Semstern är över..

0kommentarer

Och det suger fett. Så imorgon är det upp och jobba 7.45-18.15. Kommer kännas totally wrong men det vbarar i 5 veckor sen e de 1 semestervecka som väntar innan skolan :)

Har haft en fantastiskt skön semester :) Sol alla dagar i princip,kunde inte bli bättre!

I lördags var jag,J,L och C på sånhär "modell fär en dag" grej i Kkrona. Var kul men trist med alla långa väntetider på makeup och fotning+stressen man kände hela tiden även fast man inte kunde göra annat än vänta.. Bilderna var sjukt dyra! 1300:- för 4 bilder!!! Helt sjukt. Visst det blev bra bilder men knappast så de var värt så mycket cash. Som dessutom skulle hostas upp på en gång där på kvällen. No way. Och om man ville kunde man köpa 100 bilder och dela på 4 st för 1200:-. Konstigt vilken prisskillnad. Ingen av oss köpte. Han som hjälpte oss kolla på bilder osv han var en nochalant jävla kille. Störde oss på han hela kvällen,för först var han trevlig sen bara blev han sur på oss när vi inte köpte. Det var faktiskt inte köptvång. Och vissa saker han kommenterade var verkligen inte proffsigt sagt av han heller. Konstig typ dedär.
Kvällen avslutades med fest hos Lo och mitt freak L kom med oss på festligheterna. Drog ut på puben och där var vi på vip med M och greven. Kul att se dem igen! :) Även fast e helt galna typ.
Tack vänner för en najs evening!

Läst ut Twilight nu. Kastat mig över New Moon och läst halva den idag. :) Samtidigt bsom jag tvättat,städat och lagat mat.

Kommentera

Publiceras ej