Min rumpa lycka till nu när vi ska köra 60 mil på hoj... :)
Hahah.

Puss my lovers.


Min första och sista arbetsdag denna veckan är nu avklarad för någon timme sen. Tänk om det alltid kunde vara så och få betalt som om man jobba heltid. De hade varit gött!
Fast undra om man blivit rastlös efter ett tag...? Hmmm...

Imorgon bär det iväg.Till uppsala då. Typ 60 mil på hoj. Se om man lever sen. Har ju iof åkt tp 50 på en dag men ändå... 
Packat och klart här hemma. Eller ja tandborstar och lite Mary Kay grejer som ska in i väskan bara.
Shit vilken panik jag fick när jag kom på att jag "bara" fick ha en packväska på 30 L med mina grejer. Jobbigt. Jag har alltid sådan ångest när jag ska packa. Vad ska man ha med sig? Vilket väder blir det till helgen? Vilket smink osv...
It's a pain in the ass att vara tjej ibland. O plockade ihop sitt på typ... MAX 10 minuter. Jag velade i typ... ja rätt mycket längre... *ops* Men har säkert way 2 much ändå som jag inte kommer använda. Men man vet aldrig. Tänk om man trillar och byxorna blir superskitiga ja då måste man ju ha 1 par man kan byta till. ..

Jag räknar upp vad jag har tagit med mig för saker, ska räcka tors-sön-onsdagen räknas knappt då vi kommer upp sent om ni tycker det verkar vettigt. OK?

- 2 par skor
- 4 tröjor,eller 5..  (fina å "slappa")
- 2 byxor
- en liten necessär med smink och en M.K med smink i (liten m 3 skuggor å rouge)
- 2 tunna långärmade
- 4 trosor
- 4 strumpor
- 1 bh (förrutom den man har på sig)
- mobilladdare
- present till Cat då givetvis ( du läser inte de ok? :D)
- 1 par mysbyxor
- 2 strumpbyxor
- 1 par jeansshorts
- mp3 spelare
- mobil

Ja jag tror de var de hele faktiskt. :)  Kan jag var nöjd över mig själv?
Jag känner mig nöjd. Men nu e de ju så att om jag nu hittar något jag VERKLIGEN måste ha så får jag helt enkelt slänga ut Os handduk på gatan. Haha. :D





Sov sött !!
-
och det är = alkoholinköp. haha.

Blir med bromöllabuss 9/5 med mamma.
Vi måste ju ha alkohol så vi klarar oss hela sommaren. Mycket viktigt.


Att vara ledig idag är ju så skönt. Denna veckan jobbar jag bara imogon. Sen ska ju vi iväg på ons-sön. Najs!

Har mamma i telefon nu som vanligt på måndagarna. Passar på att prata när vi kan. Haha. :)

Vi ska till tyskland med mamma å jag så de ska nu planeras

Body of Lies      Action/Thriller

CIA i Usa är på jakt efter terrorister i arabärlden.
Agent Ferris som jobbar ute på "fältet" blir hela tiden övervakad via satellit av CIAs chef Ed Hoffman,en man med kontrollbehov.
Efter att ett attentat skett  blir det viktigare att hitta de skyldiga och rädda världen.
Men arbetet Ferris har är inte lätt och snart inser han att om han inte litar på rätt personer i denna farliga jakt så står hans eget liv på spel.

Filmen får: CCCC ~ Spännande spionthriller med Dicaprio och Crowe i ledande roller. Väldigt coolt att de följer med satellit. Tänk om man kunde gjort de i verkligheten! ...Besviken på slutet lite. Känns ja.. Känns som om det kanske kommer en till film. Vi får väl se.


The Condemned      Action

10 dödsdömda fångar världen över får chansen att bli fria. Men för att bli det måste de själva överleva på en öde ö och döda alla de andra som också är på ön. Medan dessa 10 fångar kämpar om livet visas allt ocensurerat på internet då en stenrik tvproducent "köpt" fångarna.

Filem får: CC+ ~ Först verkade den bra men tillslut flippade den lite..
Och efter ca 4 timmars sittning med 4 maträtter är i hemma igen. Os farmor som fyller jämt. Typ hela släkten på Wallhala restaurangen i Mörrum.
Förätt var räksalladsaktig i fint glas, middagen bestod av fläskfile m sås och sallad och potatis i örtsky ,glass och sedan till kaffet jag inte dricker blev det prinsesstårta.
Fy varför ska man alltd äta en masse? Men gott var de ju, men åt inte av såsen eller grädden i bakelsen för att spara några kalorier. Det var väl bra av mig ? :)



Börjar allt bli lite krasslig. Huvudvärk som vägrar släppa. Faaan... Vi som ska till Uppsala på onsdag. Snart Cat ses vi,jippie!! Men jag tror det är den nya linsvätskan... känns mest runt ögonen... och efter ett tag i hela huvudet.

K å L var på fest igår som jag skulle hängt med på. Men lusten infann sig inte. Men de verka haft kul :) Tur!!
Jag å baby var hemma ensamma med en flaska vin  och 2 filmer.
Body of Lies och The Condemned.  Den första  var klart sevärd! (skriver om dem sen så vi inte blandar in det i detta inlägg.)


Hoppsan sa. Vad jag är slarvig av mig på att uppdatera här. Jag får försöka skärpa mig.

I helgen var det party. K fyllde år. Nu är hon med officiellt i tantålder. Haha. Lite tårar vart det allt på kvällen, hon och M gjorde slut ... å jag å L söp skallen av oss. Eller nja på god väg var vi nog.
Tequila tål jag inte å det drack jag. Och blev därefter. Kalasfull.
Seg hela söndagen, jag å Sweetie låg i sängen nästan hela dagen. Myspysigt.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Jobbar och står i. Snart ska jag på något kul,skriver mer om det sen lite närmare eller så.

Och på lördag e det ev fest igen. Inte fått in det riktiga suget än. Vi ska vara i Kkrona och är väl inte sådär haj på de stället men men...

Tränat idag med. Kände mig duktig som fan.!  Ben och mage fick det bli. :)

Ska fixa mig för jobbet. SIsta gången på TSS med.

Vad jag inte kände för att stiga upp. Men givetvis har man inget val. Jobbet kallar och man får snällt jobba även en lördagsmorgon. Man får tänka på lönekuvertet som kommer sen...

Katterna har varit snälla inatt iallafall. Ibland springer de runt som idioter på nedervåningen nämligen.
Mina små bebisar.

Satans... /&%¤#¤%&/()(/&%¤#
Visste att jag inte skulle stigit upp för trött som jag är råkade jag slänga på microvågsugnlocket över gröttallriken. Absolut förbjudet. Kokar ju över så nu var det gröt i hela jävla micron....

 

Har duschat och sitter nu med frukost framför mig. En shake eftersom jag inte alls är hungrig idag.
Jobbar till 15.00. Så gött att få sluta lite tidigt. Blir inhandling av alkohol och lite annat smått å gott. :)
För imorgon e de ju party. Känner typ ingen som ska dit, bara de som bor där och någon själ till typ. Men men hoppas de blir kul.


Nice !

Om 10 veckor har jag semester. Ska bli så skönt, längtar ihjäl mig. Har 2 veckor då och sen tar jag ut en vecka
i början av augusti. Då vet jag med om jag kommer in på skolan, vilket jag hoppas att jag gör givetvis!!
Blir galen av att vänta.....

Hopelihopsan! Jobbet kallar.
Fuck vad seg jag är just nu. Skulle ju in och träna men sen ringde mamma och all motivation försvann. Hon gjorde inte så den försvann,men blev tröttare än tröttast ändå.
Kanske man borde laga mat men gud vet vad. Suck.
Ska jobba extra idag,inte något jag har lust med men man får väl vara snäll å ställa upp!
Är ledig på söndag efter Ks birthday party som är på lördagen. Palla jobba efter fest 7.30-15.00. EEhhh nej.
Så därför tänkte jag att för att inte förlora allt så jobbar jag idag. 14-21.15.

Igår pratade jag med en vän som jag träffar ibland men som det inte pratas med alldeles för ofta. Snabbt skulle samtalet gå men det pratades på lite mer än en halvtimme, om saker vi båda behövde vädra ur oss tror jag.
Får helt enkelt se hur det blir i framtiden när det gäller vissa saker.


Ni får njuta av en egobild på mig :) HAHA

Måste fixa o dona lite här hemma så man slipper göra det sen när man ändå antagligen inte hinner. Och fixa lite med en födelsedagspresent kan med vara bra ja....!





Älskar solen. Låt den aldrig försvinna igen.

Varit i trädgården och rensat ogräs. Mindre kul men ack så tjusigt de blir när de e klart! :)

Så nu när man är klar med de så blir de lugna måndagen.
Blev (och är fortfarande) så glad över att min lilla plutt Oscar är hemma hos oss igen. Efter att ha varit borta nästan 3 veckor ( har varit borta max 1-2 veckor förrut) så började man nästan tro att han var borta föralltid,ilket gjort mig sjukt ledsen. Varit och letat efter honom men inte hört han i skogarna...
Han är så mager! Är mindre än Mino för tillfället, men nu ska han vara inne och gödas till sina 5-6 kg som han vägde innan. Fick Royal Canin mat av mamma när vi var där på påskbrunsch igår, för gumman (katt) har gått bort efter 18 år. De fick avliva henne för en dag kunde hon inte stå på sina ben,de åkte direkt till veterinären och de sa att hon inte gick att rädda,att hon fått en hjärnblödning eller stroke och att det bästa var att låta henne somna in.

Oscar har ätit som aldrig förr, kan inte tänka mig hur hungrig han måste varit stackaren. Nu ligger han iallafall i min trygga famn och sover.
Mino han är lite avis tror jag,han ser så sur ut när han ser att Oscar ligger i min famn och inte han...
Han vill så gärna leka med Oscar,man ser att det lyser i ögonen på han men han får allt vänta. :)

Ska stoppa i mig resten av flingorna nu, och sen blir det att åka till Os pappa å hans sambo för påskmiddag som jag totalt glmt bort. Typiskt. O är ju inte jätebra på att komma ihåg sånt heller!!
Igår kom de,mina nya fina vår/sommarskor från Nelly.se



Snygga va? :) Är faktiskt sköna att ha på sig,väldigt lätta överraskande nog. Bara fixa hål lite längre in på bakremmen så sitter de perfekt!


Brösarps backar ...


Fikamackor... :)


löderups badstrand. FINT!


Lovely :)


Motorcykeln !
Ska kasta in bilder sen tänkte jag när jag hinne. VI var ju nere i Skåne,typ Simrishamn,Ystad osv med motorcykeln.
Kom hem sent igår så då hann man itjne och nu ska jag snart jobba. Tvi.

Kram sålänge!
Är så hungrig!! Idag blir det lite fredagsgott till middag. Färsbiffar med klyftpotatis,tzatziki sås och lite grönt vid sidan om :)
Magen är i ugnen och jag vill bara att det ska bli klart nu!



Annars är det som vanligt i livet. Jobbade till 15 och sen körde jag å Sweetie till Oves Motor för att hämta lilla hojen
(lilla och lilla,den e ju rätt stor :p)

Hahaha, Lina NEJ det var inte fler dildosar till min samlingen utan igår fick jag en sak som man nästan skäms över men som nu verkar varar rätt kul. Känner mig som en tonmåring kan jag säga. Fick en moped. Ja ni läste rätt, en moped = sak på 2 hjul som rullar och luktar ochj låter. *asg*
Så det var att testa denna sak idag. Höll på att flina ihjäl mig kan jag säga, kändes duktigt pinigt att stå på vägen här utanför och försöka växla....
Men Älskling var med hela tiden och berätta hur man ska göra. Mycket beröm till han :)
Sen var det att köra framåt och testa att köra i cirklar för att veta h lärtur man gör när man ska svänga.
Sweetie har sagt massa ggr hur stolt han e över mig för att jag lärt mig så fort. Kan inte 100% men ändå!
I ROCK!!

i en timme ungefär. Det är ju inte så illa,snacka om att jag har motionerat idag! Känns i benen kan jag säga! :)
Men det är det värt,mår toppen och känner mig duktig som tusan just nu!

Smile More Often!  I'll Go First!

Och imorgon är det TSS som vanligt på vägga. Varje gång man är där tänker man på alla dagar man spenderat där, hela 3 år. SHIT.

O kanske ska köpa en sak imorgon till mig som jag kommer skämmas över att äga,men för att nå det stora målet så får man börja med det lilla, är det inte så?


Fy fan vad jag är duktig!! :)
Varit ute ca 55 minuter i det vackra vädret och joggat/promenerat. I mina nya fina joggingkläder. Var inne på intersport och kikade. Hittade löpartajts och matchande tröja,allt i klarröd/svart. Från Adidas faktiskt, hela setet för 390:-, vilket jag tyckte var hel ok ;) Så nu är jag snygg när jag motionerar med!


Innan intersport var jag inne i hälsokostbutiken. Där köpte jag Énaxin- Energi och styrka utlovar denna produkt. Först blir det en kur med flytande (och faktiskt god!) svartvinbärssmakande vätska 2 ggr/dag 15ml några dagar. Sen 1 gång om dagen tills den är slut. Sen hoppar man till tablettform för att underhålla kroppen på vitaminerna och mineralerna. 1 tablett om dagen överlever jag. :)
Så där gjorde jag av med 270:- så nu kan man säga att man är fattig ;)
Fick med en grej till magen som ska göra den bättre. Har så sjuka magproblem. När jag ätit sväller den som en ballong, alltså den blir riktigt spänd och uppblåst. Ont gör det med. Och efter 1-2 h gör det ont som fan, man kan knappt stå på benen. Hon inne på Life sa att jag hade en nervös och stressmage. Vad det nu kan vara.. men ska in där sen igen när jag ska på ansiktsbehandligen (fick 30 minuters ansiktsbehandling den 7/4 för 50:- ) och se om det  blivit bättre.
Drack precis en shake och börjar redan få ont i magen. Det är jobbigt att hela tiden, eller ofta iallafall ha ont i magen,varit så länge nu så nu orkar man inte med att mera....


Måste g öra mig iordning!! O kommer snart hem å då ska vi lämna hojen på 10 mils service :)

Sen till mamma å äta middag. Mums!