Armar och axlar blev tränat idag., men även mage och bröst. J hängde på och det är alltid lika trevligt :)
Värre e att hon inte kan hänga med ikväll då hon ska iväg på annat håll. Men det finns fler helger !!


Ryan Reynolds - Scharlett Johanssons manliga sällskap.

Partyfeelingen börja komma lite smått. Ska bli kul ikväll!


Tommy Lee- En kille som kan festa på riktigt.


Härlig gul färg att använda nu till vårens roligheter :)

Ha en skön lördag.  Själv ska jg å tjejerna bowla sen blir det fest fest, som vanligt 1 gång i månaden då jag å L är lediga ihop.

Nu säger magen att den är hungrig,sen träna och fixa sig för kvällens roligheter :)
Köpte ju lite toppar från Ellos ,som jag nu fått hem. Passade på att plåta dem :)





Topp: Ellos
Jeans: Levi's






Topp : Ellos
Jeans: Tror de kommer frnå Vero Moda. Gamla som tusan ;)
Skor: Från Second Hand i stan
Det finns massor av saker jag måste göra men jag vet inte hur jag ska börja.
Listar saker om behövs göras...

* Plugga TSS
* Laga mat (kommer hem sen idag)
* Träna
* Handla
* Hitta en födelsedagspresent till brodern...
* Städa,plocka undan bråte som ligger framme
* Försöka få igång RS programmet (där min portugisiska finns)

...är rätt säker på att man måste börja med Teckenspråket. Har ju 3 h ikväll med :)

Gröten är snart nere i magen :) Innan jag börjar jobba ska jag in till stan (börjar 11) och handla lite akutsaker som behövs, och ev lite toning till håret. Vill ha det lite mörkare tro jag...
Var och tränade igår med tjejen J . RUggen fick sig en ordentlig genomkörare och samtidigt hann vi alt babbla om allt möjligt. Ibland brast man ut i sådant gapskratt så alla som var där trodde nog vi var galna!! Tog i tungt men konstigt, jag har inte något träningsvärk!  Ibland kommer den 2 dagar efter så man ska väl inte ropa hej ännu sålänge.

I eftermiddag ska jag träffa M,P å A. Vi ska in till stan på "jobb/framtidsmässa". Faktiskt tagit ledigt från jobbet för detta så hoppas att det ger något, för om inget annat fpr jag ju iallafall träna BJ ikväll och det kanske de e värt. K och jag blir det på de passet,as usual.

TIl helgen blir det nog lite fest. Längesen jag drack, nästan en månad sen. MY god. Innan festade man typ varje helg.. :)

Ska göra mig fin nu. Eller iallafall mänsklig,ser förjävla hemsk ut!!

En låt jag sjöng mycket i duschen när jag var yngre ! :)
(fick ta en live version,skitsvårt att hitta bra ideos på YT, alla spärrar typ...)

Varit inne hos Lisas kompis Gisela och klippte mig. Hon har öppnat sin egna salong på Ronnebygatan. Heter Salong Noir. Gå in där och klipp er för nyöppningspris 200kr.   Fick tilloch med en liten godie bag. En rund liten lampa som skiftar färg,testers med schampoo å balsam och ett gele som gör håret rakt och fint. Älskar smågrejer!
Än sålänge är det drop in. Perfekt för sånna som mig,impulsiva :)
Slänger in bild på det hela sen. När jag bytt batteri i kameran.

Annars har jag bara tagit det lugnt. Plockat lite här hemma och efter klippningen var jag och tränade
armar,bröst,axlar och mage. (Fokus på armarna.)

Pratar med lilla mamma i telefon. :)

Bananen vill inte ner i min kropp, men tvingar den, tror jag är hungrig. Ätit rostat bröd med marmelad till frukost. Gott,men nu kommer det dåliga samvetet. Det jävla brödet kommer vara i magen minst 1 vecka. Fy fn vad groose. ....

Hörde en låt på P3 street som hette Arab Money. Hur i helvete kan man göra en låt som är så...förjäkla kass? VA?
Bara massa schalachakala typ. Tu attt alla är olika. !!



Har känt mig hatisk mot allt och alla i massa dagar nu.Whats wrong with me?? Min stackars sambo... som får så ut med mig. Får se till att vara extra snäll när han kommer hem idag. Min lilla älskling, sorry!!




Nu är det dags att hoppa in i hyrbilen (våran är på lagning pa skada) och bege sig in till staden. Ska försöka klippa mig och träna. Kanske träffa svärmor,se om tiden finns till.

Känns ju iallafall så om man ser på vädret. Är snöigt värre här,det är fint men nu vill jag ha våååår!!!
(som så många andra antar jag)
Jobbar strax, en dag till sen är jag ledig en dag och ledig helgen, så gött.
Katterna är helt galna här,spriner runt som dårar. Kan inte låta l¨bli att skratta.... :)

Oscar, den första kisen vi skaffade. Den lugna och lite skygga...


..och Mino, snart 6 månaders buskatt som vill vara i centrum all the time..



Två trötta gossar :)!

 
Lördag. Helt enkelt. Ensam med telefonen mot örat. Paula i örat :)






Hehe, allt är svart ser jag ju nu,. Men jag älskar den färgen :)! Lätt att kombinera...
Allt är från Ellos btw.
Jobbdags!

..och jag kan tala om att för det första så är han väldigt mycket i vägen, men man har ju inte hjärta att ta bort honom.. Plus då att man får hålla datorn med en hand och skrriva med en,som inte heller är så lätt.... 
Men jag får väl skylls mig själv :)

Var på BJ i onsdags. Trodde kroppen skulle koka över när som. Inne i salen var det 27 grader och ac fungerade inte. Kul. Eller inte. Så man var ju måttliigt road.
Tränade ryggen med och idag blir det ben tror jag.

Nu ger jag upp detta alldeles för jobbigt just nu :) 


Svärmor och jag körde hit så vi var här innan 10.00. Mina föräldrar har nu oficiellt blivit med hund. Svärmors lille blandiskille på 5 år. Hur snäll å go som helst. Hoppas bara mamma inte blir allergisk.(!)  Men nu har Curry varit här 4 h och hon har inte märkt något. :)
Är glad för deras skull, de behöver  något att engagera sig i.

Här blir det snart mat. Stek med hasselbackpotatis.... MUMS!!
OCh träning blir det idag, kl 18. Blir BoduJam med K. Trevligt.

Ska socialisera mig nu med mamma.

Nu ska jag ta mig in till gymmet och se hur mycket jag orkar där. Betalar ju en massa varje månad så man kanske ska utnyttja det med! =)
Se om det blir ben eller armar ej bestämt mig ännu. Se om jag klarar av det.
Haha.

September Dawn         Drama/Western

!857 skedde ett massmord på kvinnor,barn och män i Utah. Nybyggarna är påväg till Californien men ber om att få stanna och vila på mark som tillhör mormoner. Mormonerna vet inte att dessa nybyggare kommer ifrån Arkansas och låter dem stanna på marken i två veckor för att återhämta sig. När en mormon träffar en av de förbjudna nybyggarflickor ställs mormonkillens tro på sin spets. Dessa två blir kära och innan de hunnit fly har de 140(?) nybyggarna mördats brutalt av indianer och mormoner som sammarbetar.

Filmen är verklighetsbaserad och det är svårt att tänka sig att sånt här hemskt har hänt i verkligheten. Hur kan folk bli så hjärntvättade av en enda man som säger sig höra "guds röst"? FInns ju mormoner än idag, och dessa säger att detta massmord aldrig hänt.

Betyg:  CCCC ~ En film som väcker tankar om olika religioner.


Här i trailern sår de 120 döda. I filmen säger de 140...Hmmm...



The Zodiac         Thriller/Drama

En massmördare slår till i en liten by 1968 i norra Kalifornien. Ett ungt par blir brutalt mördade av mördaren som senare kommer kalla sig Zodiak. Polisen är förvirrade,vet inte var de ska leta förrän Zodiac slår till igen, på ett annat ungt par.  Ännu en gång ringer han och talar om var de mördade finns och ännu en gång lämnas inga spår vid brottsplatsen.
Zodiac kontaktar pressen och berättar om sina bedrifter, skickar brev till polisen med information om morden. Polisen är mållös och en lösning verkar långt borta.

Detta är också en verklighetsbaserad film. De har än idag inte funnit Zodiakmördaren.

Betyg: CCC ~ En helt ok film

.


 

Shoot em up        Action

Mr Smith är en man som hamnar i knipa då han hjälper en kvinna att föda mitt under skottlossning. De som skjuter gör allt för att mörda kvinnan som föder barn. Smith vet inte varför de vill mörda kvinnan, men han gör allt för att rädda henne. Detta är något han misslyckas med, men barnet har han tur och räddar undan de flygande skotten.
Smith ser ingen annan lösning än att försöka bli av med barnet och går därför till den enda kvinna han vet, en prostituerad vid namn DQ. Killarna som letar efter barnet är dem hack i häl och gör allt för att döda barnet. Ju fotare desstå bättre. Efter mycket om och med bestämmer hon sig för att hjälpa Smith och barnet och tillsammans upptäcker de att barnet och flera barn och kvinnor varit med i en såkallad "spädbarnsfabrik" där rika och mäktiga i staden kan få benmärg eller annat från barnen.

Denna filmen är under inga omständigheter verklighetsbaserad.

Betyg: CCC+ ~ En väldigt överdriven film med specialeffekter. Inte mycket som skulle stämma med verkligheten. FIlmen var underhållande iallafall enligt mig,O och J, men Jha somnade lite titt som tätt ;) Vi andra skrattade mycket åt allt overkligt,barnet kan man säga skulle varit dött redan efter ca 5 minuter in i filmen typ.  Musiken var ju bra i filmen! :)

Så nu kan jag inte sova.. Totalt hopplöst. GÖr ju inte saken bättre att man råka sova en stund vid 18 tiden heller antar jag.....
Kroppen kliar som fan, har ont i magen.spänd och öm lixom. Tur att jag är ledig imorgon.
Jag o J å kanske C ska till P och hennes syster och kika på miljöprosukter typ :)

VI ses igen om et tag-Måste försöka somna. Fan,
Som alla säkert vet ÄLSKAR jag tatueringar. Speciellt på killar. Men det får ju inte se ut hur som helst, ska ju vara lite smakfullt såsäg. Sweetie har ju endel på sin kropp å han får gärna göra fler, som han planerar! Man ska ju bara ha pengar med.. Är inte ett billig nöje.

Lite läckra bilder:











Finns mycket som är snyggt, svårt dock att hitta på killar tycker jag...
Får försöka få min herre härhemma å posa lite :D


Alla ♥dag idag. Svårt att missa då det är rätt hypat nuförtiden :)
Dagen kommer spenderas lite med Cat som är hemma i denna håla över helgen , och Maria. Ner till Otown och ta en fika med damerna i fråga :)
Sen ska jag å baby mysa mysa mysa!

Dags att bege sig


Paula var ju med oss och fika. :) :) Trevlans.
Nu är jag äntligen klar med mig själv, duschat och sminkat mig. In till stan och införstaffa mig ett fint block som jag kan skriva i och en bra penna som det är ont om här hemma. In på Bokia blir det, lite dyrare men fina saker har de minsann!
Inte ofta man köper något där, tycker att allt är skitdyrt men nu när jag ska börja min teckenspråkskurs tycker jag allt att jag är värd det ;)

Och det är inte LITE vi snackar om- helt vitt ute. Jag hoppades in i det sista att rubrikerna på tidningarna bara skojade, men ack så fel!
Antagligen snöat hela natten och det hari nte slutat än. Tragiskt.
Steg upp vid 8 imorse, en viss liten katt väckte mig :) Har läst portugisiska hela dagen typ. Och lite i min deckare. Datorn är så cpig, startar om sig när jag har språkprogrammet igång. Sjukt jobbigt. Kommer upp en blå ruta i någon hundradels sekund innan datorn automatiskt startar om.... Varför?
Jobbdags kl 14. Blä. :P
Av någon anledning så är Sweetie hemma. Ska visst till R-by och visa bilskadan så vi kan få det lagat. Trodde detta skulle ske efter han slutat men icke, verkar som om han inte ska jobba mer idag. Vilket lyx!


Huset bjuder på ovo vegetariska scnitzlar /låter najs,eey?:D) med quinoa,wokgrönskaer och en kall creme fraische sås. Tänte att jag ska se hur vegetarisk mat smakar, även köpt hem färs och vårrullar som ska testa någon dag :) Visst väldigt hälsosamt med sådan mat, tänkte att jag/vi måste försöka äta bättre mat. Är så trött på att laga mat så måste variera mig lite!

Sen ska vi fika lite jag å pälskling, blir vaniljhjärta och the. Så där försvann den ev nyttiga måltiden, haha.

LÄste i aftonbladet att en av mina favoritsångerskor blivit misshandlad, nämligen Rihanna av sin kille Chris Brown. De var visst påväg någonstans (var det grammisgalan, minns ej) i sin Lambourginilimo eller något annat flashigt då de hamna i storbråk och han drämde till henne. FY PÅ DIG CHRIS! Hon fick åka in till akuten ,blödandes och han lämnade senare in sig själv till polisen och erkände.
Fågan är hur mycket som är sant... Är det sant har han nog sumpat sin karriär-ingen vill ha att göra med en kvinnomisshandlare. Båda var utnämnda till minst en grammis men kom då inte på den stora festen.



Såhär söta är de tillsammans. Är kärlekssagan slut nu?

Fick ett brev igår om att kursen jag sökt "Tecken som stöd" eller något sådant kommer att genomföras. 12 x 2,5 h kommer jag klara ut. Varje torsdagskväll 18.30.
De hade lovat att kontakta mig någon vecka innan de skulle börja för att jag inte skulle få det så svårt att be om ledig från jobbet. Men det sket de ju i och bara skicka en tid och en räkning. Tycker jag allt var lite taskigt så nu får jag gå och förklara allt för chefen och hoppas på det bästa. Det handlar ju ändå bara om 15-20 minuter som jag behöver gå tidigare...Anmälan var ju bindande så jag får ju betala även fast jag inte går... Och det suger ju då om man inte får gå kursen pga jobbet....



Var på PartyLite igår med. Hos en arbetskamat. Var väldans trevligt. Luktade på så mycket ljus så man blev nästan snurr i huvudet. Men tillslut köpte jag Votivljus med "svart körsbär" och "jordgubbsland" tror jag det sista hette. Luktade helt fantastiskt gott båda 2!



Dags att jobba!



Tycker fortfarande att denna låten är en hit :) Nästan så man skäms! :D
SÅ länge har jag nu suttit i telefon med min älskade vän Paula. Var verkligen inte igår vi hördes av, blev så otroligt glad när hon ringde mig! Vi hade mycket att ta igen så tiden gick :)
Är så skönt att veta att hon finns där även fast man inte har hörts av sen... ja jag vet inte hur längesen!

Så med andra ord har jga inte hunnit med att göra mycket här idag. Hann läsa lite portugisiska ,ca 40 minuter och så innan maten nu så dammsög jag tvrummet iallafall *flin*
Tömt diskmaskinen med. Duktigt av mig va!??!

Måndag igen, och jag vet inte vad jag ska göra, utan bara saker ja borde men som jag inte alls har någon lust med.
Borde städa,plocka undan,träna,plugga språket...
Men jag är så trött idag. Fan med.  Vad ska jag ta mig till?!

1: Jag ska börja jobba om 45 minuter och är inte ens lite klar.
2: Jag är fattig vill ha saker jag inte har råd med.
3: Jag jobbar på ett jobb jag inte gillar.
4: Jag har int i huvudet och känner mig allmänt skum.
5: Jag är ensam uppe  Alla sover här, (O å katterna)är helt ensam med att vara vaken
6: Jag hinner aldrig göra saker jag vill
7: Jag är inte alls motiverad för träning . Ligger -100%  i motivation.
8:  Jag är trött,trött,trött.
9: Jag åkte taxi hem för nästan 200 spänn för festen jag var på var tråkig i slutet.
10: Jag suger fett på att blogga för tillfället.

Lördag. Vill följande sak just nu:

 Krypa ner i sängen hos min sweetie igen och fortsätta sova någon timme till--

Mino sitter här hos mig och spanar in min gröt, haha. Spinner som bara den !
Bäst man äter upp innan en liten gråing gör det åt mig ;)

På menyn står det fläskpannkaka. love it. Å honey älskar det nästan ännu mer än mig, haha!!

Jobbar i helgen. Usch, men nästa helg när det är alla ♥ dag är jag ledig. Mysigt :D
Se om herren här kan komma ihåg detta....

Var och tränade BJ i onsdags, och igår. Skulle egentligen träffat Johanna nere på gymmet, men stackaren har ont i halsen :( Fy hemskt är det. Och jag som glömt min mobil i träningsväskan (som jag inte visste förrän det var försent) körde till gymmet i city och väntade,väntade.. och inte kom det någon Johanna... Så jag körde till de andra gymmet och tränade då BJ. Snart kanske man kan det passet, är ju ett förkoreograferat danspass likadant alla gånger tills det byts efter ett X antal veckor. Är skitkul!

Maten ska checkas till. :D



update:

Pannkakan blev god, lite tunn dock! Johanna, jag glömde ju väskan i bilen, läste det när jag äl hitta mobilen, som jag trodde jag slarvat bort..!

Och ni, se inte filmen Zodiak. Fy helvete vilket skit. Vi såg max 20 minuter på skitet.
Och jag är helt död i huvudet. Fasiken ,trött som bara den. Inte van att gå upp såhär tidigt!!
Sitter här med macka o shake, och känner stressen i kroppen så smått börjar komma. Börjar 7 .

Idag ska jag försöka planera in lite semester. Har nämligen några dagar kvar från förra året som behövs plockas ut :)
Förra året fick jag utbetalt 5-7 semesterdagar. Vill hellre vara ledig lite och dessutom så spar man pengar åt cheferna om jag inte plockar ut dem och det vill man ju inte! All to pain the bastards, haha! ;)

Träning står på schemat ikväll. Body Jam.

Tjohej pastej.

Har blivit så förälskad i asos.com
Helt sjukt. Älskar allt, eller iallafall nästintill! Vill beställa, men vågar inte....eller?
Har ni beställt därifrån? Är tex S samma som S här i Sverige?

Älskar dessa T's :

Tee: 217:-


Tee: 213,50:-

..dessa byxor:


Byxa: 268:-

 
Jean: 373:-

inflinkar ett par skor av massor jag drömmer om:


Shoe: 1071 :-

Detta är bara en bråkdel av allt jag vill ha ;)
Och nu var det visst sjukt billig frakt till sverige!

..och det innebär att min lediga dag snart är över om man titar på klockan som snart slår 19.00.
Inte vill jag jobba imorgon, men vi vanliga dödliga har inte något annat val. Att man inte kan vinna den är miljonen, eller ha en känd blogg eller nåt så man slipper jobba!!

Varit helt slut i huvudet idag. Försöker göra iordning bloggen med, är inte klar, men ser ju bättre ut än innan :) Enkelt och snyggt.

Fy för fan. Mår som man förtjänar idag. Punkt.Punkt.Punkt.
MEN! Hade ju så kul igår :)


Återkommer later när illamåendet is gone.