Vad jag är sugen på att tatuera mig. Inte klokt.




Kolla in den mest klassiska dockan ever. Barbie har gått och blivit en bad girl och skaffat sig tatueringar.


Passar detta Barbie?

wreckingbalm.com kan man läsa bla:

"Barbie has lived an ageless life since she first graced us with her presence in 1959.  Her savvy fashion trends, fabulously long golden blond hair, and an unrealistic fit, trim body are some of her attributes that earned her celebrity status as America’s everything girl icon.  But it seems the years are catching up with Barbie and she is discovering she is not nearly as cool and hip as she used to be.  Barbie, now older, tattooed, and less of an icon is extremely nervous about her future celebrity status."


Tänk att Barbie är 50 år.
Helt galet.


Vad ska man, som jag vill tatuera in i min hud tro?
Är sugen på fjärilar,stjärnor och ett mönster som binder ihop det hela... Svårt att förklara...



Kan inte hjälpa att jag tycker det kan vara snyggt med tjejer som har många tattoos. MEN, det beror på vad för stil tjejen har och vad för slags tatueringar det är.




Fy fan vad ont det gör idag. Fattar inte detta alltså ...



Skulle bara vilja lägga mig i sängen igen, men istället ska jag försöka äta lite frukost... En shake är tanken att ja ska få ner...

Skolan börjar 12.40 idag. Skönt med lite mjukstart på veckan :)



Sitter här hemma i min ensamhet då studier står överst på schemat. O åkte ut till M å C en runda...
I helgen var det en fest som man trodde man skulle blivit bjuden till,men så blev det inte. Även fast jag försöker att inte bry mig så gör jag det vilket irriterar mig oerhört mycket. Men kanske bryr mig för att det är en person som jag stått nära en gång i tiden...Eller jag trodde det iallafall ska väl tilläggas.



Annars igår hände inte för mycket. Var hos mamma å pappa och åt middag. Kalkonbröst med home-made potatismos,sås,stekta trattkantareller och hemmaväxta bönor. Sjukt gott! Åt tills man nästan sprack,haha!
Sen hade jag å Sweetie myskväll med vin och kex och chips. Kollade på film med, men vad den hette minns ja fan inte..
Vi hann också se "Michael Jackson Mansion" eller vad det nu hette. Vilket hus han bodde i. Galet stort.




För det första vill jag tacka min vän J för en skön kvällspromenad igår. Tog våra stavar och traskade en bra runda. Var välbehövlig den där motionen ;). Somnade som en stock sen på kvällen. Tänk vad lite frisk luft gör med en!

Studierna tar annars en hel del tid i mitt liv just nu. Helt sjukt vad tecken man lärt sig redan och det har gått 2 veckor!
Haft endel läxor och mer har kommit till listan av saker man ska kunna eller saker man ska redovisa.
I svenska nästa vecka har vi prov på 70 ord och deras betydelse, Några veckor senare ska vi ha läst en bok och redovisa den. Hamnade i Skräck gruppen och har valt den filmatiserade American Psycho av Bret Easton Ellis. Har lånat fortsättningen Lunar Park som jag tänkt plöja igenom när jag läst ut andra delen i Sookie Stackhouse serien.
Som ni märker är jag en riktig boknörd 8) !


                                
The Book                         Filmens huvudrollsinnehavare: Christian Bale. Mums!

I realia (dövhistoria kan man säga) där ska vi läsa om en person och redovisa för klassen om 2 veckor.
Och i TSP( Teckenspråk) har vi läxa iallafall 1-2 ggr/veckan på ord. Imorgon har vi alla månader.





Ps: Snart kommer det hända något gulligt hos mig *spännande* Ni får veta mer när jag vet hur/när!!
Igår fick min vän Cat för sig att hon skulle fotografera mig med sin systemkaera som hon uppenbarligen tycker är skoj.
Så vi stack ut och letade efter ett havrefält. Hennes vision var att jag skulle stå på detta fältet vid solnedgången... :)
Blev endel bilder,kastar in 2 st då jag inte fått fler av henne än!



Åkte även till Långasjön och tog några :)

I fredags när jag å L var på stan passade jag på att köpa ett knallrosa nagellack. Tänkte att de kommer aldrig bli så snyggt som det är i flaskan, den starka rosa färgen men kolla in va snygga de blev!!


  Love them! Riktigt tuggummirosa :) (Depend nr 167)


Ett plus var att de faktiskt torkade rätt bort även fast man hade rätt mycke lack på varje nagel!


Igår var de ju dags för tjejträfen vi bokat in sen några veckor tillbaka.
Det var jag,L,J,Lo,en som heter M och döm av förvåning när K dök upp. (!) Men hon drack inte vilket inte var så oväntat. Hade ändå skjuts å allt... Hade en annan kommit till en fest och fått skjuts hade man druckit lite iaf! En sak om man ska jobba eller bokat in något annat som man måste vara pigg för men att vilja dricka men inte gör de för att hon å killen bestämt det är ju rät konstigt tycker jag. Dont be such a toffelkvinna god damn it! 



Annars var det trevligt igår,även fast det gick lite segt till igår tycker jag. Kanske just för att jag å L irriterade oss så på K och hennes sätt att vara. Men men....
Efter en lång skoldag var jag igår trött,hungrig och småirriterad. När jag kommer till tågstationen är tåget som ska ta mig hem 1 h försenat efter avsatt tid pga olycka. Alltid tråkigt med olyckor men jag ville bara hem. Och hem kom jag ju givetvis,men senare än tänkt. Så en snabb runda i äffär'n för att köpa mig en plastmapp,sen direkt till A-S och arbetskollegorna som väntade.



Fick tillochmed en present. Som tack för alla år eller något :) Ett presentkort på Lindex för 300:-. Snällt! Blir något skoj till mig själv. Såklart!

Käkade sedan massa kött (min mage bara skrek efter käk vid den tiden det äntligen var klart....) och sallad. Efter maten ska ju alltid alla andra utom jag dricka den där svarta drycken som kallas kaffe. Och det serveras ju såklart med något sött. En  arraksboll och en liten längdbit blev det för min del.'
Kom på hur snuskiga mina arbetskamrater blir när de fått i sig lite alkohol alltså. Galet. Några började diskutera drinkar och en kollega berätta om hur hon en gång blev bjuden på en drinkj på puben,en vit,god sak.
Och denna drink är ju (mindre förvånande) den kända Orgasm.
                                                           
   



Ja.... Och detta startar ju värsta snacket ... Haha... Inte så oväntat kanske :)

Imorgon bär det iväg till Malmö med klassen,vet inte vad vi ska göra men vi ska iallafall gå lite på malmöfestivalen. Kanske ska vi lära oss nya tecken ;)
Till tordag ha vi fått40-60 ord vi ska kunna + pronomen (vi,jag,hennes osv. olika former)
Känns helskumt men bra. Pluggade nästan hela vägen hem och ska gå igenom dem en sista gång innan lägdags.
Och imorgon då såklart.:)

Redan nu har de börjat bli "grupperingar" i klassen. Och som vanligt så finns det en brud jag bara inte tål.
Därför att:

1: Hon ser bara så tragisk ut (dömmer oftast inte folk så men ibland går de bara inte att låta bli....som en J jag vet!)
2: Hennes attityd.
3:  Hennes hävdelsebehov. Avbryter hela tiden vilket är jälvigt störigt.
4: Att om man råkar säga något till henne så pratar hon i evigheter.

Tror de andra tjejerna stör sig med, för nu har jag lärt känna 3 trevliga tjejer (lite iaf) och hon som stör mig hon följer efter oss HELA tiden. Vart man än går...!! 

japp å skoj ska de bli! Även fast man får stiga upp tidigt som attan,, typ halv 6, Men de e fan så mycke bättre än att jobba på ett jävla jobb som man hatar. Så imorgon så går man 8.40-16.40. Long time :)

Fick schemat idag med. 95% denna termin består av Teckenspråk. Resten är Svenska och Realia (dövhistorik)
Ett bra schema var det med, kort dag måndag och fredag,halvlång torsdag och tis och ons långa dagar. Perfekt!


I helgen var i ju i tyskland. Mysigt! B å S hängde på vilket var trevligt. Var i Rugen och kollade runt, Vi var bla i Sassnitz,Prora och en liten stad som hette Baabe vilket ja tyckte va lite småkul. Det som är trist med tyskarna e att de kan inte ett skit engelska. Så de e svårt att kommunicera. Men med lite tecken och småord på deras språk gick de rätt bra att finna boende. Första natten blev lägenhet/rum och andra rummet tältade vi :)

Att de jävlarna inte kan lära sig engelska som alla andra blir man ju förbannad på!



Jaha. Ibland hatar jag min vän L. När hon rotar fram nya roliga saker till mig som gör att jag får ett så stort ha-begrär som knappt är tillåtet. Nu har hon visst hittat en ny bokserie/tvserie åt mig (letar själv också men undviker det då detta intresse kommer göra mig fattig en dag) som då heter Vampire diaries av  L. J. Smith. Böckerna har jag hittat men inte i en Box än. Vilket gör att jag kanske väntar lite längre med att köpa dem. Vill ha allt i snygga lådor se ni.

The Awakening and the Struggle

Så nästa Box som kommer köpas hem till mig,typ i agusti eller så blir antingen:

Vampire Chronicles       eller     

Anne Rice                                                  Darren Shar
Vampire Cronicles                                   Saga of Darren Shar


Har inte bestämt mig än men lutar åt Darren då jag faktiskt har läst Anne Rice böckerna tidigare.
Heter hårtoningen jag sitter i med just nu från Lóreal Casting Creme Gloss serien.
Får väl se hr de blir, e ju faktiskt min älskling som valt den  med motiveringen: "Koppar är ju häftigt". Återstår att se om man kan lita på honom i framtiden :)



(bild från DonnaSandra)


Snart kommer favvo J hit. Vi ska gå en runda ute vid havet och sen blir de hem till L och kolla på film å prata skit i vanlig ordnig såklart.
Se om det tar 40 minuter i filmaffären denna gång med!


Dagen efter:

Filmen vi såg:

En Shopaholics bekännelser - DVD - Film Komedi

Rebecka är en shoppingtokig tjej som letar efter ett jobb. Hon blir anställd på en finanstidning där det snart visar sig att hon inte kan ett
enda dugg denna bransch. Hennes dröm är att jobba på en modetidning. Hon shoppar upp hennes lön men  förstår inte att hon är beroende av shoppingen
förrän det är försent....

Filmen får: C ~ Tjejen som filmen handlade om var ju så pinsam. Ville banka vett i henne genom hela filmen.
Allt hon gjorde var så fel hela tiden vilket var irriterande. Inte ens lite synd tyckte man om henne.


Och håret ... ja det blev ju inte som på förpackningen precis. Är en blandning på röd,lila å brun.
Men både J å L tyckte de va fint :)
Benjamin Buttons otroliga liv   Benjamin Buttons otroliga liv - DVD - Film  Drama

Queenie, en troende kvinna på början av 1900 talet hittar en dag ett litet barn på utomhustrappan utanför ålderdomshemet hon arbetar på. Barnet,som läkaren anser inte borde finnas till,bestämmer sig Queenie för att ta hand om. Barnet, som hon döper till Benjamin visar sig vara ett mirakel. Han är född med en gammal mans krämpor och ju mer tiden går desstå yngre blir han. Och med detta innebär att han även mår bättre fysiskt sett. Benjamin lever ett skyddat liv hos sin mor och en dag träffar han Daisy,en flicka han blir handlöst förälskad vid. Benjamins liv fortsätter och han blir yngre och yngre och bestämmer sig för att upptäcka världen. Man får följa Benjamin när han upptäcker livet,kärleken,sorgen och glädjen.

Filmen får: CCCCC ~ 2,5 timme sitter man utan att gäspa en enda gång. En helt fantastisk film med en historia som är helt...makalös. Den är samtidigt rolig och sorglig och Benjamin som spelas av Brad Pitt gör en väldigt bra skådelspelarinsats, och likaså gör Cate Blanchett som spelar Daisy. Filmen har vunnit 3 Oscars vilket inte är så kass. Och givetvis blev det tårar i ögonen av filmen...


Och det är så skönt att veta att man inte ska till jobbet mer :) Bara som extra isånafall.

I lördags var vi på fest. Vilken fest sen! Alla dansade och hade kul,shottade likör 43 och Menthol sprit.
Så igår var ju lagom seg om man säger så. Men de var det klart värt! Så vi får väl se om det blir nästa år med :) 


Idag har jag å Sweetie varit i Kstad p la Rusta. Gick faktiskt inte in på HM vilket för mig var ett mirakel. Men man ble väl mutad av O genom att i skaffade en liten lätt motorcykel till mig på OvesMotor. Ska ta bilderså ni får se min lilla skönhet sen. :)
Se om man kan få sitt MC kort nästa år. Hade varit skoj som tusan :D
Imorgon ska vi hämta hem henne,

Kikar på Gone in 60 seconds på tv.


Jävligt längesen man såg den, Angelina e ju snygg i blont hår alltså!
Är en helt ok rulle om jag får säga de. :)




     Är detta bra?

Whitney kommer släppa en skiva september 2009. Alltså om bara ett litet litet tag. Är förhoppningsfull, hon var ju min stora idol. Ja hon och Mariah  givetvis :) Celine var ju inte heller fel, tre damer med gigantröster. Som idag inte är riktigt så stora giganter som på 90 talet. Tiderna ändras javisst, men synd är det.  Kan inte låta bli att  sakna Whitneys gåshudshöga toner. I denna låt försöker hon ju inte ens vilket är synd....
En gammal goding. Eller ja gammal å gammal hörrni, den kom väl typ... ja ett år sen, haha!





En låt jag tillägnar miss L




En sång till mina damer som e långt ifrån mig, Cat å Nat :)



...å en till J




Givetvis tänker jag på habibi P med ;)




Avslutar inlägget med en sång till Sweetie ♥...

Är hemma idag med... Men börjar känna mig bättre som tur väl är så imorgon ska jag jobba.
Se om man orkar med myskällen med tjejerna som vi bokade in förra veckan.... Vill ju! Och det blir nog om de klarar av mitt ljuuuvliga sällskap ;)



Jobbar 3 dagar till på jobbet. Känns lite overkligt faktiskt att jag ska börja studera, men de ska bli så kul! :)
Nervöst att göra något helt annat än det man är van vid efter 3 års jobbande. Bättre sent än aldrig,right?

Har blivit sjuk vilket inte är ett dugg spännande.Har ont i halsen,huvudet (det lilla som nu är där)och inne i öronen av alla ställen.
Efter att jag läst Ls blogg så skulle jag vilja ha SATC boxen och kikat på idag... Men så blir det inte vilket gör mig ytterliggare mer deprimerad.


Så idag efter några mer timmars sömn ska jag läsa i min Stackhouse serie som jag inte haft ro att göra så mycket på sistone. Eller blir det att se om man kan hitta något vettigt på tv eller här på nätet...

I morgon ska jag ju träffa flickorna på filmkväll. Vill vara frisk! :(

Helgen by the way-vilket ös! Även fast det va med la familja. Snappsade som man inte gjort på länge,blev lite tjabb mellan mig och mamma (vilket säkert var alkoholens fel) som gick över rätt fort för alltihopa var missförstånd och överreaktion. Promenad med vovvarna mitt i natten för at hitta Thompa som var hos en vän och en karuselltripp vid läggdags 03.00 typ. Mamma å Storebror Reidar va uppe till 05.00. Galet!