Idag är det valborg. Här har det känts som vilken annan dag som helst. Har en liten tjej här hemma som senaste två dagarna börjat vakna 05.30 (!). Så sjukt tidigt. Igår somnade hon om efter välling men inte idag, nej nej. Pratade och flinade så det var ju bara att ge upp!

Gick en promenad i det otroligt fina vädret. T-shirt och svala jeans. Gott!

Var en snabb vända inne i stan också. Det var så tyst där. Affärerna var ju öppna och så (gick ju bara i två) men jag såg knappt en människa. Alla var väl och käka valborgsmiddag eller nåt ;)

Fixade efterrätt när vi kommit hem, vit chokladmousse. Aldrig gjort innan. Den kunde väl sett bättre ut, blev lite grynig. Men jag tror nog absolut inte att det är fel på smaken. Gröpte ur ett hål i mitten och la i bärsås och på toppen ringlade jag lite mörk choklad.
Vi får väl se hur det smakar sen!

Middagen bestod av inte så glammiga pannbiffar, ekologiska delikatesspotatisat (jättegoda måste jag säg!) och brunsås såklart. Pannbiff utan brunsås funkar ju inte i min värld ;)

N ligger och pratar i sin säng (som vanligt typ innan hon somnar) och O är ute och gjuter betong på trappan upp mot baksidan.
Därför passar jag på att slösurfa på datorn.

Helgen förresten! Dopet var jättefint för lilla E. Sen var det ju smörgåstårta efteråt och cupcakes + tårta. Pallade en halv cupcake efter den mäktiga smörgåstårtan. Tur att A ville dela :)

Sen på kvällen var jag ju inne hos L på fest. Festen som skulle ha typ 15 deltagare. Slutade med att vi var 4. Och att ingen hörde av sig (kom några loosers vid 23 med lama ursäker som gick efter 5 minuter. Mening att komma då liksom....)
Men vi hade jättetrevligt i alla fall! :) Vi var tre som drack, den fjärde var ju gravid. Men hon blandade shots så fint så!
Så lite seg i söndags var jag allt. Men de får man vara ibland. :)

Trevlig valborgskväll på er!Testade en örthårfärg i morse. "Sahara" hette färgen och märket Logona, som jag köpt inne på hälsokostaffären. Inga kemiska grejer alls i den.
Brukar ju annars alltid köpa typ på coop. De är säkert inte bra för håret, men den koppriga nyansen från Casting creme är så fin!
Men iallafall, örtfärgen såg inte ut att skilja alls mycket från L'oreals. Tänkte, får brista eller bära!

Packade upp, var ett pulver och detta skulle man vispa med kokande vatten och applicera medan det var varmt.
Luktade verkligen örter kan jag meddela!
Den var grön/brun i färgen och det var en helt annan story att applicera än CC (casting creme). CC är ju i en flaska som man trycker fram innehållet i. Här fick man ju ta med händerna (äger ingen bra pensel). Det var inte det lättaste. Den var lite svårapplicerad. Men fick i att i håret till slut. (när jag sen går runt kommer jag ju på att man kunde haft honung i för lättare applicering)
På med hättan och vira handduken runt skallen för värmen som gör att färgen jobbar bättre.
N tittade så knasigt på mig när jag hade turban på huvudet ;)
30 minuter senare är det dags att skölja ur det hela. Hade ingen aning om att man kanske skulle införskaffat färgbevarande balsam i affären också men som tur va hade jag ett från gamla färgningen kvar.
Vattnet i duschen var helt brunt på golvet och jag drabbades då lite lätt panik.

Men efter at ha fönat det så ser det bra ut! Glänser fint och känns bra. Luktar lite örtigt ännu. Blev liten ändring sen innan men den är knapp. Vill ju ha min koppriga nyans så det gör inget.
Skulle nog haft salviavatten för intensivare färg som hon sa på hälsokosten. (eller svart te vatten)
Det positiva är att man kan använda denna färg nästan hur ofta som helst (minst 12 h mellan) och då ska den visst bli mer intensiv och sitta bättre. Jag måste vara tidernas uslaste bloggerska- haha!
Men de får ni ta. Inte varje dag man kan uppdatera, för så mycket spännande händer det ju trots allt inte i mitt liv.

Finaste Loppaplutt är nu 10 (!) månader. Shiiiit alltså. Man älskar henne bara mer och mer för varje dag som går ♥

I helgen blir de dop för lilla E och sedan på kvällen blir det banne mig lite festligheter för min del! Känner mig gammal som en fossil och jag kommer väl vara den som märker av alkoholen först på festen. L sa att om jag däckar i hennes säng är det heeelt ok.
Men ok! Det är ju inte mitt mål direkt, haha! Köpte ett nytt vin i tetrapack minsann (lätt att bära) och en pytte tetra som man bara kan stoppa ner sugrör i (!). Nästan så jag undra om man fick ett till, som på Mer ni vet!:D
Fast jag tror den egentligen är mer för man ska ha i mat, men den smakar säkert bra ändå ;)


Oj då... L tyckte jag skulle skaffa mig "beginners" vin, dvs inte så starkt. Höll helt med. Men nu när jag glor på förpackningarna..... 13% och den lilla 12%. Ups kan man säg.
Och jag som tänkte dricka några likör 43 shots med.... :)

Snacka om att det programmet är galet. Att bara vilja ställa upp liksom!
Haha!

Skulle gärna, GÄÄÄRNA vilja vinna pognae selen! :)
Här hittar du tävlingen :

http://naraforaldrar.blogspot.se/

Så lilla N kan sitta skönt :)! <3

Åh. Inte idag. När N skulle till tandläkaren. Jag hade tänkt handla lite med. ...

Vad som hänt?

Allt var klart, låst dörren, N satt fint i bilen. Hoppar in och sätter på mig bältet. Stoppar nyckeln i låset, vrider.
Bilen suckar till, en gång till. Blir tyst.
Provar igen. Samma sak.
Förbannade batteri som dött. Blir man trött eller...(?!)
Det är väl sånt som händer men trist att de skulle bli just nu....

Så vi fick snällt ta av oss ytterkläder och N ville sova en stund. Mamman funderar på att göra samma. Borde plugga...

Kanske hinner både och? Blivit så fasligt trött på senaste. Somnade kl 22 i förgår och igår somnade jag sittandes vid Ns säng vid 20. Min nacke, aj!

Får bli en PN :)


Här går dagarna förbi i hiskeligt snabb fart. Måste ta fram pluggeriet snart. Repetera glosor och sjukdomar.
Ge mig motivation någon!!

Någon som har bra börja- plugga- in tips?!?