banan o leverpastejmacka

3kommentarer

består dagens sista mål av. och ett glas apelsinjuice.

kom hem för en stund sen, var ju i kkrona på möte :) är så laddad!! ska sätta igång nu imorgon, så man inte tappar gnistan man fått upp. längar så mycket till seminaret i september, då vi ska vara på scandinavium. coolt!!  
har ju redan bokat hotell å betalat biljett så nu väntar man på att dagarna ska gå. på torsdagskvällen ska vi ju vara finklädda,långklänning (typ gala) och så får man äta finmiddag.
sen på fre å lör är det info så det heter duga! :) yaaaayyy!

har slagit upp words,ska skriva en skiss på mail nu. sov så sött alla härliga läsare.ps:hittade en så söt blogg: funniest pets

3 kommentarer

Mia

05 Aug 2008 08:04

Godmorgon vännen.

Är du med på Gratisbio?

Jag är så nära att få ett presentkort nu så kan inte du gå in på min länk här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=24625 och bli medlem du med?

Sen kan jag visa dig hur du får ihop dina första poäng :)

Inget konstigt alls.

Puss å kram

Mia

05 Aug 2008 19:42

Gått bra o jobba idag?? Pussåkram

Johanna

06 Aug 2008 08:59

Hejsan svejsan.. allt är fint här... är ledig idag såå ska fara en runda till olofström å hälsa på Carro å Leah=) ja när ska vi hinna träffas=) Tiden flyger iväg... vi ska åka till Turkiet=) nice.. All inluciv=) tihi.. ska man iväg ska de vara lyx=) såå har precis ringt till vårdcentralen å vi ska dit å ta sprutor!! puh.. mot hepatit A..!! gör ni då?? Semestern va bra?? ha de fint flickan.. Kram

Kommentera

Publiceras ej