Idag har jag verkligen varit upp och ner. Ena stunden glad,andra mindre glad. Så knasigt. Men nu är jag iaf bättre! :) Tur va?



Imorgon bär det iväg till A och hennes (snart) man C.

Inte gjort ett skit som kan klassas som vettigt, Suttit vid datorn och degat eller i soffan och läst. Nu har jag läst ut boken From Dead to Worse 8:e bok om Sookie Stackhouse av författarinnan Charlaine Harris. Sök på svenska Wikipedia vett ja! ;)

Måste plugga någon dag med. Får sjuk ångest att jag inte ens har öppnat en bok. Provade cdskivan jag lånade från skolan men såklart fungerar inte skiten! Irriterande eller vad, så nu får jag hitta på något annat...
Alla i klassen har säkert pluggat såååå mycket,men inte jag. .... Så bad,bad,bad.

En annan sak jag måste ta tag i är träningen. Mår inte alls bra alltså när det gäller den biten. Vill öva upp min kondis och slimma mig lite-som alla andra chicks typ.



Vet att det bara är jag som kan göra något åt det. Måste skaffa mig mer självdiciplin!!!
Så nyårslöftet vet jag, och det är 2 saker som ska uppfyllas:

1) Plugga mer,mycket mer!

2) Börja träna för min egen hälsas skull. Min rygg gör ont igen...!

Ibland kan man undra det. Känns som om vad jag än säger så misstolkas det. Inte bara budskapet utan också tonläget får man uppenbarligen passa sig för att inte använda fel,för då blir det att det också tolkas som om att jag är sur eller arg. Suck.
Det är ju jättekul att hela tiden höra att man är en surpuppa eller surkärring. Eller inte. Fan...
Så nu snart blir jag ju sur/irriterad på riktigt alltså.

JJ:arna var här och kikade på film med oss en stund. Och åt lite pizza med! :D
Tittade i vilket fall på filmen "The Gray Man". En verklighetsbaserad film om en seriemördare.

The Gray Man     Thriller

10 åriga Grace försvinner en dag och kriminalpolisen Will King blir besatt av att finna henne.
Åren går utan att han lyckas,men han ger inte upp. Tills en dag då Graces mamma får ett brev som skiljt sig från de andra breven som de fått sedan tidigare. Brevet visar sig innehålla en hemsk berättelse om hur flickan Grace dog.

Filmen får: CCC ~ Mannen som spelar mördaren är hur creepy som helst! Bra handling men filmen kunde gjorts mer spännande.


Och på tal om film. Sarah, jag vet att Victoria dör i Eclipse filmen :D Efter att ha läst böckerna så....!

Mår så illa just nu så orkar inte sitta vid datorn mera.... går till min Sweetie som kikar på tvn...

TTYL,all nice readers!



Fast jag inte druckit en droppe på hela julen. Luktade bara på en julsnaps på julafton men annars inget. Jättekonstig känsla alltså. Dels att inte ens druckit en liiiiten snaps och denna känsla som erövrat min kropp.
Kanske är det för att jag inte kan äta riktigt och min energi är borta. Vem vet.
Alla har haft en bra jul? Min har varit väldigt bra,mysig å såntdära. Galen kväll hos mam's igår alla blev rätt så luriga förrutom chaffören,moi. De satt å skrollade för fullt!

Idag blir det in till Os morbror å familj. Matdags igen. Sista julmaten för iår. pieew!
Innan dess blir de en runda in till vännen L. Snacka lite å lämna en julklapp. Bättre sent än aldrig. Right? ;)


Idag är det juldagen. Så det innebär alltså att the big julafton var här igår.
Hemma hos Os pappa å sambo firades den. Var mysigt. Förrutom att jag trodde jag skulle få upp maten då och då....
Vid 12.00-13.00 ska vi fara hem till mina folks. :) Så jag, O, svärmor och Os lilla syster ska packa in oss i en bil och drive all the way to Jämshög :)!
Ska bli myspysigt!
Hinns nog med att träffa Cat, förhoppningsvis! (brukar vara obligatoriskt vid jul att vi träffas,typ!)

Fick igår något jag behövde, ett regnställ av Be å Su. Perfekt! Speciellt om man är ute med hojen och cruzar och det regnar, de e inte skoj, så regnstället kom som en skänk från ovan! Och förresten, nu har jag (äntligen!) fått mitt övningskörngstillstånd och O fått handledarpapprena. ♥ Så i vår så ska de köras. Bara hitta en bra hoj med,men det är ett problem som verkar lättlöst,enligt karl min! :)

Och av min Sweetie fick jag presentkort på Black Magic Tattoo. Som jag önskar mig. Lägger till lite pengar själv med så e min ribtattoo komplett!  :) Och så fick ja 2 fina halsband. :D
H på Os jobb och hans syster som gör förhand. Kika in på olikahalsband.se
H har också gjort våra fiiiiina förlovningringar!





Varit med lilla mamma hela dagen, vi försökte hitta lite julklappar, men som inte gick så bra. Tur att båda är fattiga. Käkade tom en gratis korv som ett av alla fackförbund delade ut. Haha. :)

Ska snart till Cat. Eller hon hit, ska minsann ge henne julklappen jag köpt. En liten söt historia som jag kan skriva sen vad det var-kan ju inte skriva de nu när hon inte får öppna förrän imorgon :D
(eller kanske idag om hon e snäll ;) )

Hittade en perfeeeekt julklapp till mig själv som jag då (givetvis) tvingade mamma/pappa köpa till mig. ;)
Så på fredag får jag den,woho! Kan ju säga att det är väldigt bra att ha nu när det är kallt om fossingarna!





Mina tidigare inlägg om True Blood:


Sookie S books

Nasty Sex

Gaylove?

Charlaine Harris

New Mooon/Tru Blood

Sorterade bort något inlägg som jag inte ansåg viktigt.

Så man kan väl säga att detta inlägg är en litetn hyllning till serierna jag gillar,böckerna jag älskar och vampyrerna som är därute :)

Sitter i telefonkö hos SJ. Har gjort det...typ senaste 20 minuterna nu.Hur lång tid ska det ta innan man kommer fram?
Kunde ju fixat detta via det röststyrda valet men det gick visst inte med mitt bokningsnummer...
Min bror, som bor i Lindesberg skulle ju kommit till föräldrarna över jul har blivit jättesjuk,stackaren. 39-40 graders feber! Usch!
Har plats 1 som jag haft senaste typ 10 minuterna- This is making me crazy!!






1h och 12 minuter senare:

Hur tror ni det slutade? Jo jag kom inte fram, försökte tre ggr. Förbannade SJ. "Självservice". In my ass. Det fungerar inte kan jag meddela. Säger mitt bokn.nr och det går inte att lösa säger robotdamen. Så kopplas till kundtjänst, som i min mening INTE är en speciellt bra kundtjänst!!
 Skickade ett argt mail. Se om man kan få respons på det...

Jag ser det snöar!!

Det var väl roligt, hurra.... Eller nja... den är vacker när den är ny och fin, men sen när det än smutsig och så är det mindre kul...hatar slasket!!


Ja tänk om man skulle träffa denna vackra snöleopard...

Vi har precis sett färdigt filmen "Flickan som lekte med elden". Sicken tatuering hon har,Lisbeth. Elak eller vad! Grymt besviken på bokframsidan som bara har en mesigt liten drake på skulderbladet...

Flickan som lekte med elden      Action/Thriller

Lisbeth kommer tillbaka till Sverige efter några månaders utlandsvistelse. Samtidigt jobbar Mikael Blomqvist med en stor traffcking härva som den nya kollegan Dag jobbat med ett tag. Många politiker,jurister och andra betydelsefulla namn är inblandade i sexhandeln. När medarbetaren Dag dör brutalt chockar det hela Millenium redaktionen. Men det som chockar Mikael mest är att Lisbeth Salander är huvudmisstänkt för mordet.

Filmen får: CCCC+ ~ Liksom ettan är den spännande och gripande på samma gång. Filmen är baserad på Stieg Larssons  Millennium triologi. Fantastiskt bra böcker!

Läs min recention om första filmen, Män som hatar kvinnor,här.

 

Så många gånger som jag använt Wikipedia till min hjälp så tänkte jag att iom att det (konstigt nog!!) inte fanns information om författarinnan Charlaine Harris, som skrivit de underbara böckerna om Sookie,Eric & Bill, alltså True Blood serien så tänkte jag att jag minsann ska skriva in det till dem. Sagt och gjort. Sök på Svenska Wikipedia hemsidan så kan ni se mitt bidrag för att göra wikipedia bättre!

Eller klicka på länken: Charlaine Harris

Vill se säsong 2 NUUUUUU!!!


Slänger upp lite gott och blandat som hänt i kändisvärlden på senare tid... :


Rihanna
i pågående vidoeinspelning för låten "Hard". Videon ska vara lite krigsinspirerad för att marcha den lite tuffa låten.          Klicka och se :)                       ↑



För övrigt är det sagt att damen i fråga snart ska på världsturné. Hade varit kul att de henne live!
Läs mer om det på mtv.com



En helt värdelös nyhet i mitt tycke (undrar varför jag skriver om det....) är att nu säger den där Peter Andre, som inte gjort mycket vettigt att han inte gillar bröst-konstigt att han var tillsammans med Jordan då....!
Han föredrar alltså snygga ben. Där ni tjejer som vill bli tillsammans med honom,träna era ben!

Det förre detta paret...



Allas våran Anna Anka har som bekant skiljt sig från sin "Kalle" Anka. Den omtalade donnan är nu aktuell med julkalender på tv3. Men hon är inte omtyckt av alla,speciellt inte av hennes exmans bilhandlare visar det sig.
Han ger nu sig in i den heta skilsmässan och säger att Anna är en av de mest odrägliga människor han någonsin träffat. Detta skriver han i ett brev till Paul.
Bilhandlaren förklarar vidare att efter att Annas bilbatteri dött (orsak: lyset var på) gick hon in i bilaffären och skällde ut personalen.
Känns som om den där bilhandlaren gör allt för att få sina 5 sekunder i rampljuset....


Den gamla räven Mickey Rourke ska gifta sig. Precis som Mel Gibson har han funnit kärleken i ryskan Elena Kuletskaya. Efter hans comeback förra året i filmen "The Wrestler" är han snart på G med ny film. Där han måste kunna ryska. Hon har då lärt honom det. Och så träffade han alltså den blivande mrs Rourke, bara 33 år yngre än stjärnan. Känns .... lite trophywife/golddigger varning... eller en "Winwin" situation?

De lyckliga tu...





I den tredje Twilight saga filmen "Eclipse" kommer Rachelle Lefevre att ersättas av skådelseplerskan
Bryce Dallas Howard. Orsaken verkar vara att Rachelle inte är tillgänglig då det krockar med en annan filminspelning. Då frågan om Bryce kommer att spela Victoria i sista filmen säger hon:

I don’t want to give anything away, but "Victoria has a life span," is what I’ll say. [She laughs.] That’s all I can say about that. 

Klart hon kommer spela henne i Breaking Dawn. Att medverka dessa filmer är ju en rejäl skjuts i karriären!!

Läs hela intervjun här.


Bryce Dallas Howard                                   Rachelle Lefevre

Är det jag kommer att få leva på under dagen. Efter 3 dagar utan mat så får man börja försiktigt. De på vårdcentralen tror de kan vara någon magkatarr men det återstår att se. Fick inte tid förrän 23 då hon inte tyckte att det var akut. Tack för den du. Kan inte äta eller dricka utan att må dåligt eller bli uppsvälld.
Är iof van id att ha det såhär men nu är det mer konstant än förrut.... :/


Så jag har varit hemma idag, jag har ingen energi och min kropp vill bara sova sova sova. Har så mkt i mitt huvud som tar över som gör att jag inte orkar fokusera mig på någonting just nu. Även fast det är tråkigt att missa skolan så känns det bra. Måste tänka på mig själv just nu. Längesen jag kände mig såhär...knasig.
Vill inte må illa mer nu. Börjar tröttna nu alltså.
Försöker få ner Pucko som införskaffades innan idag. Magen är dock orolig än...
Köpte hem en fralla som jag tänkt äta men det vette f-n om jag vågar äta den nu när man inte är bra ännu...
J-L-A mage som ska göra så ont!


(min är på en Liter men ändå...)

Sitter och försöker plugga men det går sådär när man mår illa som man gör.


En fanmade Eclipse trailer. Bra sådan,fast lite väl många filmer i den...
Vore ju konstigt om trailern okm ut innan de ens börjat filma filme :D :


(<3 låten i bakgrunden...)
Blev alkoholintag igår hos vän L. Trevligt. :) Å Jo kom förbi en runda med, så himla trevligt. Fast hon drack ju givetvis inte alkohol :)
Annars var de Sweetie, K,J,P å E som var med på festen.
Drack en shot (efter att ha druckit lite vin å så) och sen var jag bara så nitad. Sjukt.
Mådde asdåligt och ville spy men höll mig...
Tror jag tog en paus med drickandet en stund,men sen var de på att igen.



Beställde en sån där god shot med blåbärssoppa,likör43 och grädde. Men tro inte att de på Club Mingel fattade de, för inte fick vi någon blåbär i den,utan typ ren sprit. Men nu när vi betalat för dem (eller jaja, L betalade,tack babe!) så fick vi ju dricka upp.
Jag säger de att shotta klarar visst inte min kropp så bra nuförtiden för jag har varit förjävla dålig idag.
I vanliga fall efter en natt med alkohol så får jag ont i magen,räcker typ att jag dricker 1-2 glas vin så får jag ont i magen dagen efter, men imorse...jeeeez var helt död. Illamåendes som en gnu och magont som inte liknar något man upplevt innan. Så nu ska jag baske mig inte shotta mer! Inte värt det alltså. Lite vin eller så är helt ok men inte mera..!



Så nu bli de lugnt ett tag. Har sista veckan i skolan. Fy vad det ska bli gött med jullov! Längtar så mycket,behöver verkligen vila upp mig... :)

Christina Aguilera - Still Dirty

 


Ska ta och bege mig till min Sweetie nu. :)

Är ett band som jag typ inte vet något om. Blev rekommenderad av Spotify att lyssna på dem så nu sitter jag med dem i högtalarena...
Måste säga att det är faktiskt bra. Snällrock kan man väl klassa det som.


Fin kisekatt!

Det enda man förknippar bandet med (eller iaf jag) är ju att Jared Leto sjunger i det...
Han har en bra röst,sådär lite hes ibland...



Hela bandet-30 seconds to Mars


Annars har det väl inte hänt så mycket. Var på julbord med Sweeties jobb. Tog det lugnt,drack bara 1 cider på hela kvällen, hade inte "festkänslan" i kroppen. Men idag är det fest hos L som ska bli väldigt trevligt!
Har mycket  i skolan nu så nu måste jag slita mig härifrån.

PUSS!♥

Min Käraste bror har gjort en förträfflig sång. Lyssna bara!!


     På youtube heter han TheKaak om någon undrar :)

Ska snart på julbord med Os jobb. Så hoppla in i suschen med mig! :)

L skicka över detta på msn häromdagen efter ett avsnitt från serien The Big Bang Theory som var såååå kul!!!

"Soft kitty, warm kitty, little ball of fur

Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr"

I avsnittet kommer inte Sheldon in i sin lägenhet och tvingas sova hos Penny. Så han tvingar henne att sjunga henne att sjunga denna härliga sång till honom..

Här är lilla snutten då Penny sjunger till Sheldon:


Noooo... start over

Nu vill Alicia komma tillbaka och till sin hjälp har hon inte mindre än Beyonce.
Med stora förväntningar trycker på play....sicken besvikelse. Väntade mig en vacker ballad med piano och härliga stämmor. Och fick detta i högtalarna. Krävs nog några gångers lyssning för/om jag ska gilla detta...

Här har ni den iallafall:

Alicia Keys Feat Beyonce - Put It In a Love Song

Hittade att denna killen gjort nytt så det var jag ju tvungen att ha. Nej absolut inte att jag tycker om honom som person efetr de han gjort mot favoriten Rihanna men hans musik kan vara bra ibland.
Han är inte förlåten i USA än, undrar hur det är i resten av världen, vad tycker ni?
Har han fått "utstå" nog nu om misshandeln eller inte?






1. I Can Transform Ya (feat. Lil Wayne & Swizz Beatz)
2. Sing Like Me
3. Crawl
4. So Cold
5. What I Do (feat. Plies)
6. Famous Girl
7. Take My Time (feat. Tank)
8. I.Y.A.
9. Pass Out (feat. Eva Simmons)
10. Wait (feat. Trey Songz & Game)
11. Lucky Me
12. Fallin’ Down
13. I’ll Go

En helt ok skiva, lite svängiga låtar och någon ballad. Men tycker ändå att den saknar den dära "it" känslan.
Så slutresultatet blir: CCC.



NU har jag äntligen sett den, snacka om lite sent!
Såg den i datorn, kunde suttit bekvämare... :)



Fortsättingen på Megasucéen Twiligt från böckerna som Stephanie Meyers skrivit.
Kärleken mellan Bella och Edward är intensiv,vacker med omöjlig. För Bellas bästa ger sig Edward av för att aldrig återvända.
Bella upptäcker att det enda sättet hon kan träffa Edward på är genom att göra farliga saker, så Bella blir snabbt en "adrenalin-kick-sökare" .
Jacob, hennes bästa vän börjar bete sig märligt och snart förstår Bella att Jacob döljer något för henne. Men vad?

Filmen får: CCCCC+ ~ Som det stora fanet jag är så givetviiiis får filmen 5Cn av mig! Älskar det! Det enda som kan jag saknar lite mer av är kärleken som finns med i böckerna. Läs böckerna mina vänner!!



VEM är hetast? Edward eller Jacon?
Ibland är ja så himla glad i mig själv, när jag känner att jag kan de jag vill kunna , eller när jag vågar göra något som jag kanske inte skulle klarat för några år sedan.

Hade redovisning inför Tu 2 (som också redovisade iof) och Tu 3-4. Snacka nervööööst! Men det gick faktiskt bra, känner mig jättenöjd med mig själv! Alla i klassen fick väldigt bra omdöme av lärarna efteråt, de tyckte vi var duktiga som bara vågat stå och redovisa sådär inför speciellt 3 och 4:or. :)
Men de feedbackade bra så det va helt ok. Hade inte så mkt att säga men det lilla som man sa hade man ju övat på :)




Hade ett väldigt givande samtal på vägen hem med en av lärarna. Nervöst först men sen "kom man igång" med tecknandet. Känner mig nöjd, gav mig verkligen mycket!:)

By the way, det är synd om mig. Jag har fått urinvägsinfektion. Vet ni hur synd det är om mig...? Gör jätteont!
Ska till herr doktor imorgon. Vara hemma från skolan :/ Men fan, kan knappt sitta så det är lika bra att inte stressa. Min snälla vän M ska ta alla papper som de ev får. Tack my friend!

Nu är det dags för mat. Julskinka och annat gott. Mums!

Avlutar inlägget lite sorgligt med denna låten som kom för några år sedan...


Mary J Blige feat Ludacris ~ Runaway Love



Så sorglig, men så bra...

Heidi Klums succé program är tillbaka ännu en gång.

Har inte följt det innan,men man läser om det lite då och nu. Sitter och tittar på 1 avsntt på säsong 6.

 



Deras första projekt blir att designa något som passar röda mattan. Spännande!

Deras nya låt tillsammans heter Telephone.


(inte den officiella videon!)




Två hitmaskiner tillsammans. Två olika,men starka personer blir ettr godkänt resultat! Dansvänlig sång. Inte en typisk Gaga låt.
Är inte ett jättefan av henne,men visst hon har gjort endel bra.


Den galna Gaga som skapar skandal för sin uppseendeväckande klädsel...

Och Beyonce,sexikon och många kvinnors förebild.


Vem gillar du mest, Beyonce eller Lady Gaga??

 

Enligt numeroloiskt test jag gjort på nätet.Såhär står det om 5:or:

Siffran Fem:
I din närvaro har man aldrig tråkigt. Du är utåtriktad, livlig, rolig och mycket nöjeslysten. Du gillar spänning och avskyr rutinmässiga och monotona saker. Blir det tråkigt i en relation eller på arbetet livar du gärna upp stämningen.

Kanske borde du lugna ner dig lite ibland för att inte verka alltför okontrollerad. Det måste ju faktiskt vara trist ibland för att man ska kunna känna att något är roligt. Du är rädd för att bli lurad och det beror nog på att du har lite problem med självförtroendet. Det kan ju också orsakas av att de omkring dig är så vana vid ditt skämtsamma sätt och tror att du alltid är beredd på skojigheter. Visa att du kan vara seriös.

Du faller för personer som är lika nöjeslystna som du och som har glimten i ögat. I ett förhållande kan du känna dig lite rädd för att bli lämnad eftersom ditt dåliga självförtroende lyser igenom även här.

Femmor regeras av Merkurius och dina färger är ljusa, t. ex ljusgrått och ljusblått.


Känns som att det mesta stämmer :)
Något som är fel är väl vilka fäger som är mina...
Fan vad jag känner mig gnällig,trött och arg idag. Inte alls bra. Känner mig föjävlig. Ingenting är lixom bra....
Och inte blir det bättre av att jag har fått urinvägsinfektion heller..pricken över i:et kan man väl säga.
Testat mig en gång på svenska orden, vilket gick...tja... sådär då min fokus är någon helt annanstans.
Egentligen tror jag att jag vet vad jag stör mig på... Fan.
Känner riktigt hur skit denna dag kommer att bli..
(ursäkta att jag svär så mkt idag, är alltså på det humöret...)

Hade iallafall en trevlig kväll med mina vänner J och K. Kikade på "Natt på muséet 2".
(recention kommer) 
Pratade så mkt så jag inte riktigt hängde med i handligen.. Iaf jag å J babblade på, K kom nog rätt bra in i filmen ett tag där :) Som vanligt!:D
Åt chokladmousse med crisp i + grädde. Mums!
Vi tänkte på dig L, saknade dig så du vet!

Ska laga julskinka senare. Och hemmagjorde risgrynsgröt. Inte illa va? :)


Har längtat efter detta veckoslut något sjuk, är helt energilös...! Snacka om att jag behöver jullov!

Är 4års dag för mig och Sweetie. :) Köpt finfint paket på the body shop. om han inte gillar de kommer jag allt bli lite sur..(!)
Blir att laga hemmagjord pizza med. Lyckades bra förra gången, dessutom var det på önskelistan. Så att så snäll som jag är fixar jag de... :P (vadå att min karl är bortskämd!!)

Imorgon ska jag träffa vännen K och ha det trevligt. :) Snacka gojja och bara ha det bra.


Har finally bokat tid för min tatuering, blev närmare bestämt den 9/3-2010 kl 12.00.
Då blir man säkert några tusen fattigare, men det kan det vara värt i min mening!

I plugget har vi idag övat bokstavering. Tycker faktiskt det är roligt, men stundvis blir man trött i handen. Sitta och bokstavera Greger typ i 10 minuter för att få rätt flyt gör att man tillslut blir trött. Sen hade vi en visuell-övning- Såg en kort tecknad berättelse om en liten gubbe som råkade ut för olika saker. Sen skulle vi berätta det visuellt,tänka i bilder. Jättesvårt !

Här är en vi fick:



Sista dagen för denna skolvecka imorgon. Härligt med helg, är pi trött och behöver vila mig lite.
Kompis K ringde och vi bestämde att vi allt ska träffas på Lördag, kika på stan,laga mat och se en bra film. Skoj!

SKa kolla till maten nu!
Gjort typ 60 stycken-snacka pilligt att få i dem i dessa små former...!!
Och ficat små påsar med lite blandat godis. Klassen ska ha försäljning i Lund på något torg, så ta er dit och kööööp!!
Håller på att samla pengar till våran resa till London.


Annars har det varit en helt ok dag! Varit bra i skolan, men lite trött.

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN in till B.M.T* och boka tid! Jippie!
Spånar för fullt på idéer till den. Tror jag vet lite iaf, ska inte bli som någon annans. !!

Sov gott alla godingar, ni är bäst!! Har haft många besökare, faktiskt över 130 idag, som nästan är rekord.
Keep comin' back darlin's! Välkommna alla nyingar!


* Black Magic Tattoo
Satt på tåget påväg hem, fick in ett så bra flyt på pluggandet så jag glömde totalt bort tiden.
Av en slump tittar jag upp och ser skylten vid tågstationen där det står "Karlshamn" med stooora bokstäver!
Har en massa papper utspritt så det är bara att kasta ihop dem och kasta sig ut ur tåget.
Tur,verkligen att man kolla upp annars hade man väl hamnat någon annanstans! Det hade varit väldigt jobbigt...

Har haft en bra dag! :) Tiden gick lite sakta i förmiddags men annars gick det så bra. Äntligen fått konstaterat att jag gått vidare till vårterminen! Fatta vilken lättnad, nu är det bara att köra på för fullt innan lovet!
Är så tacksam att just lilla jag får gå i denna klass och på denna skolan.
Det är ju så roligt-känns också som om man hittat "sin" plats i klassen.

Fick igår veta att en av klasskamraterna tyvärr inte ska gå kvar mer. Lite olika anledningar. Är alltid tråkigt när man får veta och man blir ju själv så nervös för att man inte ska få gå kvar.


Rektorn var inne hos oss och pratade lite om vad det innebär för oss att gå denna utbildning. Att man ska förstå att det 4 hårda år man går, att man måste vara väldigt socialt kompetent då man faktiskt är en länk mellan 2 olika världar. Man får vara med om allt från livets början till sista andetaget och det gäller att man förstår vad man kan råka ut för, att man är så professionell så man klarar av det. Kändes... nervöst när han gått, alla var nog lite oroliga. Men som han sa, att undrar man något så är det bara att prata med lärarna eller honom själv! Känns skönt att veta att man kan ställa alla frågor man kanske kan stöta på under vägens gång...
Jag började direkt tänka om jag är socialt kompetent, om lärarna tycker det osv. Jag känner att jag är det men man vet ju inte hur andra uppfattar en... eller hur?