Melodifestivalen

5kommentarer

Ha en simpel fråga :

Hur Många Ska Se Melidifestivalen Nu På Lördag?

Se om man ska se de eller inte. :) Thats the question!

5 kommentarer

Lina

12 Mar 2009 17:32

Jag blev helt förbannad när jag tittade i tv bladet. De ha lixom sagt i typ 2 månader att fringe skulle börja i kväll, sen bara plocka bort det för den jävla kock! skit 5an.



Nja. få se om jag kora nyta bild varje vecka. va fan jobbigt att skapa bakgrunden. men näste vecka e klar iaf!



jo jag jobba denna helgen. vilket självklart e skittråkigt. Och det värsta e att Supernatural börja på söndag, och jag kan inte se det för jag ska jobba natten då.. kommer dö. men men, va ska man göra

Lina

12 Mar 2009 20:19

Hej honey, bara jag igen, din kära medbrotsling. Ang. medbrotsling så tänkte jag höra med dig om en sak. du jobbar ju på en mataffär, och jag va i en mataffär och upptäckte att om man köpte en sorts mat till katten (i en stor vit påse, torrfoder) så fick man en lite brun rättliknande sak till katten sin. Men eftersom jag inte våga köpa en hel jävla påse med mat bara för att få en leksak till keso så tänkte jag höra med dig om inte ni får arbetsförmåner på sånna saker. Asså typ bara kan ta saken å gå. eller? fast de grejerna finns kanske inte hos er. Iaf, keso vill ju ha en sån, men hennes mamma e för fattig för att köpa en hel påse mat som hon ändå inte kommer äta.

iaf, fatta du vinken här eller?

Lossy

12 Mar 2009 23:58

Ska inte kolla på det, avskyr programledaren.

Lina

13 Mar 2009 21:59

Jag e senil va, så jag kommer ju inte ihåg va det va för mat. men det va en vit påse med en katt på, en bondkatt har jag för mig. sen stod det iaf adult på den, asså att det va för vuxna katter. Minns inte mer än så.



Ja just det ja, kingas B-Day. den hade jag fan nästan glömt.. Men jag vet inte om hon ska ha vipen, hon svamla nått om att inte fira sig alls. men det tro ju inte jag på.

usch ja, va ska vi ge henne da? vi har ju inga skämmiga kort heller. iaf inte jag.

cat

14 Mar 2009 11:41

jag ska se melodifestivalen.... i globen, live :) can't wait =)

Kommentera

Publiceras ej