Metallica ställde in konserten igår

1kommentarer

James (Hetfield,sångaren ni vet ;) )fick igår åka till sjukhus akut,där han fick dropp och lades in en stund. Han var matt och blek och antaligen berodde det hela på matförgiftning eller en magsjuka. Bandet fick ställa in sin efterlängtade konsert,men har lovat att komma tillbaka i maj. Arrangören säger att biljeterna som alla fans har nu,gäller även då. Fan vad ruttet om det inte gjort de. Varit katastrof! 



De övriga killarna i bandet ställer sig på sccen och hälsar från James och ber om ursäkt inför alla fansen som väntat så länge på denna chans att se dem. Tagit ledigt från jobbet,bokat hotell och köpt svindyra biljetter känns det nog som en besvikelse. Sweetie ville ju så gärna sett dem men fick inte tag i biljett. De tog ju slut på, vad var det 1 timme eller något.

"Tro mig, ni inte vill höra någon av oss tre sjunga. Och självklart vill vi inte vara här som Metallica utan vår bror och styrka James. Han hälsar. Men han kan inte spela från sjukhussängen", säger Ulrich blandannat till fansen.


Här lämnar James sjukhuset ca 22.30 svensk tid.

1 kommentarer

Maria

10 Mar 2009 07:41

Hellu.

Hur är det med dig??

Kram

Kommentera

Publiceras ej