Wedding

0kommentarer

I går var hela lilla familjen på bröllop ute på tjärö mellan F och N. Det var enkelt och väldigt fint. Verkligen lagt krutet på de rätta sakerna, smådetlajer som gjorde det hela lyxigt. Tror kalaset kostade mer än vad man tror.
Deras dotter kastade rosenblad och sonen gick också bredvid- väldigt sött! 
Vitt och rosa hela vägen, vilket en annan gillar :) Tror inte att mannen hade så mkt att säga till om där ;)

Middagen var supergod! Förrätten var svensk tapastallrik,huvudrätt hjortstek med pommes anna (typ en potatisgratäng) och sedan var det bröllopstårta- himelskt god! Vit choklad med jordgubbsmousse och något till som jag inte vet vad de va, men så gott. Det smalt i munnen på en ;)

N skötte sig ypperligt, var väldigt nöjd och belåten. Skrek nästintill inte alls. Kanske för att det var så mycket röster och liv som hon lyssnade på. Många berömde henne och tyckte hon var så duktig och söt (såklart hon är! :D) Det var två andra bebisar på festen, så ensam var hon inte. Det trodde jag först att hon skulle vara.
Dock hade hon svårt att somna, så efter middagen och valsen så drog hon och jag oss tillbaka till rummet vi skulle bo i över natten. O festade vidare och kom inte till rummet förrän lite över 5 (!) på morgonen. Galen!

Idag är mysdag för hela slanten. Pizza, godis och tvtittande. Blir inte mycket bättre än såhär ;)


Kommentera

Publiceras ej