Igår lyckades jag få upp N på ryggen för första gången. Sjukt proud över mig själv :)

Idag har vi fikat inne i stan med två andra mammor. Trevligt!

Imorgon blir det mammagympa, promenad med T och hennes N och sedan att träffa J å A. Tiden går så snabbt så man ses alldeles för sällan... Typiskt!

Se om jag hinner måla lite golvlister med! Ns rum håller sakta å säkert på att ta form :)För några dagar sedan hade Twilight seriens tredje film premiär, del 1 av 2. På premiären i London kom det en kvinna med en riktig backpiece tatuering på de tre huvudkaraktärerna i Twilight filmerna:Hittade dessutom en bild:46 timmars jobb... De ni!

Som Lautner säger: "lots of passion". Ja, det kan man säga att hon har för Twilight, helt klart.
Drabbats av en förkylning. Igen. Inte längesedan jag var förkyld. Nyser, har ont i halsen, öronen och huvudet.... Så dagen spenderas hemma med N.
Vi skulle ju mysa med andra idag. Skulle ju på babyrytmiken och föräldraträff.
Jaja, det får bli nästa vecka. Inte värt att smitta ner de andra.

Lilla N blir 5 månader idag. What liksom? Vart har tiden tagit vägen? Minns som igår när man fick upp henne till bröstet på BB och nu ligger hon liksom på golvet, rullar från sida till sida, mer än 4 kg tyngre.


Lilla N för någon vecka sedan sittandes på mammas mjuka mage :)

Från ett litet "paket" till en tjej som reagerar på ljud, rörelser, skrattar och är nyfiken.

DU är det finaste som hänt oss! ♥

Med inlägget nedan påstår jag inte att alla kraftiga är lata, kunde lika gärna varit smala lata jävlar. Lätt att de blir rörigt i cyberrymden och att ni tror att jag är dum i huvudet! (fast de kanske ni tycker ändå, va vet väl jag :D)

Jag är så mätt. Känns som man krängt hur mycket som helst...

Potatisgratängen som blev tillbehöret till middagen (pannbiff) blev rätt bra, om man får säga det själv. :) slängde ihop kladdkakemuffins med. Sådana kan man ju äta hur många som helst. Farligt. Därför är jag så mätt i min mage...
Blev lite söndagsmys ändå av denna dag :)

Inte gjort något vettigt någon av oss idag. Bara varit liksom. Så skönt, speciellt när O är hemma. Han jobbar ju alltid den där stackaren...

Igår däremot var jag å J å min N å hennes A i k-stad. Blev inte mycket uträttat där (så kan de bli) som de skulle. Åkte inom ekohallen på vägen hem. De var iaf trevligt.
Vi ställde oss på familjeparkeringen (lite större rutor för barnfamiljer). Bredvid oss står en bil med 4 rätt tjocka personer. Och inget barn i bilen. Tänkte säga något men knep käft. De körde iväg och jag fortsatte äta min korv. Jag Å J konstaterade att de var sjukt jävla lata helt Enkelt. Ta en annan parkeringsplats för fan.
Svänger in en ny bil. Två personer, också relativt tjocka. Utan barn. Kättingen hoppar ut. Jag kan inte knipa käft så en dialog som går till ungefär så här uppstår då:

Jag frågar:- vet ni om att detta är en familjeparkering?
-Ja, snäser hon. Hennes gubbe glor på mig.
- Är det då inte lite fräckt att ställa sig här då, när ni inte har barn?
Kättingen fräser:- nä det tycker jag inte. Och går ifrån mig . Så jag ropar efter dem:
- Nahä, men det tycker i alla fall jag!

Så irriterande. Å vi konstatera ännu en gång denna lathet.
Det var en hel del folk där igår, men ger det Folk rätt att stå där de inte får? Jag har aldrig i mitt liv fått för mig att ställa mig på en sådan plats , de är ju till för familjer liksom. Tänk en familj med kanske 3-4 ungar som ska ut ur bilen, fram
Med barnvagn etc. Därför ska de ha dessa. Vi hade 2 barn med oss, så vi hade ju rätt att stå där. Aldrig tänkt på detta innan, kanske för att man inte haft barn innan, men de retade ihjäl mig igår...!!
Hur gör ni? Parkerar ni på platser där ni inte får, typ handikapp, familjeparkering osv? :)

Någon som skulle kunna ge mig 4.700:- så jag kan köpa en av dessa übersöta gungor till min lilla N? ;)Hittade en annons på blocket om dem.

Underbart fina!

Såg precis filmen "the fighter". Den va riktigt bra, om man gillar filmer som är verklighetsbaserade :)

Invigde nya bärdonet idag, en vävd historia. N somnade som vanligt, antagligen märkte hon väl inte så står skillnad. 

Annars har vi tagit de lugnt idag, käkat hos Ns farfar. S hade gjort jättegod glass till efterrätt. 

"yes man" på tv nu. Den är rolig!!

Snart ska vi ( N o jag) träffa J och L. Och A såklart. :) Blir film och skitprat för hela slanten!
Det ska bli kul!
Undrar vad vi ska se för film., jag och L lär ju stå i affären hur länge som helst och välja. Tur vi ska ses en timme innan vi ska hem till J, haha!

Whaaat?

Tiden går alldeles för fort fram. Nästan 2 veckor sedan jag skrev ett inlägg sist. Det känns som om det vore igår. *hjälp* För er som undrar, så känns svårt att finna ro sådär mitt på dagen nuförtiden med en N som vill ha uppmärksamhet och busas med. (Hur hinner ni andra mammor?! ) Vilket är myspysigt såklart, men ibland skulle man allt vilja sätta sig ner och bara slösurfa eller så.... Och för att förtydliga: Detta är inte gnälleri. Så det så.

För det ska ju göras så mycket hela tiden, man fejar runt och är på drift. Så det blir snabbgluttar i mobilen (tack du gode för att den finns) och då blir det oftast Fb och mejl.
Vardagen den traskar fram, träffar hit och dit med andra mammor, hemmafix ochannat vardagsbestyr. ´Vi har i alla fall börjat på lilla renoveringen av f.d. datorrummet. Ja har målat tak, O gipsar väggarna och sedan ska vi spackla och sätta väv och sedan måla väggarna. Golvet ska slipas också. Det ska vara klart innan jul, så vi får hjälpas åt så mycket vi kan. 

Tänker ofta på att jag inte träffar mina fina tjejer så ofta.... Det är ju himlans tur att man vet var man har varandra!  Men på torsdag (eller hur J, du får se till att va hemma) så finally! :)
Babbel och mer babbel och givetvis skräp att tugga på= choklad och mat. Mums!
Ser fram emot den dagen vi alla kan dricka lite alkoholhaltiga drycker igen och slå klackarna i taket. Eller börjar man bli för gammal för sånt nu när man närmar sig de där 30 åren? *gulp*