Inte för att jag är så himla insatt i årets Melofest men kanske blir man det ikväll :) Hem till H tillsammans med nästan alla babyrytmik-mammorna. Det ska bli skoj! Nu var det längesen man var iväg, själv alltså.utan N. Kommer nog kännas lite konstigt men kanske är det bra att komma hemifrån lite själv. Pappa O får helt enkelt vara hemma ibland. Nu sover hon ju iof, så det blir ju inte så jobbigt för han, haha :D
Snart dags att bege sig!Säg mig... HUR gulliga är inte dessa cakepopsen!?? ÅH, To die for. Måste göra sådana någongång!

Snäll sambo fixade pannkakor idag :) mumsigt värre. Allt värd de nu när man åkt på fetförkylning...

En lugn söndag har de varit. Skönt. Inte orkat att göra en enda vettig sak idag....
Jo förresten! Lagade ju pasta med ost/skinksås! :)

Finaste N under en kylig promenad häromdagen...! <3


Många gånger kommer jag på mig själv med att lyssna på musik efter mitt humör. Är jag på glatt, lite spralligt humör blir det gärna musik med fart i, discoaktigt eller så.
Idag känner jag mig rätt slut i kropp och knopp, en förkylning har inkräktat min kropp. Så idag blir det lugna John Legend som får gästa i lurarna. Hans röst är så smooth liksom. O spelar MW3 och lilla N sover.

John Legend feat Ludacris ~ Tonight (Best you ever had)
John Legend feat Brandy ~ QuicklyAv någon underlig anledning bestämde vi oss här hemma för att lyxa till denna torsdagen med champage. Efter några sippar börjar mitt lilla stackars huvud redan snurra ;)!
Tänk, förr var man värsta partypinglan, vart tog hon vägen liksom? Skulle jag hamna på en fest skulle jag väl däcka efter 3 drinkar, haha!O fått från jobbet. :)

Imorgon är de fredag. Najs va! En runda in till stan blir det,  öppna förskolan och lunch på stan står på schemat. Trevligt!

Får se vad helgen kan erbjuda för spännande ;)
Tycker att det är helt sjukt att det finns. Var inne på Cubus idag och såg ett par jättefina gula vårbyxor till N. Ända till jag såg att de va slim fit. WTF?!
Nej tack , leggings å strumpbyxor är väl en sak, där är de mjuk bomull. Men i jeans, hårt ska de väl inte sitta åt runt lilla magen...?

Anyhow. Fikade med Lo, som man inte träffat på läääänge. Semla och en halv fralla slank ner.
Sjukt god semla måste jag säga!

Annars rullar dagarna på i lugn takt här hemma. Bara tar det lugnt och ser oftast vad dagen och veckan erbjuder. Inte så att man bokar upp sig för mycket....nänä, inte jag. :)

Glömmer att uppdatera bloggen *shame on me liksom*. Men det händer ju inte så mycket kul och jag tror säkert inte ni vill veta sånt där vardagstrams...?