= sista veckan...känns tungt redan när man tänker på att man ska till jobbet igen nästa vecka. Ska passa på att njuta av denna veckan så mycket som möjligt. Så idag ska vi till kristianstad och shoppa liiiiite och imorgon bär det av till gotland.  Har va´rit där en gång och det var typ när jag var 7-8 år- så med andra ord kommer man inte ihåg jättemycket.
Givetvis blir det med hojen då det är sjukt mycket billigare transportmedel.

Mina utslag i ansiktet är itne borta än- snacka om att man känner sig ful. Bara man har en finne tycker jag att man ser hemsk ut och detta är oerhört mycket värre. Är bara på höger sida med. Kan täcka lite med luggen iallafall.

sjukt roliga tider !

Ska nu göra det sista innan man åker iväg.

Puss mina goingar!

Efter det att jag bränt mig åkte ja på värsta utslagen på pannan. Ungefär vad man behövde. Eller inte!!
Blivit massa ruvor nu som är svåra att inte pilla på...

Jag å Baby har varit i Lindesberg hos syster och bror och resterande av min familj var där med. Mycket mysigt.
Kastar up bilder när jag kommer hem. :) Är nämligen på Tärnö ännu. Varit här sen i fredags eftermiddag med P å A som trevligt sällskap.
A och hennes kille C var med här igår en stund. Henne har man inte träffat på evigheter! Så skoj!

Ska slänga mig i solen nu bredvid P. :)

Puss
Ja jag har då lyckats bränna mig i ansiktet,vilket ALDRIG hänt tidigare typ. Helt sinnes hur det sticker i nyllet...
Men ja får väl skylla mig själv som somnade i solstolen liite för länge.



Såg ett klipp på nätet om en tjej som skulle tatuera in 3 stjärnor i ansiktet. Istället fick hon 53 stycken. Taskigt läge or what. Ajajaj... Så hon har stämt tatueraren på 10 000 dollar tro jag de var..
Inte så mycket men ändå.



Hej lilla blogg! =)

Torsdag idag. Vet ni vad det innebär för mig? Jobbar idag och imorgon (midsommarafton) sen ta mig i tusan har jag semester i 2 veckor ! Helt underbart. Hoppas bara på bättre väder än idag då va. Riktigt jävla sur e jag,då det regnar ute.
VILL HA SOOOL!

Tränat måndag och onsdag denna veckan. In en liten runda idag med innan jobbet. Min rygg har börjat göra så ont som förr så det är att bita ihop och åka in och träna musklerna. Vet att det hjälper då när jag tränade 4-5 ggr/v så var det nästintill helt borta och skulle säkert försvunnit om man då inte blivit sjuk och tappat lusten för träningen. Men nya tag e det nu!


                                                                          Generation fett-Donna 280kg.
           
På tvn igår visades ännu ett avsnitt av "generation fett". Har ni sett de? Det är så sjukt.En kvinna i typ 40 års åldern (?) vägde någonstans 280. Hennes mål var att GÅ UPP till typ 400 kg! Vad är det för mål?! Fattar hon inte att hon kommer dö om hon fortsätter. Uppenbarligen inte.
Hennes äldste son tyckte att det typ var ok- vilket gör mig fundersam. Han får hjälpa sin mamma med allt.- Städa,diska,handla,ta hand om lilla syster mm. Vilket inte känns som sådär vanliga sysslor för en 12-14 åring. Visst lite kan man hjälpa till men inte bara för att mamma vill gå upp i vikt. Hennes man är också hennes fotograf. Paret publicerar bilder på henne på en internet sida där tusentals sk feeders beundrar hennes fettma. Och skickar mat och pengar så hon kan äta ännu mer. Så man kan säga att hennes levebröd är att äta typ dygnet runt. Och inte lite heller. Ni skulle sett vilka otroliga mängder människan stoppar i sig!! Säg vad ni vill men jag tycker inte att det är normalt. Hon erkände ju iof att hon var beroende av mat. Och att ha en man som stoppar i henne mer gör ju inte saken lättare.
Tror programmet går på tv3. By the way.


Bar Rafaeli - Leo Ds tjej. Sjukt snygg.Henne är det inte synd om :)

Och jag som har ångest över sommarformen. Snart måste man ta på sig bikinin. AAAH!.

I fredags hade jag å min O lite myskväll med film,chips och köpmat. Kikade på de två ovan nämda. Först ut här blir:


Taken      Action/Thriller

Förre detta CIA agenten Bryans dotter blir kidnappad när hon och hennes väninna är i Paris på semester.
Bryan lyckas via telefon med sin dotter höra hela kidnappnigsprocessen. Detta blir en snabb jakt på dottern innan hon försvinner in i prostitutionens värld och inte kan spåras mer. Han har 96 timmar på sig att hitta Kim och han gör precis allt för att hinna.

Filmen får: CCCC ~ Taken är en film som berör. För även om den inte är sann så kan mna tänka att sådana här saker säkert finns och händer i verkligheten. Luc Besson och Robert Mark Kamen har gjort ett bra jobb.


Valkyria      Krigsfilm/Action


Tom Cruise spelar den krigsskadade Claus von Stauffenberg. Efter återkomsten från afrika bestämmer sig Claus för att gå med i tysklands motståndsrörelsen mot Hitler. Ett antal olika incidenter inträffar och det gör att Stauffenberg får en central roll i operation Valkyria. Det innebär att det blir han som måste mörda Hitler. Filmen är baserad på verkliga händelser.

Filmen får: CC+ ~  Man vet ju hur filmen slutar redan när man satt i gång den. Synd att de inte lyckades,då hade tyskland räddats fortare. Tom Cruise.. jag tycker inte han passar som tysk soldat. Men han imponerar lite i början genom att snacka tyska... om det nu är han vill säga,vilket det låter som.

USCH. Känner inte alls för att jobba idag... börjar 7.45-18. Ännu en dag som kommer spenderas inom Icaväggarna.
Ikväll ska jag inte göra ett dugg. Osocialisera mig. Glo på serier= Ture Blood & kanske Fringe på datorn och bara vara. O ska till M och dricka alkohol så jag har tha hus för mig själv. 

 TTYS =)
 Bolt      Animerad Komedi

Hunden Bolt är en stor stjärna i djurvärlden. Med sina superkrafter och sin oerhörda passion till sin husse Penny är han en folkkär hjälte.Bolt kan allt. Hans liv består i att rädda Penny och bekämpa skurkar. Och på nätterna sover han ensam i sin husvagn. Av en olyckshändelse kommer han bort från sitt lyxliv och tillvaron blir sig inte lik. Bolt tror han är superhunden även i den riktiga världen,den värld som han aldrig upplevt förr. Klarar han av att rädda Penny utan superkrafter?

Filmen får: CCC ~ En väldigt söt Disney film. Bolt o co är hur söta som helst. Handlingen är klassisk. Men ändå är det något som fattas för att denna film ska bli riktigt bra.


KillShot      Thriller/Action

Carmen och Wayne tvingas fly sina liv för att de blivit vittne till ett brott. Med identitetsbyten hoppas de slippa undan sina förföljare.
Den galna killen och den vana yrkesmördaren "Blackbird" letar efter Carmen och Wayne för att döda dem. Man ska aldrig lämna vittnen efter sig vid ett brott.

Filmen får: CC+ ~ Nja jag gillar inte Mickey Rourke något vidare. Han e rätt B när han försöker göra sig cool. Handlingen är väl ok,men man stör sig på den galna killen heeela tiden. Eller jag o O gjorde de iaf.

Sex. Kärlek. Bråk. True Bloods första avsnitt innehåller allt trevligt i första avsnittet. Snygga vältränade killar och vampyrer.





Ja lite knasiga vampyrljud har de kastat in som känns onödigt iochförsig.

Ska kolla andra avsnittet nu.


Update 10 timmar senare..:
Kollat en massa avsnitt, and I like what I see. Mycket bra serie i min smak. Endel småsaker kan man ju störa sig på men allt igenom är
det en spännande liten serie... :)!

Ja så mycket som det regnar ute skulle man kunna tro de!


(skit med... en annons... wahteva)

L har skrivit ett helt inlägg till mig om bra vampyrfilmer/serier. SÅ NAJS!!

Kommer shoppa ihjäl mig. Och True Blood är först i kvarn att införskaffa. Vill ha dem på dvd med...


Animation3.gif image by commentsjunkie

Har sett alla avsnitten på säsong 1. Läs mer om det i mitt tidigare inlägg om programmet.

J ringde innan och frågade en kul sak som jag givetvis hänger med på såsmåningom! :) Tell u more 'bout that later!

Ska mysa med min O nu.

TTYL :D
Igår planerad jag att göra endel idag. Men min livsenergi har varit i botten idag,sämre än på länge. Så har bara suttit och kollat på "Paris New Bff" typ några timmar. Och lagat lite mat.



Sitter kvar i soffan resten av dagen med.

Alkohol ska intas senare i eftermiddag. :)



Blir ju lite vin och så med givetvis.



Sitter här i min ensamhet med en god glass. Känner mig som ett barn men kan man väl få göra ibland?


I natt har jag drömt om min twilight box.Vill ha den nu och inte om sådär 2 veckor...
Å på tal om det.. måste ju lämna filmen för en viss liten dam vid namn Lina var lataste i världen och orkade inte göra det igår... och hon bor max 5 min därifrån.Så nu får jag snällt lämna den....

L och jag kikade på filmen Twilight.

Twilight   Twilight - DVD - Film   Romantik/Action/Drama

Efter att Bellas mamma träffat en ny man i bestämmer Bella sig för att flytta till sin pappa. Han bor i en stad med ca 3000 invänare och i staden händer inte speciellt mycket. Så när Bella börjar skolan så blir hon genast uppmärksammad och alla vill vara med henne. Edward är en kille som fångar Bellas uppmärksamhet. Hon kan inte sluta titta på honom, och han kan knappt slita sin blick från hennes. De börjar lära känna varandra och hon förstår fort att Edward inte är som andra killar hon träffat. Han är nämligen en vampyr.

Flmen får: CCCCC+ ~ Fullkomligt Älskar denna film. Vampyrer har jag ju en speciell kärlek för.  Men slutet. Bite me vad IRRITERANDE.  Mycket snack har det varit om denna film och jag fattar varför.


Så nu har jag gjort något helt galet. Köpt hem den snyggaste boxen med alla 4 twilight böckerna. På engelska De ni!


 

.. är festen i full gång. Sweetie å J har redan korkat upp... B kommer väl med och då sätter väl han med igång..
De ska ju till SRF (såklart!)



Nästa år ska jag me ha biljett är de tänkt! :)



Hennes reality såpa har börjat sändas på tv. Där hon ska hitta en ny BFF. Några tjejer och en två(missade att Ouch eller va han nu heter var en kille haha!) killar  flyttar in i hennes "dollhouse" där de får bo och leva tillsammans och träffa Paris för att bli hennes nya vän.Missade det när det gick häromdagen,men alla avsnitt kan man hitta och kolla på MTV.COM





update:

Sett två avsnitt. Av någon anledningn gillar jag sånt här skit, Har alltid gjort. Kanske för att man slipper tänka...



update igen:

Har sett hela säsongen Rätt person vann ,.. Om man jämför de tjejerna som var kvar i slutet. En brud gjorde ju inget annat än att lipa- lite väl despo va... "vad ska jag göra utan Paris i mitt liv?" hysteri som den tjejen hade är inte riktigt normalt. I början av tävligen tycjte jag hon verkade söt, men sen blev de ju hemskt. Vilken brud.
Aja unda om vinnaren och Paris e vänner ännu.. Får väl börja kika på säsong 2 med, haha!
 Att idag är jag ARG. För min karl,B å J sitter ute och dricker pilsner och ska till Sweden Rock. Jag vill med dit,inte jobba i eftermiddag...eller imorgon.
Så jag ska springa en runda så jag blir av med agressionen är det tänkt. I solen :)

Varit duktig o tagit mig in till gymmet.
Rygg och axlar blev det. Känns väldans bra måste jag säga! :)

Sitter och knaprar i mig home made kycklingsallad och en macka innan jag ska till att träffa Paula. Vi ska traska en promenad är det tänkt och blahblahblahaaa innan jag börjar jobba 16.30.

Kastar en 2 gamla låtar som jag diggar än

Mariah Carey feat Busta Rhymes


Sean Paul feat Blu Cantrel
Kikade precis på trailern som visas på bloggeses förstasida.
Den verkade lite creepy. Men den är väl säkert som alla andra filmer,alldeles för lätt att genomskåda om vad som komma skall.



Hade premiär 30 maj i USA. Se hur lång tid den tar på sig för att komma hit.
Efter alla dagens "måsten" har jag nu tagit mig friheten att få ligga och sola mig. Blandat ,mig en shake och förberett huden med solskyddsfaktor. Duktigt va? =)




När jag orkar sen blir det att döda ogräs med ättika. Rensat och tycker inte att de behöer koma igen på et tag de där jobbiga ,fula sakerna som fördärvar rabatt och stengång...

Vad händer annars da? Inte mycket faktiskt. Glodde lite på Shaft på tvn igår,men den filmen är... ja den går bort efter ett tag blir lite väl mycket svordomar. Men Christian Bale e grann som vanligt. *flin*



Tycker ändå hans bästa roll är i American Psycho. Varför vet jag inte. Kanske för at han spelar så störd så bra.... Haha.
Och e så snygg där :)


Nu har dessa två gjort ett samarbete.

Kanye West feat Rihanna


Ett annat samarbete som förvånar är denna nytappning/hyllning till MJs Thriller skiva..

Akon feat Michael Jackson



Alla rappers gillar att göra samarbeten,kanske för att lyfta sina egna karriärer. Och by the way, TI kommer inte tillbaka på ett tag då han spenderar 1 eller 2 år på kåken för vapeninnehav.

Dj Khaled feat  Akon &TI



Ett oväntat arbete tillsammans med den svenska stjärnan Robyn och "doggen". Kunde ine hitta en video.

Snoop Dogg feat Robyn