helgens filmer

1kommentarer

Just avslutat middagen,som bestod av falukorv i ugn och makaroner. riktig budget mat :)
men ibland orkar man inte avancera!

Längtar till slutet av veckan, då man äntligen ska till GBG! ska bli så vansinnigt spännande. vet inte alls vad jag har framför mig, det gör ju att man blir så nervös. den enda man vet är ju då att man tors å fre kväll ska vara finklädda, långklänning och så... jag har lånat en svart klänning av anna, och lite scharfsar att ha till. :)

Sweetie är inne i stan och hyr film. undrar vad han tar förnågot... !

Såg ju 2 filmer i helgen. den första var:

27 Dresses          komedi/romantik

Jane är besatt av bröllop. hon har vigt hela sitt liv åt att vara brudtärna på andras bröllop. en helt osjälviskt tjej som vill allas bästa tills allt vänds uppochner, då hennes lillasyster kommer hem. då blir janes chef, (som janes är kär i sedan flera år tillbaka) förälskad i systern!
inte nog med det, så är får jane en kille som bara vägrar att lämna henne ifred runt halsen....

filmen får: CCCC ~ en väldigt bra film, man vill ibland bara krama om janes när det blir jobbigt för henne. en riktig tjejfilm!

På Andra Sidan Häcken         animerat/komedi

Tvättbjörnen RJ är skyldig en elak björn massor av mat. Och lösningen på hur han får tag i maten är nära,då människor finns i närheten, och där människor finns,finns maten...
men han har bara en vecka på sig att få ihop all maten. han tror att det är lönlöst att försöka,tills han träffar sköldpaddan Verne och hans vänner. RJ lurar ut dem igenom andra sidan häcken, där civilisationen finns, och alla farorna OCH all mat. Verne och vännerna tror att de ska samla mat til sitt förråd inför vintervilan,men inte om Rj får bestämma.

FIlmen får: CCC ~ en väldigt söt liten film, trodde dock att den skulle vara roligare. men visst finns det roliga stunder i den, men ibland blir den lite för seriös,lite sorglig. ekorren är bäst, speciellt kortfilmen med han! samma skapare som ice age bla har gjort denna filmen.

1 kommentarer

Lina

02 Sep 2008 03:01

ooo ja älskar 27 dresses! det e en film ja kommer köpa å se om å om igen!! såg den online för ett tag sen, bilden va inte den bästa men det gick att se iaf.

du!!!! vi kommer kunna festa en gång i månaden!! för ja byter jobb imon. e ledig 2 helger på raken å jobbar sen 2 på raken!! det blir ju skit bra!! en fyller helg i månaden kan vi planera in!!Kommentera

Publiceras ej