Trött i luvan..

1kommentarer

Funderar på att snart dra mig till kojs. Är så trött idag så det är inte sant. 
Ja får väl hoppa in i duschen så kanske man piggnar till :).

Kisarna mår bra. De går ihop, inte så att de leker ihop (än) men de nosar och är nyfikna på varandra.
Men ett litet probem! Han gillar att kissa i sängen. Suck. Fått tvätta påslakanen 2 dgr på rad. Har 2 lådor i huset så att han ska hinna på toa. Kanske är han lite osäker på sin plats. Har iaf förberett med ättika på madrassen och lite på täckena (katter ska inte gilla det)  och ska ha en vattenflaska å spruta ned på han om han krafsar i sängen. 
Han e ju bara 10 veckor så kanske han inte fattat än 100 att han ska använda kattlådan...

  Annars är det som vanligt. Är ledig i helgen. Fy fan va gott. Ska ha rikrigt storstäd här hemma. Ett måste! Smutsigt som den. Ska vara nykter med. De ni! :)

Vi hörs sen. /Love C

1 kommentarer

Lina

19 Nov 2008 23:08

Jag har ett svar på varför han kissar i sängen, det e för att han e för liten, det e lag på att man inte få ge bort kattungar förän de e 12 veckor. för just under vecka 10-12 så lär de sig den stora grunden med kattlådan, av sin mamma.

Vi fick ju misse när han va 9 veckor, ¨han kissade ju me i sängarna tills han blev kastrerad. tom lite efter det tro jag, men han fick nån spruta sen som fixade till det...Innan va det lag på 10 veckor men de har ändrat det till 12 veckor.så ni få försöka lära honom det me lådan på nått vänster, lyfta dit honom lite då å då.

å ha honom inte ute än för guds skull. för få de kissa ute så tror de att de kan kissa inne me, överallt då asså.Kommentera

Publiceras ej