För 8 dagar sedan kom vår prinsessa till världen.
Har inte funnits tid till att uppdatera bloggen, den har helt enkelt hamnat långt ner på priolistan.


Nikki- inte många timmar gammal.

Hon betyder helt enkelt mest i världen för oss ♥

Vilken lugn dag det varit. Vi har inte gjort ett skit idag rent ut sagt. Kört en runda med bilen och sedan myst i sängen, tittat på tv och bara varit. Varvat detta med att sitta vid en varsin dator också, haha! :)

Imorgon är vi beräknade till att få träffa Lillen som är i magen. Tänk, har varit gravid i 9 månader. G.A.L.E.T.

Kommer det en bebis så gör det, annars lär ni väl märka av mig ;)!
Känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu, så ni får väl hålla er nöjda med detta lilla inlägg!


Idag känner jag mig slö.....
Är det för att det är söndag tro?? :)

Sitter med hårtoning i håret. Fått en (för mig) alldeles för hemsk utväxt som jag nu försöker rätta till med lite toning. Håller mig till min kopparnyans. :)

Mat alltså. Det är så trist. Man vet ju inte vad man vill äta nuförtiden. En sak om man haft allt i kylen så man slapp handlandet, men när man är i affären så står det helt still i skallen på en. Eller är det tvärtom, man blir full med inspiration. Men så var det inte idag kan jag säga. Gick i affären hur länge som helst.....
Tillslut kom jag fram till att det minsann får bli tacos till middag. Passande en fredag, eller hur? :)

Dags att fixa resten av håret nu! :)!

Man kan bli galen för mindre. Blir så sjukt sugen på att shoppa när man ser H&Ms rea. Den kastar sig likt en vind mot mitt stackars (oskyldiga) ansikte. Vill ha pengar!
Hittat en del saker jag kikat på förrut som nu reas ut. Blir man sur då eller?? :D





På Coop var det 2 pocket för 69:-. Detta kunde ju inte jag motstå.
Båda  jag valde är skrivna av svenska författare.


De är märkta med "Klimatsmart pocket". 

Månpocket och Bonnier Pocket Klimatsmart pocket som innebär en ny miljövänligare pocketbok. En klimatsmart pocket är FSC-certifierad, klimatkompenserad och stödjer Världsnaturfonden WWFs klimatarbete. På ett år handlar det om cirka 7 miljoner pocketböcker som produceras miljövänligare.


Snabba Cash
av Jens Lapidus
är boken som fått mycket uppmaräksamhet i media efter att den filmatiserats.

JW är Stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena. Han gör vad som helst för att nå dit han vill. Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten. Ingen kan k-branschen bättre än han. Mrado sköter indrivning åt bossen Radovan. Han drömmer om ett bra liv för sig och sin dotter, men det ligger riktigt långt borta.

Den kriminella världens egen logik för de tre samman, och det kan bara sluta på ett sätt: en kamp om liv och död. Och varför, egentligen? För snabba cash.

-----------------------------------------------------   ---------------------------------------------

Pagininikontraktet av Lars Kepler (pseudonym) är boken efter den omdiskuterade boken Hypnotisören
som förövrigt är mycket läsvärd. 

En sommarnatt hittas en kvinna död på en stor fritidsbåt som driver runt i Stockholms skärgård. Hennes lungor är fyllda av bräckt vatten, men det finns inga spår av detta vatten på kläderna eller resten av kroppen.

- Hon har drunknat, Joona, säger Nålen.

- Drunknat?

Nålen nickar och ler vibrerande.

- Hon har drunknat ombord på en båt som flyter, säger han.

- Antagligen har någon hittat henne i vattnet och lyft ombord henne.

- Ja, men om jag trodde det så hade jag inte tagit upp din tid, säger Nålen.

Nästa dag hittas en man död i sin paradvåning på Östermalm. Mannen hänger i en snara från lampkroken i taket. Hur har det gått till? Det är högt i tak och det finns inte en enda möbel i hela rummet, ingenting att klättra på. Trots det är kommissarie Joona Linna övertygad om att det rör sig om självmord.

Han har givetvis rätt.



Mannen har tagit sitt eget liv, men självmordet avslutar inte fallet, utan blir istället upptakten till ett hisnande intensivt och farligt förlopp.

Vissa kontrakt kan man inte bryta ens genom sin egen död.

I förmiddags hämtade jag L och vi begav oss till J och lilla A som också skulle med till Ikea. Var ju trots allt Js idé att åka dit. Höll planeringen, annars är det annars alltid jag som gör att vi kommer iväg senare... *ops*
Vi tänkte att det säkert skulle vara mycket folk därborta men det var faktiskt förvånansvärt lugnt. L och jag var hungriga redan när vi kom in i varuhuset, men mat serveras inte vid 10 :D
Gick runt och kollade läget. Jag hade en shoppinglista med saker som jag skulle få med mig hem. Bara bebissaker.
Givetvis fick man med sig lite annat som inte var bebissaker, som packlådor i plast och badrumsmattor. Och små söta lådor som nedan.


När det väl blev dags för mat så blev det fläskytterfilé med pommes och beasås. Och en bit äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Den var lite torr men klart den slank ner :)

A kunde inte haft det bättre- att få uppmärksamhet från 3 brudar gjorde nog inte ont någonstans!
Charmtroll!

En mycket trevlig tripp. Förrutom i bilen påväg till Ikea när jag (såklart) lyckas tappa mascaran rakt på min rosa tröja. Tur att J hade våtservetter, lyckades få bort nästintill allt. Men fick ha skarfen som dolde den största fläcken. Och L skulle ju såklart hela tiden påminna mig om den förbannade fläcken!

Men annars är det såklar alltid trevligt när man umgås med tjejerna- babbel för fullt och massa skratt! :)

Denna låten gillar jag, det är så skönt gung i den liksom:

Bruno Mars ~ The Lazy Song



Det är helt sjuuukt många visningar på denna videon, över 75 miljoner visningar!



Nu är det rockfestival i lilla Norje. 33 000 biljetter sålda. Hade man inte varit höggravid hade man lätt stuckit dit! Hade nog jobbat också där, det va jättekul att jobba där förra året!

Hoppas att alla festivalbesökare får fint väder, vore inte mer än rätt efter 2 år och regn...

Ser att de dessutom släppt ett Sweden Rock Festival vin. Ett rödvin som enligt beskrivningen "Vinet passar perfekt till Ozzy Osbourne och Judast Priest, två av årets festivalartister. Eller varför inte prova det hemma tillsammans med en gammal Mötley Crüe eller klassisk AC/DC. I våra provningar har vi märkt att det passar till nästan all rockmusik".

Det är en beställningsvara och man kan beställa via systemets hemsida. Har faktiskt beställt en flaska ;)!


                                Sweden Rock vin: 69:-

Jag är absolut inte den som brukar klaga på värmen. Men idag tror jag att jag ska DÖ.
Känns som att jag kommer brinna upp!



Imorgon börjar Sweden Rock Festival. Blir inte alls sugen på att festa och ha det gott när man kör förbi där. Men får tänka att jag (snart) kommer uppleva något som är mycket bättre :)! ♥
Skolan var chill idag, folderredovisningen var a piece of cake och samtalen med lärarna i svenska och administration gick jättebra! :)

Ska bege mig in mot stan, förbereda för mat och köpa hem grundfärg och griffelfärg. Ska ha ett "anteckningsställe" ovanför skohyllan.

Ciao! :D


Idag fyller afreaklikeme år. Detta innebär såklart att jag måste publicera någon kul bild! ;)


Hoppas din födelsedag blir alldeles förträfflig! :D ♥


För cirka 2 veckor sedan köpte jag en ny mascara Lash Architect 4D från l'oreal.
Tycker att det är dyrt med mascaror, betalade 169:- för denna. Tänkte att det får bära eller brista.

Mitt omdöme: Efter att ha använt denna ungefär dagligen måste jag säga att jag är verkligen positivt överraskad av mascaran. Den separerar fransarna snyggt, inga klumpar. Första lagret får man jobba in lite men det är inget jag upplever som negativt. 1-2 lager räcker gott för att få snygga fransar. När man applicerat den så känns det inte att man har mascara. Inte upplevt att den runnit eller kladdat. Helt klart värt pengarna, i mitt tycke!
Idag tror jag att jag ska ta mig in till stan. Se om man kan hitta nya solglasögon. De jag har är ju så repiga, man ser knappt ut ur dem längre!
Nu när solen är framme hela tiden är det ju skönt med brillor :)
Fast det blir nog inte förrän i eftermiddag, innan jag ska hämta O på jobbet. Vi ska iväg och grilla ikväll med hans jobb och det ska visst vara tipspromenad också.... det som jag är så bra på ;)! haha!

Blir en lugn dag annars, ut i solen och njuta :)



Vi hjälper andra länder genom att skicka pengar, miljoner varje år. Med dessa pengar byggs det skolor, brunnar och annat som behövs till fattiga länder. Barnen där får kanske en chans att gå i skolan, få kläder,mat och tak över huvudet. Jättebra, absolut!
MEN:
Det man inte tänker på (inte så ofta i alla fall) är alla fattiga i vårt land. Det behövs pengar till vårt folk också!

Det är många som lever under existensminimum, som får kämpa för att ge sina barn (och sig själva) mat på bordet. Det är så hemskt. Vi som "har det så bra i Sverige"- som det så fint heter. Är det så bra här, under ytan så att säga?

Barnfattigbloggen är en sida som Aftonbladet har. Läs gärna där, mycket intressant måste jag säga!