Hittade dessa sjukt söta Hello Kitty sneakers på ebay.comAlltså hur söt är inte denna Nike skon (som säkerligen är en kopia :D)
Om någon vill köpa dem så kika på denna länken: Hellokittysneakers
Efter att ha dammsugat här hemma så slängde jag i hårfärgen jag köpte i fredags.
Det var extrapris, 39:90:-, på Schwartzkorps serie Country Colors. (Toning som håller ca 8 veckor)
Köpte med mig nyansen 49: Cognac, Hasselnötsbrun.
Täntke det får väl bära eller brista. Var lite trött på den lite mörka nyansen som för övrigt började se lite trist ut.
Iallafall i mitt tycke ;)Den skimrar lite i koppar/guldigt tycker jag. Gillar kopparnyanser! Matchar snyggt med fräknarna som snart kommer att dyka upp som solen fortsätter skina på samma sätt som den gör idag. :)
Älskar när man precis har tonat håret, det blir så lent och luktar så otroligt fräscht!
Hela dagen har jag varit så trött. Så det har inte blivit mycket gjort. Jag å min bundsförvalt L käkade kinabuffé innan vi hoppade på tåget. Mums så gott!
Sen när vi kommer till stationen vill jag bara hem. Men en älskling hade varit där och bytt bil. Ställt firmabilen där. Och jag som inte har nycklar till den. All min planering bara dog. Men L var så snäll å körde mig dit O var + att jag fick snabbhandla det jag skulle ha till mitt fredagsmys (jordnötsringar och godis :D) och körde tillbaka mig till firmabilen.

Sweetie är nu på afterwork med en arbetskamrat och jag är hemma med pluttarna. :)

Segare än segast.Har inte skrivit så mycket om vad som händer i mitt liv på senaste har jag sett.
Men det kanske inte är så intressant just nu ändå. Består i skolan, läxor och helg, haha!

Terminologiiprov på deklinationer har vi om två veckor. OH MY. Det är så många ord. Försöker ta tag i dem nu så man ine sitter där dagen innan det är dags för provet. Så nästintill varje dag tränar jag å L på orden på tåget. Rätt smidigt, faktiskt! Resan går så mycket fortare vilket man inte tackar nej till :)

Går igenom hjärtat, cirkulationen och andning med på anatomin. Ska ju ha fördjupningsarbete i detta. Vilket man redan börjar bli nervös för. Ska redovisas i tre olika ämnen. Svenskan, anatomin och it:n.
Man bedöms i retorik, hur man framför sitt arbete, innehåll, powerpointpresentation. Och säkert en massa annat som man inte vet ännu...*gulp*

Annars är väl de andra ämnerna rätt lugna just nu. Eller, haha?! Ja, vi har ju ett litet "test" i journalskrivning med nästa vecka.
Får väl se hur detta ska gå!

LIAn för våren är klar. Jag ska få vara på Ortopedi/Anestesi-avdelningen vilket ska bli spännande. Här i stan på sjukhuset. Kul! :)


J.Lo har man inte hört något av på evigheter. Men igår när jag käppte på radion i bilen så hörde jag minsann denna låten. Pitbull är visst en populär artist att jobba med, tycker att han syns överrallt nuförtiden :)
Kanske lika bra att smida medan järnet är varmt, eller hur?


J.Lo feat Pitbull ~ On The Floor
J.Lo ~ Brave


(fanmade video)Nikki Sixx egna band, Sixx Am har gjort lite låtar som jag gillar. Man kan äga att musiken skiljer sig märkvärt från Mötley Crue.


Sixx Am ~ Girl With Golden Eyes
Sixx Am ~ Van Nuys

De har än sålänge gjort ett album med titeln efter Sixx egna bok : The Heroine Diaries.
Sixx, James Michael
och Dj Ashba startade bandet för att hjälpa andra människor att ta sig ur sitt missbruk. Boken som skivan är döpt efter handlar ju om Nikkis missbruk, hur han kände och hur destruktiv han var.
Igår var ju min födelsedag. Frukost serverad av älsklingen och sedan hem till ma&pa för middag.
Blev 3 rätters visst. :) 
förätt: räkcocktail
middag: vilt i form av dovhjort m. italienska kantareller och hasselbackpotatis + sallad
efterrätt: vaniljglass med hjortronsylt.

När vi åkte därifrån kändes det nästans om om man rullade ut genom dörren. Så himla mätt var jag!
Kvällen spenderades med Sweetie och film. Med chips å dip. :)

En lugn och skön födelsedag.Inte alls fel! 

Jag som fyller ett år äldre på lördag har fått en födelsedagspresent. Har en sambo som absolut inte kan hålla sig när det gäller att spara på något roligt :)
Vi som diskuterat om att köpa en ny kamera såsmåningom. Och en kamera var det i lådan. Såklart! :P
En mycket fin sådan, dessutom!
En Canon powershot S95. När han var i sthlm så sa E (fotonörden :P) att den var väldigt bra.
Så nu hoppas vi på bra,snabba bilder! Den andra skulle jag vilja slänga i väggen men det kan man ju inte göra.
Åh, så jag har hatat den. 7-10 bilder och så blinkade batteriindikatorn. SUCK.

Och såhär ser den nya finingen ut:
Pictures from: dpreview.com

img_2779 (MMS)

Här har ni världens sötaste svart/vita katt Oscar :)

Ja givetvis är det skoldag. Men en annan har ju drabbats av diverse skit som gör att det gör ajaj...
Ska plugga och bara ta det lugnt idag. Se om man får behålla sin frukost. Igår gick ju inte det så bra.
Fast det är ju klart, illamåendet som dyker på mig ibland har ju en orsak så då står jag ut :)

Om ca 20 minuter börjar Solsidan. Är inte den enda som väntat på detta. Det är ju så roligt. Svensk humor på topp!
Köpt mig en glass som jag ska njuta av den halvtimmen. En sandwich. Inte ätit en sådan sedan i somras.Pluggat lite latin idag med. Och arkivreglemente. Vilket inte är så intressant men man måste ju kunna det.
Lite förhör imorgon så det är bara att gilla läget. Deklinationer 1-3 har jag med kikat på i latinsk terminologi. Inte det lättaste. wow, det är så krångligt!

img_9710 (MMS)

Nu är det minsann dags för lite mat.  Ni ska t.o.m få se vad jag käkar. Många andra bloggare tar ju kort på sina måltider. Så jag kan ju bjuda på en bild iaf:)

Jag är ju som sagt född i januari, men skulle varit född i mars (6 veckor för tidigt född). När jag läser horoskop och stjärntecken brukar jag läsa både vattuman och fisk.

Hittade detta om vattuman:

Hon vet bäst

Vattumannen är ett lufttecken och är vänlig, human, självständig och okonventionell.

Den typiska Vattumannen har en viljestyrka och intensitet som få kan mäta sig med. En envis och egensinnig läggning är kännetecknande, liksom förmåga att leva och handla lite utanför det traditionella mönstret. Denna individualist har behov av att få gå sin egen väg, varför "goda råd" inte brukar vara speciellt välkomna.
Här hittar vi samhällets rebeller och frihetskämpar. Vattumannen är fördomsfri och okonvetionell och strävar ständigt efter radikala förändringar. Upprorsanda och reformvilja hör tecknet till, liksom samhällsengagemang och politiskt intresse.
Vattumannen är hjälpsam och solidarisk och har förmåga att se till helhetens bästa. Stora fonder av medmänsklighet och människokännedom är utmärkande. Man brukar säga att Vattumän är utrustade med ett så kallat "världssamvete" och att de i regel har egna, annorlunda idéer om hur samhället ska kunna förbättras.
Vattumannen kommer bäst till sin rätt i arbete tillsammans med andra för gemensamma mål, varför denna humanist dras till grupper och sammanslutningar av olika slag. Vattumannen har svårt att stå ut med ensamhet och brukar som de övriga lufttecknen ha en vid och brokig bekantskapskrets, men håller alltid viss distans till andra, varför det kan vara svårt att komma Vattumannen riktigt inpå livet, åtminstone till en början.
Den som är präglad av detta mångsidiga tecken är i regel mycket kreativ och företagsam och har inte sällan en skapande ådra. Ett seriöst och originellt intryck är karaktäristiskt, liksom behov av kulturell förströelse och intellektuell stimulans.
Vattumannen har ett sinne som står öppet för nytänkande, får ofta plötsliga uppslag och insikter och är känd för sina många idéer och projekt. Vissa Vattumän kan dock vara så fångade av en storslagen idé att de glömmer bort de små praktiska nödvändigheterna.
Nyckfulla Uranus är tecknets härskare, vilket ger Vattumannen en stor frihetslängtan och äventyrslust samt behov av att känna omväxling och oberoende. En dragning till det okända och spännande i tillvaron hör till bilden. Vattumannen kan vara impulsiv och oberäknelig och gör ofta helomvändningar på stående fot. Att planera är inte det lättaste för denna bohemiska natur - förändringar, överraskningar och äventyr tillhör vardagen.
Den som är präglad av detta kommunikativa lufttecken behöver ett fritt och inspirerande arbete, där experimentlusten och det okonventionella tänkandet kan få fritt utlopp. Ett omväxlande arbetsfält, där Vattumannen träffar många människor och samtidigt får möjlighet att förmedla sina idéer och visioner, brukar locka.
Fysiskt associeras tecknet med vaderna, vristerna och blodcirkulationen.

Och om fisk:

Drömmer sanndrömmar

Fiskarna är ett vattentecken och är accepterande, förstående, intuitiv, mångsidig, sökande och drömmande.

Fisken är den romantiska, mjuka människan, förstående och medkännande till sin natur och ömmar för alla som har det svårt. En utvecklad känsla för rättvisa, liksom förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livsbetingelser är kännetecknande. De sjuka och svaga i samhället ligger denna milda karaktär extra varmt om hjärtat.
Den typiska Fisken är en god lyssnare, som har behov av att få finnas till för andra om livet ska kännas meningsfullt. Risken finns dock att Fisken tar på sig en martyrroll, blir för snäll och följsam och glömmer bort sina egna behov.
Denna känslomänniska har i regel en andlig förankring - en inre visshet om att det finns något mer i tillvaron än det som är synligt för blotta ögat. Intuitionen är stark, liksom lyhördheten för stämningar och atmosfärer. Denna förmåga att fånga upp känslor så till den grad att dessa ibland upplevs som egna kan vara ett problem för människor födda i Fiskens tecken, och av den anledningen är det inte oviktigt vilken miljö de simmar i.
Neptunus är den härskande planeten, vilket skänker en konstnärlig ådra och ett rikt inre liv. Denna fantasifulla karaktär uttrycker sig gärna genom någon form av kreativ, skapande verksamhet.
Fisken är oerhört känslosam, rörs lätt till tårar och ger inte sällan ett hjälplöst intryck. Därtill finns tendenser att oroa sig och ängslas, varför denna sårbara natur kan komma in i perioder av passivitet och förvirring.
Vi finner många sökare i detta vattentecken. Fisken känner sig ofta vilsen och otrygg och har en benägenhet att vilja fly vardagen genom till exempel dagdrömmar, fantasier eller droger.
Flyktbeägenheten och tendensen att leva i en drömvärld resulterar stundtals i svårigheter med att skilja på fantasi och verklighet. Fisken kan därför ibland bli ledsen och besviken när hon tvingas möta verkligheten och upptäcka att den inte alltid stämmer överens med de vackra drömmarna och visionerna.
Den Fisk som får utlopp för sin omtänksamma, kreativa läggning finner sig vanligen bäst tillrätta. Vi återfinner många Fiskar inom sjukvården, liksom i olika konstnärskretsar. Fisken har med sin empati och flexibilitet en fenomenal förmåga att leva sig in i olika roller. Många av våra stora skådespelare, poeter, musiker och dansare är präglade av detta drömmande, emotionella vattentecken.
Fysiskt förknippas tecknet främst med fötterna, vilket gör Fisken extra mottaglig för zonterapi.


Måste säga att om jag får bedömma mig själv stämmer jag mer in på fisken än vattumannens beskrivning. Har lite drag  från vattumanen här men vill gärna tro att jag passar mer i "fiskfacket".

Vill ni veta mer om er själva, ert stjärntecken? Kika här: Tarotmaggie.se
Sitter och fikar helt i min ensamhet med en sovandes Oscar bredvid mig :)
Vaniljhjärta och Forest fruit te.

Ni är faktiskt några stycken som vill läsa bloggen. Några måste jag säga förvånar mig :) På ett bra sätt!
När jag var i Uppsala hos cat bjöd hon en av dagarna på fika. Badd henne överraska mig och det blev i form av makroner. Aldrig hört talas om dessa små kakor innan. Men JISSES så sjukt goda. En med choklad och en med pistagenöt.Skulle vilja testa att göra dem någongång hemma. Läst att det inte ska vara så svårt. Bara få tummarna ur ovh göra det med ;)!

Borde sätta mig med mina skolbäcker. Men har inte gjort det ännu....
Oh varför måste vi ha läxa till måndag?!

jag har skapat en underblogg till denna. Den kommer handla om min graviditet.
Där kan ni följa hur jag mår, känner mm.

Denna bloggen är LÖSENORDSSKYDDAD så det innebär att inte vem som helst får läsa.
Ni som vill ha tillgång till den, mejla miss_chrisse@hotmail.com. Varför vill ni ha lösenord? Vem är du?!

Länk ser ni ovan, under headern.

Denna filmen som kommer nästa år,2012, har redan fått kritik. Sexiga skådisen Alexander Skarsgård spelar en av de ledande rollerna. Inte mindre än Avatar-regisörren James Cameron som fetdissat denna film.
Dessutom ska sångfågeln Rihanna ha en roll i filmen. Blir det romantiska scener mellan dessa två månetro?

Oh my! Snart kommer säsong 4 i True Blood, våran allas älskade vampyrserie på televisionen igen.
Den 12 Juni 2011 sätter härligheten igång. Tjoho!!
Tre nya karaktärer kommer att dyka upp i serien.(måste dock se 3e säsongen klart... :P)

Britney vill komma tillbaka i musikvärlden och snart får man nog höra denna låten överrallt.

Britney Spears ~ Hold It Against Me
Tänker på Ciara när jag hör sticket i låten ca 2:39-2:40, när hon sjunger "pop up the hood" eller något sådant.
Bara det att jag inte kan komma på hur låten går så jag kan minnas vilken det är. L, hjälp mig!

Någon av de äldre låtarna tror jag att det är...

Men slänger in en annan låt som också är bra med Britney:

Britney Spears ~ Toxic

Gå in på atcats blogg och tävla om ett prova-på set med Cliniderm!
Vill vinna! :DIdag känner jag att det är en bra dag. Har en massa pluggande att at tag i, men öter min frukost i lugn och ro. Måste försöka att inte stressa upp mig. Inte så bra kanske...
Macka, te och vitamintablett. Sedan dermatologi och operationsord för hela slanten.
Tycker det är så trist att slå i en ordbok men vad ska man göra.... Vågar inte googla allt. Allt på google kan man ju inte lita på. Man får vara (som de så fint heter) källkritisk. Vilket jag missat ibland när jag har alldeles för bråttom.

Och på tal om bråttom. En viss ihärdig dam har pikat några gånger om en sak. En mutcho importante grej, jag vet. Men söta L, det kommer,det kommer!!
img_0396 (MMS)

Mina fina barn <3  God natt alla där ute. Imorgon blir de plugg å en annan Spännande som jag berättar då!

img_6897 (MMS)

Nu är minsann miss Js julklapp obruten. Har nu sett så söta askar de va inuti!:) 12 st m 3 olika smaker, typ russin blandat med annat. Kanske för nyttigt för dig,L! Eller?;)Kan absolut inte gå in på Adlibris och inte hitta något jag vill ha. Hittat denna boxen med 13 böcker som heter Death Note. Är förvisso mangaböcker men det hade varit kul och ha dem!

Handling: (från wikipedia)

Light Yagami är en uttråkad toppstudent. Han är trött på att dag efter dag höra om nya stölder, mord och fall av misshandel och förstår inte hur människor kan bete sig som de gör. Han är även väldigt förtjust i potatischips.

Ryuk är en shinigami (dödsgud) som har tröttnat på att sitta i dödsriket och spela kort och bestämmer sig därför en dag för att hitta på något annat. Han tappar med avsikt ner sin Death Note till människornas värld. När Light plockar upp boken som faller ner på hans skolgård möts deras vägar.

I boken Light plockar upp finns ett antal regler skrivna. Den första och viktigaste lyder "Den vars namn skrivs ner i den här boken kommer att dö om 40 sekunder". Light tar det hela som ett dåligt skämt, men kan inte låta bli att ta med boken hem. Även om han har svårt att tro på vad som är skrivet kan han till slut inte låta bli att prova boken. Efter att ha dödat en man som höll skolbarn som gisslan samt en man i färd med att våldta en ung kvinna är han först förskräckt, men inser sedan något. Det här är hans chans att ändra på saker, hans chans att skapa en bättre värld. En värld där han ska styra och uppehålla ordningen - som gud.

Efter att ha börjat eliminera brottslingar får Light snart namnet "Kira" (från det japanska uttalet av det engelska ordet killer - mördare) i folkmun. Vissa hyllar honom som en frälsare som kommit för att för att rädda de från all ondska i världen. Den japanska polisen känner dock inte likadant, och bestämmer sig för att ta in den kände detektiven L som hjälp. Här börjar kampen mellan Kira och L.(bild från filmen med samma namn)

Det finns en tv-anime (light anime) och så finns det 2 filmer. Skaparen av Death Note heter Tsugumi Ohba.

Nu är snart den sjunde januari tvåtusenelva snart slut! Tänk att vi är på ett nytt år. Galet af dagarna går. Snart börjar skolan med. På Måndag. Ska bli roligt att träffa alla klasskamraterna igen, fast de e skönt att bara ledig helgen med!:) Imorgon ska jag hem till en gammal klasskamrat, träffa henne å 2 till som jag inte träffat på lääääänge!! Ska bli jättekul! Hej hej, dags för fredagskväll med fam. B:)

Har blivit helt beroende av detta lilla spel på mobilen som heter Angry Birds.
Spelet är inte så speciellt egentligen. Man är 5 olika fåglar, olika för varje bana med olika egenskaper. Man kastar iväg dem i typ en slangbelleliknande sak som ska träffa och ska döda gröna grisar. De (grisarna) är skyddade av olika saker, som träbitar,glas osv. Fågeln som jag kastar iväg ska då fördärva det omkringliggande + då döda grisen/arna. Man får poäng för varje sak man fördärvar och alla grisarna måste vara döda innan man kan gå vidare till nästa bana.
Mycket roligt spel :)!Ex. på en bana.

Den amerikanske mannen Ted Williams har levt över ett årtioende på gatan med sin skylt att han har välsignats med "en gyllene röst". En reporter blev nyfiken på honom och efter att klippet lades upp på Youtube så har verkligen Ted haft fullt upp. Han har erbjudits jobb och hem och miljoner har sett klippet på Youtube.

Ted Williams - "Golden Voice"Vilken saga. Hoppas det går bra för honom!

Salt      Action/Thriller

CIA agenten Evelyn Salt ska precis gå hem från jobbet när hon blir kallad in till att förhöra en rysk avhoppare.
Han berättar en minst sagt märklig historia. När Eve precis ska gå säher han att hon är en rysk dubbelagent. Salts medarbetare blir övertygade om att sådant är fallet och Evelyn flyr kontoret och sitt hem.


Filmen får: CCCC+ ~ En fartfylld actionrulle med (den som vanligt) ursnygga Jolie i huvudrollen. Salt är inte tjejen man ska bråka med. Och man blir förvånad över hur handlingen utspelar sig i filmen. Väntar på uppföljaren för det måste det komma!Innan juk fick jag hem denna boken på posten, nr 10 i Sookie Stackhouse (true blood) böckerna. Lycklig över att fått hem den blir jag såklart. Men när jag tar upp boken och håller i den så är det något som inte stämmer.
Springer snabbt upp till min samling och ser det jag misstänkt. Bokjäveln är större än de andra i samlingen.
Helt sinnesjukt irriterande. Den är visst i storpocket. Vilket irriterar skiten ur mig. Tänk om den inte kommer i pocket i normal storlek?! Vad gör jag då?? [PANIK.]
Så kan ju inte samlingen se ut.... någon som vill köpa denna? Ny, oläst är den.

Om den inte kommer ut i pocket får jag helt enkelt lösa mitt problem på det bästa sätt. Genom att köpa om boxen i "paperback size". ALltså storpocketformat.Alla 10 i samma låda. Endast 481:-. Någon som vill ge mig detta den 22 januari när jag fyller år?? :) 

 

Ett nytt stjärnskott har kommit, Eliza, och hennes låt "pack up" som ni kanske har hört på radion tycker jag riktigt mycket om. Den är lätt, svängig och man vill liksom röra sig :)


Eliza Doolittle ~ Pack UpHon föddes den 15 april 1988. Är sångerska/låtskriverska från London.
Hennes debutplatta släpptes visst i somras med det inte  så kreativa namnet "Eliza Doolittle".

Att sitta i en bil x antal timmar gör en trött... Känner mig jätte seg. Körde vid 07.00 imorse. Vi har drygt 1,5 timme kvar hem... Tror älsklingen är lika seg å trätt som jag är. Blir slappt resten av dagen tror jag. Eller vem vet, kanske piggnar vi till:) Jag har ledigt 1 vecka till, vilket inre alls är fel. Skulle bara haft mer pengar på kontot. Någon som vill skänka en slant? :D Är väl det som är Negativt när man studerar, man blir inte rik precis.!får väl leva på kärlek å vatten ett tag till ;) Längtar efter katterna. Se om de saknat oss med eller om de är som vanligt... :)

1-1-2011, snart 1a dagen slut.... På det nya året. Härlig start på det nya året med slapp dag å på kvällen bio. Filmen RED blev sedd med Uppsala paret. Very nice!:) en bra ,kul film. Action också:) snart är det läggdags!:) puss!