träffade
 ju min lilla mamma igår och vi gick en sväng på stan. hittade faktiskt fina saker på rea. brukar inte göra det, men denna gången så hade jag tur! på lndex hittade jag en grå polotröja och en mörkturkos 3/4 ärmtröja med lite knappar å volang-detalj. båda kostade 74,50:-. var 2 för 1. alltid trevligt.
efter lunchen som bestod av kinabuffé uppe på kinamuren så fortsatte vi våran shopping hittade jag. inne på familyhouse fann jag: 1 svart klänning i tubtoppmodell och mudd nertill med vita stjärnor 99:-, en långt grått linne i brottarmodell 40:-,en grå kortärmad tröja 40:- och  en lila långärmad också 40:- . billigt å bra! :)

idag
har jag å sweetie varit i kristianstad och tittat lite. var en runda inne på biltema och sen fick jag gå in på skopunkten utan klagomål.
är ju inte alls svårt å hitta saker där inne inte. HAHA. blev 3 par om ni undrar. ett par sneakers,rosa/vita,ett par foppakopior som man kan gå med på jobbet typ och sista paret var ett par ballerinor i svart.
mitt sällskap bara tittade på mig och flinarde :)

varit
och kört en runda med hojen med. utan att tänka på det så hade vi vägarna förbi sweeties pappa, så vi körde inom där och fikade. försökte få mig ett kik på kattungarna med de var inte lika sugna att komma till mig som jag var sugen på att kela med dem *flin* 3 små svartvita pluttar. våran älskling oscar, hans mamma är det som har fått igen, 2 eller 3 kullar efter oscar.
efter en stund gick vi ner för att ta ett dopp i sjön. väldigt uppfriskande måste jag meddela!
sen var det att åka hem, och här är jag nu!

ska in til staden och hyra oss en film. 

 
LOVE / Chrisse 
är så skönt att solen äntligen är hos oss. kommer förhoppningsvis stanna en stund till :)
har varit ute på sjön hela helgen, varit på brorsö,bockö,mulö och en liiiten vända på tärnö.
spenderat mest tid på mulö. är så fint där, den nybyggda bryggan och så, är perfa att ligga och sola på!

skulle ätit på vägga rökeri igår, men det blev ju inte något med det, var alldeles FULLT med folk, så skulle man ätit där hade man väl inte fått mat förrän i morse ungefär.... träffade ju johanna,louise,jocke å paul med. de hade ju gaft samma tanke som oss, att äta lite mat, men det gick ju icke... men kul å se en skymt  av dem :D
så vi betämde oss för att dra ut på tärnö för att äta en bit där. men när vi kommer dit så är maten slut! lite frustrerande kan jag säga. my good., alla höll på att dö av hunger. så det var ju bara att dra till muiö å grilla korv... :)
blev ju bra till slut. så igår bestämde vi oss för att vi ska äta på vägga idag på eftermiddagen istället. har bestämt att jag ska ha spätta med mos. är så gott :)

våran älskling är borta. oscar. han har (hoppas jag) bara nanat till i skuggan någonstans. blir ju orolig när han inte kommer. brukar ju göra det när man ropar på han. men inte idag.

nu kom sweetie hem. ska ut å säga hej!
strax ut på sjön. ska bli skönt! är varm som bara den, solen står ju på endel nu ;)
sova i båten,grilla och bara ta det lugnt en hel helg. myspys!
och med trevligt sällskap bestående av maria så kan man sola på utan att skämmas!


ha en underbar helg allesammans. puss!
jaha. så har man fått lön. har suttit å räknat på den och den stämmer inte alls! så irriterande. så denna månaden blir tajt,stram budjet kan man säga.! ska åka in imorgon förmiddag se om chefen är där så man kan reda upp det så man kan få det rätt till nästa månad...

annars händer inte mycket här. strax in å duscha å håller på att packa så man har alla sakerna klara tills man ska ut på sjön med lilla båten :)
sweetie är ute å kör hoj. skulle se om fingret fungerar. han höll på å bli av med långfingret igår. skulle byta klinga på gräsklipparen, (eller något sånt) och när han skulle sätta dit den nya så slant han så fingret fick sys med 3 stygn. usch!


hmm, undra hur mycket alkohol sweetie druckit?? =)




som sagt,ibland är han itne riktigt frisk ;)

kikade runt lite på olika blogar å hittar "boknördstestet" hos lina, och jag är...



sicken nörd va? =)

varit ute på mulö. trevligt. lyckades (fast det inte varit toppenväder förrän sent idag) bränna mig lite på armarna och ansiktet..
ätit massa paj idag. både äpple och blåbärsvarianter. så sjukt gott! älskar paj. både matiga och som efterrätter.
annars har det varit lugnt. läste ut en bok som var så bra!!

Tid Att Dö       Deckare

Lincoln som är kriminaltekniker har fått ännu ett ont brott att tampas med tillsammans med sin assistent Sachs.
Mördaren lämnar klockor efter sig som en slags signatur på att han befunnit sig på platsen.
Urmakaren som han kommer att kallas, är hela tidej steget före kriminalarna. ska de hinna ta fast honom innan tiden slagit sina sista slag för offrena?
 
Boken får: CCCCC+ ~ en toppenbok! har inte kunnat slita mig ifrån den sen första sidan. måste läsa de andra av jeffery om lincoln och hans team.
mår faktiskt bra! hmm, något fel är det nog. kanske kommer bakfullheten sen... *hope not!* drack ju ändå lite igår om man säger så..  :) tequila rose,galliano,vin,drink... regnade med igår. så jääävla typiskt.
å bussen stannade inte där den skulle igår heller. blir så trött. när jag hoppade på bussen var det ju ironiskt nog samma chaffis som i fredags. så jag sa till han: hoppas du stannar på busshållsplatsen nu som du körde förbi igår natt, så vi fick gå i ösregnet. först låtsas han inte komma ihåg, men gav mig inte. slutade med att han blev sur som ättika och jag fick åka gratis :) inte mer än rätt! men likt väl stannar han ju inte där jag ska av,plinga ändå massa ggr... VA FAN LIXOM.
så det var ju bara å hojta till igen, å gå fram å skälla på han, å då säger han att jag måste komma fram till han. ehh va ?? du får väl för faaan lyssna på stoppsignalen!!.  suck å pust å stön.

var annars väldans trevligt igår. :) se om man kan slänga upp bilder... har ju inte någon sladd till min mobil, men kan säkert låna av maria lila :)

ciao alla sega å glada läsare!
lever ett hårt liv nu när det är festival :D
är ju sista dagen det är östersjö så ikväll ska man slå på de stora trumman å festa ordentligt!
mår faktiskt bra för att ha druckit 2 dgr på rad. ltie märkligt. annars är man lite illamåendes eller så men ingenting. kanske det kan vara för den där viiiidriga c-vitaminen jag tog inatt "multi kvinna" . 10 vitaminer och 10 mineraler. kanske gjorde susen.... men den är så hemsk. fick verkligen hålla andan medan jag drack den. tog ett litet glas för att de skulle gå fort att dricka den, men det gjorde det inte iallafall... ! den ska ju visst smaka apelsin,passion. men det kan man glömma.

ska snart iväg o handla är det tänkt, typ frukostmaterial till imorgon. :) kan ju vara bra om man säger så. annars är man väl helt SLUT om man inte har något vettigt att dricka å äta sen..

måste bara få vara lite förbannad med. igår tog jag å sweetie bussen hem, billigt å så, skitmycket folk. men sen när vi väl skulle av, tror ni inte att bussen fortsätter köra!! jag blir alldeles tokig, skriver några ggr att det aset ska stanna, och så småningom gör han det. en sjukt lång bit ifrån hemmet. VA? lixom. i ösregn med. då blir man ju inte alls lite sur eller så. BUUU för att plingan inte fungerar som den ska i bussfan.

puss alla mina käääära läsare
snart ska jag in till my homie maria. dricka vin och spela fia med hutt oxå :D
har just ätit mcd mat , fick 2 fina coca-cola glas i lila denna gången. sweetie har sagt att  vi ska äta där nästa vecka så vi får fler fina glas. :)

pratar med mamma i telefonen, om gårdagens röj med caipirinha och whiskey sour. så  lite seg var man i morse.. *ops*
var inne igår med föräldrarna o sweetie, & kollade på broder som spelade på scenen vid bth. ska lägga upp bilder sen, ska få av en kille som tog lite mer "braiga" bilder med en riktig kamera. blev superbra bilder! :)

kraaam kraaam å puss!

här regnar det. hoppas att det INTE regnar ikväll då man ska in till stan... 
ska hämta mina föräldrar senare, vi har köpt öl som ska fraktas hem... :) så då har man lite att dricka om man säger så!

följande ska hinnas med idag:

♣ äta klart frukosten

♣ städa inne i toaletten

♣ in tills systemet, inhandla en bag in box vinare

♣ tvätta lite..

nu ska jag ta & gå å lägga mig. lyssna lite på musik först :) bara mysa.



                                                        pussåkram!!
vi åkte ju till löttorps camping för att hälsa på paula å andy igår... passade på att ta någon lite bild medan jag kom ihåg!



Här pausar vi påväg upp till löttorp...





















tog inga kort på vägen hem, vi körde saka vägen hem via motorvägen, så det var inget spännande där inte! :)
passar på att skriva ett litet  inlägg medan golven torkar här :)
har varit riktigt duktig idag, rensat ogräs i över 2 timmar, dammsugat,plockat undan och torkat golven.
de ni! på min första semesterdag.men är inte klar än, finns alltid mer saker att göra...

vilket underbart väder! varmt och gott, solen skiner så fint så. låt den aldrig försvinna igen!

kommer upp med bilder senare, så ni får se hur jag å sweetie har det ;)
äntligen. nu har jag semester. =) så nu behöver jag inte skriva det flera gånger!

tänk, att klockan är nästan 22.00 och det är ljust ute. är så underbart. älskar sommaren, hade gärna fått vara längre för min del iallafall... :) finns säkert fler som håller med, eller hur?

imorgon blir det lugnt. ska bara vara ute, rensa i trädgården, putsa lite fönster å annat så man slipper det sen. man får ju inte vara dum ;)



sweetie spelar COD. ingen överraskning precis. å sitter här,framför min älskade dator,+ att jag faktiskt tagit en öl och äter lite salta pinnar. som sagt, jag firar min ledighet.



aftonbladet.se är min nästa destination. ciao!
ska bli underbart. hoppas ni fattat hur mycker jag längtar tills imorgon eftermiddag. totally sick!
ska försöka att inte planera alldeles för mycket, men vi får se hur det blir...*thihi*

är
hemma med sweetie idag-käkar chips å spelar xbox :) inte för att jag är så bra, men iallafall!

skulle till jobbet imorse, fick ju för mig att jag började kl 10. men det var ju helt fel. började ju 7.45. så min telefon ringde kl 8, stressade upp ur sängen. men var ändå lite lugn, chefen sa att de var helt ok att äta frukost å borsta tänderna...
ingen vanlig reaktion. ingen man fått från den förra chefen direkt. så det var välkommet om man säger så...
men hela dagens rytm blev ju fördärvad iallafall, allt har blivit lite i obalans. :)
somnade som en stocj när ja kom hem,på soffan. skönt värre.

ska surfa runt lite till nu!  PUSS! 

känner att jag verkligen behöver vila. har misslyckats med ALLT idag.
började dagen med att försova mig, så hann inte äta frukost...
när jag sitter i kassan lyckas jag slå fel flera ggr än normalt... (men kommer på det som tur väl är!)
när jag sen har middag så glömmer jag sätta igång micron och undrar varför micromaten inte blir klar,...
sedan,när jag gjort lagt emellan smörgåstårtorna å lägger dem i kylen för att ta en kund, kommer jag tillbaka och de har trillat ner från kartongen jag satte dem på.. uppåner. bara å slänga. suck.
hann nätt å jämt göra klart alla tårtorna. 7 st till imorgon.(!)
jag hann definitivt inte diska eller plocka undan så värst mycket. får tas om hand imorgon...fan vad jobbigt.

å sen när jag hade hudvårdsklass glömde jag att de skulle göra satin lips INNAN foundationen, och så glömde jag miraklerna de skulle testa på händerna..+ at jag glömde mitt lilla "häfte i bilen" med bra info att ha...
undra om jag glömt/misslyckats med något mer?!  suck...


"Hot Muscles, Highly Flammable & Unforgettable"




kunde inte låta bli å posta detta klipp :) (det är lite tillägnat Lina kan jag säg)
hon som är singel och behöver se lite karlar. *fniss*

annars är allt lugnt, sitter här å filosoferar..
eller inte! glor  runt på nätet, se om det är något spännande som händer.

ska ta å titta på täve nu :)

ska upp å mysa i sängen med sweetie :)

ciao!
det är sånt som händer ibland. att man blir full en lördagskväll :)
hade väldigt skojigt igår,först träffades vi hos "fröken lyxhustru" ,där vi tog lite tequila rose shots å drack cider.
sen upp till louise där även johanna befann sig :) där vi testade på att dansa på dansmatta. skoj! vill med ha kan jag säga!
å sen var det ju ner till kilebom,där dricka intogs för fullt, åt lite strips å åkte karusell! älskar att åka karusell. är så sjukt kul!
var hemma i stan vid 1 tiden, och när man kom hem stupa man i säng direkt!

idag är det lite segt, ligger i sängen ännu, å bara slappar. har ätit å nu orkar man inte göra så mycket mer...än att bara ta de luugnt :)

moi och några flickor till ska partaja lite :) alltid skoj å festa loss med endast tjejer!
(även fast vi kan vara krångliga å så...)
sitter här,alone, och äter lite makaroner å köttbullar. var inte ett dugg sugen på det, men man får väl äta lite innan man dricker till, annars blir det nog inte så bra i slutändan..

FAN i helvete. nu regnar det som bara den...jippie... trött jag blir... solen som sken så fint innan,men nej da...
är det sånthär skitväder tänker jag INTE sticka ner till killebom kan jag säga...no way!


som jag inte kommer att få uppleva idag... ska vara inomhus hela hela HELA dagen....buhuuu!
så jag får väl hoppas att solen är snäll mot mig och kommer tillbaka samma tid,samma plats imorgon. :)
för då är jag ledig. ända till tisdag kl 7.45 .
helgen blir nog trevlig, umgås med några vänner på lördagskvällen,å sticka ner till killebom en runda
( ja om det inte regnar vill säga får då åker jag inte ner..)

till jobbet nästa.
 

                                       KRAMELIKRAMEN!
                                                                          /Chrisse :)
slängt i en maskin tvätt, ska ta å sticka till affären och köpa skorpor. blivit totallt hocked i dem! är så gott så de e sjukt...:)
börjar kl 14 idag, å sen blir det iväg till staden för att träffa en kund 

fyyyy vad jag längtar till min semester! ska bli så underbart med 3 veckors sammanhängande ledighet från mitt tråkiga jobb. men kommer ju jobba på med M.K så mkt jag kan, så man kommer igång ;) men det ser jag bara som roligt, inte jobbigt! 

Volbeat - I only wanna be with you



 
nu ska jag in till staden, träna och in på banken, + att jag ska kolla efter plastfickor med dragkjedja på som jag såg en som hade i måndags.. med kundkort. så smart!
när man sen kommer hem ska jag gå ut i trädgården en stund, men även hinna laga lite mat :)
blir att jobba 16.30-21.15. suck.

au revoir!