Ärende dags

4kommentarer

Nu är jag äntligen klar med mig själv, duschat och sminkat mig. In till stan och införstaffa mig ett fint block som jag kan skriva i och en bra penna som det är ont om här hemma. In på Bokia blir det, lite dyrare men fina saker har de minsann!
Inte ofta man köper något där, tycker att allt är skitdyrt men nu när jag ska börja min teckenspråkskurs tycker jag allt att jag är värd det ;)

4 kommentarer

Maria

12 Feb 2009 14:04

Det är hela dan fram till kl åtta. Men jag jobbar ju så i så fall tar jag bussen vid två tänkte jag o då är jag i stan strax innan tre tror jag.

Jag ska dit i alla fall så säg till om du vill hänga på!

Anonym

12 Feb 2009 19:19

Va roligt att du ska läsa teckenspråk :) Det läste jag i gymnasiet, det var riktigt roligt att lära sig :) Fick tom MVG i det ;) hihi Kram på dig!

Maria

13 Feb 2009 09:49

Eftersom hon som jag ska lära har bestämt sig för att ta semester mitt i upplärningstiden så kommer jag inte vara i stan förrän kl fem eller nåt. Så då kanske det är ännu enklare för dig att vara ledig?

Lina

13 Feb 2009 21:42

Jag ska ta å fixa Kiwis namn. e på tiden nu. Men mamma fick ju nästan en hjärtinfarkt när jag sa att jag skulle hänga me josse. Å så kom det en massa: du sak inte göra en till, det ser så hemskt ut, gangster bla bla bla bla..



Men jag skiter i henne. hon få säga va hon vill..

Kommentera

Publiceras ej