Oh my. Kikade på trailern för New Moonmsn.se.
En så bra trailer,för oss här i sverige. *Ryser*!

Men ni får den varianten jag hitta på youtube här på bloggen. ENJOY!Fullkomligt älskar öppningslåten till True Blood, så här får ni med digga den :


Jace Everett - Bad Things


Om det är någon som missat så älskar jag sånt här. Övernaturliga stuff. Speciellt inriktning Vampyrer dock. Jag diggar dessa o L min kära vän Aliens. We're such a wierd couple. Right hun ? :D
Är inne på 5:e boken nu om Ms Stackhouse (av 7)
Skrivit mer om det här : Sookie Stackhouse series

Grymt beroendeframkallande, kan inte sluta läsa. Känner mig i vanlig ordning duktig när jag läser på engelska :)Jag skulle inte tacka nej till denna pudding Alexander Skarsgård (aka Erik i serien...)


Anna paquin aka (Sookie)o Stephen Moyer (Bill)

--- och ska snart byta namn... Ett kvarter i Karlstad heter alltså Negern , men efter diskutioner ska det alltså bytas namn. Efter att det hetat så i 150 år. 
 Vet inte vad jag ska tycka om det hela riktigt. Vad tycker ni??

Funderar starkt på att gå å lägga mig. *pensions-varnings klockan ringer högt*


(jävla blogg.ese, kan ju inte lägga upp bilder, så ger upp mina desperata försök...)
Vaknade i morse med att känna att jag skulle få redovisa realian först, att alla bara skulle dissa mig när jag nu bytt grupp i skolan (klassen är delad i 2 grupper,lättare att undervisa + en lite lättare grupp å en lite svårare)

Dagen började bra, jag blev välkomnad som en i gänget typ, vilket kändes bra! :) THX!

Alla fick tillbaka sin lilla 3 minuters spontanberättelse, alla utom jag, vilket kändes sådär. IG hade missat att jag spelat in på samma band som det andra... Lär ju få nervärderande ändå då jag berätta 3 saker istället för en då jag tappa tråden och började om på nytt.... SUCK.

Men sen på eftermiddagen skulle vi kasta ihop en liten teaterföreställning om mat på typ 40 minuter (till och ifrån på tiden)
Jag skulle spela mamma till 2 barn som skulle baka ,och åka till affären och shoppa. Detta skulle  göras med minspel och teckenspråk. *gulp*
Detta slutade med att jag blev nervös och i min stress att få allt överstökat bara flyger alla tecken sin kos,precis när jag behöver dem! VA FAN lixom!

När alla framfört sin lilla pjäs skulle vi gå igenom sånt som man glömt tecken på. Och det kändes som om ALLA ord var riktade specifikt till mig. Kan inte förklara hur jag kände när fler och fler av mina tabbar dök upp. Ville gå å döööööö.
På vägen hem fick jag kämpa för att tänka på annat för att inte börja lipa. Så totalt misslyckad kände jag mig.
Och känner mig för den del fortfarande ska väl tilläggas. Får väl sova på saken.
Har läxa att fokusera på, och jag vill bara spola tillbaka teaterframträdandet och göra det bättre.

Gud, hemska tag, ta sluuut.
Ett något oväntat klipp hittade jag på nätet. Jennifer, som är så söt ska visst sjunga i en film

Är detta Bra eller Anus?

Hört att hon är nervös. Sjöng ju inte för hemskt enligt mig. :)

Denna middagsbjudning som vi ska ha till på tisdag för att jag får ont i magen...
Håller på att installera Quicktime player. Behövdes uppenbarligen för att jag skulle kunna kika på Ling.su.se och på teckenspråkslexikon sidan...

Kom hem från Örebro igår. Var en rolig helg, synd bara att "dövas dag" evenemanget var mindre än förväntat. Trodde att det skulle vara lite större.... Och dessutom var det lite jobbigt att vara där då man inte förstår och kan kommunicera så bra ännu. Men det kommer! :D Köpte (tack M för lånet at 10:- som du ska få imorgon) ett sjukt snyggt silikon armband.


Min Sweetie är iväg och köper lampa till bilen (som varit sönder X antal veckor!) som han ska fixa ihop. Duktig Plutt! :D

Sedan har man Realian med, men den ska jag ta itu med när jag är klar med middagsbjudningen som högprioriteras just nu.

Bye!


Är denna kvinna, väldigt divig men vafan har man så mycket cash som hon har så kan man ju vara de.


Mariah Carey feat Twista - So Lonely


Trist att videon är en mix av olika videos...Imorgon ska klassen till Örebroooo. Ska bli väldigt kul! Kommer få en massa ny inspiration, sätt att tänka och respektera människor som inte hör. Vi ska på Dövas dag. Vet inte 100% vad vi kommer att möta men spännande ska det bli!!


Mariah Looove Butterflies. So do I :D
Känns som om det är hur mycket som helst denna veckan. En MASSA läxor denna veckan.
Läxor hade vi idag på TSP ord, imorgon är det svenska prov, 42 svåra ord, torsdag ännu mer TSP ord och Realian då som ska redovisas muntligt och helst utan stödord. (Har läst om en vuxendöv person som man ska redovisa om, hur hon lever,svårigheter med att inte höra osv)


Cecilia Ferm använder händerna. Engagerad inom basket.

På fredag ska vi i klassen,med 2 års eleverna åka till Örebro på dövas dag. Ska bli väldigt intressant. Se om man fattar något!!  Län

Längtar till imorgon kväll, när jag (äntligen) ska få träfa mina vänner, long time no see alltså!!
Hyra en film och snacka skit står som vanligt på schemat. Först ska jag hjälpa D att förbereda sin förelsning. Hahaa, se om det går bättre än förra gången, då jag kände mig helt borta....och det är måndag, vilket brukar kännas bra,men inte idag. Känns som om man inte hunnit med ett jota i helgen vilket är väldigt frustrerande. Lördagskvällen kan vi bara säga att den slutade... ja, katastrofartat typ.
Vet inte om det är utrett än så mer än så säger jag inte nu.

Kollade på 3 filmer igår förresten.

Män som hatar Kvinnor      Drama/Thriller

Boken som blev film. Michael "Kalle" Blomqvist blir dömd för förtal. Detta leder till att han säger upp sin chefsposition på tidningen Millenium. Henrik Wanger, rik gammal industrijätte kontaktar Kalle för att han vill att Kalle ska ta reda på vem som mördade Harriet Wanger. Det enda problemet är att Harriet försvann för 40 år sedan.
Kalle tar sig an fallet och börjar nysta i Harriets försvinnande när han en dag får ett meddelande på sin dator. Någon som hjälpt Kalle. Det är så han träffar hackern Lisbet Salander. Flickan med tatueringar och piercingar som kommer att hjälpa Kalle med hittandet av Harriet Wagner.

Filmen får: CCCC ~ En bra film, men böckerna är bättre om ni frågar mig. En del saker som missas i filmen, men de har tagit med det mesta. Vissa scener är rätt brutala.


The end of the World      Action/Äventyr

Året är 2048. Världen håller på att gå under då vattennivån stiger hela tiden och inte går att stoppa.
Familjen Kubiak letar efter försvunna skatter i havsbottnen till högstbjudande.
Vatikanen ger dem det svåra uppdraget att hitta spiran som ska rädda världen.

Filmen får: C+ ~ Nja den var ju inte sådär bra som jag trodde. Rätt kass budjet på filmen vilket syns.


Thick as Thieves      Action

Tjuven Gabe får ett erbjudande som han inte kan motstå. Den legendariska mästertjuven Ripley vill ha hans hjälp till att stjäla de 2 världsberömda Fabergé äggen som är inlåsta i ett inbrottssäkert valv med hög bevakning.
De planerar sitt brott väl men under tiden lyckas Gabe beblanda sig med Ripleys guddotter vilket inte Ripley är överförtjust i.
Gabe får även reda på att Ripley är skyldig den ryska maffian pengar och därför måste ta Fabergé äggen.

Filmen får: CCC+ ~ Spännande film med en tvist i slutet som man inte riktigt tänkt sig..

Härliga solen visar sig för oss än en gång. *like*

I fredags gick jag på stan med 3 klasskamrater. Inhandlade lite bodyscrub på HM om luktar underbar vanilj,lite trosor och ett läckert nagellack.
Inne på Scorett blev jag förälskad i nästintill hela butiken. FY TUSAN, vilka snygga skor de har där! Vansinnigt. Hade jag haft pengar hade jag lätt gjort av med en stor summa därinne....
Men ett par skor som ska bli mina är ett par stövletter med bred klack :)

Varit i Malmö med klassen och kollat på tyst teater. Den killen kan verkligen använda sin kropp utan att prata eller teckna ett ord. Ibland såg han även ut att vara gjort i gummimaterial,speciellt fingrarna :) Jättefräckt. Kallas pantomim (engelsk) Passar alla då man inte behöver fatta vad som sägs då det inte sägs något (!)

en söt video från lilla youtube

I bilen hem från Önnestad (efter att ha släppt av klasskamrat D) blev det typ disco i bilen för att jag skulle hålla mig vaken :)
Var (hör och hämpna) P3 som pelade massa najs music. Konstigt de där med musik vad det kan göra med en.
Blev pigg å sjöng hela vägen hem :)

Beenie Man - King of the dancehall
Hmm... är bra men finns bättre "shakeabooty" dancehalll music :)

Så knas, jag ändrar typ musiksmak dag till dag. Är det normalt ?;)

Skolan rullar på, ibland fattar man allt å ibland ingenting,vilket är så frustrerande. Beror på vad man ska göra. Avläsning är svårast!

Känns som om man inte hinner med allt man vill på dagarna men hoppas det blir bättre framöver!

Min lille kille Mino är sjukt kelen nu så jag får väl ge han lite uppmärksamhet :p & Oscar nanar...vilket ja me tänkt göra...


Cruelty Dosen´t Fly'


'Cruelty Doesn't Fly'—Learn More at PETA.org.

 

Pamela är alltså PETAs ansikte utåt. Och för er som inte vet så är alltså PETA en djurrättsorganisation.
Idag har jag känt mig helt tom. Ointresserad av allt och trött till förbannelse. Somnade rätt omgående när jag kom hem,vilket inte har hjälpt mig att bli piggare. Undrar om en höstdepression har kastat sig in i mitt undermedvetna,kanske är det något som fattas, kanske jag bara hatar allt just nu?(vilket känns rimligt) Känner mig helt enkelt rätt ... värdelös idag. Eller det som är kvar av dagen.

Innan jag somnade och när jag vaknade så läste jag i American Psycho vilket jag nu äntligen lyckats läsa ut. Om man är känslig av sig ska man INTE läsa den. Den ör väldigt,väldigt brutal. Skriver en recention en annan gång. Varit vid havet och "lärt känna" varandra alla TU klasserna (årsk: 1-4). Hamnade i en grupp som jag allt tyckt kunde varit lite mer engagerade, och kände mig faktiskt lite utanför när alla snacka me alla utom mig. Why? Ja inte fan vet jag.

På torsdag ska vi testa segelbåten vi inhandlat, vilket kommer bli kul. Vi hade inte tänkt att lägga i den men sen blev O så sugen så den ska väl slängas i imorgon tro jag.
Så i helgen (om vädret tillåter) ska vi ut å ha premiärsegeltur :)

På fredag ska vi i klassen till malmö på tyst teater. En teaterföreställning där man får avläsa och tolka historian som utspelas med mimik,rörelser och tecken. Ska bli roligt att se om man förstår något.Wii spelades det endel igår, hos C o M som skaffat det. Golf och tennis bla. Jättekul! Så nu vill ju jag givetvis ha en sånhär spelkonsol!

Lite alkohol blev det med i form av vin och någon blåbärsshot, som uppenbarligen många av Cs vänner nuförtiden älskar efter deras fest i augusti :D

Dessa tre ingredienser,först likör,sen blåbär , överst grädde :) Det är så fantastiskt gott. testa!!

Sweetie fick precis ett samtal av sin jobbarkompis. Vi ska ut och segla i eftermiddag. En kille som Os jobbarkompis känner ska tävlingssegla nu i eftermiddag. Kommer gå fort som attan. Se om man överlever! :D
By the way, så här ser segelbåten som vi nu äger:

 
(är inte vår men våran ser likadan ut)

NU: Dags för lite studier.


Eller oteknisk är väl kanske inte rätta ordet. Skulle få fram ett sånthär Copywrite C ni vet, C med rund ring om sig. Inne på paint då (sucks jag VEEET!) jag inte äger och inte tänker kasta ut pengar på ett äkta PS. En student har inte råd med sådant lyx.
Tänkte ju slänga upp fler bilder på mig som Cat tatt men jag måste ju slänga ett sånt där C och hennes namn. Gav upp försöken nu, då jag inte lyckades. Någon kan väl tala om hur man gör ett sådant C?                             Damn,she's cute!

Annars är det skolan som gäller om dagarna. Känner mig väldigt osocial men mina vänner, stå ut!
Vet att ni gör det, eller iallafall ni som är mina riktiga vänner!! :)

Idag har jag å Sweetie kikat på våran ev. framtida båt. Vi har haft funderingar lite om att byta till segelbåt. Båda skulle vilja lära oss segla vilket innnebär: Billigare i drift då vinden sköter allt jobb (eller nästintill) och de gånger man har lite mer bråttom är det bara att starta motorn och puttra framåt ;)


Segla här skulle inte jag dö av!

Vi får väl se hur det blir. :)

I helgen ska jag jobba igen vilket jag inte alls ser ifram mot. Fast bara lördagen 12-18. Skönt. Söndagarna har börjat bli lite heliga för mig, då man laddar upp för ny spännande vecka i skolan. Eller ja, alla läxorna man får måste man ju ha energi till iallfall!

Läst ut andra delen av Sookie Stackhouse serien nu, Living dead in Dallas. :) Så nu är det dags att läsa lite i American Psycho,svenska boken som ska vara klar om 2,5 vecka typ. Har läst den innan, men måste som sagt refresha minnet lite, som jag nog nämnt HÄR.