är det just den personen som skickat! Är det inte konstigt så att säga? :)

Willow Smith som är 9 år vill visst hålla på med musik. Så det har resulterat i en singel som heter "Whip my hair"


Willow Smith ~ Whip My Hair



Man kan ju hoppas att hon tackat sin rika (och good lookin') pappa för det är ju säkert han som gjort att hon ens gjort en video. :) Bra eller dåligt...? Hon kunde nog väntat lite, verkar vilja vara äldre än hon är, iaf mitt intryck av videon... eller ?

 

Muerte Punk

 

Surfat runt och hittade denna URLÄCKA hood inne på rockin.se.
Kolla bara, den skulle passa mig alldeles alldeles perfekt, uppiggande färger nu när det är vintertider ute.
Dessutom, vilket gör den perfekt är att den är från Iron Fist. Som jag suktat efter att få ha deras plagg och asseccoarer i mina ägor. Men det är ju inte gratis att handla, så jag passar på att vara med i en tävling på rockin.se där de lottar ut 500:- i presentkort.
Dessutom hittade jag ju annat smått och gott jag skulle kunna tänka dessa bl.a:

 

Voodoo Love

 

Devils Plaything

 

Hot, Hot, Hot! :D

 





 

Jag vill ha ALLT på denna sidan. Snygga, annorlunda saker. Iron Fist har alltid gått sin egen väg och det fungerar alldeles ypperligt. Sett att dunken.se och på shock.se säljer lite av deras varor men inte alls allt som finns på hemsidan... :/

Hittat en helt fantastisk sida med underbart söta tecknade serier:

www.fumboo.com


this amazing cartoon is drawn by Jamie Smart.

bara älskar allt, inte kollat igenom hälften än men det ska göras! :)
Looooove allt som är sött!
Som en grubblare som jag är så undrar man ibland hur vissa människor fungerar. Ena stunden glad och säger en sak och i nästa säga en helt annan sak bakom ens rygg. That's not ok.
Blir så trött, men så är det väl att leva, man kan ju inte vara älskad av alla, givetvis inte och det är inte mitt mål men om man nu stör sig kan man väl försöka att inte blåneka?


Endel artister vill visa att de också kan vara killaktiga och/eller tjejer med attityd. Att killar tar sig i skrevet och lever singelliv eller är otrogna. Typ.

Jessie J ~ Do It Like a Dude




Beyonce ~ If I Where a Boy




Ciara ~ Like a Boy




Samtidigt håller samtliga tjejer ändå kvar i sin feminina sida.

Black Eyed peas var en gång i tiden väldigt bra, svängde om deras musik. Men nu när man hör deras nya, helt techno inspirerande låt med ett försök att låna in gamla Dirty dancing filmmusiken så gör detta mig sorgsen. Do what you're good at Black eyed peas, för faaaaan. Vi får väl se hur det blir när deras nya album The beginning som släpps 30/11 2010.

Black Eyed Peas ~ The Time


Gör sånhär musik igen:

Black Eyed Peas ~ Don't Phunk With My Heart




Black Eyed Peas ~ Let's Get it Started

Rihanna har lyckats göra ett samarbete med David Guetta. Ett bra sådant om ni frågar mig:

Rihanna feat Guetta ~ Who's That Chick
Day and night version:


Rihanna - Who's That Chick - Day & Night Version (.. Mo Remix ..) from Rihanna on Vimeo.

 

 

 

 

Nu har en ny smak kommit till Risifrutti sortimentet men bara på tillfälligt besök.
Den heter Vintermums och har en smak av kardemummaris och hallon.

Bild: Risifrutti.se

Betyg: Första intrycket innan man smakar den är att den ser precis ut som vilken risifrutti som helst. Fast med en sötare förpackning. Luktar inte något speciellt. När man smakar den märker man dock att den är annorlunda. Kardemumman märks tydligt och den passar bra med hallonsylten. Smaken är helt ok, lite ovanlig. Tycker att det är en lagom balans på båda smakerna men det är ändå inte den godaste Risifruttin.
Så den får CCC+ av mig.
Hela jag luktar mint, tack vare schampoot jag köpte för ett tag sedan:)







Från eleven.se om någon undrar !

...och smörja in mig med body shops body butter så jag blir mjuk å len. :)
Så fin jag blir ,hahaha!
Aqua ~My mama said



Nu vill de tydligen komma tillbaka, 90-talspopbandet Aqua. Snygg video måste jag säga.  Och en helt ok låt är det också, inte så poppigt som förr men klart att man kör ett lite mordernare sound om man vill få fans nu på 2000-talet :).





Hur söt e inte denna mopsen ;)!

Tack vare denna MIB film så blev säkert mopsen populär.
Diggar filmen by the way!
Lördag. Är lite lagom trött men blir väl pigg när man ätit frukost och fixat sig. Idag ska jag till Kstad och handla filter till pumpen och sen kaaanske de blir lite shopping ;) Vem vet!

Somnade som en sten igår kväll. Vaknade när Sweetie kom hem vid halv 2. Han försäkte smyga men det gick enligt mig sådär ;)
Efter att han kom hem hade jag svårt att sova riktigt.



Drömde massa konstigt, speciellt en dröm där jag drömde att jag skrev på ett kontrakt för att rädda delfiner... Jag skulle gå för att "uppfylla" detta simma i en gigantiskt bassäng med mörkt färsliknande innehåll. tjockt, segt och svårsimmat. Hoppade i och började simma, en våg kom och jag kommer under ytan. Där är det helt svart, ser inte någonting. Kommer upp till ytan med panik i kroppen. Publiken ropar och klappar händer när jag når ytan igen. Dras ner igen, och 2 människor, varav en pussar mig hela tiden med en fiskmun, säger att om jag inte pussar tillbaka så kommer jag inte att komma till ytan igen. Och detta säger han då på engelska och italienska (hur jag nu kunde fatta det). Den andre fotograferar. Lyckas ändå ta tag i bassängkanten dra mig upp så jag ser ytan och där möter jag Mel Gibsons blick. Han är klädd som i Braveheart. Precis innan jag tror jag ska dö när jag dras ner igen drar han upp mig med en arm. Publiken blir helt tyst.
Och så vaknar jag.

Vet inte varför detta etsade fast sig så i mitt minne men sjukt konstig var den. Minns nästan aldrig vad jag drömmer men sen när jag somnar lite då och då så är det som om hjärnan vill spinna vidare på samma tema som i drömmen..... Jättekonstigt.

Jag å Cat helt ensamma med 2 katter och en stor vovve, hennes golden Max en fredagskväll. Mycket mysigt:) ♥
jag lagade tacopaj å fetaostsallad och sen tog vi fram ostbågarna och ahlgrens bilar. Knappt rört det.... vi blev så mätta av maten!
Cat hade dessutom köpt med sig julmust (som hon visst e galen i!) så det har man druckit, årets första glas smakade toppen.

Började kolla på Idol med men vi tappade snart fokus på detta då vi började prata om hennes weddingplans. Som var Så mycket intressantare ;) Efter en timmes letande efter en specifik klänning som hon sett förrut så hittar vi den via hennes Js mejl. Haha. Irriterande att komma på det då men ojoj så fin den är! I like!

Sweetie är inte hemma just nu, så jag ska gå upp och lägga mig i sängen. På diagonalen. Med mina barn. :)

Hittade faktiskt lite jag skulle kunna tänka mig vilket är lite ovanligt. Inte för att jag vet om jag köper något av det. Läppstiftet är faktiskt i en snygg förpackning, det gillar vi!





Och är det någon som vill köpa skorna och handskarna till mig i typ julklapp så säger ju inte jag nej ;)!
Dessvärre kan man inte beställa på nätet förrän den 23 november. It sucks.....


Om några minuter börjar 5an sända denna serien, Nikita som handlar om Nikita som är en spion och yrkesmördare. Serien är baserad på 90-talets Nikita.
Huvudrollen spelas av Maggie Q som vi har sett i bla Impossible 3 och i den 4:e Die hard filmen.

Se vad denna serie ger oss, om det är buu eller bää..!




UPDATE:

Serien föll mig i smaken. Spännande.
Man vill veta vad som händer mera, det slutar ju så dumt. Men det får man väl veta nästa vecka.
Alltså torsdagar kl 21.55.
Mariah är ju en jul älskare uppenbarligen, för hon kommer nästan alltid men någon form av jullåt varje år.

Oh Santa!





Hon släpper ett julalbum också iår, med klasiska jullåtar och hennes bästa jullåtar. 
Albumet som som släpptes igår (2/11) heter Merry Christmas II You.
  1. Santa Claus Is Coming to Town (Intro)
  2. Oh Santa!
  3. O Little Town of Bethlehem / Little Drummer Boy Medley
  4. Christmas Time Is in the Air Again
  5. The First Noel / Born is the King (Interlude)
  6. When Christmas Comes
  7. Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) / Housetop Celebration
  8. Charlie Brown Christmas
  9. O Come All Ye Faithful/ Hallelujah Chorus Ft. Patricia Carey
  10. O Holy Night -- Live From WPC in South Central
  11. One Child
  12. All I Want for Christmas Is You -- Extra Festive
  13. Auld Lang Syne -- The New Year's Anthem

 Tycker att det känns lite tidigt faktiskt är ju trots allt 1,5 månad till jul.Ungefär. :)

Kollade på ANTM och blev lycklig när de hade vampyr-photoshoot.

Några av bidragen:







Kanske kan tyckas att det är groose men i mitt tycke så var detta lite kul, annorlunda och några bara gnällde och hade sig. Cheez, ni vet att det alltid är extrema saker i ANTM minst en gång/säsong. Deal with it!

Det har jag nu, för första gången i mitt liv, drabbats av. Inte ett dugg trevligt kan jag säga. Huvudet är helt off, känns som om någon har slagit mig i ansiktet flertal gånger. Men har ialla fall fått penicillin för detta så snart ska det väl släppa. Dum som man är så skulle man kollat tidigare, men man tänker ju att "äsch, det går nog över snart" och "snart" har alltså varit i 2 veckor nu... Mått jättedåligt och det är ju inte så kul när man har praktik där man vill göra så mycket som möjligt, men har kämpat på tappert men igår och idag orkade jag bara inte... Men imorgon förhonningsvis så orkar jag, med lite medicin i kroppen.



Har en längtan efter jullov. Redan. Och det är ju ett tag till. :)
Men det ska bli kul att komma tillbaka till skolan också, träffa alla klasskamrater. Men har ett prov som man önskar att man inte behövde ha just nu. Sjukt mycket att plugga på. Innan praktiken tänkte jag att jag skulle vara duktig att kolla igenom det lite varje dag. Har jag gjort det? Nej. Trodde inte man skulle vara så trött denna praktiktiden som man faktiskt har varit... Och idag orkar jag inte göra det heller.

Hopplös jag är.
När man är hemma och inte mår bra så tycker man oftast synd om sig själv. Jag är sugen på choklad, något oerhört. Ska till läkaren lite över 15 så då blir det säkert att man "råkar" smyga in i en affär och införskaffa sig det där man är sugen på. Damn. Jag har ingen självdisciplin. Jaja...
Se vad doktorn har att säga, vad man kan göra åt denna huvudvärk, den är jobbig att dras med hela tiden. Och knapra alvedon varje eviga dag intresserar mig inte kan jag säga. Inte speciellt glad i att ta mer medicin än vad som är nödvändigt.....

Snart är denna praktik för iår slut, det känns konstigt. Har haft det bra, fick skriva skarpa journaler för första gången igår. Jäj! Min handledare var nöjd med min instats vilket gjorde mig superglad! :)
Hann skriva några stycken+anteckningar och remiss. Lärorikt! Det är ju det man ska syssla med sen så det känns spännande.


Måste fan ta å lägga mig ner lite....
Idag ska jag vara hemma. Har inte mått bra på ett tag, med en jobbig huvudvärk som vägrar ge med sig och svindelkänsla. Ska ringa till vårdcentralen när de öppnar men ska lägga mig och vila sålänge....

Nu har sångfågeln Mariah Carey slutligen bekräftat ryktet om att hon och Nick väntar barn.



Hon är ändå 40 år så tiden den börjar bli lite knapp och hon säger att det blir en vårbebis.