Det var mest jag ville säga!!


Xoxo /C
Nehe, nu kallar sängen. Äit lite våfflor nu ikväll å det satt inte illa kan jag bara tala om :) Drygt bara att de tar sån tid innan de är klara....

                  Love this song.... ♥
Laurent Wolf ~ No Stress




Lyssnat på några av hans verk nu å my han e så bra =)
Kolla in hemsidan:


Varit på stan med mamma idag. Var ju tvungen (:P) att handla upp mitt presetkort jag fått av föräldrarna . Hittade en jättefin väska. Ska ta kort på den när jag inhandlat digitalkameran...Måste ju ha en innan Shlms resan.
Hittade lite strumpbyxor,trosor och en kjol med hög midja. Letat efter en nu men inte hittat, men såg denna på rean så då passade jag på ;) 200:- bara. Mörkgrå knälång med knappar. Blir nyårsoutfitten. Med en svart topp till.

Fan.  Nu är det något knas på G med datorn igen. Måste fixa. Bye
Precis kollat klart på 2 filmer.

The Three Burials      Drama/Thriller

Melquiades dödas av den mexikansk gränspolisen av ett misstag. Pete lovade sin vän innan han dog att han ska få komma tillbaka till mexico, till sin familj när han dött. När Pete får veta vem den skyldige är underrättar han polisen men de vill inte göra något åt det hela, så då bestämmer sig Pete att ta lagen i sina egna händer. Han hittar snabbt den skyldige som dödat hans vän och nu med "boven" och Melquiades kropp börjar en lång färd mot mexico och den lilla staden som Melquiades kom ifrån.

Betyg : CC+ ~ En något rörig film... hoppandet i handlingen gör att man tappar bort sig. Nör man väl förstått kopplingarna så är den bra, men man hinner tröttna lite tyvärr.Och så var den ca 2 h lång....


The Bank Job      Action/Thriller

1971 i London begås ett av vår tids fräckaste bankrån. Några vänner lyckas råna banken på otaliga miljoner och handlingar som skulle göra offentliga personer,poliser och människor från den undre världen förbannade.

Denna filmen som baseras av en verklig händelse är så skruvad så man tror det är påhittat. Nu efter 35 år får vi veta hur det egentligen gick till. Tjuvarna har än idag inte åkt fast.

Betyg: CCCC ~ Gillade denna filmen! Tycker om huvudrollsinnehavaren Jason Statman som bla spelat i "crank"(en galen rulle!) och the italian job (också en bra fim) Bra handlig, man ville veta hur det slutade. Inte tråkig nånstans.



Proppat i mig massa jordnötsringar och kex med goda ostar..och ett glas med vitt vin. Mätt. :)
Jobba imorgon,sen ledig måndag. Bra start nu när man varit sjukis !
Dags att sova nu.

Xoxo / C
Är helt hopplöst detta. Kan inte andas. Allt jag tar mig för känns som en sista  suck i livet. Tungt å jobbigt.
Vad jag gnäller men vafan.
Snart får jag McD mat. Se om de kan hjälpa och om det först å främst smakar nånting. Allt är ju lite smaklöst med förkylningsmonster i kroppen...

,,,genomförkyld idag med. Är hemma från jobbet. Kunde ju varit under bättre förutsättingar dock...
var ju en utmaning att sjukanmäla sig. ringde både M å E men ingen fick man tag i. Fick skicka SMS.SMS. Vafan lixom?! Då vet man ju inte om de ser de eller inte ... Men E hade sett å hans tanta ringt ner å pratat med en på jobbet om hur de skulle lösa situationen... hon som ALDRIG ens varit på jobbet-.We dont like her at all. Hon är så konstig. Högfärdig lixom. Usch.

Sweetie å svärmor kom innanför dörren nu. Han har varit iväg å köpt en bas å förstärkare. Fått för sig att han ska lära sig spela. =) Uppdraget var ju att köpa en kamera, men eftersom han inte köpte nån så kommer jag få köpa en rosa liten sak, hihihihi. Happy!! =)

SKa socialisera mig nu.

xoxo / C

Snacka om att jag blvit förkyyyld... SÅ däppt i näsan!
Igår var det julafton. Trevligt. Vi var hos Sweeties morbror å familj. blev sent, och på kuppen blev jag förkyld. Nös sjukt mycket.
Sitter nu i bilen påväg till mamma å pappa å bror. S kör å jag har lyxen att bloga under tiden ;)
Hehee.
Har er jul varit bra?

XOXO /C
Hehe, sitter nu vid våran nya minidator. En toshiba nånting. Hur liten och söt somhelst, =)
Var ett erbjudande på Telenor å vi tänkte att de kan ju vara bra till sommaren i båten å så, så man inte blir så rastlösa!
Eller när man ska ut med hojen kanske man behöver en karta eller någon bra rastplats då är det ju bara att ta fram lilla datorn på ca 1 kg ur väskan. Så najs.
Tangenterna är pyttesmå. Men det vänjer man sig vid. ;)

Har nu inhandlat 100:- njutnigspresent. Berättar sen vad det är. Jag hade velat ha det kan jag lova å säkert många av er därute med ;) myyyysfaktor på de. Hihi.

Nehe mina vänner. Ska vidare nu.

xoxo / C
Jag har verkligen INTE fått in julstämmning för iår. Känns som om det är vår påväg, inte vinter. Solen lyser så fint idag, och det är +gradigt ute. Med andra ord inte "juligt" väder. Men på onsdag är det julafton. Totally sick!
Har inte handlat en endaste julklapp. I år har mina föräldrar å jag bestämt att vi inte ska ha julklappar,utan bara varandras sällskap och god mat. Tycker det är skönt att slippa julhandla, känns lite överreklamerat för min del. Mysigt i all ära, men ser det mer som en mysig stund med familjen. Så de enda man ska inhandla är en present som jag ska ha med mig till sweeties morbror å familj. En 100:- klapp med temat njutning. Som ska passa killar/tjejer. Så svårt. Man vet ju inte vem som får den...  

Sen blir det någon present till min älskling och våra små kattbebisar. De kommer få världens lyxlunch å ett litet paket eller 2 var =). Till min kära sambo vet jag nog vad som ska ges. Något han verkligen behöver kan jag säga. Kan ju inte skriva de ifall han skulle få försig att läsa här ;)





Slänger in en liten bit ur Ahmed The Dead Terrorist Xmas Special =) Enjoy!

Hahaha, vad jag skratta åt dessa klipp!
Första avsnittet:

12 åring lurar kunder i databutik

.. och det andra avsnittet:

12 åring raggar tjejer

Hittade denna sidan via en annan blogg (kallar sig Tuffast på Metrobloggen.se)
Skitkul! Fjortisera dina meningar om du inte har annat för dig ;)

Ätit thaimat by the way. Så jävla gott.
Idag har träningsvärken infunnit sig kan man säga. Har ont i skinkorna + insida lår. Vet man att man lever iallafall ;) Blev ju benpass igår , som för övrigt gick bra bra!
Är faktiskt uppe tidigt idag. Var tvungen att att städa lite inne i toan, då det kommer kunder hit ikväll så vill man ju ha det fräscht å fint !
Ska snart äta lite frukost ,tänkte jag...
Börjar kl 09.00. Bytt så jag slutar 15.15. Egentligen börjar jag kl 12.00 till 18.15. SÅ SKÖNT. Sen är jag ledig i helgen,så snajsigt. =)

Om ungefär 2 veckor ska vi upp till Sthlm! Sweeties systerdotter fyller 1 år. Snabbt tiden går. Ska åka upp på måndagen och sen hem igen på onsdagseftermiddagen. Vid den tiden har våran gemensamma julklapp kommit så då kan man leka med den på vägen upp ;) hihi. Säger närmare vad det är !

Lina: Har inte hunnit införskaffa julklapps till mina bebisar men något ska de allt få, fast de kommer bara tycka pappret är kul :D 3 st till Keso? Nedrans vad bortskämd hon e!!

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig på bordet till vänster.
Var är din andra hälft? Inne i vårat "datarum"

Ditt hår? Nyduschat å fuktigt
Din mamma? Den sötaste brasilianska mamman som finns!

Din pappa? Den personen jag vänder mig till med kluriga frågor jag vill ha bra svar på!
Syskon? Storebror

Det bästa du vet? Känslan efter ett bra träningspass.

Din dröm inatt? .....Minns inte drömmar så bra tyvärr.
Din dröm/ditt mål? Få uppleva nya saker,se världen,be happy.

Rummet du är i? Köket
Din hobby? Pyssla med hudvård&sminknaglar,träna,läsa.

Din skräck? Att dö utan att få göra det jag vill,kryp av alla slag,att folk hatar mig.

Var vill du vara om 6 år? I Brasilen på semester.
Var var du igår? Inne på gymmet,jobbet och sen hemma.

Vad du inte är? Blond.

En sak du önskar dig? Massor av pengar.
Var du växte upp? Olika ställen,småhålor lite här å där.

Det sista du gjorde nu? Blinkade och suddade ut förra svaret här..
Dina kläder? Morgonrock.

Din TV? Stor duk (projektor) 92 tum.
Ditt/dina husdjur? Katterna Oscar och Mino

Dator? Laptop
Ditt humör? Lite ledsen,trött

Saknar någon? Nej inte just nu.
Din bil? Mitsubischi galant,blå

Något du inte har på dig? Nätbrynja
Favoritaffär? Hm,Gina Tricot,Och endel nätbutiker... =)

Din sommar? Skön när solen var framme, lite stressig..
Älskar någon? Sweetie å min familj

Favoritfärg? Svart,lila,rosa,grön.

När skrattade du senast? För ca 30 minuter sen åt Mino..

När grät du senast? Idag.

Ibland står det still, när man ska komma på en bra rubrik... =)

Sitter här med min gröt, å en macka. Varit å tränat bröst och mage. Ska snart iväg till jobbet. Får börja 1,5 timme tidigare. ooho. Annars börjar jag ju som sagt 16.30. Å det suger inte lite...!!

I natt kom inte Oscar in. Snacka om att jag var orolig över mitt barn. Vi ropade massor men han kom inte. Men idag när jag gick ut för att leta efter min bebis så kom han till mig, å var så glad! Spann som en liten motor =)
Katterna är mina barn händer det dem något så.. ja jag vet inte vad. Får tårar och ont i bröstet bara jag tänker på Neo, våran fina svarta katt som gick bort i somras... =(

Ska äta klart nu, fixa håret å sminka mig.

Vi ses.

Xoxo / C
Fick höra något roligt idag. En kund som brukar vara väldigt trevlig och pratsam kom som vanligt in till oss på jobbet för att handla mat. Pratade som vanligt om lite ditt och datt. Tillslut kommer han på att han måste ha ett frimärke.
- Vanligt eller julfrimärke?
-Vanligt tack...
Jag tar då fram önskat frimärke.
Han tar det och tar fram det som ska postas, tittar på frmärket och säger:
-Det är inte varje dag man får slicka på kungen.
Båda börjar skratta, och som vanligt i mitt stilla sinne misstolkas detta.. (!)  Blir svårt att sluta skratta, men eftersom det är fler kunder efter honom så är det bara att svälja ner skrattet...

 ←
Brukar du också slicka på denne man?

Har inte hunnit med att göra någonting i princip. Bara satt på en tvätt och kollat på 2 filmer som jag berättar mer om sen. Kan säga att det var "Morgan Pålsson-Världsreporter" och "Arn-Riket  vid vägens slut". Sweetie å B tittade på dem igår, då jag jobbade så därför kollade jag på dem idag =)
Så nu ska jag in och lämna dem, sen till optikern å hämta nya linser, in till någon fotoaffär och köpa batteri till min internetdosa, fixa något att äta idag och slutligen ska jag träna. Är så sjukt seg nu när man sett 2 filmer på raken...

Xoxo / C

Hann inte blogga igår. Var lite mycket på schemat. Jobbade till 10-30, in och träna rygg å mage å lite kondis ca2 h med K, sen hem hit då vi laga lite mat (pasta,grönsker,kycklingfile) sen göra sig iordning så vi kunde åka till J å äta mer å dricka lite alkohol ;)

När vi kom såg vi den finaste lucian. J hade fixat sig en krona och strålande humör å lussekläder !
Sen blev det lite bål (mums!!) å middag.... som var sjukt god! Hon hade varit duktig å fixat en stek med potatis,sås,vinbärsgele å sallad. Efterrätten (som hon säger var misslyckad) var så god! Mjölkchokladpannacotta. Med hallonsås. Äter alltid ihjäl mig hos henne. Så fick knappt plas med dricka eller snacks sen =) hahahaaa. Vilket I-landsproblem.
Vi spelade spel som M hade tatt  m sig "trodde du ja!" Skitkul! L blev allt lite sne på J där ett tag ;)
M fick härma en kanin,K fick låtsas föda barn i 30 sek,jag fick spå i hand om sex i 30 sek å J fick leka fågel! L bangade sin utmaning om att ringa ett nr i telekatalogen och säga " hej det är jag som är pippi långstrump"
Spelade lite "Lips" på xbox med. Sjukt snygga mickar! Kul spel, men synd att det inte var mer fartiga låtar på det. 
Mycket mycket trevlig kväll, hoppas på reunion snart! Å detta L bara måste vara med. Synd du jobba honey.

Jag ska snart iväg till jobbet... dude,it sucks! Ledig imorgon, gott. Har alot att göra.

Nej dags att äta.

xoxo / C

Börjat kolla på Californication-serie. Med David Duchovny. Pilotavsnitt och Första delen avklarad. Snacka om nasty serie!

Ett klipp som bara är så crazy å pinsamt!




Denna serien kommer jag lätt glo mig igenom.
Aaaah... mätt å belåten! Jag å Sweet lyxade till det idag med lite vin till maten. Är lite smått lurig måste jag erkänna,,,!
Känna mysigt. :D
Blev maten som vi hade igår, spagetti å köttfärssås. *gott*

Tränade mitt heliga dubbelpass igår, det var aerobics istället för Bodu Jam sorgligt nog, men de va skoj, nu när man lärt sig de, hehe. Å MotivaMusikel å¨det. Var faktisktlite lättare igår, eller jag som börja bli duktigare på att, haha!
Vart lite minibox i slutet. Inte lika jobbigt som alla grodhopp(Kinga,Lina ni vet vad de e frå förra helgen!),planka å annat som den andre killen kör som är dödens för en.

Jobbat idag. Som vanligt. Trist. Imorgon slutar jag tack gode den där uppe kl 15. Träffa polski å in på bolaget. Se på vilket vi vi ska skaffa oss en liten fylla på lördag, *flin*

Bye bye, ciao hejsvej!

xoxo /C
Usch. Jag är SÅ trött idag..... kommer hem om ca 11 timmar. Drygt.

Måste skynda mig nu, börjar 07.45.

Ciao!

Xoxo / C
Det ska vi äta till middag idag :)

Om du blev sugen så är receptet förljande :

400 gram  sejfiléer
300 gram  laxfilé
150 gram  räkor, skalade
1 st  purjolök(ar)
1 st  vitlöksklyfta(or)
3 msk  Touch of Taste Hummerfond
2 dl  vatten
2,5 dl  matlagningsvin, vitt
2,5 dl  matlagningsgrädde
1 dl  crème fraiche
1 paket  saffran
1 tsk  salt
0,5 krm  svartpeppar
1 tsk  timjan
1 tsk  basilika
  olivolja
 
Laga det såhär:

1. Skär fisken i 3 cm kuber.

2. Strimla purjolöken, finhacka vitlöken och fräs i olja.

3. Tillsätt salt, kryddor, vatten, fond, vin, grädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter.

4. Lägg i fisken, koka upp och sjud tills fisken är klar. Tillsätt räkorna.

Servera soppan varm tillsammans med en bit gott bröd.


Jag lade till lite tärnad potatis i min soppa. Sen råkade jag hälla lite fel krydda,råkade ta oregano istället för basilikan. FAN MED. Men jag får hålla tummarna för att det kan bli ok iallafall. Å inget vin hade jag hemma så det hoppade jag. Fast det hade ju varit gott med ett glas nu till iochförsig ! :)
Håll tumarna för att de blir gott även fast jag gjort mina misstag med den.....
Jag , Sweetie och Benny har kollat lite på film idag. Dessa vart det!

Dr Jekyll & Mr Hyde         Thriller

Henry Jekyll är en ansedd läkare som aldrig skulle skada någon. Efter hans resa i amazonas blir han besatt av en blomma som sägs kunna ta fram en annan del av ens presonlighet. Det börjar med att "hans andra jag" Edward Hyde kommer fram någongång ibland, men efter ett tag kommer han fram mer och blir mer onskefullare och begår mord som Jekyll inte har en aning om.

Betyg: CCC+ ~ En bra film,spännande. Trodde dock det skulle vara "mer" på något vis. Men slutet är så klassiskt. Kan de inte hitta på något annat snart...?


Doomsday         Action(/Skräck)

När ett virus inte går och stoppa bestäms det att Storbritannien ska bli oåtkomligt för resten av världen. En massiv mur byggs runt landet och de som lever får klara sig bäst de kan. Många år går och viruset dör ut. Tills en dag, 25 år senare åter bryter ut i centrala London. Ett botemedel måste genast hittas och ett specialistteam utses för att åter ta sig in i Storbritannien och till dr Canes sjukhus där de tror att ett "antivirus" finns. Det de inte vet är att m¨ånga människor överlevt viruset och de är argare än någonsin på människorna som lämnat dem åt deras öde...

Betyg: CCC ~ En ok rulle, lite överdriven med mycket blod för de som gillar det.  Mycket känns väldigt ologiskt.


Sen såg vi ju en på Tvn  (tv4 film)med, en gammal '80 talare som hette "En brud för mycket".


En Brud för Mycket "Arthur"           Komedi/Romantik

Arthur är en man. En väldigt rik och bortskämd sådan som dricker alldeles för mycket. För att få behålla sitt arv på 750 miljoner dollar sätter hans far och farmor ett ultimatum. Gift dig med Susan eller bli arvslös. Men så en dag träffar han "den rätta". Kvinnan han bara måste få. SÅ plötsligt blir det hela lite mer kompliserat än att bara dricka och slöa pengar. Är pengar allt eller inte?

Betyg: CCCC ~ Älskar replikerna i denna film! Många skratt för den som gillar lite knäpp humor. Vi skratta iaf en hel del!
Bara tala om att jag har varit duktig å tränat idag!! Körde in efter jobbet och det blev ryggen som fick jobba lite :)

Som vanligt var man den ende tjejen. I början tyckte ja att det var jobbigt, men om manhar sin lilla mp3 spelare å sin musik så ignorerar man världen typ :D Kör sitt egna lilla race, hehe..

Undrar om de där(ursäkta mig nu) "blatte" killarna hade bestämt dejt därinne eller något...? Först kommer de en, sen en,sen efter 5 min en,två till, sen ytterligare 5 min två till... å alla kände alla med, rätt knasigt! haha. även fast jag inte hörde vad de sa, så såg man att de pratade mycket, så då kan man fråga om de bara var där för att prata eller träna? Men sen så kom de en tjej till (vill ha hennes kropp!!) å någon kille. Så vi var rätt många därinne tillslut. För ibland är man helt ensam, och ibland är de knökfullt.....

Köpte mig en lite Mp3 spelare igår, en liten svart Zen från Creative. Hörlurarna var verkligen inte bra för mig- gillar sånna där in ear å dessa var ikke det, lite stora dessutom. Så nu har jag beställt ett par rosa (överraskade nån :P)  in ear från Skullcandy som heter Full Metal Jacket. Assnygga i mitt tycke!

 
å här är spelaren jag skaffade med... Zen Stone från Creative som sagt :)


















Min kära pojkvän ringde med precis :)  Saknar han just nu, men som det verkade så dröjder det ett tag innan han kommer hem. Verka som om de har kul där borta!

♥I Love U baby! ♥


Nu ska jag baske mig försöka få lite skönhetssömn!

Sleep Tight!

Xoxo / C


Har två kisar som sällskap så helt ensam är jag ju inte ;)  Ska inte göra mycket kan jag säga. Dricka upp min proteindryck och äta upp resten av apelsinen (som jag pimpat med lite kanel), sen slå på tvn å glo lite där. Eller spela xbox. Jag har inte bestämt mig för vilket än. Cat ringde precis. Var ute med Max. De har snö däruppe. FY FAN. Vill inte ha de. Är fint och titta på när man är inomhus, men sen när de smälter så är det ju skittrist.
Sweetie är på julbord eller något sånt idag. Så han kommer väl inte förrän sent ikväll. Suck. Jag får se de från den ljusa sidan, kan glo på vad jag vill utan att oroa mig för att han ska tycka de e trist, hehe. Är det något på tevän tro?



Imorgon är det dags att hoppa upp kl 8.30. Ska rycka in lite extra på jobbet mellan10-15. Lite lagom sådär!
Sen ska man antagligen in till stan till Kinga och dricka alkohll som ännu inte är inköpt. Jag hann inte idag, å Lina å K verkar inte hinna heller, så hoppet lägger jag på Sweetie, att han kan hinna in innan de stänger kl 14.
Har inte fått in "partymood" än men hoppas verkligen de kommer! Annars blir man bara sådär seg å trött å vill nana kudden tidigt....



Nu har jag Cat i luren igen.. :)
För mig är det morgon än, men för vissa av er kanske det är förmiddag iom att klockan är över 11.  :)
Har grejat å donat- för jag blev väckt av chefen i morse som frågade en sak.Han ringde redan vid 9 *grrr* så det fördärvade mina sovplaner. Höll precis på att slumra in igen då telefonen ringer  ännu en gång och det är chefen igen! Han undra om jag kunde jobba lite extra ikväll men det går ju inte så jag har klass *jääj* och dessutom hade jag inte haft någon lust till det iallafall. Å sen undra han om jag kan tänka mig att jobba på lördag... 10-18. Eh? Hello lixom, jag e ju ledig. Men jag sa att jag ev kan jobba 10-15. Så har man tjänat lite extra iaf.Efter detta samtal förstod jag ju att det var lönlöst att ligga kvar så det var bara att kliva upp och börja dagen. Har städat inne på kattoaletterna,sopat lite här o var,satt igång disk & tvättmaskin, packat ner alla saker jag behöver till min visning ikväll och siter nu och avnjuter en fruktsallad bestående av banan,äpple å apelsin med vaniljsås å keso. Låter kanske knasigt JAG VET, men testa. Var faktiskt gott :)!

Måste kolla min mail. See ya later babes! :)

xoxo / C
Låtar jag gillar just nu:

....

Nickelback ~ Just To Get High



....

Pussycat Dolls ~ Takin' Over The World



.....

Rihanna (feat Justin.T) ~ Rehab




....

Britney Spears ~ If You Seek Amy



......


Lagar stekt fläsk med potatis å brunsås. Verkligen svensk husmanskost , haha. Gillar inte fettet på fläsket så det blir många bitar som slängs. *slösis*

Var faktiskt inne på gymmet. Funderade på å skita i det då det kom värsta snöstormen, men jag tänkte att de ska fan inte få hindra mig! Så det blev nästan som jag skrev innan, lade på biceps med kunde inte låta bli :) (en favvo del att träna)

Så det blir äta,duscha och sen åka till jobbet.


xoxo / C

idag är jag lite sur på Mino. Han har i natt bitit sönder mitt headset till mobilen. Det gör mig rätt irriterad då jag knappt kan leva utan det,... Så nu får man snällt åka in till stan och köpa ett nytt. Typiskt.


såhär satt han ungefär 1 timme på vägen hem då jag hämtat han.... :)


Jag börjar kl 16.30 idag. It sucks big time. Funderade på att ta bort passet, men kom på att de har jag inte råd med. Men den dagen jag har det är det första passet som ryker jag kan meddela!

Ska smälta frukosten (havregrynsgröt m banan å lingon+lite mjölk) och sen förhoppningsvis ta mig till gymmet. Inte varit där på hela veckan och börja känna mig som en riktig latfis. Å det vill man ju inte känna precis! :D
Blir kondis å triceps-mage.

Nej ska fixa mig lite så man ser lite mänsklig ut, hehe.

xoxo   // C
Nu ska jag gå å lägga mig. Jobbdag imorgon.Igen. USCH.

xoxo
Love / C

Har nu sett det första beryktade avsnittet av denna spinoff från gamla hederliga Bevvan. Måste säga att det var lite underhållade, men alla skådisar som är med är ju inte världens bästa talanger. Men klart sedugligt.

The New one....


Or the Old One.... ?