usch nej, ska bege mig ut i det tristaste väder.. måste handla lite förnödenheter, som mat =)

jag orkar inte göra något avancerat , blir bara pasta,pastasås och strimlad skinka.. lite sallad med kanske. inte det nyttigaste, men de e gott!

när jag kommer hem måste jag ta tag i engelskan. å röja undan här hemma. vet inte vad jag har gjort än så länge. inte mkt iallafall.... så typiskt mig att ta allt i sista minuten.. suck. att jag aldrig lär mig att om man gör det snabbt, så slipper man ju sen. ibland är jag duktig, tar tag i allt träkigt innan frukosten, men inte idag nej..

*gäääääääsp*
vilket skitväder det är idag.mörkt och mulet,lätt regn... vill helst bara krypa ner i sängen igen...
vaknade endel i natt med. jag vet inte varför jag vaknar egentligen,de e så jobbigt, att bli superpigg mitt i natten, då man i vanliga fall snussar sött.. tog ingen sömntablett, ville se om jag sov bättre utan... fan, jag är trött. men somnar man nu e man helt dizzy resten av dagen...

hmm. vad kan man äta till middag idag? det ska gå snabbt,vara gott och billigt =) januari är verkligen en skitmånad. massa räkningar och lite pengar... blää.... får väl gå in på tasteline.se och se om det kanske finns inspiration där å hämta....

idag är oscar en liten bråkstake. springer omkring å mjaaaaooo:ar som bara den... har lekt ihjäl mig med han, gömt matskålarna så han kan börja leta lite när han blir hungrig... jag vet ju att han vill ut, men han får baske mig vara inne, annars leker han ju bara klätterapa i träden när han kommer ut. är hopplöst å hitta en kise far far away up in the sky...

image154
(helt crazy min han håller inne med, maria tog den för ett tag sen :D )

ska läsa igenom engelska häftet, plocka lite här inne... fan egentligen har jag inte nån lust till något av att, känner mig nere idag. måste försöka rycka upp mig. men lättare sagt än gjort.

är ledig idag om ni nu undrar... skönt. ska försöka ta mig i kragen och träna ikväll. har varit väldigt lite på den fronten, varit alldeles för nere för det... men men. sånt e livet.

ha de nu gott,folks. =)
blir lite flingor och fil..

image153

(ni ikea fantaster inser väl snart att skålen kommer dårifrån deras 299:- servis :D)

ska snart jobba. fuck. vill inte. är inte ett dugg motiverad till att gå dit..
men man har ju inte så mkt till val.sorgligt nog.

har haft problem med att somna på nätterna, vaknar hela tiden...så igår provade en sömntablett jag fått utskriven. ojoj, vad groggy man kände sig första stunden när den verkade..sen började det sticka lite obehagligt i hela kroppen, och tilslut somna jag like a rock.. men vakna likväl förbannat  en gång mitt i natten ochen timme eller så innan sweeties klocka skulle ringa...*suck* får se om de kanske fungerar bättre nån annan gång...
varit inne på iq-test.se å gjort ett test. bara för skojs skull... =)
herregud. så mycket har jag inte tänkt på länge, HAHA

mitt resultat blev: 102 poäng.

image152 

var visst "normalt" smart *puuuch* =D   
preciiiis kommit från frissan. känns bra faktiskt!( eller ja ok, för typ 30 minuter sen da! ) nu e de sådär kort igen, tar ju ett tag å vänja sig igen, men de e såå skönt. bara att inse, man kommer aldrig få det dära modell-svallet en vacker dag. nej, nu är det kört, bara göra det bästa av situationen.. haha.

anyway. here comes the results:

image156

en stor, några små =)

       


BRA eller ANUS??

WHY? när jag ska typ svälja kommer det. illamåendet, fattar ingenting... asjobbigt.
å magen är helt spänd. inte uppblåst. ja jädra skumt e de... skulle se om man kunde spela lite, men tror inte jag klarar det... blir väl bara värre. har ju ändå ätit, lite flingor...


funderar på å gå å klippa mig dag... mitt hår är helt hopplöst nu! hon jag går hos har ju drop in =) alltid bra för
sånna som mig, som inte pallar boka tid, å tar de på impuls..  


 

 
Rihanna ~ Dont Stop The Music

älskar denna låt. å hon e ju bara för snygg!


såg dessa tre filmerna under helgens gång:

Den Innersta Kretsen      image141 thriller

handlar om hur CIA arbetade för Usa under en tid, hur livet kan tee sig som spion, vad man får uppoffra för att landet ska fortsätta vara säkert...

många stora stjärnor med i denna rulle, angelina jolie,matt damon,robert deniro (som även gjort filmen)

FIlmen får: CC ~ way 2 messy for me... å var den 2,5 h ungefär.. men den är säkert bra om man hänger med mer i handlingen än vad jag gjorde.


Smokin' Aces     image142 action/komedi/thriller

maffiabossen sparazza vill döda israel,en fd korthaj och slusk eftersom han kommer vittna emot honomi en rättegång. sparazza utfärdar en belöning för den som lyckas ta israels hjärta i beslag. några i den undre värlen får snart nys om detta, och jakten på israel tar sin början..

Filmen får: CCC+ ~ något rörig ibland, men annars väldigt bra!


Rescue Dawn      image144 action/äventyr/drama/krigsfilm

dieter är en man som bara vill flyga. under sitt första  uppdrag i vietnam blir han nerskjuten, och såsmåningom tillfångatagen och torterad i ett vietcongläger.
med en genialisk ide lyckas han fly, och gör allt för att hans flygande vänner ska se honom, så han kan komma hem..

Filmen får: CCC+ ~ om filmen inte hade varit verklighetsbaserad hade den nog inte varit lika bra. tänk att överleva i laos täta djungler, och veta att folk bara vill döda en för att man är soldat..

GRATTIS MARIA!! =) =) =)

solen lyser ute, såå skönt! i morse ( eller ja vid 11 nånting da,,, :D) tog jag å sweetie en kopp med varm dricka ( han kaffe, moi te ) å satte oss ute å njöt av solens varma strålar... tog ut oscar med för första gången iår... =) han ej u bar så sööt när han är ute å luktar på allt, man ser verkligen att han njuter!  var ute med han en bra studn ,men tillslut så frös jag så mkt att jag gick in ( är ju kallt i skuggan ) . han verkar nöjd iallafall, leker med neo. eller lekte kanske man kan säga, neo han blir ju trött av minsta lilla rörelse, så det vara bara några vändor fram å tillbaka, sen gav han upp ! =)

image140
bilden är från häromdagen.. ser ni Neo? =)

har lite ont i huvudet... eller egentligen vet jag inte om det är huvudvärk. är lixom en "spännig" känsla bakom runt ögonen ut mot tinningarna.... lite jobbigt faktiskt... så försvinner de , och kommer igen ...

vi har städat undan lite och sånt ... nu har vi maten i ungnen, blir köttfärslimpa som mamma var så söt å gjorde till oss, och potatis,grönsaker och sås. riktig husmanskost! =) men det är himla gott ibland.
igår däremot blev etlite slarv, delade på en pizza... blev faktiskt mätt efter att ha ätit "15 minuter" på pizzan, konstigt, ibland så kan man äta hur mycket som helst, men inte igår... å titta vi på film ( jag skriver om de sen ) å käka godis.*mums*

ska kolla till maten, be back sometime! puss!

ska upp å glo lite till på Resident Evil.. =) sen sova kudden.
hörs säkerligen imorgon!

att de inte har hittat varför han har dött ännu är ju lite konstigt... han dog ju i tisdags. stackars de anhöriga, som måste stå ut med att få en kamera uppkörd i nyllet...när de bara vill vara ifred.- hoppas att de snart hittar orsaken till hans död snart.
ärligt talat kan jag säga att jag har inte sån himla stor koll på denna killen, men nu när man läser om honom så kommer man på vart man har sett honom i =)
image138

Heath Andrew Ledger


heath föddes i australien, 4:e april 1979. när han var gick på "junior high" provade han på drama, och blev förtjust.  
han och en kompis bestämmer sig för att prova lyckan i sydney.  efter lite  småroller,och en flytt till america (för att försöka hitta bättre roller) så får han chansen att spela jimmy i filmen "two hands".
när han varit med i denna filmen kom hans karriär igång mer. i filmen "10 things I hate about you"
när han spelat in den filmen, började han mer och mer ses som en "teen hunk". så för att bryta den trenden tog han en roll i filmen "the patriot".efter filmerna "monsters ball" ( där han hade en liten roll) och "ned kelly" som inte ens kom ut utanför australiens gränser,var det lite lugnt ett tag.
2005 kom "brokeback mountain" där heath och jake gyllenhaal *grrr =)* spelar cowboys som inleder en relation. filmen var uppe på tapeten n hel del där den kom, och den har vunnit 3 oscars och andra 76 nomineringar.
han var även med i filmen "bröderna grimm" som kom 2005,där han och matt damon spelar bröderna.  

image139
under tiden han var gift med skådespelerskan michelle williams fick de dottern matilda rose.

saker denna man sagt(bla):

"It's a little uncomfortable doing love scenes in armor, but, you know, when the heat's on, the heat's on." - Access Hollywood (1996), August 2000.

"I'm the worst auditioner, really, really bad. I mean, you're being judged and I'm just so aware of it that it consumes me. I can't relax, I'm tied in knots, so the voice is very taut and tense. You're so aware that you're acting 'cause you're sitting across from this lady with a piece of paper who's going, ''I'm. Going. To. Shoot. You. If. You. Don't. Blah, blah, blah,'' in this emotionless voice. It's foul. I hate it." - EW.com, May 2001

hade egentligen inte tänkt skriva såhäär mycket, men nu blev det som de blev =) synd att han inte lever...

R.I.P


jag förstår inte poängen med handboll,fotboll,hockey å sånt... OM det inte är typ VM-final. då tittar jag på fotboll. men inte annars. är ju handboll på tv nu... undra hur många stackars flickvänner som får stå ut med detta...
finns ju tjejer som gillar å glo på sånt, fine by me. bara jag slipper.. ! :D  

fått brev på posten idag... om att jag kom in på engelskakursen jag sökte.. 15 hp , 25% takt.
(sökte den efter de andra jag skrev om,ännu en impulshistoria..)
börjar nästa vecka. har inte bestämt mig till 100%. men de ska jag ju givetvis göra alldeles snart..
maria å jag sökte den,så då kan man ju plugga ihop!


snart titta på las vegas. thjoho.

image137
(vill ha denna dvd!!!)

vill ha, vill ha, vill ha! =)

en tävling där man kan vinna en goodiebag, en snygg påse med skönhetsartiklar...
hos åsa som har bloggen glansigyta.blogg.se länk direkt till tävlingen finner ni häääär!

image136
fräck som jag e långar jag bilden, hoppas de e ok! =)
knappt man har ord för vad man just såg på tv. såg en dokumentär på kanal 5 "fetman tog hennes liv".

en kvinna som bara var 29 år dog av extrem övervikt. hon vägde som mest 406 kg! då kan man fråga sig varför inte hon fick den här magsäcksoperationen tidigare. helt jävla sjukt. och att man kan utsätta sig själv för denna tunga belastning.... men det är ju klart, jag vet ju att "matbesattning" är en sjukdom, absolut.. men ändå.... hoppas folk inser att snabbmatskulturen som råder i USA absolut inte är NORMAL.

så medans jag titta på programmet drack jag cola.. men jag vågade inte ta en enda ostbåge...
(förtärdes under reklampauserna--inte alla men endel *ops*)

sweetie kollar som vanligt på discoverychannel= ej någon överraskning =)

blivit kär med...igen... i en mobil... jag vet, onödigt å byta när man har en fungerandes.. men jag vill!!=)

hon heter K850i, made by sonyericsson

 

ja jag vet att den finns i blå, men den grlna detaljen makes me feel so fine =)
men de kommer väl säkert nya innan jag ska byta, hehe.. *L*
ja nu sitter jag här... igen. efter flera timmars deppighet så känner jag mig någolunda "normal".

ville mest bara säga  TACK ALLA för att ni igår kom ihåg min födelsedag... =) love u all.

ska glo på tv. puss!

image134

var min fördelsedag igår. fyllde 24. känns inte speciellt märkvärdigt... ett år...  sakta men säkert kryper man närmare och närmare åldern där rynkorna,barnen och annat trams börjar... usch. får ångest bara jag tänker på allt man ska hinna med...
men hade en myskväll med sweetie igår. jag fick välja vad vi skulle äta, så det blev tacos. *I Love* provade sånhär burritos krydda,skitgod! annars har man alltid haft tacokryddan,men denna var mkt bättre... så vi åkte å handla (ola haaaaatar å handla, det går inte stryka under hur mkt!) först hade han tänkt  köra själv, men jag tänkte att de e bäst jag hänger med,annars kommer han väl aldrig hem...*hehe*
*råkade* slänga ner en påse ostbågar med... men jag blev så mätt att jag inte ens öppnade påsen. inte illa gjort va ;)

image130


blev över av maten med, så tacosallad e på lunchmenyn idag..
sen tog vi det bara lugnt.. jag fick välja vad jag ville titta på på televisionen (oftast e de discovery på härhemma) så det blev bla "I huvudet på Gynning" hon e ju störtskön! like her asså... lite knäpp sådär, men vettig ändå.! 

image133 
(verkligen en fin bild på henne, ovanlig för att vara hon!)

sen ville jag läsa i min yoga bok.,.. sweetie,,, ja han e ju för söt, uppenbarligen ville han med veta vad det stod i den, så jag fick läsa högt en stund... hihi... :) ingen aning om om han fatta. men ändå! var bara så cute :D

träna idag e det tänkt. gå på motivamuskel å sen ev på step om jag pallar.. får se hur de känns lite... funderade på å ta ett pass nu innan jag börja jobba, men tror jag skippar det. blir alldeles för stressigt..

ska ta å äta min apelsin jag skalat... hasta la vista, baby!
beställde ju från ellos. en byxa och en top från reebok som ja hitta på rea. (se bilder i tidigare inlägg) toppen är verkligen superskön!! lätt värt de 150:- jag betala. byxorna kunde varit liiite mindre. annars toppensnygga! eller e de jag som ínte har tillräckligt booty för att fylla ut, haha!

fan. inget tränat idag heller. är alltså inte bra. ont uí huvudet.igen. blir så trött. tror jag ska upp å läsa lite snart.

love //

chrisse =)


Desperate Hours      image127   (org.titel:Butterfly on a wheel)

ett par är påväg till mannens chef på middag. de lämnar deras dotter hemma med barnvakt. när de satt sig i bilen märker de att en man är i baksätet! vad vill han dem? i ett dygn ska denna man bestämma över parets liv, vad de ska göra, annars dör dottern...

Filmen får: CC ~ nja, väl int mer än ok. värsta vändningen  i handligen i slutet.... roligast var som sagt johannas (försökta) härming av pierce brosnans irländska :D 

 
Trångt i Kistan      image128     

bara titeln fick mig att skratta till. egentligen var nog inte denna filmen alldeles för dyr att producera...
hela släkten samlas när daniels far dör, och det visar sig att han har en hemlighet.
en kille tappar bort sin burk med piller som inte är huvudvärkstabletter, en man som är i rullstol är förbannad... en flippad släkt!

Filmem får: CCC+~ måste säga att den var undehållande! vi 4 satt å skratta hela tiden i princip. =)


sen var det en film på tv igår...


Hämden är ljuv      image129

sam är besatt att få tillbaks sin flickvän som efter ett hastigt avslut flyttar in hos en fransman. maggie gör allt för att hämnas på sin fd man... deras vägar möts,iom att deras respektive ex är tillsammans.... och de destämmer sig för att samarbeta för att deras förhållande ska ta slut så fort som möjligt.

Filmen får: CC ~ kärleksfilm. rolig lite ibland sådär. bättre finns.

varit på möte i morse, på jobbet.. om hur det blir (schemaändring) ... inte fick vi något schema för det, får det inte förrän nästa vecka visst... typiskt. det är ju det alla väntar på! så man kan planera livet lite mera än bara dag för dag... ska visst bli mycket förändringar. 100 schemaladga timmar/veckan ska visst bort. inte lite heller... !!

nu ni, nu har jag varit lite inpulsiv. har anmält mig två distanskurser om informatik.
en som är grundkurs vid namn "introduktion IT och etjänster"-7,5 hp . och en om "Informatik",grundkurs, även den distans,. fast den är med 30 hp poäng. se om man kommer med en av dem...
kommer bli kämpigt, men takterna är på 25 %, så de borde man väl klara, får prioritera bort lite tid från städandet å så ;)

ska komma bort från påläggen snart!!! :D

hmm, kanske borde börja plocka undan lite ... ma å pa  å broder kommer ju på besök idag, äta lite god mat å hemgjorda kanelbullar som mamma så snällt fixat till mig .. mums. så jag vet inte om det blir något tränat idag heller.. typiskt.

haft en tjejkväll här hos mig ikväll...
film,snack å treill oscar med trevligt sällskap!

nu när vi kom innanför dörren (hämtat ola å benny dä de var på fest, en BRA dit å köra..suck) så kommer neo. ola tar upp han i famnen, jag öppnar dörren. å säger "hej lillafisen" till oscar.
då säger ola: han e inte en sån,han är en stor kise" . lät så gulligt, men lite sludder i rösten... =)


image126

image123

image124

image125

visst e de för söta, Sweetie,Oscar (svart/vit) å Neo (den Svarta) =)


ja alltså man kan ju undra vad det är ibland. e de att man ska jobba å slita, föda barn, å bara vara glad med det lilla? eller ska man försöka uppfylla sina drömmar, och leva en dag i tagen?
jag är helt.... förrvirrad. jag känner att jag sitter fast, vet varken ut eller in, ska jag plugga nånting? eller hitta ett nytt jobb.. ? eller bara skita i allt?  

jag känne vekligen att jag bara skriver om tråkiga saker , jag vet, men jag kan itne hjälpa det, det är sånt som rör sig i mitt huvud.. om i inte gillar de så fine, jag har INTE tvingat er att läsa.
jag har bloggen för att jag gillar att vädra mina tankar, åsikter och lite annat småttit, så gillar någon inte de så please leave my blog. =)
det gick tungt idag. blev en knäckemacka iaf med lite te, som hade hunnit bli ljummet innan jag börja dricka på det. suck. har hunnit med lite nu på morgonen. tvättar sängkläderna,plockat undan papper, å disk,satt igång diskmaskinen (vad skulle man göra utan den?) .... plockat undan lite tvätt som var i torttumlaren å i en lase uppe i sovrummet... men nu tänker jag inte göra med. har ingen lust alls. ska börja jobba snart med. måste gå å göra mig iordning...snart....

känner mig trött på allt.jag trivs inte speciellt bra på mitt jobb, livet känns som om det står still. ska de göra de?
vill ju inte jobba i nån förbannad mataffär 4 the rest of my life. vill göra något vettigt. vet ju inte riktigt vad,eller hur jag ska ta tag i det. orkar ju inte riktigt. vet inte var jag ska hämta motivationen till detta nånstans. vet att jag har sätter alldeles för stor press på mig själv,sweetie säger det ofta. men jag kan inte sluta. å så blir man total nere sen, när man kommer på hur jobbigt allt är. att man känner sig rätt oduglit å patetiskt som tänker såhär... blir så jävla trött på mig själv. fuck.
image122
känns faktiskt helt normalt idag. imorse var de bara skit, ville försvinna från jordens yta, men nu så e de helt ok.
snart e maten klar. blir fläskfile m. strips å beanaisesås. gottit.
se om man får ner nån matbit.

schemabyte på mitt jobb. hört att de ska vara a lot of ändringar. blir ju mer och mer nervös. vecka 9 ska det börja gälla, men ska få de minst 1 månad innan dess... my god. tycker att de e bra som de e. inte för att ja tänklt stanna där the rest of my life. men ändå...

ändrat jobbpass imorgon- istället för att börja 9 å hålla på till 15.45 ska jag börja 12-18.30. suck.
å lördag blev de extra med. jag har ju inte rätt å säga nej, men man vill ju gärna vara ledig nångång,eller hur? =)

image121
soooooo adorable ! =)
och inte mår jag bättre av att ha rört på mig. mådde illa nästintill hela passet,fast jag försökte dricka vatten.  inte ett uns av rolighet. annars brukar jag gilla aerobics! men tänkte att jag får väl base mig skärpa mig och dansa på. ....

sweetie var sugen på pizza, så de beställdes hem. å nu mår ja illa. varför in i helvete skulle jag äta det för? fan,fan,fan,fan.
ja denna veckan blir det en person som inte verkar ha alla hästar i hagen,nämligen mr:

Thomas Cruise Mapother IV

image119

de flesta i världen vet dem denna man är. han föddes 1962 i new york. efter att ha fått mersmak av skådespeleri hoppade tom av sina präststudier vid 18 års ålder för att bli skådespelare. sitt geombrott kom i filmen "Top Gun"1986. (ja hur många ggr har man inte dreglat över honom i den filmen,haha!!)
i början av 1990 talet  var han med i en film som heter "Interview with the vampire-vampire chronicles" där brad pitt var motspelare. och det var då hans karriär tog riktig fart (enligt mig iaf).
med filmer som mission impossible och jerry maguire, är han en av världens mest betalda skådespelare,med en lön på ungefär 100 miljoner/film. inte dåligt!

image120

tom är gift med katie holmes (känd från serien dawsons creek), och tillsammans har de en dotter vid namn suri cruise. detta barnet skapade en otrolig mediahysteri när hon kom till världen. de talades om att hon hade peruk,var missbildad,att tom åt upp moderkakan,att katie inte fick skriva när hon födde mm mm... massa knasiga saker. vad är sant,mån tro?
han har ytterligare två adopterade barn,med nichole kidman.

ingen har väl undgått att tom är en av de mest troede scientoligerna i hollywood.

scientologi

Ordet Scientologi kommer från latinets scio vilket betyder "att veta (i detta ords fulla bemärkelse)", och det grekiska ordet logos som betyder "studium av". Ordagrant betyder det alltså "läran om vetandet".

I Scientologi refererar man till den andliga varelsen, personen själv, som en thetan.

Detta är en ny term, som skapats för att undvika varje förvirring rörande ordet "själ", vilket har givits så många andra definitioner utöver det ursprungliga begreppet. Ordet thetan har tagits från den grekiska symbolen eller bokstaven theta (θ), vilken länge tjänat som en symbol för tanke eller ande.

Thetanen är individen själv, inte hans kropp eller sinne.

Den primära metod, genom vilken Scientologins grundläggande sanningar tillämpas för att rehabilitera den mänskliga anden, kallas auditering.

Det är den centrala utövningen i Scientologi, och den levereras av en auditör (från det latinska ordet audire, "en som lyssnar").

vill ni veta mer, så kan ni ju alltid kika här,

en jädra maaassa sidor kan jag meddela :)

här visade han en av sina galna sidor med, haha.



finns hur mycket som helst om tom....
där man man vinna byxor. I really like par nr. 4 :) 

tävlingen hittar ni hos modeakutens blogg 

eller här,direktlänk till: tävlingen

image118
"åååååh...vafan e det?" tänker jag, innan jag hinner uppfatta att det är ringklockan som inger kl. 9.00. skallen känns helt borta, men kommer ju på att mitt paket från Farmacia skulle anlända idag. slänger på min moronrocken,hoppar i tofflorna och öppnar dörren. sama tjej som förra gången som står där med mitt paket. "idag hann jag nästan med" säger jag, och hon bara skrattar,och säger till mig att gå å sova igen... :D 
sitter här med den nya drickan. milk chocolate.den är helt ok.  tror dock inte den ska drickas på morgonen, innan smaklökarna kommit igång, eller om man inte är hungrig. för nu är det segt, har  knappt vaknat,... 



har ju svårt att äta frukost innan jag vaknat... eller nu på senare dagar har det varit segt över huvudtaget att äta någonting så... 
måste påminna mig själv om att skaffa mig en burk av maria med,nästan sluuuut nu... *blink,blink*


 
ingen lust till nånting. skriver mest så att ni få som läser min blogg vet att jag lever. haha.
hemsk dag. mår så kass. fråga mig inte varför,plz. bara är så.

puss å kram // chrissmiss
nu hände det .. nu har jag beställt från ellos. ett par träningsbyxor från reebok och en top , också från reebok. var sänkta priser på båda. letat efter en topp med innerbh lääänge nu. å byxor har jag med velat ha ett tag.

image115image116
ja man kan ju undra hur denna stackars tjejen egenligen mår. nästan varje dag kan man läsa om hur hon blir mer och mer utflippad. msn (för att nämna någon sida)  skriver titt som tätt om hennes påhitt. läste precis om henne där, om hur hon hamna på psykavdelningen på Cedar-sinai-sjukhuset. läs hela msn artikel här

image114
sexig var hon en gång i tiden...

på samma sjkhus har både nicole och christina fått sina barn. nicole och joel en dotter,harlow och christina och jordan en son vid namn max.  ... cute :)

innan jag körde in till stan tänkte jag igenom allt jag skulle göra. tre enkla saker:

lämna filmerna
köpa kattmat å sand
handla middag

så jag lugnt och fint å fixade kattsakerna och maten... körde hem, började på maten...skulle precis sätta mig ner för att ta det lugnt när jag ser filmerna på bordet. fan. bara hoppa in i bilen å köra in till stan igen. lagom frustrerande.

mitt paket har kommit från farmacia.cc
alltid trevligt :) var ju som sagt inte helt nöjd med produkten... hörde av mig till dem och frågade hur jag skulle göra om ja ville byta/skicka tillbaka. då sa de att jag likaväl kunde behålla den jag fått, så skickade de en ny sort helt utan extra kostnad. det kallar jag service :)
så på onsdag kommer den nya produkten,pro fx med milkschocolate smak...

och att installera den senaste internet explorer.7 var inte det lättaste heller. vilket krabb. men nu har jag den! allt med norton (som jag visst hade kvar i datorn,utan att veta det) ,toolbars å sånt var tvungen att tas bort. och norton ville verkligen inte försvinna, kontaktar kundtjänst, å får infon om att jag då måste gå in på felsäkert läge. när jag gjort de,funkade det alldeles utmärkt att ta bort skiten.

snart är maten klar. blir falukorv i ugn med äpple och lök, och homemade potatismos...



en låt jag inte vet varför jag gillar den, men nu har jag försökt slänga upp den men fungerar inte. så jag får väl nöja mig med att säga att det är westlife med låten something right. värsta popdängan. men fin e den! :)
började med 15 minuters uppvärmning,snabb gång med lutning och sista 5 minuter jogging.

sen styrkan,som var förljande:

rygg,övre(sitt,rodd): 3x10
bröst: 3x10
rygg,nedre(lyft): 3x15 med 5 kg vikt
rygg,övre: 3x10 (ok,missade 3 på ena reps)
mage,sidan: 2x10
mage (boll):4x20
biceps:3x10

måtte man märka resultat snart! in imorgon å köra andra muskelgrupper...
maria körde i princip samma som jag, damn girl, Im inpressed ;)
M & B har åkt hem. var för en stund sen. nu känner jag att jag är helt uttömd på energi. allt är frid och fröjd, så länge man har någonting att göra/tänka på. men nu, när man är här vid datorn, å sweetie spelar så... ja då blir jag sådär nere... kanske är jag bar trött. vad vet jag. får väl se hur jag mår imorgon...
suck. man kan ju inte hålla igång hela hela tiden.. eller?

såg två filmer iaf. Vacancy och The Nun

image112      image113

Vacancy
handlar om ett par som är påväg  hem (?) får problem med bilen och beslutar sig för att ta sig till närmsta ställe för att få hjälp att laga sin bil... hamnar på ett Motel,där de beslutar sig för att sova över på.. men de skulle de aldrig gjort..

Filmen får: CC ~ suck. inte lagt ner speciellt mkt cash på denna inte... 

The Nun däremot är mer välgjord. på en internatskola i europa är det några flickor som har en nunna som är övertygad om att för att rena sig från synd ska man lida och ha smärta. efter en händelse slutar det med att de dödar nunan. men efter 18 år kommer nunan tillbaka för att få sin hämd...

Filmen får: CCC+ ~ jäkla, vilken elak nuna, fast ett dumt slut.
shit pommes. dom skorna vill jag ha. sööööööta!!

tävlingen hitta jag hos : mariavuitton

image111

please give 'em 2 meee ;)
igår var vi hemma hos maria,jag,lina och kinga. en trevlig kväll med thaimat ( det bästa som finns!) å grönsaker stuk a la morötter,blomkål mm med dip. *mums* vi hade gett oss fan på å inte köpa hem godis. så med lite nötter så var det nyttig(are) snackbordet dukat.
efter vissa irritationsmoment så blev jag hemskjutsad av maria (vattendrickaren ;) ) kinga å lina stack ut...

pratade med min lilla mamma. stackaren, varit sjuk.. förkylning visst. inte roligt. å pappa, om du ska läsa här,så förväntar jag mig en kommentar någongång i framtiden ;) ;)

snart in till gymmet. köra styrka. :)
pust... körde kondition idag. blev
 
10 minuters uppvärmning med snabb gång

sedan

45 minuters "trailprogram". det är ett program som finns i vissa löpband, man kan ställa in vikt,tid,max lutning och max hastighet  så räknar programmet sedan ut hur passet ska se ut. lite gång i början,typ 1 minut,sen ökar det succesivt tills sista 4-5 minuterna där tempot trappas ner tills man går den sista minuten...(ungefär)
e riktigt jobbigt. men såå skönt när man e klar. satte maxhast. på 9.2 å max lut. på 4.0
vet inte om ni som läser tycker att de e så hemskt, men jag tyckte de! :)

ja de kan man ju fråga sig... det är inte mycket... känner mig lite mer normal nu än jag gjorde i morse. då var allt skitskit. ville bara sova. men efter träningspasset jag körde innan ikväll så e de någolunda ok. man fokuserar ju så mycket när man tränar, så då "hinner" man inte bli nere... då är det bara fokus,fokus,fokus! precis slängt i mig en halv tallrik fil,en knäckemacka,2 rågade msk keso med 2 persikohalvor. *love it!*  nu är jag mätt.

när jag kom hem från träningen hade jag ju tänkt å spela xbox. men de gick ju inte. sweetie hade uppenbarligen tagit med sig det hem till M & C ..suck. så nu "slöhalv-tittar" (?vilket ord de blev :P) jag på lets dance. inget man följer , är visst första avsnittet...

nehe,ska dra mig härifrån nu. pussar!

har inte det minsta lust att att jobba. mår inte bra idag (heller). ont i min mage å huvudet. känner mig riktigt gnällig idag. vill bara krypa ner i sängen och sova bort denna dagen. så man slipper allt.
har som sagt inte någon lust med någonting just nu. men man har väl inget val. sitter här och försöker få ner frukosten. blivit två tuggor på min smörgås, å någon klunk på mitt te ( som ändå var gott...blackberry-svart te)

bye bye

/chrisse
måndag:

uppvärmning 10 minuter löpband
rygg,nedre: 3x10
rygg,övre: 3x10 
ben,framsida: 3x10
ben,baksida: 3x10
arm,biceps: 3x10
arm,triceps: 2x10
mage (boll): 3x10
mage (maskin) 3x10
mage (sidorna): 3x10
axlar: 3x10

hann med nästan allt på 1 1/2 timme...


tisdag:

uppvärmning 10 minuter "stavgångmaskinen"
rumpa: 3x10
lår: 3x10
framsida ben: 3x10
arm,biceps: 3x10
arm,triceps: 3x10
mage (boll): 3x10
rygg,nedre: 3x10
bröst: 3x10
rygg(breda ryggmuskeln): 3x10

haha,skulle egentligen gått på yoga, men dde var ju bodybalance. å så träffa jag kinga som precis skulle börja träna..:)

jag e ju så dum ibland. åt 5 bitar godis (en krita,en kalleplutt,en chokladnougatgrej, en persika å en liten viol) å nu mår jag illa. kändes inte alls bra. varför äta godis när man är deppig? skälper mer än hjälper om man säger så...

se om jag ska träna. just nu har jag inte alls någon lust, varit helt off hela dagen.

å ja, jag är lite uttråkad, vet inte hur många gånger jag varit härinne idag..haha..

vilken bra leverans. beställde i söndags, fick det utanför dörren idag. paketet hade kommit till DHL i växjö redan igår, blev ju uppringd och fick bestämma en tid då de kunde leverera paketet. var supernyfiken på hur mitt pulver (isolate fx) skulle smaka. men vid 9 var jag alldeles för trött, så jag gick upp å satte mig i sängen med datorn i högsta hugg ;) steg upp vid 11... då blanda jag en shake me det nya proteinpulvret. uh. not good. men har å andra sidan läst att proteinpulver inte är så gott, men man kan ju hoppas ändå! så jag hitta tillslut ett forum där emäman tipsade om att man kunde döva smaken med lite  oboy. sagt och gjort. blev helt drickbart. man får tänka på hur bra de e för kroppen,proteinet hjälper ju kroppen att återhämta och bygga upp musklera...

ligger i soffan å bara tar det lilla lugna. inte sugen på att göra något alls. är så trött.tröt skulle kunna somna på en gång om jag bara blundade..fattar inte varför ja e så trött,hängig,seg,allmänt nere helt enkelt.. kan det vara för allt tråkigt man tänker på? måste försöka bli lite mer positiv,säger sweetie. men inte alltid det lättaste...

bara för rolighets skull kommer jag varje vecka skriva lite fakta/ha med bilder på en kändis. 
först ut är sockersöta:

Jessica Marie  Alba

image101

Denna sjukt snygga tjej är 26 år och är förlovad med Cash Warren. 1993 gjorde hon sin debut i filmen Camp Nowhere. året efter var hon med i en tv-serie för nickelodion som hette  " the secret world of alex mack" . denna rollen fick hon tack vare sitt vackra hår! samma år fick hon rollen som "maya" i den populära serien "flipper".
Men det stora genombrottet kom 2000 då hon spelade huvudpersonen i tv-serien "dark angel".

image102

Jessica har prytt många tidningars framsidor. för att nämna några: varity fair,cosmopolitan,teen magazine...
har även bla. blivit nominerad till #1, "världens sexigaste" I FHM i norje, blivit #3 (efter angelina å brad) på E!s "101 sexiest bodies"´

image104


När hon inte är på filminspelningar, PR,intervjuer mm passar hon på att umgås med vänner och familjen och gå promenader med sina två hundar nancy och sid.
de senaste filmerna J.alba deltagit i är:

Honey(2003): en väldigt bra dansfilm!
Sin City(2005): annorlunda filmstil. thriller,action. image105

Fantastic Four(2005): om fyra personer som får superkrafter.

4: RIse of the silver surfer(2007)

Good Luck Chuck(2007)

åh suck. steg upp vid halv 8,tänkte bäst man stiger upp lite tidigare, så man hinner göra vid färsen annars blir det ju fördärvad, å det är ju dumt. så jag klär på mig,fixar färsen,tar ut tvätt som jag glömde i maskinen igår... sen precis innan jag ska fixa frukost kommer jag på följande. att det är tisdag å då börjar ju inte jag förrän kl 10! så jag tar mig friheten att slänga mig i soffan å nana en liten stund till, till lite innan 9 :) så nu sitter jag här å äter frukost.

image100
                                                  en styck neo som sover gott på olas mage....

  • Träna (blir styrka & kondition)
  • In på arb.förmedlingen å hämta årsanmälan-blankett
  • Lämna böcker på bibblo
  • Handla
  • Tvätta
  • Städa undan lite
  • Laga middag

när jag gjort allt detta förtjänar jag att få ta de lugnt å läsa lite i min bok (stieg larsson-flickan som lekte med elden)

igår beställde jag ett rent vassleproteinpulver. med smak vanilj (har jag för mig..elelr va de choklad? =) ) från farmacia.cc
billgt var det! 109:- (+frakt 49:-) för 750 g. som ska räcka till ca 25 drinkar. jag kommer ju ta efter träningen, så se hur länge den varar.

ska dricka upp min shake nu. sen. in å börja dagen på gymmet! ciao!

ps:cat, jag vet får se när jag hinner testa receptet,är det starkt? hette ju "het". tycker inte om stark mat! :)

igår snöade de endel här. fy. vill inte att det ska vara vinter mer. blir så deprimerad när det är mörkt....
man orkar ju inte göra nånting i princip. man gör de man måste, typ jobba å äta. men från å med imorgon så måste jag skärpa mig. blir ju "vanlig" vecka igen. så det första man ska göra e å träna lite styrka. ska köra hela kroppen hur lång tid det än tar, å kondition minst 30 minuter. sen på kvällen blir det box pass å ev body jam om jag känner för det. hehe, blir endel, men man får väl starta ordenligt nu! så man kommer igång igen. fy,känner att man sunkat ner sig nu under jul/nyår. all mat,dryck,diverse onyttigheter.... 
funderar på å köpa en detox-kur. rensa kroppen från alla slaggprodukter. se vad det kostar, en runda in på hälsokostaffäen å checka... 

M & B var här en runda igår. vi käka lite mat å titta på film, på våran snygga projektor ;) 
blev följande filmer: 


Until Death      image85

Anthony Lowe är en missbrukande kriminlapolis. Efter ett misslyckat uppdrag försvinner allt som har med fallet att göra. När Anthony ( Van Damme ) senare vaknar upp ur sin koma, som han hamnat i efter en närkamp med den misstänkte,gör han allt för att hitta den misstänkte och reda upp sitt förflutna.

Filmen får: CCC ~ helt ok film, bra om man gillar denna typ av filmkategori.


Framed for Murder      image86

Efter att blivit dömd för ett brott får June sitta i fängelse i 8 år. När hon kommer ut så börjar hon omedelbart leta efter bevis på sin oskuld. När hon än en gång inser att någon vill sätta dit henne för mord, börjar hon inse att det är någon som känner henne väl, som vill henne illa.. .

Filmen får: CC+ ~ nja, lite den bästa. lite B ibland. och förutsägbar...


mellan, och efter filmerna, spelade vi COD4 alla fyra. å oj vad det var svårt å hålla koll på alla! mycket skratt å skrik, satt flera timmar å spela de... :D

sen på natten,närmare morgonen ringer telefonen. då är det olas syster Anna, som berättar att hon äntligen  fått de lilla livet. blev en flicka. jättesöt! hon skicka mms, så vi fick se! roligt roligt!
fan alltså. mitt huvud vill inte som jag vill. ont i det... lixom dunkar lite å sen varierar de styrka bakom ögonen å upp mot pannan... nu känns det visserligen ok, men innan idag var det lite jobbigt... så jag har inte tränat idag. eller igår. då mådde jag verkligen kass.. men blev ju som sagt lite bättre av de braiga sakerna som jag skrev om i gårdagens inlägg... :) min kontroll e så fin...hihi ! så nu kommer de spelas en hel del. bara få hem lite spel så löser de sig..

jobbat idag med. som vanligt. snacka om att det var dött idag. hur lugnt som helst. antaglien är det för att folk inte har så mkt pengar nu efter jul å nyår. menar, det är ju tyävrr inte så bra så att man kan köpa,köpa,köpa utan att bry sig, utan att tänka på hur mkt man har kvar. tyvärr.  hade ju varit underbart om man bara kunde gå in i en affär å sen köpt det man lelat ha utan att ens tänka en tanke på hur mycket de kostade. underbart.

image84

snacka om fett. när jag kom hem från jobbet så sa älskligen att han hade tre bra nyheter.
den första var:

att min suveränt snygga xbox kontroll i kulören Pink har kommit

att det, i liten skala kanske finns nya möjligheter för mig inom jobb ( kommer berättas senare om det visar sig bli något inom den fronten, vil inte hoppas för mkt )

att det fanns möjlighet till ett bra ( enligt honom ) tv köp.  (om jag gick med på å skaffa hem de..)

så då börja han berätta om denna fantastiska tv. eller tv å tv, var ju en projektor med en duk på 92 tum!   så efter mkt om och men går jag med på detta, så han sticker bums iväg ( så snabb e de inte ofta man ser honom ) å hämtar hem de hela...kan ni fatta vilja spelmöjligheter det finns... ? =) känner att jag inom snar framtid kommer vara så såld på å spela xbox,haha!ska bara skaffa hem lite fler spel. någon som kan ge tips? jag gillar typ spel som tomb raider ( var iaf kul på PS ), need for speed å sånt... bilar e roligt! kirg är jag inte så mkt för, men ett jag kan tänka mig å lära mig att spela är "Call of Duty IIII - modern warfair" ( så man kan slå sweetie, å för att de kan vara roligt också! )

nu har ja kommit igång igen. idag har jag kört  snabb gång på löpband ca 45 minuter och efter det blev det Cirkelträning, som består av olika stationer där man är i 45 sekunder å så går man runt. man tränar ben,armar,mage, lite flås, och stabilitet. kommer tränas om! 
var rätt trött när vi var klara å lite illamående. kinga såg lite trött ut hon med... haha. man känner direkt när man  inte tränat på länge. men de ska bli ändring på detta nu. jul å nyår e ju över, så nu finns de inte så mkt som kan stoppa en,hihi :D  men frågan e ändå varför illamåendet kom sådär mitt i passet... drack en shake vid 16.00. stack å gick på bandet vid 17, å då kände jag ingenting...

kom hem efter 19, å lagade mat. det blev kokt potatis och sen en egenpåhittad historia som var strimlad kassler,färsk champinjon och broccoli som varit  i stuvning som häldes på å lite riven ost ovanpå. mkt gott om jag själv får säga de ;)

ska äta lite fruksallad nu. sleep well!

när jag var på jobbet så såg jag att de snöade.. FY. vill inte alls ha någon snö. ... visst de e jättefint, så länge de ligger vitt å fint på maken...men sen efter ett tag så blir de så slaskigt å hemskt! å kallt e de med här idag,tycker jag. har frusit hela dagen, fast jag varit inomhus hela tiden.

hade ju inventering på jobbet. å jag hamna i charkkylen. fy fan säger jag bara,stå i kyla i typ 5 timmar. inte så roligt. å den e rätt lång, å fullproppad med varor.... sista timmen fattade väl chefen att ja inte hann med riktigt, så fick lite hjälp ..

det är alltid trevligt å titta i brevlådan å se att det dimpit ner två tidningar i lådan, en veckorevy å en Iform gratisnr (locka kunder) blev rätt rädd där ett tag, tänkte vad har jag nu beställt från internet ;)..hihi..

var på en riktigt lyckad fest igår... :D var ju ute hos johanna å jocke.. åt såå god mat, fläskfile m potatisgratäng å sallad *mumsmums* å jordgubbsmousse till efterrätt med lite riven vit choklad ovanpå. bara smälte i munnen :P
å så drack vi ju slabedask. shit, de e farligt gott...  
tiden bara sprang iväg... vi var inte hemma förrän närmare 5 imorse...*ops*

image76

så idag blir de lugna puckar. tittat på "ronja rövardotter" som gick på 4:an. orkar inte se något så man måste tänka...jobbigt jue! ;)
å ola spelar. suprise!! eller inte. knasiga karla, som bara ska spela hela tiden...
å paula berätta igår att hon fastnat för halo 3 ... funderar på å skaffa de, uppenbarligen va de väldigt skoj! hehe, nu när jag snart ska gå min rosa Xbox kontroll... beställde från cdon.com 

image78   Läcker va? :)