När de e glada ör de roliga att ha att göra med. Blivit en den skratt i veckan,
speciellt när de säger helt tokiga saker.
SÅ här är några exempel:

"Ibland önskar jag att jag kunde byta bort min lillasyster mot en hamster"
Av alla djur väljer hon en jävla hamster!!

"Alla vuxna är monster.
Varför det?
Jo du förstår, för monster måste jaga oss barn"

"Önskar att det kunde hända något roligt.
Jaha,som vadå?
Ja, att det kom en atombomb eller så"
Vet ens ett barn vad det är förnågot?Har idag slipat ytor, grundmålat och till slut lagt första lagret av griffelfärg på väggarna. :) Kan tillägga att färgen kostade några kronor men det kan det klart vara värt!
Kommer bli annorlunda, har ju det på ena sovrumsväggen. Så om 12 timmar kan man lägga på sista lagret= om ca 24h för min del!
Jobbigt, men ändå på något vis är det roligt att måla,speciellt de där lite pilligare ställerna,kanter osv.

Och nu när man är klar med detta så måste man ju snart börja laga mat...MEN. Vad ska man äta idag? Åt ju thaimat igår... Vet inte alls vad jag är sugen på...hmmm..
Ska se om man kan sätta igång med läxan i teckenspråk med men det är nog inte något jag orkar med just nu...


Film som man har kikat på ikväll hemma hos B å S. :) De har skaffat sig en söt liten bebis. Nej inte en människobebis, utan givetvis(!) en kattunge. Ville bara så ta hem den.
MEN iallafall, filmen var de ja!!Knowing      Action/Thriller/Drama

År 1958 gräver en skolklass ner en vad de kallar tidskapsel med en skolklass teckningar om hur det kommer se ut i framtiden om 50 år.
Alla barnen ritar en teckning utom ett av barnen. Lucinda. Hon skriver ner en massa siffror som inte läraren förstår.
50 år senare tas denna tidskapsel upp och Caleb, en pojke får hennes brev och tar det med sig hem.
Hans far, en professor får syn på brevet och upptäcker snabbt att siffrorna är ett kodat meddelande för katastrofer genom tiderna. Och framtid.
Han inser snabbt vad brevet innebär och måste varna alla innan det är försent. Men. Vem ska tro honom?

Filmen får: CCCc ~ Ja det ska vara et litet C, kan inte bestämma mig för HUR bra jag tycker den var. :) L kommer gila slutet kan jag säga!!
En positiv sak är att slutet överraskar. + att filmen har snygga effekter.Alltså egentligen... VARFÖR är man inne där så ofta? Det är ju helt sjukt hur alla bara loggar in och kollar in alla andras liv typ!
Jag ska inte säga något för jag som är så nyfiken loggar in ofta. Men why?
Facineras man av andras liv, tror att de har det bättre än en själv, eller vill man bara ha koll på vännerna och de man håller av?

Många är ju helr Hooked i Fejjan. Man kan se samma personer som uppdaterar sin status typ 5-10 ggr på en dag.
Snackade om detta lite i skolan idag under en rast. Inte för att man kom fram till något vettigt.
Men man kan ju fråga sig varför denna sidan blivit så oerhört populär hos tusentals, tja ja kanske miljoner människor världen över!

Snart har vi höstlov i skolan. Inte för att jag ska vara ledig precis, ska ju jobba på skolan med barnen från 1,5-3,5 år. Deras föräldrar ska under en vecka lära sig mer teckenspråk då endel av barnen har CI (cochela implantat= ett hjälpmedel för att stimulera hörselnerver i örat) och endel av dem då är hörselskadade eller syskon till varandra om jag förstått det hela rätt.
Så vi ska underhålla barnen med lekar mm under dagen.
Om man vänder tillbaka till... ja 1 år sen kan jag erkänna att jag ALDRIG skulle fått för mig att jobba med barn.
Inte varit en barnglad person direkt, men nu ska det bli roligt och man får ju ändå nytta av utbildningen då barnen har ett "handikapp" som "har med utbildningen att göra".


I mina unga dagar kollade jag mycket på cartoons av olika former. Allt som kom från sidan joecartoon.com var väldigt populärt.
Och serien Salad Fingers, en kuslig kille med sjuka tankar och fixideer kolldes in på fat-pie.com
(varning, kan vara lite otäck så ni vet!)

Annars idag är det animerat som gäller! Äääälskar Ice Age bara för att ta ett exempel!!För att tala om något skoj så kom mina efterlängtade böcker från adlibris! :)
Hade ju beställt serien Night World och Sookie S's seriens 8:e bok så nu ska jag bara läsa ut boken jag håller på med sen kasta mig över dessa!!

En nyhet från Msn.se där de säger att Stephen Moyer vill dela säng med Alexander Skarsgård.
När man läser artiklern närmare så menar han ju givertvis att rollfigurerna de spelar i den omtalade tv-serien True Blood kanske delar säng om han fick önska (why lisom?)
Såhär säger Stephen: "— Man vet aldrig om de låter Eric och Bill dela säng, men man kan ju alltid hoppas."
En annan artikel i kändissidan är att Victoria Beckham blir ersatt av den sexiga Megan Fox i Armanis senaste kampanj.
Nyhetsvärdet i detta kan väl ifrågasättas...

SÅ... vem är snyggast??
Victoria:eller...
Megan:

Har inte så mycket att skriva om idag. Nu har läxorna i skolan bara hoppat på oss denna veckan. Helgalet.
Men lika bra att man vänjer sig igen för man vill ju lära sig massor hela tiden, och jag behöver öva,öva ÖVA!


Idag när jag körde hem från tågstationen hörde jag något skoj. På radiostationen 106,4 rix fm tror ja de e så hade de ringt upp en av svenska lyxhustruarna, Maria Montazami.Ja ni vet hon som inte har alla hästar hemma..Hon kan verkligen säga saker som man bara vill drämma till henne och få henne att vakna till. Men iallafall, så var det 3 barn i typ 11 års åldern som frågade 3 frågor till henne.
Ett av barnen ställde frågan hur man kan förhandla om sin veckopeng.
Och som många vet får ju Maria veckopeng av sin man, med så mycket som 750 dollar tror ja de låg på(!)
Hon säger ju då att man kan få kanske 10 dollar vilket känns helt ok. Men iaf, så berättar hon vidare att man kan lägga undan pengar ibland och spara så man kan köpa något skoj senare. Också rätt smart. Men efter programledarna pratat lite om detta med Marias veckopeng så säger hon typ att när hennes veckopeng tar slut så använder hon ännu mer av sin mans pengar, via kreditkort.
Programledaren frågar henne typ lite skämtsamt om en 11 åring ska be sina föräldrar om ett kreditkort och hon bara jaaaa... (puckade brud)

En annan fråga av ju om hon , som Anna Anka suger av sin man varje morgon. Hon tycker då att det inte är en "big business" . Och efter endel snack säger hon ju att det gäller att det är rättvist i förhållandet att hon med får ibland... Vette tusan om ja tror hon mena de...
I svenska hollywood fruar programmet säger hon med hur hon gör när hon vill köpa en vas och ha på köksbordet. Hon tror den kostar, ja nåt på typ 50 dollar. Sen när hon ska köpa den ligger den på ett högt 3 siffrigt belopp. Då tar hon lite pengar från kortet och resten från matkassan. Det var hennes "att-spara" tips. Jisses säger jag. O blev nästan galen på henne igår kan ja säga!


Det hemskaste med det hela är att hon fattar ju inte hur puckad hon e. En riktig blondin. :)
Roligt program, undrar om de kommer fler avsnitt....igen. Hade det igår med, men idag var det ett tag så man nästan ville spy upp maten man ätit här hemma efter skolan...urk!...

Varit i skolan några timmar idag bara. Höll på med klassresan. Vi ska ju förhoppningsvis till London vår 2010. :)
Vi ska ju ansöka om ett bidrag från skolans fond iom att resan ska ha något at göra med våra studier.
Kakförsäljning mm ska vi med hålla på med så vi får in lite pengar.
Nu börjar snart sista avsnittet av Svenska HOllywood fruar. Vilket rabbalder de har skapat.  Massa som tycker och tänker om deras sätt att var,endel älskar dem och endel hatar dem.
Det som är värst är ju att man måste kolla på det...
jag å O kollade idag in en kille som verkligen kunde lira spelet.

Checka in:100% på expert nivå. Snacka om för mycket fritid :)

Annars idag  har det inte hänt mycket. Seg med huvudvärk...som inte berodde på bakflla då jag faktiskt var nykter igår. !

Nu har jag (ännu en gång) beställt hem lite böcker från Adlibris.se

Har ju 7 böcker av Charlaine Harris som skrivit tv serien True Blood. Har läst ut alla men nu visar det ju sig , retfullt nog att det finns 3 böcker till! Så den 8:e boken i serien om Sookie Stackhouse, Dead to Worse är beställd. De andra 2 finns inte ute än i det format jag vill ha dem i...Köpte även hem serien NighWorld av författarinnan L.J Smith

   

På engelska givetvis  :) Så nu är jag GLAD igen!
The Simpsons firar 20 år. Wooho!
Så för att fira detta hamnar Marge på Playboy Magazines framsida.Några sexiga bilder till :) :


(kolla in Homer i bakgrunden!)

.. för på måndag säljs min lilla hoj. Inte för att jag inte vill köra mer utan för att jag hehöver en större med mer effekt. Så det blir bye bye beautiful på måndag... :NAJS med helg. :) Behövs kan jag säga. Har ett helt berg tvätt jag ska ta itu med... imorgon alltså ;)
Sen plugga svenska å teckenspråk. Som vanligt när man har tid känns det som.I onsdags fick jag reda på att jag hade alla rätt på mitt svenska prov. De ni! Jag är så nöjd!

nehe nu så
pratar  jag i telefon :)


Nu så jag (äntligen) klippt mig. Skoja inte hur knasigt de känns. Men på ett bra sätt !:)
Han tunnade ut det rejält, but  I like.  Ska bara få lite mer djup i färgen genom att tona hårbotten så blir det perfa!
Var i Kstad inne på SkäggLockar. En riktigt trevlig kille faktiskt som pysslade med mitt hår.

I skolan idag fick vi se den där förbannade spontana berättelsen som jag har haft ångest för en vecka. Fy fan säger jag bara. Alla var så duktiga å jag bara kände mig som den STÖRSTA idioten in the world. Helt oförklarligt när man känner sig så puckad. Kändes nästan förnedrande att visa den. USCH! Den där perfektionisten i mig kom fram och bara såg allt dåligt. Fan, måste jobba med mig själv, men hur gör man det? Dumma,dumma kassa självkritiska jag....
Har inte speciellt problem annars utan bara när man ser alla tabbar,hur hemsk man ser ut på video så är det kört. Usch ja jag blev tom lessen i ögat. Pinsamt or what, att inte kunna konstrollera sig...pust. Må de ta tid innan man ska se sig igen...

Så för att pigga upp mig själv när jag bara skriver massa trist om mig så slänger jag in ett skönt 90-tals klipp vi kikade på när vi hade 5min rast :)


Pentagon klipp:
Och medan jag håller på så får ni, mina kära läsare lite musik:


Mariah Carey - I Want To Know What Love Is


Live version - Kolla in micken å stativ, vadå bling!!


Disturbed - Stricken


Hemsk ljudkvalite men hittade inte någon annan med videon,stå ut!


Britney SPears nya - 3
The Paradiso Girls feat Eve n' Lil John - Pardon Tequila


Säger bara vadå lika Pussycat Dolls :D


Varit sjukt seg på att uppdatera. Men de vet ni ju redan....

Är på sista boken i min lilla Sookie serie nu, och det är ju så spännande. Kan knappt lägga den ifrån mig och min kära O tror att jag är fullständigt GALEN. Men jag brukar säga att han är knäpp som inte fattar hur najs det är att bara läsa och flyta in i en annan värld ibland...Var inne i en frisersalong i Kstad idag. SLutade med att jag köpte (välbehövligt) 1 schampoo från kreastase och ett balsam från Paul Mitchell. Som var på kampanj. Blev ju 338:- fattigare. Men om det gör mitt hår bättre så är det klart värt varenda öre.Schampoot är rätt på bilden, men balsamet var något nytt med grönt the...

Köpte det inne på SkäggLockar. Väldigt hjälpsam och trevlig tjej. Bokade en tid för klippning på torsdag. :)


Dags att plugga,plugga, plugga!
... i bilen. (så bra med dångelwångelhångel :D) Hälsa på Os syster,kille och deras söta dotter.
Har inte en aning om vad som händer i helgen men det märker vi. Skulle ju vilja shoppa men känns som om jag gjort det endel redan. En lista här då hur jag spenderat lite" pengar. o ja allt är till mig själv:

+ 3 toppar från carlings förra veckan (faktiskt 50% på alla !)
+ ett par sjukt snygga boots/stövlett sko från scorett (suktat eftr i 1 månad typ)
+ 2 par örhängen från accessoara(?)
+ mössa,benvärmare från hm
+ en petrolblå tunika/klänning från hm
+ underkläder från lindex

.. och snart:

+ första säsongen från serien True Blood från cdon.com (längtar!)

.. ja det var nog allt... I think :) Skämt bort mig själv endel, men skäms inte ett dugg. Bara ibland när jag tänker på hur mkt pengar de blev..*ops* :p