Igår var det visst en av Sveriges somrigaste firar dagar. firandet av Midsommar såklart!
Blev god mat,trevligt sällskap. Och givetvis lekar som togs på det största blodigaste allvaret. Jag blev utvalt teamledare för lag Väst. Och när de inte kom ihåg vad jag hette (eller inte ville fatta) så blev jag sedan hela kvällen kallad Kisse  - vilket ju egentligen var rätt sött :)
Så fick välja mina lagmedlemmar med stort allvar och tycker vi blev ett bra gäng. O hamnade i ett annat lag då man inte fick ha sin partner i samma lag.
Lekarna bestod i att äta godissnöre snabbt som fan, åka i skottkära genom en bana, fotbollsbana osv. Svårt men kul!
Dessvärre kom vi sist mitt lag, men skam den som ger sig! Alla lag fick pris, och vi fick ett varsitt läppsyl (bra för en beroende som mig) och så fick jag sånna där piggar som man har golfbollen på,ni vet de där vita sakerna man har i gräset som lyfter upp bollen... vad jag nu ska med dem till,spelar ALDRIG golf, haha!

Sen blev det jordgubbsbakelse som jag å sis fixa ihop (mums!) och efteråt så samlades vi alla yngre förmågor och spelade ölspelet. Ni vet de där med massa regler. man tar ett kort, får ex. en dam som betyder "vattenfall" osv. Ojoj, endel hade svååårt med reglerna alltså och man fick sig många skratt under kvällen! :D
Kom väl igång rätt bra där ett tag och vi satte oss sedan vid brasan som var tänd och sjöng liie olika låtar med gitarrakompangemang. Mysigt och bara sitta vid elden mitt i natten med härligt sällskap och människan man älskar mest. <3

Men idag har det varit den värsta dagen på... ja jag minns inte hur längesedan det var jag hade såhär ont...
Ibland när jag dricker alkohol så mår jag helt ok dagen efter, men idag...cheez! Legat i fosterställning i båten ungefär hela dagen. Har haft så ont i magen, inte kunnat röra mig typ. Så vilat,vilat och  vilat, och kändes som om man bara  skulle dö. Fan så hemskt. Nu sitter man iallafall ute, magen gör ont, men fått en magsårstablett iallafall, Lozec och druckit en actimel. Känns bättre, men gör lite ont än. Inte ätit något ännu, vet inte när jag vågar mig på den utmaningen... Snart förhoppningsvis...

 

Ätit en tunnbrödsmackan. Och min mage vill helst kasta upp den. Usch för magont... Tror jag ska vila nu...

Innan man vet ordet av det så är det eftermiddag och älsklingen är i duschen.
Snart beger vi oss mot Mulö. DÄr ska vi spendera några dagar,fira midsommar och bara chilla nu när han med börjat sin semester. Lovely!
Hoppas bara på fint väder, som idag så kanske man lyckas på lite färg med på sin bleka kropp ;)

Handlat idag igen. Glömde ju lite igår+behövde kompletera, så hade sällskap av "Sis". Haha, tur hon var med annars hade jag inte hittat det jag behövde ;) !



Lånat en klänning med. En vit sak. Får väl se om man inte lyckas spilla på den imorgon med typ jordgubbar eller rödvin eller något annat hemskt... Skulle inte förvåna mig å andra sidan.

Kom på en sak. Kommer ju ha internet ute på sjön med. :) Så om ni har tur orkar jag sätta på den och skriva en rad!

Försöker få ner True Blood  säsong 3s avsnitt 1 & 2.   Får väl se om det kan lyckas... Klart! VILL SE. Vet dock inte när jag ska hinna...
Har varit lite seg eller så har jag bara drabbats av demens, för detta är ju viktigt att se (iallafall i mitt liv).



Och jag är så nära att beställa böcker igen. Jävla L som har införskaffat alla böckerna i Vampire Diaries. Detta gör mig grymt avundsjuk så inom snar framtid måste de också stå på min hylla. Jag försökte köpa dem igår av henne för 100 kr men det ville hon ju inte gå med på. Konstigt tycker jag.

Nej, kan inte låta bli. Det kostar ju endast 291:- för allihopa. Billigt tycker jag. Måste ju läsa något på semestern. Har visserligen den allra första utgåvan som kom på 90 talet av de 4 första böckerna, men har inte läst de 2 sista. Så snart är dessa framme hos mig:



Har alla sovit gott,tro? :)

Idag blir det lite att göra, handla det sista innan vi ska ut på sjön imorgon (dvs Midsommar firandet,fredag) packa in alla saker i segelbåten och hänga upp tvätt...
Sådär lagom spännande med andra ord.



Dock har vi inte lärt oss segla och inte har vi heller satt dit något storsegel, så inte vet vi om detta med segelbåt är något för oss än. Min kära sambo ska fjäska för en på ön som han känner lite att hjälpa oss sätta dit det stora seglet och kanske åka en runda så vi kan kolla läget, hur det funkar. Kan ju vara bra! :)

Nu när jag sitter här så ser jag min lapp om jobbet, lyftteknik genomgång... står den 22/6. Har hela tiden trott det var idag, men faaaaaaan!! Var ju igår förmiddag. Jobbigt eller vad!! Får fråga L om det är något viktigt.... FAN!
Vadå att jag stör mig på mig själv, varit bomsäker på att det var idag! ååååååh, så stööörigt!!

Och så var denna förmiddagen fördärvad. Skit.
Jag älskar ju denna lilla söta kisemisse.
Hitttade bilder där lilla kitty är "utklädd" till olika andra film/serie karaktärer.



Hur sött är inte detta så säg? :D
På facebook hade de en tävlig som jag var med i.
Med lite tur så vann jag !
Så om några dagar kommer detta söta halsband hem till mig :)!


Candied Poison

Köpte hem endel fint därifrån för ett tag sedan som var jättesött! Dock gör hon små upplagor av alla smycken så det jag köpte hem är jag rätt ensam om. 2 halsband,ett par örhängen och ett rosett hårspänne. :)

I lördags var vi på bröllop. Ack så fint det var. :)!
Lite bilder då:


Den vackra bruden och en helt fab klänning :)!


Lyckligt gifta!


Han visar minsann kärlek ibland, min karl ;)! <3


Anna och Marcus :)

Mer bilder finns på FB för mina vänner att se :)

Dagen har varit härlig i sällskap med fina J :) Traskat runt på stan i olika affärer och njutit av den fin fina solen. *like*
Vi tog med mat och åt vid vägga. Superfint :) Men tyvärr så blåste det så det var inte så kul...
Lyckades tillochmed fickpakera. Jag är helt värdelös på det... Med liiite assistans av J så gick det. Snabbare än jag trodde, jojo minsann!

Dagen känns bättre än igår, jag vet att mitt förra inlägg kanske var i det värsta lagret, men så är det. Allt kan inte vara i topp hela tiden eller hur....?

Dags för Fringe, säs 2 på tv. JIPPIE!
Ibland förtår jag inte hur saker och ting fungerar. Hur kan man vara så lika men ändå så olika?
Vad har gjort att du hamnat där du är idag och jag är där jag är. Vet inte hur eller om man kan nå dig.
Livets vägar kan man inte förutse men man kan iallafall försöka göra det bästa av livet. Även när man tycker att allt är skit så är det inte det. Inte precis allt är på havets botten.
Varje dag tänker jag på saker som jag vet att jag inte kan styra över eller saker jag inte vet hur man kan åtgärda. Det gör ont ibland, sväljer undan tårarna så att inte någon ska se hur det egentligen är. Inte ens de närmaste vet hur mycket jag lider när det är som värst.
Vad kan man göra för att det ska bli lättare är en fråga som jag inte vet hur jag ska kunna svara på. Man vänder på saker och vrider dem i huvudet till man inser att nej, jag löser inte detta idag heller, eller förmodligen aldrig.
Jag skulle vilja ha ett svar,svart på vitt, att ok så här gör du för att det ska bli bra, att det ska lösa sig, så du slipper ha ont i själen och hjärtat.



Vill bara gråta men vet samtidigt att det inte hjälper. Bara bita ihop och gilla läget, att det faktiskt inte är upp till mig, utan dig. Vi är så långt borta, två helt olika universum.
Jag älskar dig, du är mitt kött och blod men samtidigt blir jag så arg över att du gör så här. Varför? Varför försöker du inte? Har du tappat allt som heter livsgnista?
Tro mig, jag vet. Inte varit där du är men jag vet då jag själv varit påväg åt samma håll i livet men mirakulöst lyckats ta mig till en bättre plats. Men har fått jobba på att komma hit,det är inte gratis. Någonstans inom mig kände jag att jag var värd det. Värd något mer i livet än skiten. Jag kämpar varje dag för att upprättahålla min tro på mig själv, att inte tappa greppet även när det är diffust.
Önskar att man kunde hjälpa dig. Jag är en svag människa men försöker hjälpa dem du glömmer bort bryr sig om dig. Vill bara att du ska leva ett bra liv. Är du nöjd med ditt liv?

Det finns människor som bryr sig och du vet det, men vem vet hur länge de orkar? Nästan varje dag hör jag och ser en människa bryta ner mer och mer ihop pga av det du faktiskt gör, utan att tänka dig för.
Stanna upp,fundera. Så svårt är det inte. Alla kan det vet jag. Bara om man vill. Men det är bara du och ingen annan som vet när det är dags.

Jag vet att vi aldrig har haft någon bra relation, kanske för att vi är så väldigt olika. Som natt och dag.
Och nu känns det försent att reparera den skadan.
Jag vet inte vad jag kan göra. Tror inte det hade hjälpt ändå.
Känner mig värdelös därför att jag inte förstår hur du har det.




En lite galen bild bjuder jag på idag, haha, why did I do this?! XD
Kolla mina örhängen, coola va?

Guuuuuu' så kallt det var att jobba igår..GALET. 3 Hoods och 2 linnen hjälpte inte heller för att värma. Cappuccinon hjälpte typ... 5 minuter. Stackars mig ! ;)

Ja och så såg man GnR ifrån jobbtältet. Var ALOT of People där... Men många gick när man hörde hur han sjöng. Visst han körde några goingar till låtar (aka sweet child of mine, november rain osv) men det kunde inte hjälpas att det ändå inte blev som man förväntat sig. De blandade i en massa skit, 007, rosa pantern. SAY WHAT liksom!?!?

Så ledsen i ögat så det är inte sant.... jag som älskar GnR. Fan med.
Aja... He's to old for thee shit helt enkelt. Gilla läget. Han har nog pengar så det räcker och blir över den där mannen... eller har han knarkat upp dem?
Credd till gitarristen Tommy. Han spela ju bra som fan den killen.

På den gamla goda tiden, innan jag typ fanns till eller var planerad var den tid han hade sin tid, den där Axl.





Fan så bra de var igår, L å jag rockade lite hell på deras konstert!
Blev lagom alkoholiserad igår, så idag känns det bra. Träffade mycket trevligt folk, fan alltså så kul de var!
Säger bara popcorn regn, haha! <3


Mitt å Ls vackra konstverk :)


Laddade för en KUL KVÄLL! (som det såklart blev med!)


Yeah! :)


Sötnos!

Ikväll blir det jobba igen, jag klagar inte, superkul å jobba där! Alla människor e så trevliga så det blir många skratt :) Ska ändå se om det inte är mkt att göra, om man kanske kan få lov att gå och se GnR. JAG VIIIILL!

Woho! Nu är jag glad, mina böcker jag beställt har kommit. :)
Var två stycken av Twilight-saga författarinnan Stephenie Meyer, som jag har skrivit om HÄR.
Då vet ni hur jag ska sysselsätta mig framöver när jag har tid. Lääääsa :)!
Bläddrade i graphic-boken. Riktigt snyggt ritat måste jag säga, lite manga stuk över karaktärerna, me likie!



Igår jobbade jag ju på SRF. Gick väldigt bra! var roligt och alla var trevliga, kunder som personal. Tråkigt bara när det var dött, stod man bara där typ...gillar när det är lite fart och fläkt!
Ska köra idag igen, fast på en annan plats, börjar 16-24. Lite kortare pass. Och imorgon så är det fest för hela slanten! Jag är ledig. Fett najs kan man ju säga. :0)

Chilla lite innan man ska köra. Bye babes. have a nice day! :P

aftonbladet kan man läsa om hur några människor försökt smuggla in småhundar, chihuahuor och fransk bulldog från Polen.


bild från aftonbladet.se

Ulf Uddman, Svenska kennelklubben säger bl.a:

"Det här handlar om rent djurplågeri..." och "Hundarna är uppfödda under rent bedrövliga förhållanden"


Läs hela artikeln här.

Jag blir alltid förbannad och ledsen när jag läser sånthär. Hjärtat bara snörs ihop och jag vill bara slå de jävlarna som gör sånthär! Har man inte någon form av medkänsla för annat liv?! 
 
Det värsta i denna historia är att de fick avliva allihop för att de inte skulle kunna få ett bra liv eller var så illa tilltygade...

R.I.P alla små vovvar.

Lady Gagas Alejandro video är ute, och som ett fan jag är så var jag tvungen att kika in den. Dock finns den inte att finna på tuben än men jag länkar till msn:

Lady Gaga - Alejandro








Tänker på Madonna bitvis när hon gjorde sin "Like a Virgin" sång för längesedan. Gaga anspelar mycket på sex i denna video, men när gör hon inte det? :)

                                                Hon e ju bara så cool!


Tack Liindblaads för länken till videon :)

Och det är alltså vårt sovrum :P Bäddar och städar lite, vilket behövs!
Köpt nytt påslakan, svart/vit. I love!

Idag måste jag göra följande saker:

♣ Gå inom banken och sätta in pengar.
♣ In på systemet,köpa öl å vin.
♣ Handla mat så man klarar sig några dagar.
♣ Jobba på SRF,hämta ut mitt pass och kläder i tid.
♣ Laga middag så man klarar sig ikväll.

Dags att resa rumpan freån datorn. Ciao Bella's! :P

Och det är alltså vårt sovrum :P Bäddar och städar lite, vilket behövs!
Köpt nytt påslakan, svart/vit. I love!

Idag måste jag göra följande saker:

♣ Gå inom banken och sätta in pengar.
♣ In på systemet,köpa öl å vin.
♣ Handla mat så man klarar sig några dagar.
♣ Jobba på SRF,hämta ut mitt pass och kläder i tid.
♣ Laga middag så man klarar sig ikväll.

Dags att resa rumpan freån datorn. Ciao Bella's! :P

För en dag sen visste jag inte vem denna karaktär var.. Men efter att ha läst på Ls blogg om MTV Movie Awards som tydligen gick av stapeln häromdagen så var jag ju tvungen att kolla in mannen...
En karaktär i filmen Tropic Thunder med stjärnor som Ben Stiller och Matthew Mcconaughey (svårt att stava!)
Tom Cruise är det som gör Les och han har nu blivit väldigt populär efter sitt framträdande på galan med Jennifer Lopez och att han,Les är "producent" för årets MMA.
Måste se filme Tropic Thunder bara för det...!



Jag tycker ju att det är rätt kul, vaaaäldigt olikt mr Cruise. Kanske är han påväg tillbaka mot Hollywood pga av denna lilla insats i filmen,vem vet.




Jääj, fan va kul det ska bli och jobba där. Ser riiktigt mycket fram emot det! :D
Jobbar onsdag,torsdag och lördag. Innebär att på fredag blir det fest,fest fest för hela slanten inne på området!
Det enda som är trist är att man jobbar då GnR spelar.... :/ Men jag hör dem iallafall :)! Alltid något. Sweetie får lyssna för mig och berätta sen vad han hittade på ,på scenen.

Härligt med lov kan jag ju säga. Nästa vecka blir det lite introduktion för andra jobbet. Och informationsdag. Hygien,medicinering osv. Fast där börjar jag inte förrän v.29. Så lite ledighet och semester hinner man med!


Sista delen som kom förra veckan ser ni här nedan. Jason står i centrum denna gången.
Inte långt till säsong 3 börjar nu!! :)



Lite förvånad att den handlar om just detta.. men men, alla som sett vet väl vad som väntar honom..



Så heter alltså författarinnan Stephenie Meyers nya bok i Twilight Saga -serien. Det bör dock sägas att boken är mer som en novel på 200 sidor. 
Boken handlar då om nyfödda vampyrer och speciellt Bree som man fått träffa (för er som läst böckerna) i Eclipse. Helt fantastiskt om ni frågar mig.

Nu är den då bokad! Hittade detta med som jag bara var sååå tvungen att köpa hem:

En grafisk novell av twilight, alltså tecknat. För barn men who cares! :P Jag beställer den ändå! ;)!

Lady Gaga är ju känd för sin extrema klädstil. Nu har nykomlingen Ke$ha fått för sig att hon ska vara minst lika extraordinär.

Ke$ha såg ut såhär då hon kom till MTV World Stage som hölls i Tokyo.


Ke$ha... inte speciellt hot enligt mig...


...och Gaga i en av många utstyrslar:




Vem är hetast, Gaga eller Ke$ha?

Ja visst är det hääärligt med värme :)
Taskigt läge att jag hade på mig svarta kläder dock, och gråa strumpbyxor. När man åker vid 06:00 hemifrån så vet man ju inte alls hur det blir... Värmen är härlig,men blir lite väl varm om man är svartklädd, haha!


Hade inte varit fel en dag som denna.... !

Lugn och skön dag i skolan, ute hela dagen. Likie!

På fredag har jag gått i Ö-stad 1 år. Galet. Känns inte så längesen man började...
Har avslutning och vet inte vad jag ska ha på mig... Alltid lika svårt. Skor har jag bestämt men inte resten..Inte kul å gå naken precis!

Och när det är varmt kommer man på att man måste köpa en ny bikini. Var och testade en fin på stadium häromdagen...och det var inte alls fint på mig! Blek och ful. USCH. Vill åka till Gina Tricot och kolla på den de har på reklamen, den lite laxrosa. Verkar fin, Sweetie tyckte om den iallafall :)
(hittar den dock inte på deras hemsida...)

Ringa samtal är det dags för nu!