Det är väl tur att vi har 2 datorer här hemma (har iof 3). Hur skulle det annars gått? O sitter vid en och jag vid en. Sociala vi är va? :)

Tänk att denna arbetsvecka är slut snart. En kort dag imorgon och sedan är det helg igen! Blir att träffa tjejerna L och J imorgon kväll. Fredagsmys! Se en film-som vi säkert pratar oss igenom och kränga marängsviss, haha! Sjukt sugen på det, inte ätit det på evigheter.




Igår när jag och L gick på stan så provade jag denna fina känningen i 36. Passade bra, magen såg jättebra ut, men inte kan den växa mer i den. Vågade inte köpa den för tänk om det tar 100 år innan man går ner de kg som komma skall... är inte "färdigväxt" ännu Om den finns på nätshoppen efter att vår älskade lill* är här ska jag införskaffa den. Istället köpte jag en cericerosa. Läckert! (hittade ingen bild på den på shoppen...)
Trodde aldrig jag skulle gilla modet med långa klänningar, men ack så fel jag hade! Bekvämt OCH fint med magen :)
Hittade även denna som är så fin, mycket snyggare i verkligheten.








Idag har jag faktiskt pluggat lite. Tycker inte att jag blev speciellt mycket klokare. Hoppas att något fastnade därinne... Hjärtats cirkulation handlade det om.
Dagen har annars varit lugn. Fick besök av J,A och J framåt kvällen. Alltid trevligt! :)

Igår tonade jag håret med. Blev lite mörkare än jag tänkt, men nästga gång kommer det bli ljusare. En ljus kopparnyans (som förra året) är jag ute efter, typ som bilden nedan. Det är för övrigt färgen jag använde. Sjukt snygg! Men mitt hår var rätt mörtk nu så det är klart att toningen inte tar hur många nyanser som helst. Men kopprigt ser man ju att det är, om man tittar lite noggrant.



Två veckor kvar av praktiken. Tiden går snabbt! Ibland saknar jag skolan, ibland inte. Hade ju varit gott om man jobbat nu men samtidigt ska det bli skoj att träffa klasskamraterna snart igen.


I morse vaknade jag på strålande humör, men det humöret sjönk som en sten i havet. Skulle ju hänga med en läkare idag. Han var inte otrevlig, absolut inte men han gick snabbt som bara den när han skulle göra något, så en annan hängde inte med. En kollega sa t.o.m på skämt att han skulle vänta på den gravida kvinnan...
Dessutom sa han inte ett ord till mig. Kräver inte mycket, men när man försöker att intressera sig kan man väl vara lite artig och ta sig tid...? Var inte många patienter heller idag. Kände mig inte så välkommen kan man ju kort säga. När jag ställde frågor så verkade han inte speciellt intresserad av att lyssna på dem utan mest tänkte han på att diktera så fort han bara kunde eller fixa med annat... lite trist. What to do liksom. Var med en stund, sen efter fikat gick jag till min kära dator och skrev lite journaler :).

Handlat har jag hunnit med också. Ojoj, vad folk det var i affären! Märks att lönen har kommit.
Vet knappt vad jag fick hem. Allt på min lista följde med hem och billigt blev det inte. När man stoppat in allt där det ska vara undrar man vad man köpte och vart det tog vägen för man märker knappt någon skillnad, haha!
Någon mer som har detta problem? Dessutom, någon som har bra (billig) veckomatsförslag? Är så innerligen trött på all form av mat. Man måste ju laga mat som räcker till 2 matlådor när det är arbetsveckor.



Veckan sista jobbedag (för många) är här. Slutar redan 12.00 idag! Underbart! :D
Åka och handla, kanske in en sväng på stan med. Skulle behöva lite saker. Får se om jag orkar...

Helgen är än så länge helt oplanerad, vilket jag inte har något emot. Måste dock försöka börja plugga lite men med min dåliga karaktär blir det säkert uppskjutet ännu en gång... *bad bad me*


Värmen har börjat komma till oss, vilket vi gillar/älskar! Eller hur? :)

Dags att do some makeup och köra till praktiken. Ska få följa med en läkare på mottagningen idag. Se hur det kan gå till när de bedömmer en patient och så. Intressant!

 

En donna som har en hårfärg jag vill införskaffa någongång är Christina Hendrick, Mad Men stjärnan. Har inte kollat in serien så har inte en aaaaning om hur hon är som skådis. Men hon är om inget annat snygg!



En jättesöt widget med olika kattbilder har nu hittat till min blogg. Ni ser den till vänster :)
En kattälskare som mig måste ju ha den, haha!

Om ni med vill ha den på er blogg, kika in på http://www.bloggwidgets.com/dagens-katt/

Tack Emil!

Glukosbelastning.... Mår sjukt illa. Det är synd om mig!!

I brevlådan ligger en låda från närshoppen Eleven.se. Var med i en tävling för ett tag sedan (som jag i ärlighetens namn glömt!) och blev en av 10 lyckliga vinnare av ett litet kit från Akademikliniken.
Det består av:


  • Pure Repair Night
  • Pure Antioxidant Crème
  • Pure Effect Eyes
  • Pure Berry Toner
  • Pure Radiance Cleanser
Ska bli spännande att testa allt detta!

Har beställt dagcreme och serum från Pureskin.se. De säljer naturlig hudvård utan tillsatser.


Provat en del hudvård men ändå inte lyckats hitta den perfekta hudvården för min hy. Så får man se hur Akademikliniken och Pureskin kan göra min hy mindre torr.


Ibland kan jag ju bli snygg på bild, de ni! :)
Får väl bjuda på iaf en liten bild ibland som inte är googlad :D!

Ny praktikdag. Se vad som änder idag. Frukosten består av banan,äpple,linfrö och fil. Mums!

Hörs sen alla godingar!
Vi har passat på att räffsa lite löv och klippt lite häckar nu när vädret varit så fint. O gjorde det mesta, jag mest samlade upp det han klippte ner och slängde. Passade på att putsa badrumsfönstrena och köksfönstrena uteifrån.
Nu är de jättefina! Putsade ju alla andra fönster igår och städade här inne med igår. :)
Hängmattan kom fram med. Härligt! Ligga och sola lite i den var inte fel kan jag säga! Synd att de kalla vindarna under ryggen skulle fördärva nöjet lite...

Kan meddela att saften L köpt var god igår. Inte en saft man bäljar i sig, den var rätt söt. Men en jäkla fin färg!
O drack groggar hos L, inte många men det räckte visst för han blev rätt berusad igår, vilket märktes i form av att han däckade i samma sekund som han satte sig i bilen. Stackaren! Jag saknar inte groggarna direkt, utan kanske mest att kunna dricka lite vin eller typ en cider någongång ibland.




Ps: Ni har väl inte glömt bort att jag har en namninsamling för att stoppa de kinesiska pälsfarmarna?


Ikväll blir det lite festligheter, fast med saft för min de. Standard nuförtiden och kommer att vara ett tag till!
L har köpt en saft som visst ska smaka som gelehallon. Spännande!

Snälla hjälp till att stoppa detta hemska som sker, detta fruktansvärda djurplågeri! De flår djuren levande, slänger dem i marken osv. Allt för lite päls skull. Tror ni mig inte så se länken inne i namninsamlingen eller i gruppen på facebook.

Skriv på min namninsamling, när den når 500 namn skickar jag den till PETA.

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=5387

Skicka gärna vidare länken så att fler kan skriva på, för såhär kan det inte fortsätta! Gå med i gruppen "DET HÄR KAN INTE FORTSÄTTA SÅ...." på facebook NU!



Alla djur förtjänar att leva ett drägligt liv.

Gå också in no cruel cosmetics
Skriv på och var med i kampen mot djurtestat smink!
Populära sångfågeln Katy Perry har släppt en ny singe med namnet E.Tl. En bra låt, men den påminner rysligt mycket om det ryska tjejduon t.A.T.us gamla hitlåt som kom 2000. De var ju uppe på tapeten mycket då många ansåg att deras låttexter och videos handlade för mycket om sex.

Katy Perry ~ E.T




T.a.T.u ~ All The Things She Said




Eller är det bara jag som ser likheten?


Vilken/Vilka tror ni kommer bli en hit? Är det någon av dem som tilltalar er? :)

Just nu skulle jag kunna smaka alla, bara för att jag är så nyfiken!
Har faktiskt (kors i taket!) varit ute och gått en hel timme. Det tillhör inte det normala. :)
Men det var jätteskönt, vad härligt att det är uppehåll. Se om man har ont i musklerna man inte visste man hade imorgon.

Nu ska vi iväg. Kram!
Ikväll är det final på ett av Sveriges mest omtalade tvprogram- nämligen Melodifestivalen.
Ska ni se det?

Får se om man gör det, ska bort till S o B om en stund.

Dagen har för övrigt varit bra. Steg upp 8.30 (!) en lördag, vilket inte är normalt i mitt fall. Jag ääääälskar att ligga och mysa när det är helg. Men jag var hungrig så man fick snällt stiga upp. Sweetie slängde på sommarhjulen med de nya fälgarna (som han längtat!) och det blev snyggt, I have to say.
Duschade och ordnade mig, och sedan fikade vi lite hos hans arbetskamrat R o sambo A. Träffade deras söta dotter på 4 månader. Wow så liten!
Sen begav vi oss ut och hälsade på J o J o A. Alltid lika trevligt! Köpte med oss mat hem (pizza å rulle) och krängde de, sen däckade båda i sängen, haha.

Har en utslagen katt, Mino bredvid mig. Vilken livsnjutare han är. Lätt att jag ska bli katt i mitt nästa liv!




Britney Spears ~ Till The World Ends



Hennes nya låt. Bu eller Bää??
Denna kvinnan har visst skapat en låt "Jam" och dess video snart börjar väl synas runt om i cyberspace.
I mitt tycke är hon en snygg kvinna helt enkelt. Eller vad tycker ni? Vem tycker du är snygg, lättklädd i Hollywood? Varför?


Kim Kardashian


Paris Hilton


Nicole Richie


Eleven.se

Skulle lätt kunna köpa allt, kolla så fint och rosa det är!

  • Hårfön: 499:-
  • Plattång: 599:-
  • Vågtång: 549:-
Efter att ha surfat på Stinas blogg blev jag sjukt sugen på att införskaffa en kigurumi. Tänk och glida runt i en sådan när man ska ha mys hemma!
Någon av dessa tre hade varit fint! Man får lägga cirka 600-700 kronor med frakt. Ev tullavgift också kan ju läggas på...direkt från Japan. Varför kan det inte finnas sånthär gulligt här i Sverige?? Fast hade det funnits det så hade det väl varit jättedyrt..!



Sitter och äter frukost bestående av Special K, skinkmacka m. paprika och ett glas apelsinjuice.
Såhär duktig på att äta frukost som jag varit på senaste tiden har jag aldrig varit i hela mitt liv.
Oftast har man hoppat över det, eller bara ätit en skorpa eller något liknande. Bara för att man skulle, inte för att det faktiskt mättade. Inte varit en frukostmänniska innan och ibland tar det emot att stiga upp tidigare bara för att hinna med det. Men det är det värt måste jag säga. Mår faktiskt bättre av det.
Äter ni frukost innan ni beger er iväg till skola/jobb?

Mina barn är dyra i drift-men det är de värda. Var dags att beställa kattmat med andra ord.
Köper från Foderbilen.se, hemleverans för 19:-.


Fodret kostar 649:- men det räcker ju i alla fall cirka 3 månader.

Första dagen på praktikplatsen klar. Min handledare är glad och trevlig, likaså kollegan i rummet. Man kände sig välkommen. De andra var med trevliga och välkomnande, vilket inte känns så dumt första dagen och allt.
Hann skriva en journal och remiss innan det var dags att bege sig iväg till k-krona. Alla ortopedsekreterarna här i stan och kkrona skulle ha möte. Träffade klasskamraten C där, vilket var kul! :) Hann man prata lite med henne, som man inte ser på 5 veckors tid.

Undrar hur det har gått för mina andra klasskamrater. Hoppas att det gått bra! :)!

Först svar till sanne:

Jag vet inte, men jag börjar så smått misstänka att det är så. Då kanske det inte hjälper hur mycket jag än sköljer?!

--------------

Vi har idag varit i Jönköping. Hämtat superfina fälgar till bilen :) Inte för jag är speciellt insatt i sånt ,men tror de blir kalasfina på bilen när det väl ska bytas till sommarhjul.
Sen blev det hem till mina kära föräldrar på middag. Blev brunch typ. Gott! Och cheesecake till efterrätt. Alltså. det är så sjukt gott! Tur att jag inte har det hemma, då hade man lätt tagit en bit nu!

Ikväll blir det lugna puckar. Bara hemmamys med Sweetie, pluttarna och Lillen, såklart ♥

Usch vad jag blev trött. Får väl gå och lägga mig snart känner jag, ögonlocken bara vill trilla ihop...

Sov Gott Alla Läsare! :)♥

img_8388 (MMS)

Ett fint mjölkpaket! Den lilla kalven är ju så söt:) gillar typsnittet också Se om mjölken god med!

Idag är en kort dag i skolan. Vi ska ha handledarträff, fr 9-11. Ska bli skönt att komma hem tidigt! :)
Sen är det 5 veckors LIA så man träffar inte klasskamraterna förrän v.15 igen. (!)

Funderade igår på vad man ska äta till middag idag. Det är ju ändå introduktion till helgen... men min hjärna står helt still. Någon som har någon idé?

Som sagt, en sen sådan fick jag på posten igår.
Öppnade och läste ett jättefint brev, handskrivet och allt. Och känner genast igen handstilen.
Läser hela och hon skriver att presenten som jag får av henne hade hon själv tänk att ha den dagen hon skulle skaffa barn. Vilket aldrig blev, tyvärr.

I presenten ligger en bola. Det har sitt ursprung från Nepal (Mexico säger en del)och är en kula som avger ett ljud när man rör på sig, som sägs lugna bebisen i magen under tiden den är däri och sedan när den kommer till världen.


(har en kedja, inte ett läderband runt. Ska dock köpa en variant som är lite längre.)

Den fina presenten kommer från min stora syster L. Blir så glad att hon skänkt mig en tanke. Hon gav också en förklaring till varför presenten var sen, men det hade hon itne behövt. Så snällt att hon ville ge mig något så personlig. Betyder mycket.

Såhär tycker jag om nässköljning, än sålänge:
Kan bara säga såhär: Först var det väldigt obehagligt, men när man väl fått in taktiken gick det bra och det kändes bra efteråt, faktiskt. Gäller bara att andas lugnt!
Inte så att det hjälpte mot täpptheten, men fick en renare känsla i näsan. Man får nog hålla på ett tag tror jag, så jag ska försöka göra det minst 1 gång om dagen ett tag framöver.



God Morgon förresten!

Idag är en ny dag-torsdag! Skoldag, näst sista sådan innan det är dags för 5 veckors LIA. Ska vara på ortopedi/anestesi mottagningen på sjukhuset. Får se hur det blir! Min handledare ringde igår, verkade jättetrevlig! Ska få följa med dem till K-krona på måndag. De ska ha arbetsplatsutbildning. Kul första dag!
Har fått bra tider med, vilket man inte tackar nej till: Mån-tors: 8-16 pch fre: 8-12. Naaaaaajs eller vad! :D




Var inom droghandeln och köpte en nässköljare- Nasaline.
Fick med 3 st små påsar med salt som man ska blanda i kroppsvarmt vatten. Inte alla 3 på en gång, utan 1 påse/näsborre.
Jag fasar inför detta. Känns som att det skulle kunna vara obehagligt....



Uppdaterar sen hur det var...
Studiedag idag. Riktigt skönt med sovmorgon. :)
Käkat frukost och nu ska man försöka göra sig mänsklig, d.v.s. med hjälp av lite smink och hårborsten!




Ska ju iväg snart och då kanske man vill se lite normal ut. Om man ska dra benen hemma en hel dag sminkar jag mig inte såklart....
Den har jag missat. Totalt. Som varje år. Har bara spanat in Ls blogg. Är det veeerkligen så intressant?
Jag vet inte, faktiskt lite tveksam till om det är det, för man läser alltid samma sak, varje år.
"Åh nej men usch så dåligt det var" eller "vilka fula kläder" eller "fel film/er vann".
Givetvis är det många som tycker att det är bra, kul osv men det är ALLTID det negativa som kommer fram i ljuset.
Märkligt.

Filip och Fredrik säger att de tycker att galan var skittråkig medans tittarna till deras Oscarsföljning säger att duon fördärvade hela upplevelsen med galande pratade sönder allt.

Själv har jag ingen talan, inte sett galan och kommer inte göra det heller. Om jag får tid över så kan jag tänka mig att se det. Bara för att , liksom.


Ursnygga Halle Berry.