Kan man ju fråga sig vad jag menar nu?  ...

Ok,mina kära vänner I have a confession to make. För ungefär ... 15 minuter sen... åt jag en köttbulle. Bad,Bad Chrisse! Kunde fan inte låta bli...Os farmors homemade meatballs lixom... helt oemotståndliga...!Mina läsare, vad vill ni läsa om här på bloggen? Några idéer?Förslag?Har sett på lite film under helgen och här får ni recentioner från moi! :)


  Public Enemies      Drama/Action

John Dillinger är gangsterkillen som lever livet i 20-och 30 talets Amerika. Hans många bankrån går bra och han har trogna kumpaner,pengatvättare osv.
Han träffar vackra Billie och tillsammans lever de ett bra liv. Han blir snabbt "samhällets fiende no1", utnämd av Fbi.
Fbi agenten Melvin Purvis är John tätt i hälarna och han gör allt för att få fast honom.
Jakten på Dillinger blir en katt-och råttalek som blir mer och mer farlig. För båda.

Filmen får: CCCC ~ Den här filmen gillar jag. Och nej, det är inte bara för att Johnny Depp och Christian Bale är med. Filmen är verklighetsbaserad vilket gör den mer intressant. Man kommer in i handlingen och man bara måste veta om Billie och Dillinger får leva tillsammans eller om han åker fast.


Crank      Action

I denna galna,skruvade actionrullen får ni än en gång se Chev Chelios i jakt på hans hjärta. Han måste hela tiden ladda sitt hjärta med ström, annars dör han.
Filmen bjuder på halvnakna tjejer i överflöd, ett grovt språk och egentligen inte speciellt mycket till handling.

Filmen får: CC+ ~ Som ettan är denna film HELT galen. Jason Stathman är i vanlig ordning snygg och det kanske är det som gör att man ville se rullen.
Skrattar gör man titt som tätt just för att den är så skruvad!ni får lite goa bilder på de tre också, bra va? Så mina damer, fram med hinkarna ;)Idag däremot känner jag mig lite trött.... Har lite ont i huvudet också men nu är det bara att bita ihop.
Kan säga att mina tankar kretsar endel kring ordet MAT. Speciellt när Älsklingen åt ägg,vitt bröd)förbjudet!) med salami och ost,fil,flingor,och drack juice. Det vattnades nästan i munnen på mig.
Men samtidigt känns det himla bra att jag inte åt en endaste bit! Känner mig så stolt över mig själv. Hjälper ju att ha en kille som stöttar en också kan jag ju tillägga :)
Börjar dessutom bli lite jobbigt att dricka allt vatten nu, tröttnat på smaken endel...
Men en sak som är bra är att min mage inte gör ont och att den är så fin och platt, vilket kommer ändras from imorgon.fan med :)

Så imorgon och framver gäller det att:

* inte äta vitt böröd
* inte för mkt fullkorn
* inte äta broccoli,lök :/
* äta frukost!
* undvika tuggummi (kommer bli svårt!)
* dricka mycket vatten (också svårt..)
* undvika/minska halvfabrikat
* unvika allt med lactos.
* inte äta så mkt socker.

Alltså det finns säkert mer jag ska tänka på, men kommer inte på mera...
Klart man kan äta lite nångång men jag vet definitivt var jag kan bättra mig!ok det är bröd, men inte vitt och löken kan man ju plocka bort :)


(lite senare kommer filmrecentioner så håll utkik!!)

Keri Hilson - In A Perfect World 1. Burnin' Me On
2. Set Your Money Up
3. Return The Favor
4. Knock You Down
5. Slow Dance
6. Make Love
7. Intuition

8. How Does It Feel
9. Alienated
10. Tell Him The Truth
11. Change Me
12. Energy
13. Where Did He Go
14. Way I Are
15. Scream


Tycker att denna skiva är helt ok. Så den får CCC. Finns några svängvänliga låtar, och givetvis sakta låtar, men når inte riktigt toppen,kunde jobbat mer på den så den blivit bättre.


Jaherre jisses, tänk att det har gått 2 dagar sen mitt sista mål mat. Tiden tickar förbi!

Började dagen med min 11+11 grej, vitamin osv och druckit den 1 gång till+ ca 2 L vatten.
Har bara 1 L kvar för dagen och lite 11dryck kvar ,sen är denna dag avklarad. 11+11 drycken är för övrigt ytterligare 1 L vätska till/dag.

Min mage har inte reagerat speciellt mycket, inte min kropp heller må jag säga. Kände mig jättegodissugen vid 12 och efter 16 idag när vi var på börjes kände jag mig lite hungrig men inte annars. Vaknade imorse med lite huvudvärk som släppte snabbt.
Har läst på internet att man man bli trött, gnällig, snurig i huvudet osv men jag har inte märkt av några symptom.Än. :) Märker jag något så äter jag givetvis, så U dont have to worry.
Jag gör inte detta för "bara för att"utan min anledning är:
 att rena kroppen och få igång magen.

Tyck vad ni vill, men för mig känns det bra, I will make it!

Dette by the way: Jag hade ju aldrig gjort de här om inte hon på hälsokost affären sa att det var ok att bara dricka vatten och den där vitaminersättningssaken. Hon sa att över helgen klarar sig kroppen men inte mer, då får man kompletera med andra saker. Tack för att du bryr dig så min vän!

Började dagen med vitamindryck och vatten, och har fortsatt med mest vatten under hela dagen. Nog druckit... 2 L eller något idag, eller närmare 3 L.
Kl är nu 18.45 och jag har knappt känt mig hungrig alls idag, kände viss hunger vid 16 tiden men det försvann efter jag bäljat i mig massa vatten...
Kan säga att jag har gått på toaletten X antal ggr idag :)
Känns bra, känner mig inte trött eller så. Får se hur det känns imorgon, kanske e de värre då..


Cocaine- Energidryck


Har ni sett denna energidryck? Finns nu i sverige hos endel återförsäljare.
Se om man kan hitta den någongång!
Kanske man behöver en sådan dryck imorgon :D

Måste gå nu! Puss!Ibland tänker jag på detta med vänner. Jag är så glad att jag har mina vänner som jag vet står upp för mig i vått och torrt, som aldrig snackat skit om mig eller tryckt ner mig. Och givetvis gör jag det för er med tjejer!!!
I vissa vänförhållanden kan man se ett mönster. Den ena bara trycker ner den andre, och den andre kanske inte vågar säga ifrån i rädsla eller annat om att den inte mår bra.
Då är ju hela grejen med vänskap fördärvad. Den dagen ens vän inte har respekt för en är det kört. För att vara vänner krävs det att man ger och tar, lyssnar,stöttar osv.
Periodvis är jag tyävrr själv inte så bra på att höra av mig till mina vänner, men de vet förhoppnigsvis vid detta lagret att jag bara är sådan, att jag inte menar nångot illa.
Att ha en vän som man vill mörda känns ju inte så bra. Eller att man hänger med någon bara för att man har dåligt samvete. Man kan faktiskt "växa ifrån" sina vänner. Har ni tänkt på det?
När drar man gränsen på hur mycket man kan tåla i en vänrelation? När vågar man säga till att vännen måste försöka rycka upp sig? Hur ärlig ska man vara mot sina vänner ifråga om vad man tycker om personens yttre eller musiksmak, osv?

Som avslut får ni läsare en Happy Tree Friend klipp. Så sjukt söta. Men så sjukt brutala!
 Om ni är känsliga kolla inte på de.


På Wikipedia kan man läsa:

"Varje avsnitt börjar med att logotypen, avsnittets namn (som nästan alltid är en ordlek) och medverkande bläddras fram ungefär som i en barnbok, vilket bidrar ännu mer till barnprogramskänslan. Efter avsnittet rullar eftertexterna och en sensmoral, som oftast står i ganska skarp kontrast till vad karaktärerna råkar ut för.

Karaktärerna befinner sig oftast i vardagliga situationer som går ganska snett och trappas upp till våld, avsiktligt eller oavsiktligt. Är det någon som blir mördad med avsikt begås morden oftast med helt vanliga, annars ofarliga, föremål såsom sugrör eller ketchupflaskor (båda visades i Flippin' Burgers).

Dom flesta avsnitt slutar med en moral. Dessa kan, i relation till avsnitten de dyker upp i, vara en aning skrattretande."jag vill då inte köpa lemonad av henne...


google fynd. najs!

Vill ju SÅ gärna gadda mig igen :) Synd att de kostar så mkt, men innan nästa sommar hoppas jag att jag införskaffat ny kroppskonst.


Rihannas smååå stjärnor...


lite japansk konst.


L.A ink stjärnan Kat Von Dee..


AJ!!(inte äkta men ändå...eller?)yeah!


Mr Beckham
Idag har allt verkligen varit jättebra, "framträdandet" i Malmö var såå skoj!(var ju på Saco-mässa,gymnasie elever som får inspiration till fortsatta studier) Önska vi kunde hålla på en stund till.
I, våran lärare tyckte vi var så bra. :) Jättebra på att följa så det såg bra ut då det är en omöjlighet att lära sig låtar på typ 2-3 ggr repetition. Vi framförde 3 låtar "hitsen" :)

Sen var det bara att åka tillbaka till K-stad, där jag å R stanna en stund  för att plugga. Hängde en stund med några tvåor och sen var det att avläsa en historia. :)

Väl hemma i K-hamn var det in till Studio LiLo, boka klipptid. Love att klippa mig! Så om 2 veckor, lagom till Sweeties julfest med jobbet blir det av.

Sen en runda inne på Life Hälsobutik.  Köpte vitamin 11+11 som man har för att kompletera då man fastar så magen och kroppen får näringen man behöver. Så helgen blir hård och tuff. 3 dagars fasta är inte det lättaste,men jag ska klara av det! Men min mage behöver verkligen göras något åt. Har haft problem med den så länge nu så nu pallar jag inte. Den ändras ju inte över en natt, men såsmåningom förhoppningsvis.
Och så införskaffade jag något som heter Regicol.
Som är jättebra för magen visst. Käkat Prebiotika länge nu så nu går man på det "tunga atelleriet"

 

Kom hem sen och kom på hur mycket jag älskar min O. Han var så mysig när jag kom hem, mer sånt tack! :)


*Smile*

 

Imorgon bär det av till Malmö, då vi ska vara på en gymnasieskola och "sjunga" på teckenspråk. Sex låtar närmare bestämt! Har inte hunnit öva nånting, men vi ska iallafall ha en skylt framme där det står att vi lvar, för att släppa pressen på oss stackars 1a års elever :)

Det är det vi hinner med imorgon, färden till Malmö tar en stund och sen hem med, så vi slutar när vi kommer tillbaka till K-stad. Undrar om vi hinner kika på stan... ? Min handväska har ju gått sönder, vill köpa en ny. Kände mig helt handikappad utan en idag! Allt i en påse. Woho lixom. Eller inte.

≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠

Filmade meningar med ägohjälp verb innan skolresan och FoF meningar. Fick tillbaka idag. Stod jag citerar "Mkt Bra!" Fatta hur gött de kändes, filmade med spontana meningar, och IN skrev på det att det var "OK , kolla efter jul."
Innebär med andra ord att jag "gått vidare" till andra halvan av 1a året!! Jag är sååå glad! Var ju ett av delmålen att klara vissa saker, och nu känns det så bra att man kan!! :)Klassen fick igår reda på att vi i vår får bidrag för skolresan vi planerat! Innebär att vi ska spendera typ 1 vecka i London. AAAAAH, så jävla skoj! :) Dags att spara undan lite pengar kanske ?! :)Dagen började så bra! var jätteglad när jag kom till skolan, kändes så bra att komma tillbaka...
Och nu ..ikväll... känns allt tummen ner varning.
Vafan lixom?
Blåmes redovisningen ska ske imorgon. Jag som laddat till idag...

Kan uppdatera med att jag idag inte blev delägare in tha house än. Måste snacka med en jurist visst. Ops! Hade ja inte en aning om. Jaja, då vet vi! :)
Usch nej jag är inte alls på humör för detta...har funnits lite bättre dagar.
Hmm... har en lite ledsen känsla i mig som jag inte kan sätta fingret på...

Ska koka mig en kopp te och vänta på bättre tider......Och så blev det natt...


.. Eller ja , man skulle ju kunna tro det. Fy fan vad deprimerande att det blir mörkt vid 17 tiden.
Tänker på sommardagarna då det inte mörknar förrän 23 tiden. Vilken skillnad!

Har iallafall skrivit ner alla tecken på A i mitt block. Var ju jobbigt att ski´riva, man vill ju ha det så snyggt som möjligt!
Kom på innan idag att min handväska är ju sönder :/ Hur ska jag överleva utan imorgon?... Får konka runt på en påse lixom. Kul, eller inte. Måste köpa mig en ny kompis. Tror det ska bli en axelväska eller en klassisk rygga.
Får se vad man kan hitta...

Ska iallafall till banken imorgon, vi ska skriva om lånen,skriva in mig i huset osv. Woho! :D ♥
Känns lite konstigt att man ska göra det, för det har ju känt så naturligt att huset är "mitt" också om ni förstår. Så snart delar man även en massa lån med karln min. Snacka vuxenpoäng!!


                                 Sweet....

ANYWAY. Får väl så smått återgå till studierna. :) Kommer väl drömma om den där blåmesen inatt igen.
Drömde om det inatt... att jag blev en som stod i klassrummet och försökte teckna med fötterna, HAHA!
Galen dröm, :)


Har försökt memorera en text nu till redovisningen imorgon. Känns bra men ska gå igenom det några gånger till senare. Känns bra när man är hemma men när man ska redovisa det så blir jag väl så nervös så allt bara glömms bort. Vilket kan bli väldigt irriterande och pinsamt!!
Denna lilla vanliga svenska fågel ska jag redovisa om på måndag. Så nu blir det översättning från svenska -> teckenspråk. Svårt men jag ska klara det!!

Vill ju bara se New Moon. J i klassen är ju lika galen som jag i dessa böcker/filmer. :)
Kollat klipp å blit fan på facebook. Galen eller vad då!

Nu är vi i Örebro :) Weeeiho!
Puss mina kära- !!

Idag har vi varit på besök på Kannebäckskolan. Intressant men lite svårt att hänga med då de teckna i ultrarapid!
De hade en så sjysst skylt, skolans namn på tsp. Läcker!

Var inne på Universeum också. Aldrig varit dä. Var kul. :)Annars har vi strosat på stan, köpte ett pat jeans på Gina Tricot. 199:-. Pi biligt!
Hittade affären Missäy. EN ny favorit. Fy fan va snygga saker de fanns där, köpte en grå klänning iaf, fin fin :)


(hemsida Missäy)


Givetvis har jag med mig datorn på Sverigeresan! Så lätt slipper ni mig inte! :)


Sånhär söt buss skulle man åkt i!

Första dagen på Sverigeresan har gått bra, lit edrygt med bussresan men annars har det gått bra.
ar på studiebesök där en äldrevägledare pratade med oss om sitt jobb, bvad det innebär osv.
Det var väldigt intressant faktiskt, synd bara att det inte var någon  syre i rummet vi var i...
Imorgon ska vi till en skola här i Gbg och sen på eftermiddagen ska vi till kreatium.
Hoppas vi får lite fritid så man kan kolla stan!

Vi är 4 st i stuga, tycker det gått bra hitintill. :) Mycket skratt!Vill shoppa! 


Vill en dag ha en hund. Hu mer jag tänker på det desstå säkrare blir jag! Vill ha en liten söt sak :)
Katterna kommer vi självklart behålla, de e ju mina bebiar!

Längtar så tills den har premiär!!
På fredag har den det, så olägligt nog, kommer ju inte hem förrän 21.00 typ. Skit med, se om jag kan locka med mig någon som vill se den på lördagen.


*ryser* Tur att man har läst böckerna :)

Som en nörd jag är (high five L!)  så får ni lite "vampyr-hunks" utan inbördes ordning:


(True Blood Bill Compton)
(Vampire Diaries Damon)(Interview with a vampire Lestat)


(Twilight Saga-New Moon Edward)


(True Blood Eric)Hennes senaste skiva.1. Mad House
2. Wait Your Turn
3. Hard featuring Jeezy
4. Stupid In Love
5. ROCKSTAR 101 featuring Slash
6. Russian Roulette
7. Fire Bomb
8. Rude Boy
9. Photographs featuring will.i.am
10. G4L
11. Te Amo
12. Cold Case Love 
13. The Last Song


Så dagen kommer att innebära att lyssna igenom låtarna :) Å kasta in dem i MP3 givetvis,till Sverigeresan!
Nu kommer lite filmrecentioner för er som gillar det!

L.A. Gigolo      Komedi/Drama

Ashton Kutcher spelar killen som lever drömlivet enligt många killar. Hans liv består i att tillfredställa rika,snygga tjejer i utbyte mot tak över huvudet. Han är helt enkelt en manlig hora. Något han vägrar inse själv. Nikkis liv är bekymmerfritt till den dagen han träffar framgångsrika Samantha.

Filmen får: CC+ ~ film med mycket sex. Undrar om Demi Moore blev glad när hennes toyboy gjorde denna rullen? Inte så mycket komedi i den dock, beror väl på vad för humor man har.


Låt Den Rätte Komma In      Thriller/Drama/Skräck

Svenska filmen som fått många priser och blivit hyllad som en av 2008 bästa filmer.
Oscar är 12 år. Han är en pojke som är utstött,mobbad och lever mycket i ensamhet.
En dag träffar Oscar flickan Eli som bor i samma område som honom. Hon är en annorlunda flicka, men Oscar blir kär i henne. Deras träffar på kvällen gör att Oscar lever upp lite mer, och med Elis hjälp vågar Oscar slå tillbaka mot sina mobbare. I staden sker mord, där offren är tappade på blod. Snart förstår Oscar att Eli är en vampyr.

Filmen får: CCCC ~ Faktiskt en film som förvånar, att den är svensk gör nog att filmen förvånar mer. Även fast den var lång var det oftast inget man märkte. En sak som stör mig ändå är ändå slutet. Kan inte säga det för då fördärvar jag ju för er som inte sett den.
Men en bra film. O tyckte den var bra, men inte mer typ. :)
Låt den rätte komma in ska nu filmas i amerikansk tappning. Inte illa! Se hur den blir. Måste bara läsa boken också!
Idag är det söndag. Fatta att såhär länge har jag inte varit uppe på lääääänge.... Känner mig som värsta oldie. Minns när man alltid var ute och röjde i ungdomens glada dagar... :)
Min Sweetie spelar på sitt Xbox, Modern Warfare 2 som han köpte för någon dag sen.
Har kikat på 2 filmer också.
Först kollade i på : LA Gigolo och sedan Låt den rätte komma in.
Skriver om dem senare idag, pallar inte göra det nu....

Var inne i stan med en stund hos L. Hennes karl S som ännu en gång lagat mat, wok med kycklingfile. Inte så dåligt. Tänk om min kunde laga ibland! Även K o J och en till var där. Trevligt :) Hoppas de haft skoj medan jag försökte få in TSP ord i skallen!. 

Sov gott alla godingar.

Såhär står det om filmen på cdon.com:


2012     Action/Äventyr/Drama

"En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer."


Filmen får: CC+ ~ Visst satt i bion och tyckte den var bra, men absolt inte den bästa filmen jag sett. Lite väl lång också, typ 2,5 timme. Med tanke på att filmens handling som var helt borta, bara fokus på alla katastrofbilder...
Mer handlig i den, så hade den blivit bättre. Eller visst det är en "världen-går-under-film" Men ändå. S mycket pengar de lagt på filmen kunde vissa scener gjorts bättre tycker man.

 Världens undergång skådas bli 2012. Med en mening kan man sammanfatta kvällens
Biofilm som ska ses med L o hennes S.

Hahaha, andra gången jag ringer till L och typ stört under deras sex!
Hon börjar allt reta sig på mig och mina samtal.
Första gången var ju efer Halloween festen, då de skule "börja på att" typ.
Hon glömde ju sin diabetes  spruta så blev lite worried.
Men hon hade ju en annan hemma så det var lugna puckar.
Oc idag var väl som tur efter de var klara typ. HAHA.
Inte nog med det, kom på att människor gillar att snuska sig hos oss med: Halloween-
festen är ju ett bra exempel: L o S skulle göra det i verkstan och O kom på dem typ! Så illa!
Och så har ett annat kompispar till oss snuskat loss i vårat badrum. WHAT lixom?! :)
Tänk om jag å O skulle börja hålla på i andras hus?! De hade ju varit nåt!!
Men tur att de e bra vänner till oss annars hade man ju undrat..
Vi boende i huset hade ju iof tillåtit L oS hålla på där så vi får väl skylla oss själva!!

Fick ett väldigt oväntat samtal idag, påväg för att hämta O å B som lämnat sina hojar på service.
Nödvändigt ont. Hehe.
Iaf, ett företag som anordnar klassträffar ringde mig, vad de nu hette vette fan, då jag inte lyssna 100%.
Jag är visst klassrepresentant. Vad det nu innebär :)  Själva reunion kommer ske.. jag tror det var 27 mars-2010. UH! Fy tusan, 10 år sen man gick ut högstadiet. Så sjukt längesen. Vart har tiden tagit vägen?...För pluggstunden. Skönt att kunna snacka om saker som man är osäker på. Dumma "hapt"!
Idag känns det bättre ang. skolan. Fy fan säger jag för tisdagen. Tur att tiden inte stannar, utan rullar vidare.
Idag kändes det faktiskt bra i skolan, here I come!


(bild: Kandeedrawings.blogg.se gör grymma teeshor me!)

Jag är en person som funderar mycket på saker som varit, saker som är negativa eller som påverkat mig mycket. Ibland önskar man att man bara kunde släppa alla negativa saker, bara låta dem rinna av en som vattnet i duschen. Endel människor är så sjukt bra på att ta saker för det de är, bagateller, medan jag överanalyserar allt. Livet är orättvist sådana stunder.
En sak som jag måste bättra mig på alltså. Att inte missuppfatta saker eller ta åt mig för hårt. Skadar mig i längden, jag vet. Svårt bara att vänja av en vana man haft hela livet.
Men från och med nu, idag ska jag försöka!! Nu när jag mår så bra som jag faktiskt gör!Ska nu försöka ta mig igenom berättelsen om Rödluvan. På teckenspråk! *gulp*

Håll alla tummar ni där ute. :)


Rödluvan är nog inte såhär het i barnversionen...
Fy för helvete vilken terrible dag det har varit. Den värsta ever. Vaknar imorse med huvudvärk. Nattens sömn är  i vanlig ordning orolig. Tom på drömmar och känner mig outvilad. I skolan är det domedagsstämning. Alla är nervösa inför det individuella samtalet som ska ske idag.
Tänker själv, även fast stor nervositet att "ja de kanske kan gå bra". Och i andra andan att detta "kommer att gå åt helvete" Mitt dåliga självförtroende som sätter käppar i hjulet. Suprise. Eller inte. Är ju van vid att det alltid är dåligt så.
Håller humöret uppe och jobbar på med frågor vi fått som ska översättas. Känns bra.I kön till det individuella samtalet sitter jag å R stöttar varandra så gått det nu går. Tack söta R.
In i det lilla rummet, där mitt liv kan ta vilket vändning som helst. Börjar ju bra. MEN sen. Så kommer alla svagheter. Känns som en käftsmäll. Känns som om jag inte kan nånting på det de säger att jag måste träna mer på. Jag vet vad jag är dålig på och behöver träna på. Men det är visst mer som är kass. Känslan som dyker upp är helt överväldigande. När läraren frågar hur det är så bara... brister allt. Tårarna får eget liv och jag känner mig helt jävla värdelös- inte så skoj kan tyckas.
Den ena läraren I kommer fram och kramar mig och säger att det inte är så farligt. Ja just det. Att jag kommer klara av det,det är inte så mkt till. MMhm visst. Den värdelöshet som bara växer sig större och större i mig, den gör mig illamåendes. Känns som om den ska ta överhand. Tur att det inte finns knivar i skolan.
Känslan är oförstående för den som aldrig upplevt den. Man vill bara försvinna in i ett mörkt hörn och inte komma tillbaka mer. Ungefär.
Hon (I) försöker få mig på bättre humör vilket inte lyckas så bra. Jag som är expert på att stänga ute andra när jag mår som sämst lyckas även denna gång. Jag vet att det är fel, men min försvarsmekanism är visst i den naturen. Andra läraren vetr jag inte hur han reagerade.
Känner mig som ett stort fån ,tårarna gör ansiktet svart och jag bara kipar efter andan.
Lyckas inte samla mig så värst bra men springer in på toaletten och försöker lugna mig. Efter en stund tar jag min jacka för att ta en nypa luft. Samla tankarna. Orkar inte vara i klassrummet. Vet att alla kollar på mig. Inte det man behöver direkt. Att känna sig det svarta fåret.
Väl ute i den kalla luften funderar jag på att bara skita i allt, bara sticka. Klasskamrat M kommer och pratar med mig. Känns bra men samtidigt skäms jag. Hallå jag är 25 bast och kan inte ens styra mina känslor. Det känns ju inte så käckt direkt.
En stund senare går vi in, och då jag är i klassrummet så vänder jag och går. ALLA glor. På mig. Blir arg och fustrerad, lämna mig ifred typ. Går iväg igen och sätter mig i lugn och ro och tänker,tänker,lyssnar på tystnaden. Vill försvinna in i den.
När jag väl lyckas samla mig går jag upp,stänger av alla känslor och vägrar titta på en enda. Vet inte om de känner medlidande eller tycker att jag är patetisk eller överreagerar. Just då orkar jag inte bry mig. Shit the same lixom.
Dagen rullar i snigelfart framåt. Lunchrasten innebär att man ska äta. Om man kan vill säga. Vill mest bara spy över den,men det kan man ju inte göra. Eftermiddagen kommer med ind.arbete.
Försöker fokusera på mina brister,det jag måste öva in. Lyckas på ett mirakulöst vis rätt bra.
När vi väl få gå hem känner jag lite lättnad. Väl på bussen ringer min O. Han försöker få mig på bättre humör. Vi pratar hur länge som helst. Tack Sweetie. ♥

Tåget hem består av tankar och sömn. Hoppar av och kör hem till en O som spelar tvspel.
Vi pratar om vad som hänt och tillslut bestämmer jag mig för att ringa I- för att se om jag verkligen är så värdelös som det känns. Får även tips på studieteknik och annat bra. Hon säger att hoppet inte är ute iaf.
Vi får väl se hur det blir med det.Här är då våra snygga ringar!De är gjorda av Os arbetskamrat H som gjort dem helt själv. För hand. Han är jätteduktig på att göra smycken också. Ringarna är gjorda av en båtpropeller axel. De ni! :D
Så de är ju inte som andra ringar kanske, även fast de ser ut som vilken silverring som helst.

Är så glad! 7/11-2009 kommer vara ett speciellt datum fr.om nu. Speciellt klockslaget 20.22 :) För att vara exakt!

Haha, L hon har fått en fixide med att hitta min bröllopsklänning. Och vi som inte ens ska gifta oss! :D
Och min vän C har redan bokat sin brudtärneplats,som hon paxat sedan.. ja sen vi lärde känna varandra ungefär!

Min mamma ringde innan jag ens hunnit lyfta luren, så söt! Min bror hade skvallrat till henne, då jag på kvällen skrivit en statusrad på fejjan. :D Hon var sjukt glad! Pappa med för den delen.

Så efter vi skickat mms till våra nära å kära så går Os telefon het, det bara ploppar upp sms. Jag får givetvis med sms men det gick lite segare :)
Men det gör ingenting, ville ju bara berätta för alla!!


UPDATE:

Lämnade in ringarna i måndags för gravering. Fick tillbaka dem idag. Väldans najs! :) SÅ nu sitter den där på fingret. Känns lite galet faktiskt!!


Vill väldigt gärna till sommarvärme utomlands just nu. Sinnes.
Igår hände det. Utan min vetskap kan tilläggas!
Har den där ringen nu på ringret. Känns som om ringringret ska trilla bort, haha, den e ju lite tung! :P
Ska snart slänga upp en bild på dem, håller på att installera samsung programvara i datorn bara..

Och som ni ser så håller jag på att fixa med bloggen så ha överseende!!

vi sitter och har lärt oss first class. läraren tror att vi itne sett en dator innan.
så dumt så klockorna stannar... !!

Har nu införskaffat i ett par stövlar till vintern:


Ellos gav mig 30% så passade på :) Pris utan rabatt: 599:-

Inne på bla have2have finns massor att dregla över, men jag behöver ju praktiska skor så..

   575:-

 


698:-
698:-Dessa från  Shock.se är läckra som fan. HOPPAS de finns till våren, då hamnar de garanterat på min skohylla:


849:-
.... dessa härliga ballerinorna håller då föregående sällskap i sinom tid:

 498:-....Jag fortsätter drömma ett tag till om den perfekta skohyllan....
blir dyrt detta...'
Vad drömmer ni om??

En låt som bara e så dansvänlig. En riktig shake-that-ass låt. Låten gick på repeat x antal ggr i lördags!!


Pitbull: I know you want me (calle ocho)

Och en låt som fr.o.m nu är L låt:


Mange Schmidt - Ledig


Ja nu är det då konstaterat att 3;e MiB filmen kommer att bli till. Återser dock om Will S å Tommy L. J kommer att medverka i produktionen som beräknas börja filmas iår.


Hoppas de 2 killarna är med, annars blir de ju inte samma sak. Diggar båda filmerna så lite förväntningar finns allt.


This is It hade premiär i slutet av förra veckan vilket inte kan ha ungått så många. Kändisar världen över stod i kö för att se den. Kanske man skulle passa på att se den nu när den bara kommer att visas i 14 dagar? Någon som ska se den? Eller har sett den?


Mr MJ innan han "blev vit".
Nu har den där Rosing fattat hur hon verkligen ser ut. Så därför ska hon göra sina tuttar mindre och hon vill ha mindre läppar. Congrats. Det var väl på tiden, speciellt med brösten som i mitt tycke ser helt vulgo ut.
Tänk vad en graviditet kan göra.

I helgen var det fest! Roligt änds tills allt bara sket sig bit time, först när kära vännen P bara stack utan att säga byebye och sedan det västa då min O höll på att dö då en bil höll på att köra över honom! Fy fan har aldrig varit räddare i mitt liv.
Tänker inte dra hela den storyn här. Ett tillägg är att tidningar bara ljuger. Tack P för info som jag nu läst.

Iaf, är är lite bilder som jag snott av vännerna L å M. :)*ops!*


Japp ibland posar jag med! ;)


Fest Katten =)


Jag å M


Jag,L,P å K


S å L *love*

S,J å J.


Jag å A å K där bak


Ms fina konstverk på våran snygga griffelvägg!


Sötaste spindelkakan!


Haha min Cowboysare O!


Kära J.