Egentligen är jag inte speciellt förtjust i pepparkakor (ja jg har fått höra att jag är knäpp) men igår på öppet huset tänkte jag att jag likaväl kan smaka då jag inte hade annat att stilla mitt sötsug med. Fungerade bra, e ju socker i dem med, haha. Tror jag börja gilla de där knasiga kakorna med. Iallafall lite grann.

Nu blir det te (fruktigt) och en eller två pepparcookies. :D

Choklad är en av mina stora laster. ÄLSKAR det. Speciellt den ljusa som är mest onyttig såklart. Varför är det så? Sjukt jobbigt.


Önskar att man kunde vara sugen på detta istället:




Tid:17.59
Dag: fredagen den 28/11
Sysselsättning: kollar på när Sweetie spelar xbox.(o skriver här)
Humör: glad men trött
Vill: slippa jobba på söndag
Ska göra: laga mat,tacos när jag/ vi är hungriga. slappa hela dagen som är kvar
Dagens goda gärning: hjälpte en gammal gumma att handla det hon inte hittade..
Dagens irritationsmoment: när en viss kund kommer å är såå tjatig å dryg så man vill döda han typ.
Längtar till: en massa saker, men först å främst imorgon med mitt öppna hus som ska bli skoj! sen längtar jag till nästa helg då jag ska träffa mina babes å partaja å sen nyår då cat kommer hem å hälsar på.
Snällaste man hört idag (om mig själv) : att jag är sötast i världen (haha gissa vem som sa de ;) )
Grej jag desperatly vill ha: ett par nya skor!
Har haft en konstig fundering som ni kanske förstår med min rubrik!
Åt en kycklingfile häromdagen. Inget märkvärdigt med det, men sen när jag satt och fikade idag ¨på jobbet så kom denna absurda tanke upp att jag faktiskt äter en annan levandes bröst. Egentligjen, hur sjukt är inte det? Tänk om människorna inte varit the biggest arten i världen, då kanske hönan knaprat på mitt grillade bröst? Oousch. Not najs.

(Jaja, ni ser, ibland så är det inte 100% normala tankar i hjärnkontoret.  :)  )

Till något helt annat!

Igår var jag å klippte mig. Har inte hunnit vänja mig riktigt vid min nya frilla än. Håret hade ju växt ut som bara den, var långt ner på halsen. Kändes skumt, ingen frisyr var det. Så igår tog jag tag i det hela och körde till min frisörska. Och hon visste precis vad hon skulle göra med mitt hår! Så sakten hoppade in i håret och kortare frisyr fick jag! Inne hos henne passade jag på att köpa en superbt bra produkt som heter "double boost". Man sprayar den i hårbottnen och fönar, sen får man schysst volym! Den är från Goldwell och för er som vil ha volym rekommenderar jag denna!


På lördag har jag öppet hus i k-hamn med mitt Mary Kay mellan 11-15 i folkets hus. VÄLKOMNA!! =)

Nu ska jag köra å klippa mig. ÄNTLIGEN kan jag meddela. Mitt här är hemskt. Se vad hon hittar på med det idag. Är lite velig med vad jag vill göra med det... (som vanligt!)
Har städat här med,plockat undan allt skit som legat framme, städat kisarnas toa (grundligt) och ätit gört med banan å rårörda lingon. Supergott! :D

Efter klippnigen ska jag in till stan och göra lite ärenden, å träning ilkväll. tjoho!

kisses & hugs
 / C

Christian Audigiers dotter fyller 16. Daddy fixar fest med T.I ,Pussycat Dolls å fler kändisar.
Kan jag med få ha så mycket pengar så att man kan ordna sån fest :D

läs hela artikeln här


Hur skulle de se ut på mig? Skulle ju inte kunna ha min älskade piercing då.
Supermodellen Karolina Kurkova saknar denna lilla sak på sin kropp! Hade jag ingen aning om. Att man kunde sakna. Där ser man!

Här utan navel....

Här med..tack vare PS..

Dena donnans kropp gillar jag!!  :)
Camilla skulle skriva in sig på gymmet idag. Så jag passade på att träna benen. 
Jobbigt, men det känns bra nu efteråt :) 

Köpte ju ett proteinpulver från gymgrossisten häromdagen. Från syntax-caribbean cooler. URK. Jag kunde ju inte dricka den ens utspädd i shake. Så ringde och frågade om man kan reklamera fast den var öppnad. Visst gick det, så jag fick tillgodo. Perfekt! Superb service,.  Hon jag prata med var trevlig och förstående. Tummen upp!
Så istället har jag köpt hem lite annat såsom:

♣  Only One (vitamin/mineraltabl.) då fick man en omega 3 på köpet!
♣  CLA (fetförbränningstabl.)
♣  Interactive whey simply natural (proteinpulver)
♣  Broadway T från BB vit. (träningstop)

och för att jag lade en andra order fick ag en shaker  som allt är bra att ha, och några Yj Stinger mints (uppiggande). Aldrig fel med gratissaker. Älskar det, även fast det är något litet. Man känner sig så viktig , haha!

 

 
Var ute igår. Det var jag faktiskt. :)Inte för att det var så bra musik ute (på puben givetvis, inte ute i den bemärkelsen!!) men jag hade ju trevligt sällskap ! Var bara jag,Johanna å Louise. Vi var hemma hos sistnämnda i hennes lägenhet. Fint e de där, å två söta missar har hon med :)
Sjöng "Singstar" och det var väldigt kul! Speciellt när man inte kan låten, haha!

Varit en luuuugn dag. Bara slappat, tittat på tv å myst. Skönt.

Idag har jag dåligt samvete. Som ni vet så skaffade vi en katt till i måndags.Lilla Mino. Han och Oscar kommer bra överrens, men Mino är ju sååå nyfiken på Oscar precis hela tiden. Så Oscar får ju aldrig vara ifred.... Stacakren. Hoppas att han (Mino) lugnar sig snart så att Oscar slipper gå undan hela tiden för att få lite lugn å ro...

Klockan är 21.33. Känns som om den är mitt i natten- är så trött.Trött.Trött. Känner mig lite lustig men jag vet inte varför egentligen...ledsen på något vis. Är säkert för att jag är trött som sagt.




Men först ska jag ladda in lite musik i mobilen som jag kan lyssna på. In till stan, till systemet å sen gymmet. Efter träningen ska jag till johanna. Hon ska bjuda mig på fika ;) aldrig fel! Ser jag fram emot.
Se om jag hänger med henne å Louise en runda på puben.

Vad ska ni göra av dagen ??


en slabbedask med ferarribil. en hård godis sen! =)

Inte Beyonce då va utan Britneys. Lyckats ladda ner hennes senaste :) Vi får se hur den stämmer när den kommer i december.

Här är en låtlista.

1. Womanizer
2. Unusual you
3. Circus
4. Out from under
5. Kill the Lights
6. Shattere glass
7. If you seek Amy
8. Blur
9. Mmm papi
10. Mannequin
11. Lace and leather
12. My baby
13. Radar

Sen lite bonus:

14. Rock me in (bonus)
15. Photography (bonus)
16. Amnesia (bonus)
17. Trouble (bonus)
18 Quicksand (bonus)
19. Poker face feat lady gaga (hennes låt typ) (bonus)
20. Rock boy (bonus)
21. Little me (bonus only in japan)

... hennes nya singel "All the single ladies (Put a ring on it)". En liten parodi med Justin Timberlake om ni inte sett den än :)

Fy fan vaf skönt! Imorgon blir det storstädning sen träning. Inte tränat på hela veckan och känner mig som en stor fetknopp.

Igårkväll fick vi inte in Oscar. Så efter att ha ropat på han många gånger gav vi upp och gick å lade oss. Mitt i natten, ca 2.30-3.30 så började det tjuta så in i utomhus. När man vaknat till lite mer förstod jag att det var Oscar och en katt till som skrek. Sprang ner och släppte in min älskling. Snacka om att han var lycklig när han kom in! :)

Testade mitt nya protein innan. Jag vet inte vad jag sla tycka om det. Smakar så sött!  För mycket lixom. Lite kvalmig.
Se om man kan blanda ut den i smoothies eller så... Har ju nästan 1 kg så... Något måste jag ju hitta på!


    Mino sov i Sweeties luva första dagen..sötnos!



För ett tag sen när Sweetie fyllde år beställde jag ett par skor och en tränngsbyxa till han i födelsedagspresent.
Skorna var för små, så jag skicka tillbaka dem. Men de kom aldtig till ellos vetskap. Ringt dem flera gånger om detta- och får olika svar varje gång. En gång sa de att jag skulle ringa tillbaka nästa dag å be om att bli kopplad till reklamationen. Nästa gång säger de att jag ska gå upp til butiken och kolla om de kan spåra paketet därifrån. Sagt och gjort. Men de kunde de ju inte på Matöppet. Man kan inte se vilka paket som ska skickas vartpå postens sida. Nähä. Så idag ringer jag till ellos igen och ber om att bli kopplad till reklamation. Efter sådär 20 minuters väntan i telefon. När man kommer fram till rek. så är det västa snorkiga gubben som pratar. En sån som tror att man är fullständigt dunm i huvudet,högf'ärdig lixom. När han säger att de väntar på en betalning från mig blir jag förbannad. Varför ska jag betala för något ja inte har?!
Och inte nog med det, de har varit så snabba på att plussa på ränta avgift eller vafan de heter på 70:- . Det kommer jag inte betala sa jag till han, för då kan de väl för fan skicka rätt räkning på en gång och låtit mig reklamera i tid istället för att dra ut på det. Så den avgiften tog han bort. Tur för han.
Så kommer dröja innan man beställer något från dem igen....

Något annat man gjort är å hämtat paket från gymgrossisten. Väntat på det med spännning :)
Köpt proteinpulver och bars med choklad/toffee smak. Goda var de!
Ska smaka pulvret innan jobbet tänkte jag och det är ju snart. Ska visst vara så gott så man ska kunna äta det direkt från burken säger de. Vi får se !

Hittade på Marias sida.
Och här är mitt resultat.

Din personlighetstyp:


Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:


Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Tjohooo!Nu börjar det!

Beyonces låt- Diva



ENJOY!
Nu ska jag iväg ocj oba 4,5 timme. Typ meningslöst. Ska om jag orkar ta mig in till gymmet med för att träna givetvis.

CIao!!
 
/ Love
 C
Alltså den här lilla Mino gör inte mycket annat när han är i närheten. Räcker med att man bara tittar på han så sätter ha igång ;) Tokigt värre. 
Oscar o han kommer rätt bra överrens nu, kan vara i varandras närhet utan att rycka undan. O Mino gjorde inte sina besvär i sängen i natt. SÅ SKÖNT. 

Idag är det slappardag innan jobbet känner jag. Orkar inte göra någonting. Har bara plockat undan här, och det får baske mig räcka! Funderar på om man ska vila lite, steg upp redan 8.40 och det är tidigt för mig kan jag lova!!
Funderar på att snart dra mig till kojs. Är så trött idag så det är inte sant. 
Ja får väl hoppa in i duschen så kanske man piggnar till :).

Kisarna mår bra. De går ihop, inte så att de leker ihop (än) men de nosar och är nyfikna på varandra.
Men ett litet probem! Han gillar att kissa i sängen. Suck. Fått tvätta påslakanen 2 dgr på rad. Har 2 lådor i huset så att han ska hinna på toa. Kanske är han lite osäker på sin plats. Har iaf förberett med ättika på madrassen och lite på täckena (katter ska inte gilla det)  och ska ha en vattenflaska å spruta ned på han om han krafsar i sängen. 
Han e ju bara 10 veckor så kanske han inte fattat än 100 att han ska använda kattlådan...

  Annars är det som vanligt. Är ledig i helgen. Fy fan va gott. Ska ha rikrigt storstäd här hemma. Ett måste! Smutsigt som den. Ska vara nykter med. De ni! :)

Vi hörs sen. /Love C
Är inte lätt att fota en busandes kise men försökte så gott det gick :)

    



och en som är lite mer fottogenisk är Oscar:

  


(Oscar tittar på Mino och undrar vad han sysslar med... )

Bilderna är tagna med min mobil , så inte världens bästa bilder....

Är det officiella namnet på det nya lilla livet som bor hos oss :)  Äter nu, är mer och mer social!
Sweeite är betagen av han.. hihi.

Ni som läst min blogg vet att jag nämnt att jag vill ha en ny kisemise. Sweetie var helt villig att  skaffa de ( eller ja efter lite övertalning från min sida ;) ). Så igår ringde jag till en dam som hade en kattunge som jag blivit inlove with. Och den var kvar! Hämtade han idag, Har haft han i ca 3,5 timme här hemma. Han är lite skygg men nyfiken å busig om man leker lite försiktigt med han :) Är en mörkgrå liten sötnos. Ska infoga buld så snart jag kan! Är sååå sjukt söt så man vill nästan äta upp han :D
Oscar tar det hela med ro kan jag säga. Bara nosade lite lugnt och fint och sen var det bra lixom. Underbara katt! Vet inte vad han  den lille heter än, bad Sweeite komma på ett namn... Men annars om han inte gör det så har jag på lager :)

Idag har svärmor varit här och hälsat på. Pratade lite strunt och fikade. Trevligt. Hon är så snäll, känns typ som en gammal polare, haha!
Lagat rotmos med fläsklägg till Sweetie med. Gillar det inte själv, men så snäll som jag är så lovade jag att han skulle få det av mig...å voila!

Ska plocka undan lite... ser lite rörigt ut härinne. Sen äta något. Kram /C

Jobbade igår. Satt i kassan. Skickade ett sms till min beloved vän Lina :

Jag: Jag är så uttråkad. Jobbar. Tala om något roligt för mig!
Svaret kommer rätt snabbt och lyder:
Min arbetskompis farmor ringde till vårt jobb idag för att fråga om dinosaurierna fortfarandelevde.
(Hon är dement)

Fatta detta, precis när jag läst messet kopplar jag ju hur knäppt det kan bli om man inte har alla hönsen där de ska vara. Visst är det synd om tanten i fråga, men vilken fråga! Kan ju inte låta bli å dra på smilbanden. Sitter i kassan som ett fån...
Efter att jag skickar ett svar får jag en förklaring på att detta inte var allt tanten sagt:
När Camilla förklarat att de varit utdöda sen några tusen år ändrar hon bana å sa nåt om att Hitler stod på hennes gräsmatta. För vi är faktiskt mitt uppe i andra världskriget!

Va lixom?!  :) Totally crazy. HAhahaaa!

Jag tyckte iallafall det var kul..... :)

Just nu är jag glad! Vet inte varför jag känner mig glad men det är jag! :)
Precis ätit. Mat som blev över från igår. Man får ju vara lite ekonomisk. Inte slänga är ju onödigt!!
Imorgon ska jag på äventyr. Berättar om detta senare. *Hihi*

Ciao!
Lagar lite mat. Till mig själv, för pojkarna har redan ätit. Så helt ensam är jag inte i rummet, men det känns så när de bara spelar å spelar... Men men,bäst att inte störa. Nya CallOf Duty 5 har ju kommit så man får väl låta de ha sitt lilla roligare. Värsta hysterian här nu när de köpte det igår...

Har jobbat, och kom hem för ca 340 minuter sen. Är så trött idag. Kanske man skulle sova. för det är ju det man ska göra när man  är trött sägs det ju.
Känner mig sådär irriterad som man blir när man inte ätit riktigt på hela dagen. 2 frallor är allt jag hunnit med, så maten blir ett tacksamt moment idag när den väl ska intas. Blir ris,kyckling och franska örter sås. Lite grönt ska finnas på tallriken hade jag tänkt mig. Ser att jag redan skrivit om att jag lagar mat. Så blir det när man inte är 100% i skallen.

 Söt kisemise...

Jag vill så gärna ha en katt till. Hittat en riktigt söt katt (det finns ju hur många som helst) men Den andre hälften här är väl inte 100 på att,fast han säger att han är det. Funderar på å skicka mail om den men jag får se..
Vi har ju Oscar, inte det att han inte är här, men på något vis så saknar jag ändå att ha 2 stycken. Älskar ju katter så mycket. Tycker att nästintill alla katter i världen är söta!! (de enda som inte faller mig i smaken är "nakenkatterna")

Kolla till maten nu. Ha det så gott alla //C

... så har jag äntligen tagit mig upp i sängen, satt på mig pyjamasen och tagit ut linserna som varit torra halva dagen...
tidigt att gå till sängen? JAG VET, men ack vad skönt det är ibland.
Ikväll är det Fringe, och det ska jag för allt i världen inte missa!


'


Varit mycket på jobbet idag. Eller den andra halvan av dagen har varit väldigt stressig för lilla mig. A-S fick tilloch med komma och hjälpa mig. Inte ofta det är så. Beställningar som ska förberedas inför imorgon,kunder osv.
Imorgon är det fredag. Vissa njuter av morgondagen, men jag ska ju jobba helgen så för mig spelar det ju inte så stor roll direkt. Tagit några extra timmar på lördag, så 10 h betalt för  5 h extra dör jag inte av direkt ;) alltid välbehövliga pengar! Sweetie ska ev byta jobb nu snarast. Han har fått till måndag att tänka över det. Är så glad för hans skull! Min älskade älskling! :)

En annan sak som jag är så glad för är att min Maria är på "rosa moln" just nu. Som hon så sött skrev på facebook för någondag sen. Sorry att jag inte ringt vännen, men jag tänker på dig! Mycket!


Känner mig så duktig! Tränat Body Jam* OCH Motiva Cirkel* efter varandra idag. Känns bra!  Cirkel är ju så jobbigt, men klart värt det efteråt! Har slängt i mig en smoothie på banan,hallon,kanel ,kesella och fil. *mums* Till denna delikata dryck blev det en mogen god avocado och en knäckis med makrill och ägg. Nu blir det inte mer mat idag. Ska skärpa mig å äta bra mat! Så kanske mitt socker-jävla-sug försvinner....
Nu så är det en hel vecka tills nästa pass. Men ska försöka träna fre-lör-sön. Känner att jag vill träna som jag gjorde innan, typ 3-5 ggr/veckan. Mådde bra då!


Lina: Kanske du börja träna nu när du ser hur gla' hon e ;)?


Måste ta mig in i duschen innan jag somnar känner jag.... Men då! Sweetie han före. Är det inte så typiskt? :)

Imorgon blir det jobba,jobba jooobba... Heldag. Sen blir det några extra timmar på lördag. Välkomna pengar i plånboken ! :)

Sist men absolut inte minst får ni lie flamstrams bilder då jag var lite rastlös innan idag !

 


*Body Jam är då ett förkoreograferat danspass som finns nästan överrallt (på alla ställe i världen är det samma pass) och Motiva Crikel är träning med olika stationer 45 sek x 15 sek vila. Olika stationer där man då tränar mage,ben,armar osv.

Lite ny musik i öronen. :) PCDs Doll Domination.

Än så länge verkar den väldigt bra! *diggar loss i soffan*
Någon ballad sådär, men inget trams som på förra skivan. Var liiite väl mycket.



cd1

         01 When I Grow Up                                       04:06
         02 Bottle Up Ft. Snoop Dogg                             03:30
         03 Watcha Think About that Ft.Missy Elliott             03:49
         04 I Hate this Part                                     03:39
         05 Takin' Over the World                                03:35
         06 Out of this Club Ft. R.Kelly & Polow Da Don          04:08
         07 Who's Gonna Love You                                 04:00
         08 Happily Never After                                  04:49
         09 Magic                                                03:41
         10 Halo                                                 05:24
         11 In Person                                            03:36
         12 Elevator                                             03:41
         13 Hush Hush                                            03:49
         14 Love the Way You Love Me                             03:21
         15 Whatchamacallit                                      04:20
         16 I'm Done                                             03:18

            cd2

         01 If I Was A Man                                       03:32
         02 Space                                                03:08
         03 Don't Wanna Fall in Love                             03:22
         04 Played                                               03:20
         05 Until U Love U                                       03:39
         06 Baby Love                                            03:59
         07 Perhaps Perhaps Perhaps          02:14

Cd2 har jag inte fått hem än men den är på väg!



nu så ploppade det upp att cd 2 var klar :) hel ok. :) (onsdag)
Let's kill Bobby Z         Action

Hunken Paul Walker spelar en fånge som sitter inne på livstid. När två poliser kommer med ett erbjudande om att han kan bli fri om han samarbetar med dem genom att låtsas vara knarkkungen Bobby-Z i ett byte mot en gisslan.
När alltihopa går fel vid bytet halkar Tim (Walker)  in i Bobby Z:s liv och får låtsas vara honom för att överleva.

Filmen får: CCCC ~ Tycker att denna filmen är bra! Underhållande! Paul Walker är ju som vanligt eye candy för mig :)


Hellride         Action

Pistolero med sitt motorcykelgäng letar efter en skatt. 666's letar också efter skatten. ett mord många år tidigare har gjort att de två gängen fortfarane är ovänner. I en värld full av sex, motorcyklar och mord försöker de båda gängen komma över skatten.

Filmen får: CC ~ En väldigt rörig Quentin Tarantino film. Brukar digga hans skapelser, men denna hängde jag inte med i så mycket... Man måste nog se den en gång till för att hanga med. Mycket naket för de som gillar det...
Jag har absolut inte ansträngt mig idag. Tvättat och plockat undan lite saker bara. In och träna sen. Gott! Släpa med mig kinga med. Har inte bestämt om vi ska på pass eller köra gym. Måste kolla vad de har för pass först :)

Läsa lite till nu,sen plocka ur tvättmaskinen. Haj på dig!
Ja jag kom inte hem på annat sätt. Fick låna Linas lilla cykel. Fyy fan vad det var jobbigt. Trött som ett as när jag kom hem alltså. Cyklandet tog ca 30-35 minuter så det var ju inte så farligt, men på vissa sträckor var det inte någon belysning och det var ju lite läskigt. Mitt i natten lixom, på en cykel med taskigt lyse. Men bättre det lilla än inget alls!
Tack kära Lina för lånet. Ska lämna den snart!

Under gårdagen så var jag på loppis med min mamma, försökte sälja böcker som jag haft innan som jag inte har någon nytta av nulängre. Gick inte så bra, men vi gick plus iallafall det som räknas va? :)
Sen körde jag å min bror hem till mig, jag skulle lämna lite saker hemma, typ mat å sånt. I bilen har jag ingen stereo så vi fick roa oss genom att sjunga låtar vi kom på längst med vägen. :) å flippa ut totalt gjorde vi med, skratta så jag hade tårar i ögonen. Så kul en bilresa kan bli!

Släppte av brodern och begav mig till kinga och sen var det kyckligkebab pizza på menyn. Var helt okay. Lite sallad på den så hade den varit lite mer god!

Ska pussa min babe nu! :P
I love you baby...

En låt jag har fått på hjärnan. Hittade den faktiskt på YouTube :)



En riktig gammal 90-talare!

Jobbat extra idag med. Blir förhoppningsvis en bra lön nästa månad, då jag jobbat så mycket som jag gjort..
Börjar id 14.00 imorgon. Så skönt med lite sovmorgon. Det har jag inte haft på evigheter!!
Så det blir lite städning,tvätt och träning. + då att jag ska prata lite i telefon. Inte så svårt om man är mig.

Såg två filmer häromdagen. "Eastern Promises" och "Rambo 5"

     

Den som var bäst av dem var utan tvekan Eastern promises. Viggo Mortensen (Sagan om ringen)är med iden. Hans ögon e ju så läckra!
Rambo var lite för förutsägbar. Snabba cash över den.

Ska kela med sweetie.  :D

Inte kan jag fega ur utmaningen jag fått av " MiaMaria  " :)
So here it is


Regler:

  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på bloggen. 
  • Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana "7" i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. 
  • Låt dem få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Lovelystars 7's:

  1. Jag läser harlequins snuskböcker ;)
  2. Jag äter lite för mycket godis!
  3. Jag hatar folk som tror de är något
  4. Jag anser mig vara helt ok på att sjunga
  5. Jag tycker om att bli bortskämd till 1000.
  6. Jag önskar jag var en rich bitch  :D
  7. Jag diggar Paris Hilton!

Nu hoppas jag att: Cat, Kinga, Paula(R), Habibi.
7 styckna ittar jag inte . Men vafan. får gå ändå! :)

hände mycket igår hos mig. var först hos en gammal vän som jag inte träffat på länge. vi pratade massor och hon bjöd på makaroner med köttbular :)
sen var det in till stan, till kinga å lina. mina freaky friends! :P
de skulle festa,men iochmed att jag jobbat idag blev det inget med det. men de lyckas roa mig minsann. Haha.
vi stack en runga hem til mig, där sweetie,jocke å benny festa järnet och lyssnar på rock & roll. Ola(swetie) var rätt tankad, hittade inte en t-shirt han ville ha, så på fyllan river han ut hela sin garderob! my god! vi garva som tusan, och jag tycker han är hopplös :)
som vanligt så är pojkarna flippade även i bilen,flickorna fick trängas och sweetie satt hos mig därfram. när vi släppt av dem så gick vi till harrys. kö.- men vi står i den ca 5-10 minuter. inte så farligt.
där inne var sjukt mycket folk. vi sticker till dansgolvet och jag funderar på hur jag ska klara av att dansa nykter,något jag inte gjort på lääänge....men när man väl börjat var det kul man hade ju mer kontroll om man säger så ;) kul å titta på alla fulla som tror de är något ! :D haha.
träffade johanna å louise och några kompisar till dem. J var ju söt! lite rund om fötterna om man säger så! bjöd på sig själv,hihihi! skratta så jag fick håll, lina tårar i ögonen :) johanna, we digg u! 
jag dansade tillochmed på sccenen nykter. de ni! ingen dålig prestation för att vara jag! :)



vid 01.30 stack jag hem, och fick med mig sweetie med.och benny som fått för sig att gå hem till sitt som är så sjukt långt bort. tokig.
swetie somna alltid i bilen,lilla pojken min. full å da'n.
somna vid 02.30 kanske.upp sen igen vid 06.50. FY. bvad trött ag var, varit seg på jobbet med. är jättetrött nu..
å ska jobba kl 7-12.30 imorgon. suck! 

men nästa helg blir de fest för mig. då är jag friiiiii!!

vi ska nog hyra en film nu, :)