har precis avslutat frukosten, bestående av lite fil å banan å en MASSA kanel... :) å lite lite honung. försöker sluta med vanligt socker, känner att jag äter på tog för mycket av det. inte så lätt dock, men ska verkligen ta å försöka...

var på mässa igår, som maria å hennes kompis ordnat. det var representanter från herbalife,oriflame och partylite (?) bla. som var där.... slutade med att jag köpte en ansiktsskrubb från oriflame, och blir väl inte mindre när hon jag snacka med ringer nästa vecka å kollar om jag ska ha något mera.... hehe....
och överralt var det godis. å, inte lätt å bara ignorera... blev någon itsybitsy liten bit in i munnen... :P

ska in till stan nu en runda. träna lite styrka å sen ska jag titta runt i affärerna som finns, se om det finns någonting man fastnar lite extra för, så man kan andvända pengen man fick av my love....!
( känner jag mig själv rätt blir detta inte så svårt!!..hahahah :D )
å sen blir det jobba kl. 14.00.

ciao!

idag har jag varit ledig. passat på att tvätta å plocka undan lite saker som man inte orkade plocka undan igår... vi var ju lite sega igår, efter festen i lördags. det var ju då som sagt 70-års jubileum på jepssons. var jätteskoj! massa folk, lite mat å dans... :)

när jag som bäst står å lagar mat ( blev bara korv,mos å bröd,orkade inte hitta på något mer avancerat ) kommer darlingen.

han frågar mig : är du ledig på onsdag?
jag: nej, eller jo jag är ledig på förmiddagen,börjar kl. 14.00
han: jahaaaa...

jag: vadå da?

han: nej, asså, jag tänkte (så smyger han fram till mig ..) att du kunde handla lite kläder.

förvånat säger jag: till dig?

han säger: nej, till dig.

jag säger (nu har jag stora ögon): varför det?

han: för att jag vill det,för att jag älskar dig,vill att du ska vara glad...å så stoppar han in en sedel i min ficka..

min älskling. Love u! :D


å då igår när vi var bakis så hyrde vi film. det blev två stycken,varav den ena var:


The Dukes Of Hazzard- The Beginning      image35

denna filmen handlar om Bo och Luke Duck som får åka till deras morbror Jesse för att lära sig hur livet fungerar, med jobb och ansvar. I generationer har familjen Duck sålt hembränt i trakterna, men detta kommer ta ett slut om skrävlaren Boss Hogg får bestämm att staden ska förbjuda alkohol.
det hela går för långt när Hogg försöker ta ifrån Jesses gård, och Bo och Luke lovar sin morbror att hjälpa till för att detta inte ska hända.

Filmen får: CCc~ nja... var rolig stundtals, men inte någon jättehöjdare...


nästa film däremot var en thriller med Jim Carrey.

The Number 23      image36      

Walter (jim carrey) jobbar som hundfångare, är gift och har en son. på sin födelsedag får han en bok av sin fru, som heter number 23. när han väl börjar läsa kan han inte sluta. walter läser mer och mer av boken,där huvudpersonen "fingervire" (jim carrey) är besatt av numret 23. det finns överralt. i namn,färg,personnummer....walter  börjar tillslut inse att bokens handling har mer och mer med han själv att göra,och ju mer han gräver i detta, desto djupare kommer han in i en värld som han inte kan kontrollera....

Filmen får: CCCC~ en väldigt spännande film,man bara måste veta hur det slutar!


har tränat lite idag med, blev ett pass Body Jam. trodde jag skulle vara helt l träost, inte tränat det på ett bra tag.. men det gick förvånandsvärt bra! :)
så imorgon ska jag träna två pass som jag brukar efter jobbet. nu ska jag komma igång igen, efter all sjukighet som drabbat mig. !!

ja de e jag...har ont i huvudet, kroppen å känner mig konstig i magen ... igår hade jag skitont,men idag är det bättre.. så igår gick jag hrm från jobbet. had ont så jg knppt kunde andas, å illamående som bara den...
så e hemma idag med,får se om jag jobbar imorgon...

chefen ringde moi vid 9.00 i morse. fråga varför jag inte var på jobbet(!) men hallå lixom, sjukamälde mig igår... han fråga varför jag inte hade hört av mig å sagt om jag skulle jobba elr inte. jag sa som de var, hade inte tänkt på de igår, hade ju så ont.. å då säger han att jaha ja du måste höra av dig, för nu har det kört ihop sig lite grann (lite.tänkte jag, så fort jag blir sjuk e de värsta paniken, han har ju ingen personal som han kan sätta in i chaken när de krisar. suck. måste ta å lära upp någon  mer!!! blir så förbannad)  sen sa han att jag skulle krya på mig, å höra av mig ikväll... visst jag kan fatta att han måste veta, men jag tänkte inte på de... å behöver inte låta så förbannd heller. får man ju inte alls dåligt samvete...
 
så idag har jag legat i sängen hela dagen, sovit, suttit vid datorn.. tittat lite på televisionen.

å både mamma å pappa har ringt till mig. varit oroliga eftersom jag hade så ont i min mage. både pappa å min bror har ju haft probs med deras i form av magkattar som senare blev blödande magsår... så pappa tyckte verkligen jag skulle kontakta läkare, men nu känns de ok. inte helt 100% ... svårt å äta- kanske bara e hungerskänslan..? får se om de inte släpper helt så kanske de blir läkarbesök...do not like 2 gå till herr doktor. men vem gör det å andra sidan...?

se om man e frisk till lördag med. e ju fest nere på älsklingens jobb. 70-års jubileum... vill gå! jeppsons arbetare från ronneby å karlskrona kommer ner hit så de blir en massa folk. skoj! :D

ska ta å läsa lite nyheter nu. puss!
Idag har jag kommit på att jag älskar min ola mest av allt på hela jorden..
och om han någongång skulle lämna mig skulle jag bli helt förstörd.
han är mitt allt. ................. nej nu skrev jag fel, jag menar ju givetvis att jag älskar min ola mest av allt i hela universum!.... <3

jobbar å sliter som vanligt.... ugh, det är så boooring... men de e la bara å bita ihop.

å håret da? ja de känns verkligen knasigt å ha så här kort. ALDRIG haft de såhär. jag vet inte hur jag ska förklara hur det ser ut heller, det är lixom kortare bak än fram,de kortaste slutar precis vid nacken å det som är längst ,det där framme är så det snuddar halsen... å så blev det en liten lugg med... får väl be maria ta lite pics på lördag(party party !!), så jag kan visa er alla... :) älsklingen säger att det är fint iaf..säger han de för å vara snaäll ?? hahaa.. ..


vill verkligen ha en digitalkamera...spanat in en från Sony (DST-T70)  kan den vara något?
den är ju inte billig, men sååå fin... typ 2200:- (utan porto)

jaha. nu sitter det en liten svart kise som bar SKA KELA.. sitter typ på mina händer..! lilla Neo... å oscar har inte kommit hem ännu..vi vet ite var han är. letat i skogen utan svar...är så orolig....
blivit korthårig... :) med liten lugg å så... ska föröka ta någon bild jag kan lägga upp... :)
å hon jag var hos var så sjysst! vågade exprementera lite. aldrig haft de så som jag har det nu.... inte ett dugg van, men de kommer väl. knappt gjort annat än å pilla på håret..!

idag har inte varit någon bra dag för mig. känt mig helt helt helt nere på botten...suck.

känner att jag bara vill vila nu.
God morgon alla sköningar ;)

snart e de dax å dra till jobbet....sitter å avnjuter en kopp te efter frukosten ( jag vet att man ska ha de TILL frukosten, men ja har väldigt svårt å dricka samtidigt som jag intar mat) med tropisk smak. god som tusan :)

ska ta å träna lite idag. känner mig helt...förslappad. dumma förkylning som hindrar mig...!! blir yoga å kanske lite step. får la se vad ja orkar med..

å imogon,mina damer å herrar ska jag gå å klippa mig. strunar i om jag blir fattigast i världen, måste göra något åt de,var så längesen jag klippte mig så de e nästan svårt å kamma ut det. å håret är i sånthär mellanläge typ,över axellängd, men inte långt, utan mest risigt å tunt. har många men fina strån,så jag kan ju drömma om långt,böljande hår a la beyonce.... så de kommer bli kortare jag har tänkt, är ju inne med kort hår, så man inte blir helt off när man går ut ur salongen. fan, vad skönt det ska bli..få en frisyr igen... !

fixa det sista nu innan jag ska till jobbet,suck.....

image28 
(ungefär såhär trött känne jag mig....)
blivit helt tokig i dessa nu....egenligen e de ju inte något speciellt med dem, men med ytterst lite smör på hela (gillar inte smör så mkt)  så känns de nästan nyttigt ;) 
så hr smält i mig typ 6 stycken nu.... haha.. det är något när man tuggar dem lixom...smälter i munnen å e krispiga.(I'm wierd?) inte något man blir vidare mätt på, men ändå.bättre än ingenting till frukost. å en risifruttit slank ned med...blåbärssmak. helt ok :) å en kopp te med tropisk smak. mums!

slängt in en maskin tvätt med... å plockat undan hä,typ glas å sånt...är ju ledig idag så lite duktig får man väl vara! :P

å mitt ynka 3 timmars pass som brukar vara såå dryyygt gick fort igår! så skönt man man så att klockan plötligt var 17.55! (sitter i kassan 3 h en gång i månaden..)

ska göra mig mänsklig nu, tänker inte gå utanför dörren så som jag ser ut i håret,..!!



One Last Breath Please come now I think I'm falling
I'm holding on to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
That maybe six feet
Ain't so far down
I'm looking down now that it's over
Reflecting on all of my mistakes
I thought I found the road to somewhere
Somewhere in His grace
I cried out heaven save me
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
That maybe six feet
Ain't so far down

Sad eyes follow me
But I still believe there's something left for me
So please come stay with me
?Cause I still believe there's something left for you and me
For you and me
For you and me

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking.....


hela natten har det bara krypit i kropppen. inte sovit vidare gott.... undrar om jag e allergisk mot något? inte första gången de e såhär, men denna gången var det värre än någonsin. känns som om det är något som kryper å biter på en,smått,smått...fick upp å ta en varm dusch å försöka varva ner... tog en halv av de där starka taletterna jag har, sen sov jag gott.... men det kryper i kroppen nu med. fattar inte. vet att de inte är att jag har torr hud, smörjt mig å så, men de bara kliar på ändå...suck..

såg ännu en film igår, en som hette Next      image27

Chris Johnsson (nicholas cage) kan se 2 minuter in i framtiden. I sina unga dagar blev han utsatt för olika medicinska undersökningar,som tog hårt på honom. nu lever han ett undangömt liv,och försörjer sig på att vara magiker. Los Angeles hotas av ett kärnvapenattack, och Chris talang har inte gått obemärkt förbi, så FBI vil ha hans hjälp för att stoppa terroristerna,innan det är för sent...

Filmen får: CCCc ~först var den bra,spännande, men som vanligt kan amerikanska filmer flippa ut lite, kändes lite overkligt i slutet.... men helt klart sevärd!

ska ge min älskling lite uppmärksamhet nu,innan jag börjar jobba.
 
PUSS!
jobbat idag.. de var stressigt värre. mycket å göra. men nu e jag hemma, sitter här vid datorn,dricker bravo-juice. :)
(apelsin,äpple & mandarin)
blev en jädra massa krängande igår. godis,chips,läsk... sen var man helt uppjäst i magen..


men gott var det! :D

å medan man åt detta kom jag å tänka på att jag vill ha den här dansmattan man kan få om man samlar 8ean koder från olw snacks... vilken kampanj,först kränga chips till oändlighet,SEN dansa av allt fettet... ! se hur många de lyckas ge bort ...(fast man får betala porta å så 59:- men de kan de väl vara värt?) ge från mig era koder,tack! :P

är bättre idag från förkylningen,känner mig seg, men tror, eller hoppas att jag snart kan bli frisk snart.
så drygt att vara sjuk, ont i öron/näsa/hals. bläääää !






igår var det dax igen... kolla film med Maria...  :)
en svensk och en engelsk. vi började med:

 Nina Frisk      image24

nina jobbar som flygvärdinna. trivs bra med detta tills den dagen hon träffar marcus. och hans son william...
man får följa nina genom hennes vardag när hon är hemma i sverige hos sin knasiga mamma jill och brorsan linus som hon står väldigt nära...

Filmen får:  CCCC ~ Underhållande film,lite dumt slut!

den andre blev:

CashBack       image25

huvudrollspersonen Ben studerar konst upptäcker att han kan stanna tiden efter att han börjat jobba nattskift i en mataffär.är detta bra eller dåligt?

Filmen får: CC ~ en film om kärlek.... men inget för mig.(gillar romantiska filmer annars) lite väl knasig.... 
jag å älsklingen såg två filmer igår... (å käka lite pizza till,gott gott :) )
först ut var en krigsfilm som ola valde,nämligen:


The Marine      image22

handlar om en marinsoldat som blir hemskickad från Irak (eller Iran)
han och hans fru ska iväg, då hon blir kidnappad av några hänsynslösa diamanttjuvar. man får följa hans jakt efter tjuvarna i Sourh Carolinas sumpmarker...(typ)

filmen får: CC ~ lite overklig...halvtaskig handling...


Nästa film ur dvdspelaren (som jag valde) blev:

The Departed      image23

I denna filmen får man följa Billy (Leo Dicaprio) som får i uppdrag att ifiltrera i Costellos (Jack Nicholson) maffia.
Samtidigt jobbar Colin (Matt Damon) som specialagent, och kan jobba ostört med att informera Costellos liga om vad som händer... Alltså Billy vill sätta dit Costello, men Colin gör allt för att detta inte kan hända...så att ingen ska förstå att han känner Costello.
Billy och Colin liv korsas hela tiden, och det är detta som är handlingen i filmen...

filmen får:  CCCc ~ den är lite rörig i handlingen, dessutom rätt lång,nästan 2,5 timme....kunde gott kortas ner lite... 


Che'nelle feat Cham ~  I Fell In Love With The DJ

först ska jag redovisa kvinnlighetstest- resultat: ynka 211 poäng.
trodde ta mig fan jag skulle komma lite högre upp, men ikke... haha, spela roll ;)

å iochmed att jag haft thevoicetv på hela dagen har man hunnit höra bra låtar, nya å gamla.
men här kommer 3 låtar jag gillar lite lite mer just nu....

Kanye West feat T-pain ~ Good Life
Nichole Scherzinger ~ Baby Love
Chris Brown ~ Wall to Wall

en annan låt som man inte vet riktigt hur man ska placera, låten är bra, men videon... ja man ser ju att hon är desperat behov av uppmärksamhet..nu vet ni säkert vem jag snackar om, nämligen miss..

Britney Spears ~ Gimme More


(kolla in å bedöm själva vettja-....)

är ju en massa skriverier om detta fruntimmer right now. rätt svårt å undvika att åtminstone nämna...vad tror ni? blir det en fet comeback, eller kommer hon sunka ännu längre ner? tell me!!
        
        
     

sjuk idag.... förkyld å så... not so nice..
bestämt mig för att skaffa en ny blogg... ja den här då.den andra har jag tröttnat på... går inte lägga in bilder så som man vill. så irriterande...!
denna dagen har jag inte gjort något vettigt alls. bara suttit här i soffan. framför datorn. .. plockade ur diskmaskinen med,i förmiddags. inte haft någon energi alls idag... hatar å vara sjuk. tyck synd om mig!

kommer fortsätta skriva om vad som hönder mig, fast inte så detaljerat om träningen.. typ reps å så. trror ni tycker de e boring. mest varit för min egen skull, se hur mkt man orkat. men har hittat en sida på nätet eworkouts.se där man kan skriva om sin träning....

love/chrisse

image1