Idag har min fina sambo blivit ett år äldre! Eftersom det var hans dag så fick han igår välja dagens middag. Det blev saffrans fisksoppa och vitlöksbröd. Svängde ihop banan/blåbärsmuffins à la american size med honung-kanel frosting. Blev mumsiga! Mättande, orkade bara en! :)

Är det någon mer än mig som är helt fast i detta spelet? Kan ju inte sluta spela!! :D
Ingen har väl missat att Charlie Sheen inte medverkar i 2½ men längre.
Istället så har Ashton hoppat in och han spelar en it-miljonär. Storslagen succé med hela 27 miljoner tittare när första avsnittet med Kutcher sändes.

Dagen började med att N skulle få sin spruta. Visade sig vara två stycken som skulle fås i benet.
Hon "mutades" med lite sockervatten och det gick faktiskt bättre än jag trodde det skulle göra. Såg lite otäckt ut när distr.sköterskan stack...fy för sprutor!

Sen när vi skulle träna, mammagympan (eller jag tränar, N tittar på och undrar vad jag sysslar med)
så var det inställt. Det sjuka var att jag drömt att det skulle vara det- och så var det de! Läskigt!

Så vi åkte hem, jag åt lite lunch och sedan busades det lite med lilla N. Det blev också en promenad med N i bärsjalen, tänkte att då tränar man ju kroppen mer när man bär på ytterliggare 6,5 kg :)








Lite bilder från promenaden :)

Lilla N ska imorgon få spruta för första gången. Min lilla tjej, 3 månader på torsdag!

Idag har man inte gjort så mycket. Varit en vända i stan, hm och apoteket. Träffade en tjej som gick samma
föräldragrupp när man väntade N. Jättekul att träffa henne, och se hennes lilla dotter. :)


Häromdagen tränade N att ligga på magen i sängen. Visst ser hon finurlig ut ;)♥

Om hon mår bra efter läkarbesöket ska vi gå på mammagympan tänkte jag. Men vi får se!

Dags att busa lite till med lilla N innan sovdags!


Igår var jag och lilla N på tjejkväll hos J. Vi hämtade först L i stan och vi plockade upp maten (pizza och stripstallrik) och fixade lite choklad och chips och begav oss sedan till J. Där väntade A vid dörren (nyfiken som en strut :D), hihi. M , Js kompis som jag inte sett på typ 2 år var där och det var trevligt!




Efter att A somnat satte vi på filmen "hur många lingon finns det i världen". Den var helt klart sevärd, rolig och lite sorglig emellanåt. Men den var ju inte sådär supermegatoppen som alla skrivit/säger.

Åkte hem till Sweetie runt 22.30 och släppte av L i stan. Även fast jag ett tag funderade på att hon skulle få gå in till stan ;) haha!

Idag jobbar mannen och sedan ska han iväg och hjälpa en kompis med hans båt. Så jag och N ska träffa en gammal klasskamrat, E,och sedan hem till Ns mormor. Hon kommer bli så glaaad! (hon älskar verkligen N så mycket!)
Se om morfar får en chans att mysa med sitt barnbarn.... får väl ta N ifrån hennes famn så min pappa får mysa med pluttan en liten stund iallafall!


Har en liten tjej som ligger bredvid mig i soffan och sprattlar för fullt. Är det morgongymnastiken tro ;)?

Tänk om man vore så pigg som henne, så skönt det varit. Så mycket man hunnit med!!

O glömde ju givetvis lämna filmen så vi får köra in och göra det. Suck. Jag som hade tänkt att va hemma i mysbyxorna heeeeela dagen.
Kanske passar på att köpa med mig hårfärg hem (om jag orkar). Håret skulle behövas tonas om. Får se hur det blir, funderar på en lite mörkare kopparnyans.

Dricka upp teet står på schemat nu! :)
Inte bloggat på länge ser jag. Men kanske inte så konstigt. Händer inte så mycket i livet just nu. Dagarna rullar på i sin lilla takt.

Kan ju i alla fall berätta att vi (jag) nu postat alla kort till Ns lilla namngivningskalas. Stod en hel kväll och gjorde alla typ. Blev faktiskt nöjd med resultatet, enkelt och snyggt blev det.
Hyrt lokal har vi med gjort så nu ska jag bara ringa så jag kan kika på den, så man vet hur man ska duka och så när det väl är dags.

Träffade S och hennes K denna veckan. Vi gick en promenad i regn och lite blåst. Kanske därför jag drabbats av en förkylning. Igen, är det inte så typiskt. Fast promenaden var väldans trevlig. :)
Även träffat J och stora killen A. Fick våfflor- inte alls illa! *mums* Passade på att prata lite om tårtan som snällaste J ska hjälpa mig med till Ns namnkalas. För jag är verkligen urkass på sånt. Tyvärr, skulle vilja lära mig men vågar inte fixa själv för tänk om det inte skulle bli bra när man ska bjuda så många. Nää, för bli någon annangång, Kommer bli så brrrraaa! :)

Sett filmen Limitless idag iallafall. Den var bra-en sådan tablett skulle man ju få tag i! Vad man skulle bli smart (ja, jag är ju inte känd för att va så smart alltid ;) )

Ska kurra ner mig i sängen och försöka bli av med huvudvärken som drabbat mig tillsammans med förkylningen from hell. Ciao bellas!




Ännu en dag har startat, en torsdag. Snart har denna veckan också gått.
Lilla N sover, så jag passar på att uppdatera mig om världen (dvs facebook, aftonbladet, mejlen, bloggar. haha!).

Igår var det ännu en gång dags för gympapass á la mammastyle. Vi var några fler igår, vilket var roligt!
Gick bra tycker jag, sämsta biten är axlarna dock som gör ont så fort man gör något. Kanske får träna dem lite extra.

Sen var det barnmorskebesök på schemat. Lite lågt blodtryck så där fick jag förklaringen till varför jag känt mig matt och varför det snurrat till i huvudet ofta nuförtiden.

Blir en lugn dag idag, ska in till stan och se om fingerfärgen kommit in på Lekia. Sen till Motiva och skaffa 10-kort.

Hörs sen!


Finaste tjejen i hela världen! (bild från häromdagen)

jag skulle vilja ha en ny bärsjal till N. Den jag har ska jag inte klaga på men skulle vilja förnya nu till hösten/ vintern.




alla bilder är från företaget Ellevill.com

Och jag bjuder på en bild på mig och N idag i vår sjal:)


Säger då det. Vilket väder det varit idag. Mörkt och regning. Hösten är här! Man har knappt velat göra nångting. Men jag har ändå städat och tvättat. Vilket behövdes, korgen var nästan överfull *hoppsan*. Pratade bort typ 2 timmar med gamla klasskamrat Lo också. Kändes lite konstigt att inte åka tåg till skolan med henne mera... lite vemodigt. Tycker allt hon kan hoppa över ett år och börja när jag ska börja igen ;)!

N sover. Hade själv velat sova lite känner jag, men provade innan och av någon konstig anledning ville det sig inte....
Har en gnällig katt här också. Han tror att han vill gå ut, men när man öppnar dörren och han ser att det ösregnar så vill han inte alls gå ut. Konstigt tycker jag!

8.00 fick man stiga upp idag. Lilla N var hur pigg som helt (inte konstigt om man sovit i princip 11 timmar!) så det var bara att stiga upp och börja dagen. Har en så duktig flicka, behöver bara vakna 2 gånger/natt. Så jag kände mig rätt utvilad. Medan hon kikade på sin favoritmobil så passade jag på att ta en dusch. Då blev jag ännu piggare och jag bestämde mig för att ta lilla pluttan i vagnen och gå en promenad. Solen lyste hela rundan och hon somnade rätt snabbt. Vi var ute en hel timme. Kunde gå och filosofera alldeles ensam med vinden susandes över huvudet. Skönt och uppfriskande!
O sov och ringde när vi nästan var hemma, lite lätt orolig. Han hade inte ens hört att jag varit och duschat eller att N tjutit av glädje. Snacka om att sova hårt ;)!

I morgon är det måndag igen. Inte för att det är så stor skillnad för min del men ändå liksom. Vet inte vad man ska hitta på, får väl lov att se vad som kan hända.

Gick samma runda häromdagen med S och hennes flicka K och vovven Molle såklart. Då tog det längre tid, K var inte alls glad, väldigt mammig. Men vi kom runt såsmåning om. Inte för att vi hade bråttom, vilket var tur.
Alltid trevligt med sällkap, vi bor ju rätt nära varandra så vi får se till att vi ses lite oftare.


Här skulle jag vilja äta en glass idag! Godaste glasstället i sthlm!

Att träna igår gick bättre än förväntat! Det var faktiskt roligt! Vi var inte så många, 5 stycken med mig som körde passet (6 st om man räknar med hon som höll i passet). N var den enda flickan bland bebisarna. Tänk att hon redan omsvärmas av pojkar, haha!
;)
Körde hela kroppen i princip. När vi kom till rugg/axlar så kändes det verkligen hur svag man är i dessa muskler.
Ska i alla fall dit nästa vecka med tänkte jag.
Fick ju testa gratis igår, vilket kändes bra, för tänkt om man inte tyckt det varit något att ha. Då hade man betalat typ 100:- i onödan. Och så läste jag i tidningen att nästa vecka så är det fri träning på alla Motivaanläggningar. Vilket innebär att jag inte behöver betala för nästa veckas pass heller. Sweet!

Känner att jag har lite träningsvärk idag ändå, även fast det inte var så tung träning. Jag har så sjukt dålig kondis med, var nästan lite pinsamt tyckte jag, haha!

Idag blir det en vända in till stan, fixa lite småsaker bl.a som att handla mat (som vanligt). Äta bör man, annars dör man. Fast dör man det gör man ändå!

Lilla N sover nu. Annars hade jag inte suttit här och bloggat ;) Se hur länge den lilla damen vill sova idag.