...Förbannade kropp som kliar . Tror ja e allergisk mot kvalster för de e värst när man ska sova...
Eller e de min hud som spelar mig ett spratt,vilket säkert är möjligt.

Tittade på min favoritserie nyss vilket är Fringe
Så bra, jag å Sweetie kollar alltid på det !




Det är fel på våran stationära dator vilket innebär ett stort irritationsmoment för mig. Nu efter 2 dagars letande har jag hittat original XP skivan till datorn för att kunna reparera skadan som antagligen skett, Och nu vil inte datorn läsa av skivan!! Va faan lixom!! Tangentbordet bara slutar fungera vilket gör mig totallt frustrerad. Kommer in på felsäkert läge men där kan jag inte heller välga att starta datorn i det läget... sjukt värre detta. Va fan ska man nu ta sig till?
Hittade återställningscerktyg till denna lilla datorn men den fungerar ju givetvis på den gamle datorn. Men tror inte det är så bra att köra den då kanske man inte kan använda den när det väl är fel på denna datorn...ELLER?

Är sjukt trött. Kanske man skulle gå å lägga sig...men då vaknar man  väl inatt superpigg...
Snart helg vilket inte är så fel. Ledig och allt. :)


väldans söt katt :) found at: plasticbamboo.com

Ja! Vad trevligt vi hade L å J. Och tur var det att jag å J ringde L då hon var totally alone hemma,vilket inte alltid är så kul. Det ble lite fantastiskt god thai mat och en jävla massa marängswiss. Blev så mätta. Men GUU så gott! Var sugna på en film så vi hyrde Sex And The City.

SATC   Sex and the City: The Movie (1 disc) - DVD - Film   Romantisk Komedi

Carrie,Samantha,Miranda och Charlotte är fortfarande vänner men alla lever olika liv.  En testar lyckan i Los Angeles, två är gifta och en av dem har gjort stor succé som författare. De fyra vännerna träffas som vanligt och snackar om sina liv. Speciellt sexliv samtidigt som de hjälper varandra med tips och råd om hur de ska hantera livets upp och ner.

Filmen får: CCCC+ ~ Vad vi skratta åt denna! Och ibland ble man förbannad och även lite ledsen. Snygga skor och endel snygga kläder as usual. Se den tjejer!

  SÅ fina!=) L tyckte de inte men de skiter jag i!
Nu är vi hos M å C, ätit massa god mat och nu så njuter vi av lite vin. Imorgon om det är fint väder blir det skärgårdsmysande med J åJ !:)

Annars e de helt som vanligt här. Förrutom att jag e ledig imorgon när jag egentligen skulle jobbat. Blir för många timmar om jag jobbar imorgon men det gör ju inte ont att vara ledig lite extra!

Snart kommer min syster å bror hem från Örebro. Ska bli s¨mysigt att träffa dem igen- Finns pics på facebook om ni vill se dem. :)

Puss mina söta =)
We're havin so much fun,right ;)


 

 

 



Örebro :)


 Den lilla sugan vi bodde i när vi var i ..ja va de nu hette,uppåt i landet !


 Min syster Lanis hund Tony.


Mamma,Lani(m keps),hennes Göran,Thompa å Pappa.


Jag å O :)

Gotland :)


Ingång till Lummelundagrottorna

En fin gata i Visby


Min favoritpojk!


ME!


Raukar. "I'm the King of the World"!


Havet...


En baby Rauk!↑


Vårt transportmedel

Tärnö :)


Underbar kvällssol


Best buddies! Addi (paula å andys) å O sover gott...
Är ledig idag. :) Vaknade för en timme sen. Snacka om välbehövlig sömn. Varit seg som suddgummi i skallen 2 dagar nu-lite sömn hjälpte definitivt!

Blir inte så mycket gjort idag om jag känner mig själv rätt.
Håller på med något roligt nu som snart postas upp! :)

Hatar denna dag just nu, e supertrött. Inte van att vara uppe såhär tidigt...



Får väl sova extra tidigt ikväll...

Undrar hur kroppen kommer kännas imorgon?

Var hos mitt lilla freak L igår å söp till att. Rätt så rejält med tycker jag. Blev ju rätt så full där ett tag...
 Se hur det kommer sluta idag...? Haha!


Och hennes "vampyrs bekännelse" serie kommer att bli nästa inköp. :)



kass bild hittadde inte större.

Snart besiktiga bilen så att man får köra med den igen... haft lite körförbud.

Var inne med L,Jo, å en annan J (som ja inte känner sådär jättemycket eller gillar för den delen) Sen träffade vi P som jobbat lite vid 22.00 typ. Käka sjukt god kladdkaka.Mums!
Åt älgkebab med,men den var inte alls så god som jag hade förväntat mig. Så ikväll blir det annan mat för mig.
Langos? =)



Pussa min favoritpojk,sen dags att bege sig.

Kiss n' Hugs!

Ja nu har jag alltså läst ut mina kära böcker  om Edward och Bella. Deras kärlek som inte någon kan hindra. Så fint så fint. Lyckligt slut givetvis :)
Och ja de får 5+ i betyg av mig. ! (inte överraskande va?)

Så nu har jag inget att läsa. Förrän om 10-12 dagar då min nya lilla serie i en fin box kommer "True blood" aka Sookie Stackhouse series.



Det allra värsta med det hela är att det är pocket böcker. Fanns inte i hårdpapp. *snyft* Så jag får ävl vara extra rädd om dessa kära små ägodelar. Denna box var inte lika dyr som Twiligt historien men ändå är det 7 böcker. Va skoj ja ska ha! :)
Sen när jag väl fått hem så kommer det säkert i hårdpapp. Kollade tom på amazon.com,men fanns inte i hård baksida där heller, men det skulle inte förvåna mig om den kommer snart. Då säljer jag den i pocket. Hatar egentligen pocket,blir fördärvade så lätt men vad ska man göra när nöden inte har någon lag... ?

Snart i vilket fall e de helg! Östersjö festivalen är här (ännu en gång) och det innbär ju festligheter! Hoppas bara på bra väder så man kan vara utomhus.


I'm so lame.. Har inte alls haft lust att blogga vilket märks, då L säger att min blogg gått å dött. Den är kanske påväg till graven, men inte riiiktigt än :)
Helt enkelt blivit så beroende av mina böcker så jag hinner inte skriva här. Är inne på sista boken nu om Bella å Edward. Twilight-Saga böckerna ni vet. E sjukt spännande.

twilightbook.jpg   

Har städat bilen idag. Och läst. Ungefär allt på min lediga dag. Checkat fejjan med by the way. Spännande. Eller inte mit liv e idag.

Ringt runt till skåne-och blekingetrafiken. Om prisinfo på biljetter till tåg&buss nu när skolan snart startar. Shit vad dyyyrt!
 Skånetrafiken tog 1250:- /30 dagars resor hur man vill Karlshamn-Önnestad. Blekingetrafiken tog 1590:- för samma. Pretty strange.  Men så e de med de.

Nu kom baby home. Ska socialisera mig. Sakna mig inte för mycket nu ;)
Fattar inte att han är död. Igår var hans begravning i Staples center vid 17.00.
Ni kan om ni vill se hela hans sista cermoni här




Det som känns sorgligt med hans begravning är att alltihopa känns som en stor sista show. För att dra in ytterliggare cash åt hans familj eller vem som nu får pengarna för biljettförsäljning mm.
Stora artiser uppträder i Michaels ära,för att hedra honom. Så som Mariah Carey,Steve Wounder,Lionel Riche.


Han var ju söt när han var mörk,varför han blev vit vet vi inte 100%

En sådan stor stjärna som han var 80-90-talet. Sinnessjukt egentligen. ALLA visste vem han var.


"The greatest entertainer that ever lived?"

Tänk alla miljontalsfans igår. Lär ju varit kaos utanför hans cermoniplats. Inte för att jag var ett besatt fan men han gjorde ju onekligen bra musik. Man blir ju ändå påverkad,ledsen när man fattar att han dog så ung.
Hade han bara inte...varit lite "wacko" som han var ibland hade han lätt behållt sin stjärnstatus även vid livet. Hans come back show hade ju säkert hjälpt honom,den som han övade inför de sista dagarna.



Men vem var han,utanför scen? Var han som många anklagade honom för,en man som gillade småbarn mer än normalt? Hur var han som far till sina barn?
Saker man säkert aldrig får veta.

Och det suger fett. Så imorgon är det upp och jobba 7.45-18.15. Kommer kännas totally wrong men det vbarar i 5 veckor sen e de 1 semestervecka som väntar innan skolan :)

Har haft en fantastiskt skön semester :) Sol alla dagar i princip,kunde inte bli bättre!

I lördags var jag,J,L och C på sånhär "modell fär en dag" grej i Kkrona. Var kul men trist med alla långa väntetider på makeup och fotning+stressen man kände hela tiden även fast man inte kunde göra annat än vänta.. Bilderna var sjukt dyra! 1300:- för 4 bilder!!! Helt sjukt. Visst det blev bra bilder men knappast så de var värt så mycket cash. Som dessutom skulle hostas upp på en gång där på kvällen. No way. Och om man ville kunde man köpa 100 bilder och dela på 4 st för 1200:-. Konstigt vilken prisskillnad. Ingen av oss köpte. Han som hjälpte oss kolla på bilder osv han var en nochalant jävla kille. Störde oss på han hela kvällen,för först var han trevlig sen bara blev han sur på oss när vi inte köpte. Det var faktiskt inte köptvång. Och vissa saker han kommenterade var verkligen inte proffsigt sagt av han heller. Konstig typ dedär.
Kvällen avslutades med fest hos Lo och mitt freak L kom med oss på festligheterna. Drog ut på puben och där var vi på vip med M och greven. Kul att se dem igen! :) Även fast e helt galna typ.
Tack vänner för en najs evening!

Läst ut Twilight nu. Kastat mig över New Moon och läst halva den idag. :) Samtidigt bsom jag tvättat,städat och lagat mat.