Dr Jekyll & Mr Hyde + Doomsday

0kommentarer

Jag , Sweetie och Benny har kollat lite på film idag. Dessa vart det!

Dr Jekyll & Mr Hyde         Thriller

Henry Jekyll är en ansedd läkare som aldrig skulle skada någon. Efter hans resa i amazonas blir han besatt av en blomma som sägs kunna ta fram en annan del av ens presonlighet. Det börjar med att "hans andra jag" Edward Hyde kommer fram någongång ibland, men efter ett tag kommer han fram mer och blir mer onskefullare och begår mord som Jekyll inte har en aning om.

Betyg: CCC+ ~ En bra film,spännande. Trodde dock det skulle vara "mer" på något vis. Men slutet är så klassiskt. Kan de inte hitta på något annat snart...?


Doomsday         Action(/Skräck)

När ett virus inte går och stoppa bestäms det att Storbritannien ska bli oåtkomligt för resten av världen. En massiv mur byggs runt landet och de som lever får klara sig bäst de kan. Många år går och viruset dör ut. Tills en dag, 25 år senare åter bryter ut i centrala London. Ett botemedel måste genast hittas och ett specialistteam utses för att åter ta sig in i Storbritannien och till dr Canes sjukhus där de tror att ett "antivirus" finns. Det de inte vet är att m¨ånga människor överlevt viruset och de är argare än någonsin på människorna som lämnat dem åt deras öde...

Betyg: CCC ~ En ok rulle, lite överdriven med mycket blod för de som gillar det.  Mycket känns väldigt ologiskt.


Sen såg vi ju en på Tvn  (tv4 film)med, en gammal '80 talare som hette "En brud för mycket".


En Brud för Mycket "Arthur"           Komedi/Romantik

Arthur är en man. En väldigt rik och bortskämd sådan som dricker alldeles för mycket. För att få behålla sitt arv på 750 miljoner dollar sätter hans far och farmor ett ultimatum. Gift dig med Susan eller bli arvslös. Men så en dag träffar han "den rätta". Kvinnan han bara måste få. SÅ plötsligt blir det hela lite mer kompliserat än att bara dricka och slöa pengar. Är pengar allt eller inte?

Betyg: CCCC ~ Älskar replikerna i denna film! Många skratt för den som gillar lite knäpp humor. Vi skratta iaf en hel del!

Kommentera

Publiceras ej