Varför går tiden så snabbt när det är
Helg??
Pluggat ytterst lite, inte haft ork eller
motivation ....
Lite födelsedagsfika för herren i huset nu när han fyllt jämt :) smörgåstårta och chokladkaka :) N strosade runt här hemma en del, hon är ju sötast när hon går ! Man ler varje gång man srt henne gå!

En flygtur och en SRF biljett fick han (och en present som jag väntar på ska han få med.. :P) å i fredags när han fyllde fick han en Metallica bok av N :)

Snart dags Sova, ny vecka börjar imorgon!

Var ju på Pomp de Luxe party häromdagen, barnklädesmärke som är danskt.
Så söta flickkläder hade de. Lite tråkigt att det typ bara var dova färger. Jag vet att hösten är här, men lite grönt eller gul eller orange i mörkare nyanser kunde ju funnits :)
 
Dessa ursöta jeans fick N :)
 

Funderade på tröjan med men hoppade. Nu när jag ser det igen så ångrar jag mig nästan ;)!
 
 
ehm, ja jo, eller något ;)!
 
 
Trött som bara den, men man får ändå alltid sitta på kvällarna för när ska man alltid hinna? Hur mycket man än pluggar undan så är det alltid det som hänger över en.
Ska ju ha slutprov i anatomi och terminologi och det är frustrerande att veta att man måste få in 1 1/2 års information på ungefär 60 dagar. Man vet ju inte vad som kommer och inte. Allt bara snurrar runt i skallen.
Detta för mig toknervös och illamåendes typ. Fattar inte hur man ska kunna det.... eller hinna med allt annat man ska göra i livet, som att umgås med sin familj, vänner... :S
Går ju ut på lia om några veckor med, heltidsjobb i 5 veckor. Ska bli skoj!  Ska vara på en vårdcentral här i stan så det känns skönt att inte behöva pendla så långt.
Man kommer vara rätt seg i knoppen och kroppen av alla intryck och allt man ska lära sig under dessa veckor, och dessutom måste man plugga som fan för provet är samma vecka man kommer tillbaka till skolan.... :S

Jaja, nog av mina rätt tråkiga funderingar. Men det är detta som cirkulerar i skallen på mig just nu. Inget kul alls händer.
 
 
uhhhu... Imorgon är det måndag igen. En ny veckas början. Den kommer börja med att klockan ringer 06.15 och sen när man väl är i skolan så ska man skriva prov det första man gör.
Känns som en rätt seg start, jag är redan stressad inför imorgon och jag har inte ens gått och lagt mig ännu liksom...
 
Annars har dagen varit bra, lite trött tycker jag. Men det är man väl alltid på söndagar, right ?
O kom hem inatt, känns skönt att han är hemma igen. :)
 
 
Glor på Beck på tvn, nyheter emellan som vanligt på fyran. Ska ta och läsa igenom en liten sak tills imorgon sen får de vara (fast jag kommer ju säkert ta fram papprena i bilen påväg till skolan, för jag alltid.) !
 
 
 
Igår på vägen hem från mina föräldrar (lämnade N där för hon skulle sova över) åt jag en liten chokladbit. Min tand, som är provisoriskt lagad fram tills onsdag för att se om jag behöver rotfylla den eller inte, gick sönder. Ja, inte tanden då utan lagningen gick sönder en bit.
Så nu är ju detta såklart irriterande, tungan är där hela tiden och känner i gropen och jag går och inbillar mig att det gör ont där hela tiden fast än att det inte gör det.
Tittar jag i spegeln ser man klart och tydligt var lagningen lossnat.
Tur att det är en kindtand, annars hade det varit ännu mera jobbigt.

 
Och bara för att jag pratar om tänder kom jag genast att tänka på Gagas fantastiska "Teeth"
 

 
 
Hittade en fanvideo som jag för en stund trodde var Gaga som bestämt sig för att plötsligt göra en ny video till låten. Tjejen är väldigt lik Gaga :)
 

Fantastiskt roligt fredagsnöje, right? ;)
Lika bra att passa på nu när varken O eller lilla N är hemma- hon sover över hos mormor idag nämligen. Så jag kan plugga idag och imorgon. Saknar Lillpluttskan, som vanligt när hon är ifrån mig. Man kan bli absolut galen på henne ibland men åh vad jag älskar henne!
Dessutom ska de bli så skönt när O kommer hem, varit tråkigt utan honom en hel vecka :/. Han e väl brunbränd å fin när han kommer hem. Fusk! N och jag får väl turas om å pussa han på
söndags morgonen ;) haha!

Å nedan ser ni mitt fredagsnöje. Och ja, muffinsen lever inte länge till ;)
(japp J, gräddbolllarna e slut !:D, jag får nog börja på boot camp nästa vecka eller något efter denna veckans onyttigheter ;)!)


Hört att det finns människor som gör det. Undrar hur det fungerar...? ;)
Själv är jag beroende. Måste ha den med mig. Speciellt för att glo instagram å "fejjan" ;) Spela lite spel också eller titta på lilla N när jag saknar henne sådär lite extra då man är i skolan.

Fy fan. Varför körde jag där
Precis nu? Mår illa och känner för att gråta.

 
Har verkligen inte lust med det, inte ett dugg. Istället surfar jag på youtube och lyssnar på musik och glor videos. När man hör dansvänliga låtar så blir man alltid sugen på fest, sommar och goa drinkar :) Vart tog sommaren vägen? Kom,gick och hösten tog sitt grepp om Sverige ännu en gång. En fördel kanske det finns med årstiden som är här - jag får ta fram mina ursköna kängor igen! :D Köpta på ellos.se. Minns att det var en ren chansning och vilken fullträff för typ 2 år sen. Älskar dem :)
 
En grej jag tänker på ibland, typ på morgonen när man ska klä på sig är hur andra uppfattar ens klädval. Ibland när man t.ex. är och handlar och har N med sig så känns det ibland som att man får konstiga blickar på sig bara för att man har kläder som inte är "mammafierade". Förstår ni? Alltså, att jag en dag valde kjol och min lite "tuffare" jacka till vanliga sneakers. Måste man tappa "sin egna stil" för att man blivit mamma? Och bara ha blåjeans och enfärgad topp? Älskar att blanda stil på det jag har på mig. En dag kjol, en dag jeans och en annan dag skrikrosa topp. Kanske matchat med nitarmband en dag och kanske andra dagen ha lite "sötare" stil. Helt beroende på vilket humör jag är på när jag vaknar. Ska man välja bort sådant för att man är förälder? Och för att man börjar närma sig 30?
 
...är jag ju ingen superbloggare direkt. Hinner nästan glömma bort lilla bloggen ibland alltså.

Men inte för att det händer så mycket i mitt liv. Börjat plugga igen, ny klass och några nya ämnen. Försöker hitta "min plats" i en grupp som känt varandra ett år liksom. Får väl se, börjar kännas bra iaf. Känns som man inte blivit helt lämnad ensam åt vargarna.

Den nya rutinen börjar infinna sig här hemma med, med O som har N på morgonen då jag åker hemifrån efter 07.00. Sen hämtar jag snäckan, som jag saknat efter en hel dag borta ifrån henne. <3
Underbaraste lilla livet på jorden, det är vår N!

Plugg,plugg o mera plugg är det man gör nuförtiden kan man säga. Kastades in i det och kanske var det lika bra, så man inte hann börja med "slapparstyle" ;)

Skolveckan är slut och nu blir de helg, börjar den imorgon med att klippa mig och N :) Så skönt de ska bli! :)