Suburgatory är ju en kul serie! Gillar Dallas. Tänker på mig själv ibland, alla knäppa kommentarer och grodor som hoppar ur munnen på henne är sådant som en annan säkert skulle kunna säga, haha! :D Se de om ni inte gör!

Nu säger denna virrpanna god natt med en lite lätt halsont.... crap!

Ibland blir man knäpp på dem. Skulle göra ett grader tecken på praktiken idag, ---> ° men knapprade något del på vägen så det hela slutade med att jag inte kunde skriva å,ä,ö. Så jädra typiskt. Tur att klockan var 15.50, vilket innebär 10 minuter innan hemgång.
Och häromdagen så hängde sig hela datorn. Och min första dag kom jag precis in i systemet innan man skulle gå hem, då hängde den sig med. Fantastiska landstingsdatorer!
Jättekul att va ute på praktik i alla fall. Påbörjat andra veckan av fem. :)
Dock har jag glömt en del av försvenskningsreglerna. Får läsa igenom dem en dag när jag orkar ;)!

Måste läsa lite anatomi innan jag somnar framför datorn...Och inte beror de på vinkonsumtion direkt en söndagskväll som denna.
Har prov imorgon i ekonomi och blandar nu ihop det så sjukt mycket...
Resultatbudget, likviditetsbudget, pålägg, marginal, utbetalning, inkomst, marginalprocent, intäkter....
Jag ska bli medicinsk sekreterare , inte ekonom!!! *irriterad*
Må någon högre makt (om de finns) hjälpa mig imorgon eftermiddag...

Tur att N och O finns en sån här skitdag...!

Tjejen i tofs, finaste i världen!

För någon vecka sedan var jag i affären. Efter att haft svårt att bestämma mig och även rådfrågat Jo valde jag tillslut den med rött i. Kände
För att vara lite crazy sådär ;)! slängde i det och blev nöjd över resultatet. Nu börjar de synas lite utväxt , som inte jag gillar...
Och nu saknar jag det jag hade innan, kopparfärgen.
Varför e man aldrig nöjd?!?;)

hatar att vara förkyld, lider av att bli torr om läpparna, tappa smaken, inte kunna andas, snora, hosta och nysa. Nä, måtte man bli av med att snart så man slipper klaga som en karl ;)!
För några veckor sedan beställde jag från h&ms hemsida. Byxorna jag skulle ha va slut och jag fick snällt vänta tills de kom tillbaka in i lagret. Fick dem idag. Och oj, vad de inte passade mig. Var ett par kornblå med dragkedja därbak. Supersnygga men så in i *** tajta! Dessutom väldigt korta ben. Åker tillbaka illa kvickt. O fick en pikétröja och N (ja hur kan man inte glo in på barnavdelningen när man har en tjej :D) fick ett sött litet set.
Försöker igen, skickar tillbaka byxorna och beställer ett par andra kornblå, manchesterbyxor och en jacka jag spanat på länge. En senapsgul sak :) (Hoooppas detta passar!)
Vad tycks om jackan? :)

(bild: hm.com )