*Ops*

3kommentarer

nu hände det .. nu har jag beställt från ellos. ett par träningsbyxor från reebok och en top , också från reebok. var sänkta priser på båda. letat efter en topp med innerbh lääänge nu. å byxor har jag med velat ha ett tag.

image115image116

3 kommentarer

Majken.

14 Jan 2008 20:06

jo jag vet precis hur det känns. jag har ganska svårasömnproblem och sitter ofta uppe på nätterna och funderar, eller går ut mitt i natten. resultatet blir dock att jag somnar framåt sju, när jag egentligen borde åka till skolan.
Känner igen hur du säegr att vissa dagar är riktigt bra, och andra riktigt dåliga. Igår hade jag en såndär dag när det kändes som om jag helst av allt skulel vilja hoppa från en bro någonstans, eller sätta en kula i pannan på migsjälv.
Känner också igen det när du säger att du är missnöjd med digsjälv som person. Först trodde jag bara att jag hade att göra med dåligt självförtroende, men det är verkligen mer än det. Känns som om vad jag än gör så räcker det inte. Det duger inte.
Har också en lillkille som inte vet vad han skall göra, försöker vara glad och så när jag pratar med honom för att inte han skall må dåligt också. Men det är ju så svårt.
kram

Paula

15 Jan 2008 16:21

hej gomman!!
klart jag kommer på tjejfest!! gillar maria. johanna måste åxå komma, om hon kan. nice 'workoutfit' ;). måste fan åxå börja träna snart. skulle ju börja simma men det har inte blivit så mycket av det. tråkigt å träna ensam.. lite pinigt till&med.
jaja, har bokat in den 16:e feb att det e chickparty hos nån av er då. ser fram emot det!! säg till om jag ska ta med nåt :D.

Maria

15 Jan 2008 19:03

Aaaahhh var är du vännen?? På Yoga... I know...
Jag är uttråkad. Benne kom hem o skällde på mig o nu har vi inte pratat med varandra på flera timmar. Jag blir så arg.... Säger att jag är kass men jag får bara spela när han inte är hemma.. OCH HUR OFTA HÄNDER DET?? För när han ska iväg till Ola tar han ju spelhelvetet med sig.
Pusspuss

Kommentera

Publiceras ej