Mätt. Precis käkat lite mat. Men min mage protesterar alltid dagen efter fest... Alkohol no good för min mage..
Men det var trevligt igår. Vi for till BräkneH. där en kompis till Ks J hade party. Meningen var ju att vi skulle gå på "uterocken" och tacka för att vi slapp de. :)
Nästa helg e de party igen, Mor min fyller ju år så hon ska firas !:)''


Jobbar idag med. USCH.
GUD! (ej troende då va,ett dumt uttryck bara) Jag är så trött. Så vet jag inte vad jag ska ta mig till med den förbaskade bloggen. Ser ju hemkt ut här... Var ska man börja lixom...

Jag har varit och klippt mig idag, och slingat håret med. En ljus effektslinga och sedan små diskreta som lyser upp att.. Salong Noir har extra pris på slingning just nu.

Tittar på "Bröllopsfixaren" med Jennifer Lopez och Matthew Mach.. Ja vad han nu heter och hur man stavar hans efternamn....
Romnantisk film... Nästan så man blir lite ledsen i ögat när de ska gifta sig med andra.. !
Funderar på att se om det finns en ledig tid hos G inne i stan. Mitt hår kills me. Skulle vilja ha lite slingor i det med- Se om man kan ha tur så hon e rastlös och vill göra det med idag. Annars får jag väl boka tid som alla andra :)

Puss sålänge!
Som jag skrev nyss skulle jag dricka lite vatten...(typ 5 min sen) Kolla vem som snott mitt vatten...


  "Mammas vatten är jättegott! "


    "Kolla man kan leka med det också"


" Och såhär fin är jag annars!" (Mamma fördärvar bilden..suck!)
Fy tusan vad varm jag är. Joggat i lite mer än 30 minuter. Solen bränner på om man säger så.
Men man ska inte klaga,så mycket som jag längtat efter värmen. Hatar när det är kallt!!


Såhär såg jag ut innan joggingturen... :) (Mina lår ser ju gigantiska ut!)

Ska bälja i mig mer vatten nu,huvudvärk på G känner jag...
Kollade på film igår. Det blev The Spirit.


The Spirit         Action

Central City har en egen beskyddare vid namn Spirit. En polis som dog en tragisk död men som kommit tillbaka till jordelivet med uppdraget att skydda sin älskade lilla stad.
Men hans ärkefiende The Octipus finns  i staden i jakt på odödligheten som gör att han kommer få herravälde över världen. Spitit måste stoppa honom innan det är för sent och sätter igång sin jakt på Octipus ännu en gång. Vägen mot sin fiende kantas av vackra kvinnor och en poliskonstrapel som tror Spirit inte i sina fulla sinnes bruk.

FIlmen får:  CCC ~ Hmm, en aning skum film. Man vet inte om man ska skratta eller inte. Hela filmen är som en serietidning då den är skapad efter en serie av Will Eisner. Coola effekter bitvis men handligen känns lite sisådär. Folk som har koll på serien gillar säkert filmen. Skaparen av SIn City och 300 (för övrigt en väldigt cool film!) har gjort denna film och det märks. Väldigt lik Sin CIty om jag får säga mitt. Inte handlingsvis utan effektvis.



Helgen har spenderats hos mamma och pappa :) Åkte upp till dem i fredags för lördagen skulle vi ju till tyskland kl 05.00.
Snabbt gick resdan igår. Hoppade på bussen i pukavik sen efter 2 h ungefär var det en fikapaus. Ytterligare 2 h så kom vi ombord på båten som skulle ta oss över till alkoholens land i 45 minuter. Inne på bordershopen spenderades massa pengar och 2,5 timme senare var vi påväg hemåt igen. Kom till jämshög lite över 20.00.

På bussen var det några vänner som hade möhippa. När jag fick höra detta tänkte jag att vilket fantasilöst ställe att ha en möhippa på. På en bussresa till tyskland av alla ställen. Stackars brud. Så på vägen hem delades det ut ett litet sånghäfte och två av tjejerna gick fram till mikorfonen och sjöng...och det var inte någon skönsång direkt. Vilken nasal röst. My godness. Så de snodde ju typ all uppmärksamhet från bruden då som satt längst bak i bussen och bara kollade på. Låt mig aldrig få en möhippa på detta vis tack.


Går inte som jag vill. Ha tålamod mina vänner.

NU har jag beställt 1 par jeans och en vit söt liten klänning :)

Hoppas det passar!



...sa jag upp mig från jobbet eftersom jag ska börja studera. Kändes lite wierd men det gick bra. Meddelade att jag gärna jobbar extra i den mån jag kan och det verkade han vara tacksam för iochmed att jag kan typ allt i butiken vid detta lagret..
Igår firade vi Millan på jobbet då hon fyllt jämt. Vi käkade på Vägga. Blev makrillfile för min del. Helt ok! :) Skulle berätta där att jag slutar i höst men det kom aldrig något bra tillfälle så det gick ju inte. Jaja de får väl reda på det iallafall såsmåningom.


Jag som är van vid att se makrill i dessa burkar... :)



Ibland vill jag verkligen VERKLIGEN inte gå å jobba. Och imorse var det en sådan dag,för jag visste hur mycket jag hade att göra. 3 Smörgåstårtor och 2 stora exotiska plankor. Shit. Kom till jobbet 06.50.
Så stressad innan jag ens hunnit sätta igång med allt. Smörgåstårtorna flöt på bra,hann med dem alla nästan innan öppning. Ja tänker ni de skulle  vem som hunnit. Men då ska man tänka på att man ska fixa delikatessdisken,kolla datum i köttdisken,grilla till plankor och butiken (krydda allt från revben till kyckling) skiva allt man ska ha på tårtorna osv.
Förmiddagen började bra men sen vid 11 när halva första plankan var klar så bara boom! så blev de kaos,blev efter med allt och mina beställningar blev inte klara  förrän 13.00. I vanliga fall har man plockat undan hela delidisken vid det lagret.... Och börjat städa då man har en halv timme på sig att städa,diska och plocka undan och helst kolla om det går upp mer varor i köttdisken.



När jag väl fick gå på middag 13.40 var det svårt att varva ner. Efter middagen blev det att diska och plocka med det som jag inte hann. Men inte fan hann jag allt för det då allt bara tog så mycket längre tid än det brukar...Suck!!
Väl i kassan 15.00 tänkte jag att att ok det får faaan va nog så började varva ner.
Sista kunden hämtar sin planka och allt verkar frid och fröjd. Till kunden ringer typ 17.40 och säger att att det inte är druvor på plankhelvetet. AAAAH! För mig är detta oerhört genant och det slutar med att jag får gå 5 minuter tidigare,köra rally till svängsta och leverera druvorna till damen då hennes gäster skulle börja komma när som. Stressigt värre före mig. Och nu när jag sitter här,tror ni inte att jag kommer på att jag missat att slänga dit druvor på den andre plankan med. HOPPAS de inte märker något....(!!!) Hatar detta. När man är stressad blir inte något rätt gjort.
Men nu äntligen är det lördag kväll. Har ätit mat och vi ska snart se Yes Man som vi hyrt.



En sånhär  knapp skulle man sa som man kunde trycka på ,pausa världen och bara slappna av.

Kollade just in en dokumentär om henne, Born to Be

Den kan ni se HÄR  alldeles gratis. :)



Inte riktigt sig själv på denna bild enligt mig... ↑

beyonce_liposuction94234931_std


Hon är sjukt snygg.

Sent kvällsmål idag. Blev falukorv med blomkåls-och broccolimos. Höll på att totalfördärva hela maten. Kokade visst inte grönsakerna tillräckligt länge så var skitsvårt att vispa. Skvätte å hade sig. Körde det hela i mixern och det blev bra tillslut *pust*
Av någon anledning fick jag för mig att se hur många glas vatten jag kunde dricka i tät följd-5 mellanstora typ. Snacka om att man blir mätt av vatten. Eller i detta fall smaksatt med apelsinsaft. :)
Måste lära mig att dricka vatten.....



Och vet ni vad?? :) Har världens bästa nyhet! JAG KOM IN PÅ SKOLAN!!
Fick brev igår. Så jävla lycklig!! Nu kanske det blir något av mig med !::D
Bara kolla så ekonomin går ihop med annars e de ju kört....



DS_244620_A.tif DS_244620_B.tif

Din Sko - 299:-




Skopunkten - 299:-



Nelly - 99:-

Faith Snake Sling Back Platform
Asos - ca 875:-

När jag kom hem för lite mindre än en timme sedan smorde jag in händerna med min steg 1 satin hands set creme  från Mary Kay (givevis)som bla innehåller bivax som är bra för torr hud.
Kastade på ett par plasthandskar och sitter här nu medan det gör sitt jobb.
  

Känns bra faktiskt. Händerna blir varma och goa.. :)


Jobbat och slitit as usual. Önskar att jag hade en spikmatta att ligga på.


Är mer avslappnande än man tror att ligga på. Testade i Sthlm hos A och E.

Tömma den jävla diskmakinen står på schemat.


Du behöver:
(räcker till ca 4 pers)

1 pkt med laxfile,gärna kryddad (4 st fileer)
1/2 paket pasta ica tricolore
1/3 bit gurka
Ungefär 1/2 salladshuvud
1 påse crispy salad från parrots
2 tomater
1/4 galiamelon
1 burk fetaost,tärnad i örter (om man nu gillar feta)
2 kokta ägg
Några blad från kålhuvud

Sätt på ugnen på 200g. Koka pastan,läs på förpackningen. Strimla salladen,kålhuvudsbladen. Hacka tomater,galia,ägg och gurkan.
Häll bort oljan ur fetaostburken. Sätt in laxen i ugnen ca 20 minuter. Om pastan kokat klart, skölj av i kallt vatten.
Blanda i alla grönsakerna,pastan,fetan och crispy mixen i en stor skål.
Servera med lax!

O tyckte det var väldans gott iallafall :) *glad* Ska ta en bild på salladen imorgon så ni får se hur den blev.  En väldigt blandad kompott,tog lite vad jag hade hemma och det fungerade utmärkt. Tycker att salladen kan ätas utan lax om man vill eller med annat roligt tillbehör.

Lycka till! :) )
 Den spenderas hos M och C och deras J. Blivit bjuden på en slabedask tillochmed. :) Aldrig fel!

Grillat krov och gått lite promenad med.  Träffat K med innan på dagen och fikat lite. Passade på att äta glass med-hehe.
Onyttigt men gott!

Ska socialisera mig. !

Surfade in på Msn kändis. Där kan man göra ett test "nöjeskoll" och se hur väl man kan sina kändisar...Och givetvis blev jag en vinnare. Ja så mycket skvaller som man läser både här vid datorn och på jobbet så,,., :) Älskar sånt!




Många tycker säkert att man inte har något liv men vadå da... alla har ju olika intressen och sätt att koppla av, mitt är att läsa skvallerblaskor och/eller glo på tv/sitta vid datorn.

Något annat jag snappat upp är att V.B gör ytterliggare lättklädda bilder för armani. Tycker att hon ser helt ok ut,förrutom då sina jätteboobs som inte riktigt passar med kroppen...




Och ändå har jag varit vaken i 45 minuter. Bara plockat ur diskmaskinen. Fattar inte varför jag är så trött- har ju sovit mina 8 timmar. Mycket märkligt.

Jaja. Idag börjar jag kl 12. Ska passa på att åka in till stan,träna och köpa mat till mina små djur. Bortskämda som de är äter de ju Royal Canin som inte är det billigaste direkt. Men de mår ju bra och det är det som är viktigt. Eller hur? :)

 


Micron tjuter hörrni. Så det är dags för frukost. See ya!

Har fått hem nya sorters Stimorol Fusion tuggummi på jobbet (ni vet de här med fyllning i)

Chocolate goes mint och Caramel goes mint



Ingen av dem var speciellt goda faktiskt. Alldeles för söt smak för at vara tuggummi...

Vad tycker ni om dem??
Frukosten håller på att förtäras som de kan heta.
Knäckemackor med kokt ägg och shake till. Helt ok. 

Igår regnade det,men blev finare framåt kvällen. Men idag är det bara...trist.  Suck. Vill ha soooool!
Ska bli finare till helgen I hope.

Har glömt att berätta att i tisdags var jag vid skolan och gjorde antagningsintervju och lite test på vad man kan teckna. Vi började dagen med att göra en kort presentation av oss själva  inför alla i gruppen (Vi var 12 st) . Därefter delades vi upp i 2 grupper. Den ena gruppen började med att stå framför de andra med en varsin bild som inte fick visas till de andra i gruppen  eller någon annan i rummet. Alla bilderna var en samanhängande historia (fick vi reda på senare) som gruppen som satt ner skulle förklara genom att förstå vad vi teckande om dem. Skitsvårt!! När alla i gruppen tecknat sina bilder (eller ja så gått de nu gick...) fick man gå ut,sätta ihop alla bilderna som vi trodde de skulle vara och sen gå in och se om de andra fattat vad vi sade och sätta oss i rätt ordning. Och de gick väl sådär. Min grupp hade 1 rätt när de gällde att läsa av hisorian de andra berättade. Och alla rätt med att sätta ihop våran berättelse. Med andra ord kan man säga att den enda som visste vad som var rätt och fel var lärarna. Ingen av oss visste varken vad den andre personen bredvid oss hade för bild och vilken koppling min bild hade med de andra i gruppen.
När vi var klara med detta var det paus och sen delades vi upp igen och det blev intervju (lite mer personligta frågor) eller en runda på skolan.
Läraren frågade oss 4 frågor som vi skulle utgå ifrån:
Varför vi sökte till önnestads folkhögskola?
Om man läser något?
Bra/dåliga sidor hos sig själv?
Varför man vill bli tolk?



Tror ni inte att jag fick börja. Min vanliga otur. Fick ett hjärnsläpp någongång då jag glömt vad de var jag skulle svara på. Men det gick bra. :) Hon förstod at man var lite nervös.
Allt kändes väldigt seriöst kan jag säga. Hon (läraren) skrev massor om alla som pratade. De gör väl en utvärdering iom att det är 30 sökande och 24 platser. Jag vill ha den ena platsen!
Det som var lite kul var att när alla kom och vi skule presentera oss så fanns det 2 tolkar från årsk.3 då den ena läraren då är döv. Det såg så coolt ut. Vill med kunna.
Så senast v.22 vet jag. håll tummarna people!!
Min kise Oscar ligger typ på datorn... och det är i detta fall likamed en massa katthår då han fäller som fan just nu av någon anledning.
Men han är så söt  så han får ligga kvar... Lätt att man behövver använda en sånhär sen


Minidammsugare till datorn mm som ansluts till USBn. Praktiskt.

Fast hittade en ännu sötare minidammsugare som är typiskt Chrisse-aktig.

Minidammsugare
(finns hos potentialtrading sida) Kommer lätt skaffa denna lilla larv!

Jobbat i nästan 11,5 timme idag. Så ryggen är typ död. Lagade mat med mina sista krafter och nu ligger man på soffan och vilar sig. Unnar oss lite efterrätt idag. Vaniljglass med varma blåbär å hallon. Mums! :)


Ledig helgen. Hoppas på fint väder så man kan vara ute. Behöver rensa i rabatterna. Växer som fan.



Nehepp.... Dags att kolla in fejjan som Cat säger om Facebook.
Idag såg jag en video med en av medlemmarna på Msn kändis. Att Rozonda Thomas och Tionne Watkins aka T-boz kommer tillbaka innebär inte at de kommer att ersätta Left Eye.

Se klippet härnånstans
( om det inte kommer upp i länken sök deras namn så får ni upp klippet)


Kastar in en av deras största hit med,så ni alla vet vad jag snackar om:


No Scrubs



En annan nyhet som man kan ta del av är att Roxette,Sveriges nästintill stösta (efter Abba?) musikexport genom tiderna kommer att spela ihop igen. Enligt ett pressmeddelande säger Per och Marie: "Vi ser fram emot att framföra några av våra största hits."

Och här är en sång med dem:




En annan artist som vill hjälpa andra artister att göra comeback är sångerskan och låtskriverskan Keri Hilson. Inte blivit så stor än denna tjej,men hennes samarbete med musikproducentjätten Timbaland har gjort att hennes namn börjar synas mer och mer. Hon säger att hon skulle vilja hjälpa Michael jackson och Lauren Hill att komma tillbaka in på toplistorna.

Se henne prata om detta här.
( om det inte kommer upp i länken sök hennes namn så får ni upp klippet )

Just stand up 2 Cancer

Mariah,Fergie,Beyonce,Leona,Rihanna.... u name it. De flesta stora kvinnliga artisterna är med i denna låt mot cancer.





 Nu jäkla ska det vara rätt. Blir lätt fl när man ha bråttom....
Denna forna Victoria Secret ängel gör som de flesta vet sin egna lilla talk show i Lala land.
Väldigt populär show med många kända gäster. Men hon har även seriösa ämnen med i sin talk show.
Lite klipp från showen kommer här.

Rihanna on Tyra


Beyonce & Kelly Rowlands hidden talents on Tyra


Pornstar Sacha Greyguest on Tyra and a show 'bout teenagers way 2 make money...


Ibland hakar den upp sig videon med varningstexter från uppladdaren. Men bara klicka på play knappen så ska de fungera...fortsättningen finns där på youtube om ni vill se..



Finns massor på youtube. :)
                    Eminem - We made you



Denna herre ä ju känd för att göra just detta. Dissa folk i sina videos. Lite kul är det allt.


Helgen har varit bra. Förrutom att hojen lade av. Suck.
Var inne hos A,E och M med. Mysigt.  :)

Borta bra men hemma bäst som det heter. Så sjukt skönt att sova i sin een säng inatt. Vi har sovit i olika soffor hela tiden.

                         Rihanna feat Lady Gaga - Silly boy (obs demo!)



Oanad kombo. 2 schyssta chicks. Synd bara att det inte är dem då. (enligt youtube nördar) tycker allt de kan spela in denna låt. Eller är det kanske de iaf?


         System of a Down -Arials




Love this song. Hört den på bandit några gånger och den blir bättre å bättre.



                 Janet Leon - Heartace on a dancefloor



Uppenbarlien var hon med i madeinsweden grejen. Ingen koll på det programmet kan jag säga.
Men en bra låt faktiskt. Ingen officiell video dock.

Söndagsparty var på tv igår med. Filip & Fredrik är lika knäppa som vanligt. Ibland pinsamma tillochmed. Kul att de sticker ut från mängden.

Imorse gjorde jag värsta tabben. Steg upp och åt frukost och körde till jobbet. Men uppenarligen var det inte denna måndagen utan nästa och nästa efter det jag ska jobba extra. Kunde sovit vidare. Sjukt jobbigt. Så är inne på andra tvätten,plockat ur packboxarna och tvättmaskinen och ska snart dammsuga lite. Skulle ut och rensa lite ogräs med. Men vädret ser ju inte alldeles för lockande ut. Vill inte bli mer sjuk. Har ont i halsen och huvudet. Typiskt.