Jag har inte tränat på jag vet inte hur länge. Idag har jag bestämt mig för att prova på mammagympa som startar idag på Motiva. Kommer väl dö av ansträngning innan passet ens börjat men jag måste verkligen börja röra på mig. Börjat få ont i ryggen igen och i axlarna. Speciellt höger axel som ibland domnar bort. Jätteotäckt.
Tycker att det är bra att det finns mammagympa, för ofta är det svårt (om inte omöjligt) att lämna bort lillan en liten stund. Alla jobbar eller pluggar...
Det börjar kl 10.00. Får börja göra oss iordning. Pluttan sover så gott bredvid mig, så det är nästan synd att sätta henne i bilen. Förhoppningsvis somnar hon om och sover medan mamma tränar ;)

Efter BVC besöket ska jag träffa tjejerna! Ska bli roligt, var längesen vi umgicks alla tre. N får givetvis hänga med sin mamma, men tror inte det gör något, hon är ju med tjej ;)
O tyckte synd om henne igår, att hon ska lyssna på allt vårt babbel. Jag tror hon gillar att lyssna på folk som pratar. Se om vi hittar en film att kika på med. För filmen jag hade tänkt att vi skulle se ("Hur många lingon finns det i världen")  har J lovat att se med sin J. Damn. Får se vad vi hittar, jag och L.

Ibland är det inte bra att ha en modern telefon. Om någon missat så har jag nu en iphone 4. Man kan verkligen göra allt med den. Bästa telefonen ever. Men det som är lite jobbigt är då att jag har blivit så beroende av ett alfapetliknande spel vid namn wordfeud. Är de någon som känner för att ta en match så kan ni ju alltid skicka en förfrågan till MissChrisse, som jag heter där. :)

Är på MTV just nu (repris).  Och jag bara måste säga:

Vad i helvete hade Nicki Minaj på sig?!!



Den enda som kan ha utflippade saker och komma undan med det är Lady Gaga. Så det så.
Som förövrigt inledde VMA i grym stil. As usual när hon gör något.

I endel kategorier hade man inte en aning om vad det var för några som var nominerade. Massa knasiga.

Och här är vinnarna i samtliga kategorier:

Bästa popvideo

Britney - Till the world ends

Bästa nykomling

Tyler, the creator - Yonkers (vem e detta?)

Bästa rockvideo

Foo Fighters - Walk

Bästa hiohopvideo

Nicki Minai - Super bass

Bästa kvinnliga video

Lady Gaga - Born this way

Bästa manliga video

Justin Bieber - U smile (han är väl ändå ingen man?!)

Bästa samarbete


Kary Perry feat Kanye West - E.T

Årets video


Katy Perry - Firework

Bästa video med budskap

Lady Gaga - Born this way

Bästa art director

Adele - Rolling in the deep

Bästa koreografi

Beyonce - Run the world (girls)

Bästa fotografering i video

Adele - Rolling in the deep

Bästa regisserade video


Beastie Boys - Make some noise

Bästa redigering

Adele - Rolling in the deep

Bästa specialeffekter

Kary Perry feat Kanye West - E.T



Lite roligheter från VMA;

Heta Beyonce gjorde ett fantastiskt framträdande, hon kan sjunga live den kvinnan!

Lady Gaga hyllade Britney kan man säga. Hon sa att hon såg upp till henne osv. Dessutom var det en potpuri av Britneys bästa låtar på scen med sjyssta dansare.

Jessie J sjöng en gammal TLC låt, vilket jag inte tyckte hon lyckades så bra med.

..serien Jersey Shore snackades det mycket om. Varför? Jag fattar inte varför den blivit så poppis.

Det avslöjades att Beyonce är gravid.




Nu är helgen snart över, det är ju trots allt söndag kväll.
Varit i Stockholm och en sväng i i Uppsala på bröllop då Cat gifte sig!
Var mycket fint, maten god (speciellt efterrätten, "homemade" vaniljpanacotta med hallonsås!)
Fick träffa söta Na också, massa år sen sist! Lika söt som vanligt med sitt långa blonda hår :)
Min man var så snygg i sin kavaj. Synd att han inte får använda den oftare. Han hatar att behöva ta på sig den, men jag älskar när han är sådär snygg ;)
Och dottern hade fått låna kusin Ms rosa converseskor som hon hade när hon var liten. Bedårande blev hon i dessa skor, min N!


sånnahär fina skor var det, vill ha det till N! Nån som vill sälja ett par billigt till mig? ;)

Har anmält mig till en tävling om att få testa smink från Yves Rocher. Hoppas man kommer med, skulle verkligen behöva prova lite nya saker, exprementera fram en ny höstlook.
De söker just nu 50 recensenter. Men det är väl säkert bara de där storbloggartjejerna med besökare  med minst 1000/dag som kommer med.....




I måndags blev lilla N 2 månader! Känns helt overkligt att hon redan varit hos oss så länge, lilla älskade flicka!
Vi passade på att åka till K-stad nu när O har semester. Och sedan "råkade" vi gå in på telenor affären inne i centrum och det slutade med att jag nu är lycklig ägarinna till en iphone 4. :D Den är fin!


Sovande ängel.

Och igår så var det lugnt, åkte hem till mina föräldrar, åt en helt gudomlig middag.
Det blev dovhhjort med hasselbackpotatis, kantareller och sås. Åt nästan ihjäl mig. Så sjukt gott! Min mamma är helt enkelt bäst på att laga mat! ♥
Mamma tyckte att vi skulle äta sådan fin middag för att fira att N blivit ännu en månad äldre. Hon är nog världens stoltaste mormor!

Och idag har man inte gjort så mycket. Svärmor och faster L var här och passade N en liten stund så vi kundeå ka en runda med den nya motorcyklen. Vilken skillnad på den och den vi hade innan! Mycket mjukare sadel på denna nya + att man satt lägre vilket kändes trevligare mot rumpan ;)

Dags att göra lilla damen redo för natten!
Idag har jag och lilla N gått en runda på stan. Första stoppet blev H&M. Köpte en pyjamas, klänning och strumpbyxor till henne och en klänning till mig. Billigt blev det med då jag hade en check värd 100:- + 20% på hela köpet om jag tog 3 plaggeller fler. I kassan fick jag ett presentkort på 50.- bara för jag handlade barnkläder. Gäller till 4 september tror jag det var. Ska väl lyckas hitta något til henne för den summan ;)

Gick inom JC, för att se om man kanske hittade något på rean, ute efter ett par jeans. Inte ofta jag är därinne men kände för att kika inom idag. Fick hjälp av en jättetrevlig tjej som hjälpte till att passa N när jag provade byxor, N var lite gnällig...Hon som hjälpte mig hade ett par jeans på sig som var jättesnygga. Provade likadana och de satt toppen, lite tajt men de kommer töja sig. Fick snygg häck i dem!:D Så jag la undan dem till nästa vecka då de behöver sys upp lite, lite väl långa ben på dem! Var visst ett par Sisters byxor.
Får lägga in en bild på dem sen, för hittade inte dem på Sisters hemsida.

Dags att kika till N och middagen som är på spisen :)!

Ja inte blir man bättre....  med förkylning. Man hinner glömma hur jobbigt det är att ha tills den kommer som ett brev på posten på hösten och vintern. It sucks. Det kliar i halsen, hostar och jag är äckligt täppt i näsan. Det är synd om mig!

Men inte kan man ligga och tycka synd om sig själv (även fast man velat). Utan idag ska jag lämna vattenprov på analys i O-town., ett s.k spädbarnsprov. Se så det inte är något farligt i vattnet för lilla N. Ska då givetvis hälsa på föräldrarna å bror. Skulle väl få en rejäl utskällning om jag inte hälsade på dem om jag befann mig i deras omedelbara närhet (!!).
Ska överraska mamma på hennes jobb (hon vet att jag ska komma men inte när) tänkte jag. Så hon får visa sitt lilla barnbarn för sina arbetskollegor så de slipper bli av med sina öron av hennes tjat om N ;)

Dags att mysa med finaste dottern för sedan ska vi bege oss iväg. Ses senare lilla blogg :)!
Min N skulle ju givetvis kunna beskrivas om en kunglig bebis (hihi :D) men nu är det inte det jag tänkte skriva... !

Dagens stora nyhet (om någon missat) så är kronprinsessan Victoria gravid!
Den lilla bebisen är beräknad till mars nästa år. Redan nu spekuleras det hej vilt om vilket kön barnet kan tänkas ha.



Redan nu kan man också satsa på den blivande kungliga bebisens namn. Såklart att spelbolagen vill tjäna sig en hacka på detta ståhej.
Man kan läsa att favoritnamnen är:

Gustav eller Oscar om det blir en pojke.
Desireé om det blir en flicka.

Hur är ni? Intresserade av kungliga som händer eller är det skit samma för er?

img_9931 (MMS)

Lilla N sover för fullt på mammas sida av sängen, tycker om att ha en hel 90cm säng ensam ;)

Idag fick jag och pluttan stiga upp tidigt. Skulle vara hos doktorn 8.30 så lilla mamma (jag) fick snällt stiga upp lite över 7. Vilket plågeri!
Väckte N lite innan 8 och när hon såg mig fick jag världens största leende mot mig. Lycka! ♥

Läkaren och hans ssk-assistent var riktigt trevliga på barnmottagningen. Vi var där för att N har haft en ärtstor "kula" vid naveln efter navelsträngen, som inte ville släppa taget. De var lite osäkra på vad de skulle göra, ville avvakta och se om den lossna själv men efter lite påtryckning från mig så beslöt de för att knyta en knut längst ner vid fästet (knuten satt fast på kanske lite mer än 1 mm hud). När knuten skulle dras åt så trillade kulan av,enkelt och smärtfritt då den delen ändå inte tillhörde N som de formulerade de.
N var helt upptagen med att kika på babymobilen med pingusar så hon märkte ingenting. Duktiga plutta!

Nu ska vi snart in på 2 månaders kontroll (kan ni tänka er så snabbt tiden går!).

Inte konstigt att jag frös häromdagen, det var början till sjukdom. Har sedan i fredags natt haft feber till och från och ont i halsen. This sucks. Blir inte mycket gjort idag. Medan pluttan sover passar jag på att vila vila vila.
Sweetie har ju haft ont i sin hals snart två veckor och när han var hos doktorn förra veckan sa de att det inte var något allvarligt med hans superstora mandlar. Alvedon och ipren blev han rekommenderad.
Hoppas verkligen min lilla snutta slipper bli sjuk, är helt nojjig. Hon får ju mina antikroppar när hon äter så förhoppningsvis ska hon klara sig. Håll alla tummar och tår ni där ute!



Annars är det väl inte så mycket som händer här i livet.....
Det är typ 19° här inne men jag fryser. Vad är det för fel på mig?!
När jag var gravid var jag varm hela tiden, tänkte att det kunde hållt i sig men icke. Nu är det som vanligt, kalla tår och händer. Läpparna är tilloch med lite lätt blåa.... :(
Tänk om jag håller på att bli sjuk....Det har jag inte alls lust till!



N sover så jag passar på att kika runt här på nätet. Har en del måsten men inte någon lust att ta tag i dem...
Detta ska jag hinna med är det tänkt:

  • plocka ur diskmaskinen
  • tvätta en eller två tvättar
  • marinera karré till grillningen ikväll
  • moppa golven
  • plocka undan kläder
  • tömma torktumlaren
Skulle behöva in till stan med och köpa några ramar inne på fyndkällaren. Se om jag hinner det när N vaknar och innan hennes mormor och morfar kommer....

Vi har ju planerat att åka ut till Mulö. Inte speciellt kul att åka dit när det är regn och rusk. Nu förvisso ser ju vädret bättre ut, solen vill kika fram men vågar inte riktigt hoppas.
Vännerna A och C som vi inte sett på evigheter kommer och hälsar på och då vill vi ju såklart att Blekinge ska visa sig från den bästa sidan, d.v.s solsken och varmt väder ;)

Min älskade N har fått massa utslag idag. Hon får ju det av apelsin och äpple vad jag vet och detta har ju undvikits. Igår åt jag lite björnbär/hallonpaj och jag misstänker att björnbären är boven i dramat. Hallon har jag ju ätit och då har hon inte fått utslag. Ännu en nyttig sak att skriva upp på listan alltså.



Efter att vi varit inne på omsorgsförvaltningen och skrivit på faderskapspapprena så passade jag på att gå en liten minirunda på stan. Letade efter ett par jeans. Kommer inte riktigt i de jag har p.g.a att mitt bäcken inte dragit ihop sig riktigt till ursprungsformen efter förlossningen.
Gick inom H&M,Cubus och sist BikBok. Och det var här jag lyckades fynda. Strechjeans med hög midja (jätteskönt, behöver inte tänka på att man ev visar trosorna) för 99:-. Woho! Tur hade jag med, för hon skulle visst sätta annat pris på dem då de gick back på att ha dem så billigt. Kosta ju egentligen 499:- så jag känner mig nöjd med fyndet! Hittade en trenchcoat med, svart såklart för 99:-. Trodde inte att XS skulle gå men de gjorde det. Ska man ha en tjockare tröja under sen så kan man alltid ha den lite halvknäppt eller öppen.  Var sista verkade det som.
Givetvis prackade hon på mig hårsnoddar, typ 20 stycken för 15:-. Välbehövligt förvisso men ändå ;)

N hon log i sin vagn och bubblade och sov vartannat.
Snart ska hon och jag in till stan igen, ska besöka gammelfarmor V. Mysigt!


Inte riktigt dessa men nästintill !!