Igår var det filmkväll hos L. Jag och J tog oss som vanligt till henne, lättast då hon bor i stan och när man ska äta mat och sånt :) Alltid lika trevligt, och välbehövligt var det för min del! Såg filmen "Life as we know it". Den var helt ok. Krängde thaimat och marängswiss och lite chpis med. Var på gränsen att man rullade hem efter det kan jag säga.... Tur att man inte äter så mycket så ofta, då hade man sett ut som en köttbulle :D

Och de e ju fredag!:)

Blir snart ett helt år äldre. Fy tusan. Ett år närmare döden som vi brukar säga. Min fina unge fyller 7 månader också, samma dag som mamma blir tantigare. Vi alla här ska hem till mamma å pappa. Äta lite middag och så :)

Annars händer inte mycket här. Lugna dagar med N helt enkelt. Saknar finaste J och L som man aldrig hinner träffa. It sucks. Big time.

Nästa vecka ska man äntligen till frissan. Åh , de ska bli underbart att bli av med allt det slitna. Att man aldrig lär sig att gå dit INNAN man behöver klippa massa cm?! Suck..

Och snart blir de tonat med. Finally 

Puss!:)

Hemma och har ont i kroppen och illamående. Mina älsklingar är iväg och firar pluttans farfar. Oj, vad jag saknar dem! Första gången de är iväg ensamma. :) ♥

Jul och nyår har passerat. Och snabbt har det gått. Jisses!
Julen var fin, här hemma på julafton och sedan hos mamma och pappa på juldagen. Fick en symaskin av "tomten"- *superglad!* Och fick en gjutjärnsgryta av mina föräldrar. Så väldigt fin.

Nyår spenderades i Kkrona med A och C hos As föräldrar. Mycket trevligt! :)

Annars händer det inte så mycket. Dagarna rullar vidare, N är snart 7 månader. Vilket innebär att jag blir ett år äldre. usch. :)

Ska fortsätta att glo på tv och försöka få i mig någon form av vätska. Börjar må lite bättre. Se hur länge det varar. Inget roligt att spy, den saken är säker!